Hozzászólások - Deep Shadow
Dátum: 2014.12.30. 20:12:54
Ezt meg hogy érted?
Dátum: 2014.12.22. 16:54:39
V5-ön pók taktika kivégezve.
Dátum: 2014.12.21. 09:58:48
Pontosan erre gondolok én is.
Dátum: 2014.12.21. 09:53:55
Most a karácsonyi időszakban szerintem biztosan nem. Arról meg nem beszélve, hogy szerintem egymás utáni két nap sem szokott ugyanaz lenni.
Dátum: 2014.12.21. 09:26:16
Sőt. V5-ön más a napi ajánlat, mint V3-on, vagy V6-on. Relikviakuponok, szemben a karácsonyi sütikkel. Kuponok pedig mintha tegnap lettek volna a menün.
Dátum: 2014.12.02. 19:12:04
Rendben. Tudsz még egy tárgyat/relikviát mondani, amire ez nem vonatkozik?
Dátum: 2014.12.02. 17:43:17
Én is ezt gyanítom sajnos, ezért hoztam bele a kereskedelmet. De nem logikus. Minden egyes tárgy (szintbeli) elérhetőségét alapvetően a szint + kereskedelmed befolyásolja. Minden tárgyat így lehet megvásárolni. A relikviákat is. Ezt miért nem?
Dátum: 2014.12.02. 17:31:46
V5-ön nem tudom megvásárolni a Kincsgenerátort. A szükséges mennyiségű hordatrófea rendelkezésre áll, ennek ellenére még a legördülő menüben sem jelenik meg. A tárgy - ha minden igaz - 60-as szintű, a karakterem 43. Ennek ellenére a kereskedelem szakértelem miatt a 65-ös szintű tárgyakat is látom/megvásárolhatom. Mi lehet a gond?
Dátum: 2014.11.30. 10:06:54
Ez konkrétan el is hangzott tegnap a fórumon. Valahogy kimaradt az összefoglalóból
Dátum: 2014.10.22. 12:36:39
A tanulást nem fejlesztheted 30-as szint fölé akadémia nélkül.
Vagy ki kell építened, vagy át kell menned olyan szövetségbe, ahol már van.
http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek
Vagy ki kell építened, vagy át kell menned olyan szövetségbe, ahol már van.
http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek
Dátum: 2014.10.12. 18:18:44
Semmiképpen. Részben igazad lehet, bár még mindig elég hitetlen vagyok a vadászat, illetve az elfogás teljes feladása miatt. Közben megnéztem - 4 harcoló állata van.
Dátum: 2014.10.12. 14:08:45
Mert jobban jár, ha magas szintű állatból csinál csatlóst. Egyszerre úgyis csak 1 csatlós fejleszthető, így hiába lenne több, azok parlagon hevernének. Viszont így érthetetlen, hogy a vadászatot (nincs elfogás, vagy vadászat nincs egyáltalán?), az ismételhetőket hogyan csinálja, hisz az állatok száma (4 harcolót feltételezve) maxon van. Bár lehet, hogy csak 3 harcoló állat van.
Ellenben az eredeti témához hozzászólva: a csatlós bevezetése ilyen formában óriási hiba volt, de ez már nagyon régóta látszik. Egyszerűen kényszertáp, csak nyitja azt a bizonyos ollót.
Viszont valószínűleg az optimális megoldás most is valamiféle arany középút, - az azonnal mindent fétist felhasználok, minimum szintes állattal; és a csak egy csatlóst tolok maximum szintig között - hiszen igen kevés karakter bírhatja el, hogy a környezetében valaki akár ilyen plusz TÖ tömeget szed fel. Hosszú távon persze az egy csatlós a logikus megoldás; kérdés persze, hogy a VÚ esetében mennyire lehet hosszú távra tervezni...
Ellenben az eredeti témához hozzászólva: a csatlós bevezetése ilyen formában óriási hiba volt, de ez már nagyon régóta látszik. Egyszerűen kényszertáp, csak nyitja azt a bizonyos ollót.
Viszont valószínűleg az optimális megoldás most is valamiféle arany középút, - az azonnal mindent fétist felhasználok, minimum szintes állattal; és a csak egy csatlóst tolok maximum szintig között - hiszen igen kevés karakter bírhatja el, hogy a környezetében valaki akár ilyen plusz TÖ tömeget szed fel. Hosszú távon persze az egy csatlós a logikus megoldás; kérdés persze, hogy a VÚ esetében mennyire lehet hosszú távra tervezni...
Dátum: 2014.10.11. 14:06:42
Sokat kell még tanulnod, ha azt hiszed, hogy nulla az a nulla.
Dátum: 2014.10.11. 11:12:26
Úgy, hogy birtokolja a Hűség záloga relikviát
Dátum: 2014.10.07. 04:34:08
Semmiképpen nem annak szántam. Az eredmény minősít.
Dátum: 2014.10.06. 16:43:49
Kedves leendő szövitársam!
Amennyiben elfogadjátok, szívesen csinálom a taktikát akár holnaptól, kb. 5 percet vesz igénybe
DS
Amennyiben elfogadjátok, szívesen csinálom a taktikát akár holnaptól, kb. 5 percet vesz igénybe
DS
Dátum: 2014.09.09. 17:58:54
Aktív volt a küldetésed?
Dátum: 2014.09.02. 18:41:18
"Egy fajta fétisből csak egyet birtokolhatsz, viszont amíg nem csatlóson van, addig levehető az állatról megsemmisülés nélkül." - ezt olvasom a wikipedián. Hogyan lehet levenni? Másik tárgyat kell az állatnak adni, és visszakerül a fétis a tárgylistába?
Dátum: 2014.08.31. 18:11:13
Szerintem a Jutalmak fülön a visszaszámláló volt, illetve még most is félreérthető. Könnyen elkerülhető lenne: mondjuk az event fülön a feladatok alatt IS lenne egy visszaszámláló (felirattal: az event végéig), meg maradna a mostani is (kiegészítve felirattal: eddig vehető át a jutalom).
Megjegyezném, hogy az Arany ládikókból Napkristály gyakorlatilag az első nap óta nem esett. Persze lehet, hogy én voltam extrém peches.
Megjegyezném, hogy az Arany ládikókból Napkristály gyakorlatilag az első nap óta nem esett. Persze lehet, hogy én voltam extrém peches.
Dátum: 2014.08.27. 19:28:38
Már hogyne lehetne. Egy napig ez volt ezidáig az egyetlen event, ami maximálisan az EH-soknak kedvezett, az ártalmas vadászat teljes kiküszöbölésével. Pókként azt mondtam a szövetségünkben, hogy gyerekek: itt az az event, amit megéri maximális erővel tolni, minden létező bespájzolt ital felhasználásával. A 210 LE/TP-ből lett 140 LE/TP. Egy utólagos módosításból! Mint látod van rá panasz. Azt nem tudom büdös-e, de hogy nem egy, az bizonyos. Nagyon sajnálom, hogy nem ugrottam rá tegnap, és költöttem magam nullára.