Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Papamaci 54

Oldal: 12
Dátum: 2012.07.31. 21:37:44
Én elég szépen gyüjtögetem a győzelmeket,viszont az a megfigyelésem,hogy a kristályosok,túl vannak támogatva(hogy csalást ne mondjak)
Mindenszempontból gyengébb kristályosoktól sorozatban kikapok,mikor fúll ép-vel és 4 állattal támadok.Enyhén szólva furcsa.
A másik ami visszatetsző,hogy sehol nem volt feltüntetve az,hogy nem minden gyógyital számít a versenybe.Az eleréjén még beszámolta a fekete kelyhet,pár nap mulva már a tiltott nektárt se .Néha az az érzésem,hogy eldöntött versenyben statisztálunk
Ha válaszol valaki előre is köszönöm

Még egy kérdés utólag: ha engem támadnak a kufáron belül és győzök,az miért nem számít be a győzelmekbe???
Szeretném felhívni a figyelmet arra,hogy sosrozatosan hibás,illetve helyes választ nemtartalmazó kérdések tűnnek fel a kvízben!
Nem tudom,hogy milyen színvonalú az elbírálás,de példa a legutolsó kérdés,aminek hatására idejöttem :mlyen tehenet nem látott Mehemed?
A lehetséges válaszok közt (fehéret,feketét,tarkát,lilát) nincs jó válasz,mert ugyan a lila kilóg a sorból,de a helyes válasz a semmilyet lenne,hiszen a folytatás így szól :nem tudta ezt Mehemed,sose látott tehenet! vagyis semmillyen tehenet nem látott Kéne egy kis oda figyelés ahelyet,hogy ismeretségi alapon fogadjuk el vagy dobjuk vissza a kérdéseket
Dátum: 2012.06.21. 23:03:20
pontosan már nem tudom,de a lényege az volt,hogy : melyik nem irodalmi műfaj és a 4 válasz közül a regényt jelölte meg,mint helyes választ,vagyis a kérdés feltevő és az elbírálók szerint is a regény NEM irodalmi műfaj
Akkor mondja meg valaki,hogy micsoda ???
Dátum: 2012.06.15. 19:06:22
Szeretném megkérdezni,hogy ki szerint nem irodalmi műfaj a regény és ha nem az akkor vajon mi??? Ez a megoldás nagy szégyen a kérdés feltevőre és arra is aki jó kérdésként elfogadta.Ez csak egy kiragadott példa,miközben azt amit én feltettem és halál biztosan jó és minden feltételnek megfelel,elvetették
Idézet: Papamaci 54 - 2012.05.03. 20:34:42
Sziasztok!
Bocs,hogy ide írok,de nem tudom hol lehet új észrevételt tenni!
Azt szeretném megtudni,hogy miként lehetséges az hogy valakinek gyorsan nő a tö-je és a szakija is,
ugyanakkor a szintje hetek óta nem mozdul.Konkrét eset név nélkül :
Van egy kari aki amikor én 35-ös szint körül voltam akkor is ott volt ahol most engem is állandóan ütött azóta a szövim jó néhány tagját is és még mindíg nem lép szintet miközben én 63-as lettem.
Ezt szeretném megtudni,lehetséges szabályosan csalás nélkül és ha igen akkor hogy? Segítségeteket előren is köszönöm.
Jó játékot mindenkinek
Sziasztok!
Bocs,hogy ide írok,de nem tudom hol lehet új észrevételt tenni!
Azt szeretném megtudni,hogy miként lehetséges az hogy valakinek gyorsan nő a tö-je és a szakija is,
ugyanakkor a szintje hetek óta nem mozdul.Konkrét eset név nélkül :
Van egy kari aki amikor én 35-ös szint körül voltam akkor is ott volt ahol most engem is állandóan ütött azóta a szövim jó néhány tagját is és még mindíg nem lép szintet miközben én 63-as lettem.
Ezt szeretném megtudni,lehetséges szabályosan csalás nélkül és ha igen akkor hogy? Segítségeteket előren is köszönöm.
Jó játékot mindenkinek
Oldal: 12