Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Utolsó_Lovag

Dátum: 2014.05.05. 13:46:20
HALI

GYÉMÁNT hordának a hordák harca eventhez TAKTIKAI OLDAL vagy ahol egyesíthejük napi támadást???????????????

cím vagy egyébb ,, mert a régiek már nem jók
Dátum: 2014.05.02. 08:16:43
NA JA MIKOR A HÓHÉROKAT AKASZTJÁK

Mikor ide firkálgatok le fikáztok

Én is jártam már így

Na de viccet félre téve majd jön a válasz RADOM
Dátum: 2014.04.21. 15:30:33
A csatlósfókusz fejlesztése nálam sem működik remélem hamarosan leprogramozzák, vagy javítják a dolgot!
Dátum: 2014.04.13. 14:27:29
ÁÁÁ csak gyosan csináltam szint elsős karit ,,mementónak...mert a kialault játákos állományal álló háború

Itt már senki nem lehet a most indulók közül ((csalás nélkül)) TOPOS--BAJNOKIS KARI.
Dátum: 2014.04.12. 13:04:53
Brum
Bunda

ui:Ha még nem tudnád ezek Miklós álltal elfogadott segítságek

ui-nak az ui-ta

Tudod Smaragd Holló ilyenkor derül ki van még hova fejlődnöd ,,DE BOCS ROSZ INDULATBÓL 5 KAPSZ

VÉGY PÉLDÁT BIRKÁRÓL KOMENT NÉKÜL LE ÍRTA AMIT KELL...
Jó akkooorrrrrr--hiveim agysorvadásban szenvednek , hát ide teszek 1 szerintem értelmes KÉRÉST MIKLÓSnak

Ha lehet meg kéne oldani , hogy mikor----Csatlósok gombra kattintunk NE ÁLLJON LE az ÁLLATOK GYÓGYITÁSA
Dátum: 2014.04.02. 19:05:03
Már megvan. De addig örülj míg nem veszed észre.

Nem az lett amit kértünk , hanem karakter munkájától független BÜNTETŐ opció
Dátum: 2014.04.02. 18:48:19
Dátum: 2014.03.29. 15:11:16
Ó yes

2 db Offsboy
Dátum: 2014.03.28. 23:08:52
Dátum: 2014.03.28. 10:14:48
Nézd akinek nem inge nem veszi magára

De látom itt többen jó meleg bundába öltöztek

ui: a pontszám nem izgat , hisz azzal csak némelyek gondolati üreségüket fejezik ki

...............................................................

NEM TUDOM KINÉL , HOGY MÜKSZIK DE NÁLLAM MARADT A BETÁRCSÁZÓS SEBESSÉG
Dátum: 2014.03.28. 09:55:50
Dátum: 2014.03.28. 08:48:02
Szomorú , hogy csak ez a válasz jut eszedbe.

De lényegében téged minősit , hogy még mindig csak csak szapulást tudsz írni. Nincs kisebségi érzésed ???

Mivel , hogy a JÁTÉK sorsa mint látom el dőlt , be is fejezem itt a komenteket.

Egy mondatban,,,,,TARTÓS szinvonalas lehetett volna , ha marad a kezdeti elv s nem változik át ....

Mert mostmár csak pénzes zsákkal lehet jó--eredményes karatert ápíteni ,ráadásul a változtatások olló nyitó és majd csak az un . eletnek kedvez.

Hiveim --köszönöm soraitokat

ui: azért lehet , hogy később még borzolom a szűklátókörüségeteket.
Dátum: 2014.03.27. 18:28:52
Látjátok HIVEIM

Reakciótokból kitűnik már igazán nem a JÁTÉKÉRT írtok hanem , egóból.

Pusszzaanntttáááss bajnokai vagytok

Ilyenek miatt halt ki a gyors világ s majd az egész VÉGZETÚR

Lovag felválalja , ha kell vele hal meg.

No ezért vagyok utolsó lovag , kit az igazság kimondásáért támadnak

GONDOLKODJATOK el,,,, a magatokban hordozott gerendát , le kellene tenetek
Dátum: 2014.03.26. 14:20:09
Ja

Hirtelen vissza jött...De hajnali állapotban ..a mai munkám lecsóba

De hab a tortán ,,,körbe vizslatok újból belekezdek------Sziasztok!

újból kivág karban tartás
Dátum: 2014.03.26. 13:34:35
Ma hirtelen megszünt Végzetúr Előre be nem jelentett karbantartás alattt találtam az alábbi írást.

Koment. nélkül itt köz kincsé teszem

--------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Egy barátom blogjában olvastam az alábbiakat. Elgondolkodtató.

-------------------------------------------

"Engem már elcsábított!" - ismerős a szlogen?

Igen, a VÉGZETÚR című online játék reklámjáról van szó. Minket is elcsábított. Többször is. De csalfa csábítóról van szó, ugyanis naponta megcsalja az őt szeretőt.

Bő másfél év alatt barátaimmal megismertük az összes magyar nyelvű világot, a negyediket éppen négy alkalommal, és minél több időt töltöttünk a játékkal, annál keserűbb szájízzel állapítottuk meg: kategoriájának kimagaslóan legjobb darabja lehetne a hazai piacon, de nem az. Sőt, nagyon nem!

A játék fórumán rendszeresen jelennek meg éles kritikák az alábbi témakörökben:

- fejlesztési javaslatok (sokszor nagyon jók!) figyelmen kívül hagyása

- átgondolatlan, sokak számára hátrányos fejlesztések

- elit kisebbség érdekeinek előtérbe helyezése

- mocskolódó üzenetek küldőit nem szankcionálják

- játék szabályrendszerének hiányosságai, felszínessége

- "kihívóan közösségellenes" játékstílus büntetlensége

- az újabb világok szabályrendszerének nem egyértelmű, sőt rendre félreérthető megfogalmazása

- egyes tárgyak biztosította bónuszok félreérthető leírása

- ha az egy darab programozó szabadságon van (s miért ne a gyors világok befejézésének idején élvezné pihenését), megáll az élet, komoly, eredményeket befolyásoló bugok nem kerülnek javításra, csak egy vállvonás a válasz: nem értünk hozzá... Az, hogy valakinek több havi ideje/pénze megy rá a dologra, az egyéni szoc. probléma

... és még sorolhatnánk.

A játékvezetés/tulajdonos részéről alig-alig érkezik reakció, s akkor is csak a neki(k) tetsző dolgokra reagálnak érdemben. A megalapozott kirikai észrevételek egyszerűen leperegnek róluk, érdemi válasz nincs.

Elszomorító, hogy még annyira sem telik a legtöbb esetben, hogy sorry, ezt nem tesszük meg...

Olyan mértékben veszik semmibe a játékosok élszrevételeit (akikből élnek), ami minősíthetetlen.

Ugyanis hiba lenne azt hinni, hogy csak a "prémes", rendszeresen ősköveket vásároló játékosokból van bevétel. Az oldal reklámbevételeit nagyban befolyásolja a látogatottság, tehát minden egyes játékos anyagilag támogatja az oldalt, aki játszik. Félreértés ne essék, ez nagyon rendben van, hiszen kell - és a kezdeményezés meg is érdemli - a bevétel.

Sajnos úgy néz ki, a játék túlnőtte a lehetőségeit a jelenlegi gárdának. Nagyon megérett az idő arra, hogy bővítsék a fejlesztők létszámát, javítsák a hibákat, és nem ártana egy értelmes és esetleg helyesen írni tudó kommunikátort is alkalmazni, mert a reakciók színvonala sok esetben kritikán aluli úgy stilisztikailag, mint helyesírás tekintetében.

Jó példa a "létszámhiányra" a már említett bugok javításának, a support egy hétig tartó hiánya mellett a kvízkérédsek értékelése körül kialakult felzúdulás (erről lentebb részletesen olvashattok).

Amikor meghírdetésre került, minimális (értsd közel nulla) díjazást helyeztek érte kilátásba, holott aki próbálta már, jól tudja, hogy órákat vesz igénybe.

Mikor egyértelművé vált, hogy azért rabszolgaként kevesen hajlandók ezt csinálni (természetesen nem lenne meglepő, ha a tulajdonos az elvégeztetett munka eredményéből másik profitot hozó tevékenységbe kezdene), hirtelen kvízmedál lett a jutalom.

Teljesen jogosan háborodtak fel azok, akik az eddig kemény és valljuk be, idegtépő versenyben szereztek kvízmedált, hogy ez azért durva. Sokan szóvá tették, hogy legalább nevezzék másként az új díjat. Nem, az a kb 10 perces programozói munka, ami egy új medál létrehozásához kellett volna (lemásolni a jelenlegit, új képet, új nevet adni neki) nem állt rendelkezésre.

Mindez azért, mert nincs egy-két ember, aki megfelelő mennyiségű idővel és lehetőséggel rendelkezhetne alkalmazottként, és viták nélkül, egységes szemlélettel megcsinálná a besorolást.

Hab a tortán, hogy természetesen a beígért "Hibás kérdés" gomb nem jelent meg az értékelésnél, így továbbra is lehet bosszankodni a helyesírási hibákon, durva tárgyi tévedéseken. Persze érthető ez, hiszen ha minden hibás kérdést kiszednének, nem sok maradna, márpedig valami oknál fogva szükség van a minél nagyobb kvízadatbázisra, még ha szeméttel van is tele.

Mert az önjelölt kvízadminok nem igazán állnak a helyzet magaslatán, maximum megsértődni tudnak, amikor a fórumon kritizálják a tevékenységüket, s bugyutábbnál bugyutább magyarázatokkal próbálják megmagyarázni a bizonyítványt, ami ugye eléggé silány.

Pitiáner, kisstílű magatartás ez, ami azt eredményezi, hogy egyre kevesebben fognak játszani azzal a játékkal, ami a legjobb lehetne.

Amikor valaki, aki szintén jogosan háborodott fel több havi erőfeszítéseinek lenullázása miatt, ami egy hiba miatt történt, és az illetékes épp szabadságon volt, szánalmasnak nevezte a helyzetet, volt, aki felháborodott a jelzőn. Valóban nem jó a jelző, annál a helyzet sokkal rosszabb. Elszomorító...

Érted haragszom Végzetúr, nem ellened!
Dátum: 2014.03.20. 11:42:51
Idézet: A7935 - 2014.03.17. 19:43:38
Hidd el a harag itala az jó, legalább is nálam használ.
Aminek nincs értelme az ez:- 360 db szubplazma

--------------------------------------------------------------------
Ja mondjuk anyósnak még kacifántosabb lesz,,,

De viccet félre téve ,,Én a mai napon LÁTHATATLAN VAGYOK a VT küdi miatt,,,,,így saját bőrömön tapasztalom,,,RÖHÖGVE SÁRBA TIPORTAK
Dátum: 2014.03.18. 11:25:01
Pontosan olvasd el//
Dátum: 2014.03.17. 18:15:45
Nem akartam , de nem állhatom meg , hogy ne írjak

Irigylem a problémátokat . Hisz rengeteg játékos bukszája miatt még csak nem is álmodhat ezekről.De talán segíthetne és ez MIKLÓSnak címzem. A játékot nem tódozni - fóltozni kellene , hanem rá férne egy teljes körű felújítás. Kidobni ami elavult és a mostani játék stílushoz igazítani a többit.
Pl:Harag itala Felhasználásakor megadhatsz egy végzeturat, aki ellen, ha megtámad, láthatatlannak fogsz számítani. Csak az adott világon legmagasabb szintű karakternél legalább 15-tel alacsonyabb szint�

Tehát már nem ér semmit , mert 10-20 szinttel magasabb karakter simán ki röhögi a láthatatlanságot , pont ezért is hagyta abba több ember is a játékot. Megunta hogy vágóállatok lettek.

De még rengeteg van ezekhez hasonló amik már rég nem azt a szerepet tudják amiért létre lett hozva.

Ufffffff üvöltött a néma indián