Dátum: 2010.10.31. 07:39:23
Idézet: Uranos - 2010.10.30. 22:29:15 Ezt a kérdést tettem fel.
A Bloodrayne nevezetű játék főhősnője melyik az alábbiak közül?
Vámpír (emberi vérrel táplálkozó nem evilági lény)
Damfír (egyfajta átmenet az emberek és vámpírok között)
Vérfarkas (farkasember)
Szirén (Csodás hangú, de gyilkos természetű tengeri nimfa)
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
NEM ÉRTEK EGYET!
Speciel azt se tudom mi ez a játék, és azért kapta ezt az indoklást mert csak speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Dátum: 2010.10.28. 19:11:17
V5 multi gyanús + trágárságok.
ezt a szövetségi társam kapta töle.
-----------------------------------------------------------------
2010.10.21. 18:46:33
"Küldő:Gforce
Üzenet címenincs cím)
Dátum:Ma, 18:41:03
te prostu pulii azt hiszed valamit is vihetsz tolem te bozgoru pulii ? ungur prost bozgoru pulii mele"
-------------------------------------------------------------------------------- ---
ezt pedig én ma tök véletlen portya listáról támadtam és ez volt a válasz.
-------------------------------------------------------------------------------- ----
nesz ebozgoru pulii mele:
Ma, 18:05 Gforce Silentkiller Te nyerted a csatát.
A jutalmad 0 lélekenergia és 7 TP. Csata leírása
elvedz ki magad ungur prost bozgor futut in cur
-------------------------------------------------------------------------------- -
ezt pedig egy másik szövi társam kapta elméletileg másik játékostól de nagyon nagy a hasonlóság

-------------------------------------------------------------------------------- -
2010.10.19. 21:39:37
Egy ritka gyöngyszem a nekem érkezett üzenetek közül
Küldő:
Poloska
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 21:17:27
bagamias pulan mata bozgoru pulii, fututi neamu in gura , mancamiai pula, (es ez vonatkozik anyadra is)
-------------------------------------------------------------------------------- --------------
Oké semmi bajom a Románokkal ők is játszanak,de ha már multizik is, ne írjon ilyen leveleket mert hamar ki tudják szűrni.
Gforce = Poloska és még ki tudja hány karakter.
Dátum: 2010.10.24. 08:11:13
Melyik párt nyerte a 2010-es parlamenti választásokat?
Jobbik
Fidesz-KDNP
MDF
MSZP
Törlés. Azért ne politizáljunk már egy játékba.
Dátum: 2010.10.18. 18:15:01
Ki anyukád és apukád gyermekének a testvére?
a mikulás
unokatestvéred
az a fránya biztosítási ügynök:D
te
törlés.
ez csak 2gyermekes családnál igaz.DE ha több vagy kevesebb gyermek van akkor már nem állja meg a helyét.
Dátum: 2010.10.15. 21:31:08
Idézet: Ezüstszél - 2010.10.15. 16:26:58 Milyen a közös lónak a háta a mondás szerint?
szőrös
bolhás
túrós
kemény
Turos, nem túrós. Mégis mitől teremne szegény közös ló hátán túró???
Ez egy régies mondás, a turos azt jelenti, hogy a sok rajta ülés (mivel többen is használják szegény gebét) megviselni a paci hátát. Felsebesedik, a nyereg agyondörzsöli, stb.
Kicsit ki javítalak

azért turós mert sokat használt ló hátán,oldalán, fehér tömör hab jelenik meg,és ezért nevezték el turósnak aknaidején.Született meg így a közmondás.

Dátum: 2010.10.14. 13:29:07
Idézet: RegElek - 2010.10.14. 12:44:16 Már az elején meg lett írva valahol, hogy hiába vagy mind a két toplistán, akkor is csak 1 medál jár...
Néha nem árt elolvasni a dolgokat.
Viszont ha a nyertes Fajba vagy benne akkor 2db medált kapsz

Ezt azért tartom igazságtalanak mert én Duplán megdolgoztam érte.
Azért nézzük azt is hogy keményen meg kelet dolgozni hogy valaki TOP10be benne legyen arról nem is beszélek hogy aki meg duplázót azoknak még jobban meg kelet dolgozniuk.
Dátum: 2010.10.14. 12:28:05
Landragór bebörtönzéséért a legtöbbet a Zafír horda tette. Ezért a horda azon tagjai, akik ebben részt vettek, és legalább 30 alkalommal aktiválták a pilont, egy Landragór medálját (-1 mp a vadászat idejére) és 10 aranydukátot fognak kapni jutalmul! Ugyanezt a díjat megkapják azok is, akik a két toplista első tíz helyén végeztek. (A díjak hamarosan beírásra kerülnek)
Én arra lenék kíváncsi mikor írják jóvá a medált és a 10 aranydukátot.
És ha már felszenvedtem magam mind a 2 TOP10 listára akkor 2db medált és 20dukátt kapok?Mivel igen keményen meg kelet dolgozni hogy mind a kettőn ott legyek.
Dátum: 2010.10.14. 10:30:19
Idézet: BlackSheep77HUN - 2010.10.14. 10:07:32 A fertőzöttek megint ki lettek zárva a jutalmazásból!
Én növelni szeretném a fertőzésemet. Ha lehet akkor oldjuk meg, hogy ne csak csökkenteni, hanem növelni is lehessen 5%-kal a fertőzést.
Köszönöm!
Nem lettek kizárva.
Az más kérdés hogy ők nem veszik át a jutalmat.Ha így nézed a 0ás fertőzőtek se kapnak semmit.
Dátum: 2010.10.13. 10:24:47
Idézet: Diamond - 2010.10.12. 19:00:03 Ha valakit zárolnak,arra az időre nem jár se csp,se pp. Szóval teljesen mindegy prémes voltál e vagy sem. Követ spóroltál inkább.
Ép ez az hogy nem spóroltam, mert csak elfogyott a kavicsom amiért ugyebár fizetem.
Dátum: 2010.10.12. 16:20:34
Gáz van kérem szépen jogos zárolásom alatt, ugyebár mikor be van eméletileg fagyasztva a karim leketyegett a prémiumom.Vagy a CSp-t kérem, vagy kérem vissza az ősköveket.Mert az nem járja hogy elveszik a prémiumom.
Ma, 16:15 Lejárt a prémium tagságod! Amennyiben van elég ősköved, itt megújíthatod.
Ma, 15:55 Lejárt a prémium tagságod! Amennyiben van elég ősköved, itt megújíthatod.
Tegnap, 21:17 Lejárt a prémium tagságod! Amennyiben van elég ősköved, itt megújíthatod.
Október 09. 12:00 Figyelmeztetés: a prémium tagságod 1 napon belül lejár! Itt újíthatod meg.
Október 08. 12:00 Figyelmeztetés: a prémium tagságod 2 napon belül lejár! Itt újíthatod meg.
Dátum: 2010.10.12. 09:07:15
Valaki azt árulja el nekem hogy egy törölt karaktert hogy lehet vissza hozni hónapok múlva?engem ez jobban érdekel mint a "siránkozás hogy leraboltak,,.
Dátum: 2010.10.09. 07:45:17
Idézet: Nettycicus - 2010.10.08. 18:17:20 Melyik a legerősebb anyag?
ólom
carbon
gyémánt
grafén
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Hagy kérdezzem már meg miért nem értelmezhető ez a kérdés?!
Egyértelmű szerintem! 2010es Fizika Nobel díjat ezen anyag feltalálásáért kapták, a legerősebb anyag címen!
Kérem vizsgálják át a válasz kiértékelését, mert emiatt 100kérdést kell helyesen megválaszolnom újra, hogy teljesítsem a küldetést!
A kérdés már szerepel az adatbázisba ilyen egyszerű rá a válasz.
Dátum: 2010.10.08. 14:14:52
V5 155 landragór kinyirása nuku relikvia.Mi történt?
1fázis 37db-bol megvolt mind a 2 reli
2fizis 50db-bol volt meg mind a 2 reli
3fázis 155db és nuku relikvia. pár vacak térkapus cucc.
mér van ez?
Dátum: 2010.10.08. 13:36:37
V5 155 landragór kinyirása nuku relikvia.Mi történt?
1fázis 37db-bol megvolt mind a 2 reli
2fizis 50db-bol volt meg mind a 2 reli
3fázis 155db és nuku relikvia. pár vacak térkapus cucc.
mér van ez?
Dátum: 2010.10.08. 11:59:54
Idézet: DeDoom - 2010.10.08. 11:31:21 jól értem, hogy több ember itt azér reklamál, mert elkövetett egy nagyon durva és nyilvanvaloan egyértelmü csalást, ezen rajtakapták, és ezért büntetést kapott? én vagyok az egyetlen, aki ez elött a reakcio elött értetlenül áll!?
Nem.
A vita abból van hogy csak 1 szövetséget büntetek ezzel és így még nagyobb előnyhöz juttatták a TOP1 szövit,holott azok tagjai ugyan úgy használták.+azok még multiznak is

és őket mégse büntetik.Magyarul a Végzetúr vezetősége nyíltan a NJ mellé állt és támogassa őket.Ebből van itt most nyilvános vita
Nem pedig azért mert zároltak egy bug kihasználása miatt.Amit meg is érdemlek vállaltam a kockázatot én döntésem volt,megkaptam érte a büntetésem.De akkor mindenkit vegyenek egy kalap alá és ne csak 1 szövetséget világítsanak át.
Amúgy még itt megjegyezném az összes szövetségi versenyes szerveren ott volt ez a bug és eddig soha senkit nem büntetek meg érte 
Dátum: 2010.10.08. 09:37:01
Idézet: Ricskosz - 2010.10.07. 21:25:46 ahha, szóval tudjátok mit csinálunk.. és ígyse tudtok jobbak lenni h tudjátok minden lépésünket,

Szép jó napot.Igen tudjuk

mint ahogy azt is hogy valójában csak 5-6 ember üti tőletek tömbnyire az epikust.És ők lépnek be a többiek karijával is Bizony ez így multizás.De nektek mindent meg engednek az adminok.Sajnos töröltem a jegyzetem amivel be tudnám bizonyítani hogy ti is ugyan úgy használtátok a EH felejtést így nem tudok most neveket mondani tőletek.De azért az furcsa hogy töletek mindneki benne volt a szaki top50venbe és most meg talán ha fele egyén van benne és azok közül is nem egy csak utolag kapaszkodot vissza,miután be írták ide a bugot.
Azt is furcsának tartom hogy kelet 2nap az adminoknak hogy erre reagáljanak.Vajon miért kelet nekik 2nap?És az is furcsa hogy ez alatt a 2nap alatt nálatok újra mindenki elkezdet szakizni.Szóval és eltelt Ti bármit megtehetek viszont más ha ugyan úgy megteszi mint ti akkor azokat zárolják.Ez most így egyáltalán nem verseny szerver ez most egy szerver ahol az adminok kedvencei győznek bármi áron,ha ehhez az kel hogy zárolják az ellenfeleiket hát még azt is bevállalják.
Dátum: 2010.10.07. 11:52:21
V5 120 csata és semmi nem este na ezt jól megoldtátok. :S másik szervereken meg 30csatábol 17 itala van már egyeseknek.V5-ön meg adtok 1cuccot ez így korrekt?Már ha valakinek ki esik egyáltalán.De azért szégyen hogy 120 csatából semmi nem jött.
Dátum: 2010.10.06. 15:21:30
Oké számoljunk.
én karim.
Támadás.:123
Védelem.:109
IQ.:72
szerencse:43
nála jelenleg.
Támadás:102
Védelem.:115
IQ.:86
Szerencse.:40
tehát védelembe és IQ-ba jobb de se szerencséje se támadása.És ugyebár a támadás dönti el hogy ki tuja megsebezni a másikat.Akkor elárulom azért nyert mert én egy körbe se találtam el.Tehát a támadás döntőt.Nem a varázslat vagy a védelem.Valójába öneki nem is szabadot volna eltalálnia engem,és nekem kelet volna minden körbe ütnöm.Állatom 5szintel nagyobb az övénél és +10Támadást adó tárgyal rendelkezik övé +5 sebzéssel.felszerelésem.Fegyo 18as prémes páncél 20as prémes pajzs 21es prémes varázslat 24es prémes.
neki 20as fegyo.18as sima ruha,18as pajzs.és 13as vérfarolás varázslat.
Dátum: 2010.10.06. 14:53:39
Ez marha jó már megint az adminok döntötték el hogy ki nyerje a bajnokit?megint olyan embertől kaptam ki aki esélytelen valaki magyarázza már ezt el hogy is működik a dolog.Azt se lehet mondani hogy a szerencse miatt győztek le mert aki ki ütőt annak nincs meg a szükséges szerencséje.arról ne is beszéljünk hogy klasszisokkal le van maradva hozzám képest fontos szakikal.
így néz ki jelenleg.:
Erő: 53 (+3)
Támadás: 57 (+11)
Védekezés: 67 (+24)
Egészség: 22 (+6)
IQ: 70 (+16)
Mágia: 22 (+7)
Taumaturgia: 61 (+9)
Szerencse: 40
Kritikus varázslat sebzés: 2%
Varázslat elnyelés: 17
+15 védekezés (Védőfal)
+15 támadás (Gyakorlótér)
és így indultam én a bajnokin.
Erő: 2925 lélekenergiából fejleszthető. 55 (+17)
Támadás: 4800 lélekenergiából fejleszthető. 70 (+22)
Védekezés: 4125 lélekenergiából fejleszthető. 65 (+35)
Egészség: 1500 lélekenergiából fejleszthető. 40 (+24)
IQ: 4389 lélekenergiából fejleszthető. 67 (+5)
Mágia: 1500 lélekenergiából fejleszthető. 40 (+6)
Taumaturgia: 2732 lélekenergiából fejleszthető. 56 (+4)
Kritikus varázslat sebzés: 3%
Elnyelés: 6
Varázslat elnyelés: 24
+9 védekezés (Védőfal)
+12 támadás (Gyakorlótér)
na most akkor hogy is van ez?
Dátum: 2010.10.06. 12:02:10
Az
osztrák-magyar határon lezuhan egy repülőgép. Hová temetik a túlélőket?
A legközelebbi
magyar temetőbe.
Nem temetik el őket.
Mindenkit az állampolgársága szerinti országban.
A legközelebbi
osztrák temetőbe.
Az
román-magyar határon lezuhan egy repülőgép. Hová temetik a túlélőket?
A legközelebbi
magyar temetőbe.
A legközelebbi
román temetőbe.
Mindenkit az állampolgársága szerinti országban.
Nem temetik el őket.
Na tessék

már valamelyik nap is jeleztem hogy 2* van ugyan az a kérdés csak 1 szó van benne megváltoztatva.

most egymás után jött közvetlen a két kérdés nekem

egyiket ugyan vegyük már ki.még mielőtt rá szoknak az emberek, és elkezdik a kérdéseket ismételni 1 szó megváltoztatásával

plusz mind a kettőbe helyes írási hiba is van.