Volna egy kérdésem. Miért nem lehet regisztrálni a v4-re?
Se a regisztráció,se a gyors regisztráció opció nem működik. Sőt a legördülő sávban a v4 nem is jelenik meg a világok között nálam. 
Se a regisztráció,se a gyors regisztráció opció nem működik. Sőt a legördülő sávban a v4 nem is jelenik meg a világok között nálam. 
Szert tettem egy kék dukátitalra,egy epikus kincsesládára,egy mágiaelnyelőre,egy transzcendális fókuszra,egy féléves aukciós bérletre és egy féléves bölcsesség könyvére.
Momentán a landragoros medál nem lett a végén meg,köszönhetően a hordámnak,de nekem is (csak 108 győzelmem lett,mert csak lazán játszottam és nem férceltem bele az eseménybe annyi időt és LE-t),de mindegy!

A fertőzés csökkenése 100%-ról 95%-ra már nem annyira,mert most újabb öt szintet kell elérnem ahhoz,hogy azonos hordabeli karaktereket támadhassak majd újból,mivel így is kevés célpont áll a rendelkezésemre (így meg pláne),de nem baj! Irány vissza 100-ra!

Tehát lehet bármelyik óra és perc és már attól a második nap és így tovább a számítás. Csak a kezdő és a befejező időpontja (nap,óra,perc) fix az eseménynek. Kezdet és vég....közte meg számos verzió.

Első ilyen eventbeli relikviám: transzcendális fókusz.
Remélem,hogy három hét (21 nap) alatt mégtöbb reliket gyűjtök be,mert igenis rámfér,van ám helye a karakteremhez.
Csak győzzem CSP-vel meg LE-vel!

Indultam az eventben és már a harmadik állatot fogtam el eddig vadászatnál és sajtoltam ki utána a landragorozás közepette,mivel most kellő számú moncom van és nem pazarolnék most erre LE-t már ami az állatidomítást,szelidítést illeti. Nos akkor,hogy van ez?
"Mivel a landragor közben egyáltalán nincs állatelfogás."-Na ez a bizonyos,ominózus mondat by Miklós
A vadászathoz-CSP,az újbóli sajtoláshoz megint plusz CSP,a Landragorhoz meg pláne most ugyebár!
Ha nincs sok cselekvéspont szívás ám az egész vonalon úgymond.

Danke! 
Mivel a buddhizmus az i.e. VI.-ik században jött létre Indiában (ez utóbbi a lényeg). 

Jelenleg fut a négyes világ is most amúgy?
Úgyhogy nagy valószínűséggel marad minden úgy ahogy volt ebben a szubplazmás kérdésben.

Momentán meg eddig is sejthető volt,némely jelekből,eseményekből.
Egyébiránt én a nem-re szavaztam,DE ha az üzemeltetők meg tudnák csinálni úgy ezt a játékrészt,hogy szubplazmás háborúk,támadások CSAK a nagy szövetség versus/kontra nagy szövetség ellen mehessen a kis szövik meg egymás ellen csak hagyományosan,"mezei" módon harcolhassanak szóval szubplazmázás nélkül az csodajó volna.
Tehát mondjuk kb. 12-15 fős/létszámig szöviügyileg normál háború,az efeletti létszám esetén meg szubplazmás üzemmódban. Így kiküszöbölhető lehetne,hogy a nagyok lerohanják a kicsiket. Bár ahol csak 4-5-6 fő lézeng egy klánban az is kaphat rendesen ám egy 10-15 fős általi lerohanást,letámadást.

A Fejlesztők/Üzemeltetők hozzák nyilvánosságra ITT a fórumon,hogy melyik világban mennyi regisztrált játékos szerepel,játszik jelenleg,azután térjünk vissza erre a topicra. Na persze minden világban létezhetnek megunt,elhagyott karakterek amiket nem töröltek gazdáik,így ezek a számok sántikálók lehetnek majd,azaz nem a valós játékosállományt adják,mutatják meg.
Így akár lehet "farmoltatni" is azaz az ilyen karikat támadgatva rendre meghízni

De a lényegét tekintve detto facto.