Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - SOULSLAYER69

Oldal: 12
Dátum: 2012.06.22. 11:42:20
Melyik nem Lancia típus?
delta
kappa
béta
omega

Mi az a Lancia tipus egyáltalán? Jó, Google-be bárki be tudja ezt irni, de nem hiszem, hogy ez az alapműveltség részét képezné...
Dátum: 2012.06.20. 21:48:07
Idézet: Craslorg - 2012.06.19. 21:47:33
Köszi, így roppant egyszerű. Kérdést tagadó válasz van benne (+ a kérdésben egy teljesen fölösleges megjegyzés, hiszen a rozsomák már utal rá, mire gondolsz, a másik Rozsomák - félrefordításban Farkas; mindezzel együtt 1-2 helyesírási hiba is az egészben, de ez nem olyan látványos elsőre).
A tagadó választ sose fogják elfogadni, mert a kérdést kérdőjelezi meg. Ki kell találni oda egy normális 3. rossz választ.
Az értékeléssel csak egy gond merülhetett fel, ha specet kaptál, hogy inkább rossz/hibás válaszokkal kellett volna elutasítani.

Mindezzel együtt a jövőben sem javaslok ilyen típusú kérdést, mert sok hasonló van, mint jeleztem.

Aha. Köszönöm szépen. Nem is gondoltam, hogy a tagadóálaszo is tiltva vannak (már csak azért sem, mert bele-bele lehet futni olyan kérdésekbe, melyekben tagadó válaszok vannak). Úgy tűnik, hogy nem csak a kérdések minősége, de a szerencse is közrejátszik egy kérdés feltevésénél. Szerencsésnek kell lenni, hogy épp egy jókedű admin olvassa el először és engedélyezze.
Dátum: 2012.06.19. 21:43:03
Idézet: Craslorg - 2012.06.19. 10:46:48
Elképzelhetetlen számomra, hogy a Mi a rozsomák kérdésed speciálist kapott. Max már szerepeltet, kivéve, ha a válaszok rosszak és még azt se érdemelné meg, de ezt nem írtad be a megfelelő topicba, így csak tippelni lehet.

A hajós kérdés meg végre nem a szokásos:
Mi az a XY?
ez
az
amaz
emez
típusú 1 válaszos összedobott vacak, hanem normálisan kidolgozott válaszok, még ha nem is olyan egyszerű (bár azért ez egy olyan érdekesség, amiről lehetett hallani). Nekem tetszik és nehogy bárki is törölje. Mellesleg rá is kerestem, első oldalon, első helyen meg lehet találni.

Craslorg, szó szerint igy irtam a kérdést és válaszokat:

Mi az a rozsomák? Nem az X-men képregényekből valót, hanem a természetben előfordulót kérdezem.

A menyétféle ragadozók legnagyobb testű faja. Másik nevén Torkosborz.
Ilyen dolog nem létezik a valóságban.
Egy Portugáliában élt népcsoport neve, melynek tagjai a 40es évek elején haltak ki egy járványban.
Főleg rozsból készitett, nagyon tápláló biokenyér. Innen van a neve is.

Mindenki döntse el maga, hogy nehéz-e vagy könnyű. Én (mindamellet, hogy alapból tudtam mi a rozsomák) direkt rákerestem googlen és copy-pasteztam a megfelelő választ. Utánna kitaláltam mellé 3 (szerintem eléggé kidolgozott) választ.
Dátum: 2012.06.19. 10:38:51
A svéd II Gustáv Adolf legnagyobb hajója, a Vasa első útján megsemmisült. Mi történt vele?

A támadó orosz flotta elől észak felé tért ki, de megrekedt a vastagodó jégben, és szétzúzódott.
Egy éjszaka óriási viharba került, végül Tallin mellett zátonyra futott, és elsüllyedt..
A gotlandi ütközetben a lengyel flotta megsemmisítette a svéd hajók javával együtt.
Tervezési hiba miatt nagyon instabil volt, a stockholmi öböl közepén megdőlt, majd elsüllyedt.*

És még az én ,,Mi az a rozsomák?'' kérdésemre adtátok azt az értékelést, hogy csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ??? Hát akkor minden tisztelet mellet és a lehető legnagyobb nyugalommal kérdezem: ez a kérdés micsoda???
Oldal: 12