De legalább megtudtam belõle, hogy van " év madara".
Értékes információval gyarapította eddig sem csekély tudáshalmazom kiterjedését....
Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2014.08.08. 21:16:38
Dátum: 2014.08.08. 21:12:49
Már mondtam neked, az volt a gond, hogy nem találtad meg a tartalomhoz a formát...
Dátum: 2014.08.08. 14:07:13
Hát hová tűnt belőled a játékjobbítás szelleme?? A játék egyik visszássága miatt morgok, te meg holmi mellényes hohérokat emlegetsz????
Dátum: 2014.08.08. 13:34:26
Olvasd át újra a témát....akár te is belefuthatsz, ha csak egyszer is portyára vetemedsz
Dátum: 2014.08.08. 11:47:14
Igaz...de azért ez mégiscsak a dühöngő, amit pont azért nyitottam, hogy dühöngjek
Egyébként, szerintem a szerencse extrém túlértékelését kivéve rendben lenne a dolog, de így gyk. a támadás, és a védekezés, mint tulajdonságok indokolatlanul léteznek, meg is lehetne szüntetni őket, elég a szerencse...
Dátum: 2014.08.08. 11:27:00
Az arányokkal van bajom :
támadás : 29 támadás : 228 (199)
védekezés : 60 védekezés : 313 (253)
szerencse : 327 szerencse : 268 (-59)
Ebben a felállásban, nagyságrendekkel kisebb támadás/védekezéssel jobb volt a találati aránya.Már az is vicc kategória, hogy egyáltalán eltalált....
Persze, növelhetem a szerencsét, de attól ez még nagyon nem jó így. Nagyon ideje lenne átdolgozni a harcrendszert, és kevésbé hangsúlyossá tenni a szerencse szerepét.
támadás : 29 támadás : 228 (199)
védekezés : 60 védekezés : 313 (253)
szerencse : 327 szerencse : 268 (-59)
Ebben a felállásban, nagyságrendekkel kisebb támadás/védekezéssel jobb volt a találati aránya.Már az is vicc kategória, hogy egyáltalán eltalált....
Persze, növelhetem a szerencsét, de attól ez még nagyon nem jó így. Nagyon ideje lenne átdolgozni a harcrendszert, és kevésbé hangsúlyossá tenni a szerencse szerepét.
Dátum: 2014.08.07. 21:13:40
Valóban, figyelmetlen voltam, köszönöm.
Igen, az arányokon vagyok erősen kiakadva.Ekkora extrém mértékben nem lenne szabad számítania a szerencsének, ez nonszensz, függetlenül attól, hogy végül csak veszített....
Igen, az arányokon vagyok erősen kiakadva.Ekkora extrém mértékben nem lenne szabad számítania a szerencsének, ez nonszensz, függetlenül attól, hogy végül csak veszített....
Dátum: 2014.08.07. 20:39:37
Értem én, hogy nyomorult a harcrendszer, meg fontos a szerencse....de ilyen csatának azért mégsem szabadna léteznie...
xxx
-------
Gyémánt Horda
Erő 20(+8)
Támad 20 (+9)
Védekezés:20 (+40)
Egészsé 20
IQ: 20 (+20)
Mágia: 141 (+59)
Taumaturgia: 25
Szerencse: 327
Én
----
Erő: 249 (+20)
Támadás:224 (+4)
Védekezés: 233 (+80)
Egészség 176 (+41)
IQ: 311 (+3)
Mágia: 100 (+60)
Taumaturgia:202 (+26)
Szerencse:268
Mivel támadtál már az elmúlt 60 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 10 százalékkal kevesebbnek számítanak. Rohanni kezdtek egymás felé.
Mielőtt összecsapnátok, xxx feléd hajít egy ősvillám varázslatot. 1 pontnyit sebzett.
Egy kozmikus vákum igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-235 VP). xxx egy szaltóval próbálja megúszni. Csak 700 életpontot vesztett.
xxx rád veti magát, a smaragd mágusbottal sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 56 pontnyit.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Ellenfeled kivédte a csapást.
Egy gyors csel után xxx a hasadat támadja. Ütése célt téveszt!
Lesújtasz a halálbuzogánnyal. xxx 315 pontnyit sérült.
xxx a smaragd mágusbottal a felsőtestedet célozza! 31 pontnyit sebzett rajtad.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a halálbuzogánnyal. Nem találtál!
Ellenfeled már láthatóan fáradt, csak arra maradt ereje, hogy valahogyan megpróbálja kivédeni a csapásaidat.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a halálbuzogánnyal gyorsan alulról támadsz. Ellenfeled kivédte a csapást.
Ellenfeled már láthatóan fáradt, csak arra maradt ereje, hogy valahogyan megpróbálja kivédeni a csapásaidat.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Ellenfeled kivédte a csapást.
Oldalt szökkenve, a halálbuzogánnyal xxx feje irányába ütsz. xxx 380 pontnyit sérült
.
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 1395 sebzést okoztál, és 88 sebzést kaptál.
xxx
-------
Gyémánt Horda
Erő 20(+8)
Támad 20 (+9)
Védekezés:20 (+40)
Egészsé 20
IQ: 20 (+20)
Mágia: 141 (+59)
Taumaturgia: 25
Szerencse: 327
Én
----
Erő: 249 (+20)
Támadás:224 (+4)
Védekezés: 233 (+80)
Egészség 176 (+41)
IQ: 311 (+3)
Mágia: 100 (+60)
Taumaturgia:202 (+26)
Szerencse:268
Mivel támadtál már az elmúlt 60 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 10 százalékkal kevesebbnek számítanak. Rohanni kezdtek egymás felé.
Mielőtt összecsapnátok, xxx feléd hajít egy ősvillám varázslatot. 1 pontnyit sebzett.
Egy kozmikus vákum igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-235 VP). xxx egy szaltóval próbálja megúszni. Csak 700 életpontot vesztett.
xxx rád veti magát, a smaragd mágusbottal sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 56 pontnyit.
Egy gyors csel után xxx a hasadat támadja. Ütése célt téveszt!
Lesújtasz a halálbuzogánnyal. xxx 315 pontnyit sérült.
xxx a smaragd mágusbottal a felsőtestedet célozza! 31 pontnyit sebzett rajtad.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a halálbuzogánnyal. Nem találtál!
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a halálbuzogánnyal gyorsan alulról támadsz. Ellenfeled kivédte a csapást.
Oldalt szökkenve, a halálbuzogánnyal xxx feje irányába ütsz. xxx 380 pontnyit sérült
.
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 1395 sebzést okoztál, és 88 sebzést kaptál.
Dátum: 2014.08.07. 15:09:55
Dátum: 2014.08.07. 12:08:01
Egészen véletlenül, nem tanítják általános iskolában a gyökvonást, négyzetre emelést? Mert amikor én jártam oda, (vastagon a múltszázadban ) akkor pontosan ezen dolgok miatt használtuk az ominózus kiadványt
Dátum: 2014.08.07. 00:11:37
Ejj, mekkora rettentő gúnyolódást kerekítettél abból a szerencsétlen kimaradt betűből.....Alapvetően illett volna odafigyelni, a feltevőjének, és az elbírálójának is, de azért elég jó kérdés ahhoz, hogy ne forgassuk szurokba és tollba....nem érdemel ekkora alázást, elég lett volna egy szolíd " javíccsukmá' " megjegyzés. Őszintén, te még sosem gépeltél el semmit??
Dátum: 2014.08.05. 17:24:02
Azért a kettő nem ugyanaz a kategória...mennyi svájci, cseh, szerb, ukrán, szlovén hetilap címét vágod fejből???
Dátum: 2014.08.02. 23:06:20
Ahhaaaa...köszönöm
Nem voltam sosem rajongójuk, ez a dal sem tett azzá
Nem voltam sosem rajongójuk, ez a dal sem tett azzá
Dátum: 2014.08.02. 22:54:44
Nem a válasz kellett, azt megmondta a sc..., aaa, izé a na, szóval az, hanem hogy mi ez?
Dátum: 2014.08.02. 22:29:12
Folytasd Jimmy ezen dalát: Egy jó asszony ....
Hány góllal lett Cristiano Ronaldo a 2013-2014-es bajnokok ligája gólkirály?
Ezeket miért??
Folytasd: ... a kicsi, a nagy, az Artúr és az.......
(Ezt valaki magyarázza el..)
Hány góllal lett Cristiano Ronaldo a 2013-2014-es bajnokok ligája gólkirály?
Ezeket miért??
Folytasd: ... a kicsi, a nagy, az Artúr és az.......
(Ezt valaki magyarázza el..)
Dátum: 2014.08.02. 21:44:09
Nincs véletlenül max. épében az az állat?
Dátum: 2014.08.02. 14:49:28
Jelenleg egyetlen dologra jó:
Ha veszel forintért őskövet, akkor amennyit vettél, ugyanannyi kiégett átváltozik normál őskővé.
Pl. veszel 30 őskövet, és van 30kiégetted, akkor lesz 60 ősköved.
Kizárólag a pénzért vett őskővel működik.
Ha veszel forintért őskövet, akkor amennyit vettél, ugyanannyi kiégett átváltozik normál őskővé.
Pl. veszel 30 őskövet, és van 30kiégetted, akkor lesz 60 ősköved.
Kizárólag a pénzért vett őskővel működik.
Dátum: 2014.08.02. 13:52:14
Rögtön belépéskor keress olyat hogy napi ajánlatok
Pl. a mai :
Napi ajánlat
3 Az őrjöngés itala
Az őrjöngés itala
Megveszem 3 őskőért
Megveszem 10 platináért
Platina vásárlása
Pl. a mai :
Napi ajánlat
3 Az őrjöngés itala
Az őrjöngés itala
Megveszem 3 őskőért
Megveszem 10 platináért
Platina vásárlása
Dátum: 2014.08.01. 18:56:39
Azért ez kicsit erős így... Szürkeként ő indítja be az eseményeket a látogatásával, szürkeként kezdi szőni a szálakat, és valóban, szürkeként hal a balrog ellen, hogy a többiek folytathassák az utat...tiltakozom Szürke Gandalf érdemeinek sárba tiprása ellen!!!!!
Esetleg nyithatnánk egy Gandalf topicot, ahol elemezzük életét, és munkásságát
Esetleg nyithatnánk egy Gandalf topicot, ahol elemezzük életét, és munkásságát
Dátum: 2014.07.31. 21:32:38
Egyébként pedig, Budaörs, és Budakeszi, Budapest részei hivatalosan nem?