hmm.. hiába nyertem meg 2 kategóriát csupán csak egyszer kaptam meg a nyereményt.. Csillagocskából megértem, mert az valóvan túl táp lett volna.. De ha tudtam volna hogy őskőből is csak 1x kapok akkor nem fáradoztam volna egyéni kategóriábn! ez igy szerintem karcsú.
és az őskövek sem válltottak át. így gyakorlatilag az sem jött vissza amit befizettem.. csak nekem nem tetszik?:/
Hozzászólások - Wendingo
Oldal: 12
Dátum: 2009.08.31. 16:11:34
Dátum: 2009.08.28. 20:45:08
Nem hiszem hogy az előre bejelentett dolgok izgalmasabbak, mint a meglepetések:) meg sokaknak a v1es név a szívükhöz nőtt.. meg maga az első világ..
nomeg a nyeremények.

Dátum: 2009.08.28. 20:42:28
Off
Azért kíváncsi vagyok milenne ha V1et bezárnák hasonlóan v4hez, és újrakezdenék az egészet, persze ugyanolyan néven a karikat újrafuttatni csak 1. szinten minden lenullázva, kivéve a nyeremények, és a fertőzést.
Szerintem erősen megugrana a jatékélmény.. Persze a szerver leállást valami nagy story követné, és az újrakezdett szerverek legendái sem kezdődnének előről.
Azért kíváncsi vagyok milenne ha V1et bezárnák hasonlóan v4hez, és újrakezdenék az egészet, persze ugyanolyan néven a karikat újrafuttatni csak 1. szinten minden lenullázva, kivéve a nyeremények, és a fertőzést.
Szerintem erősen megugrana a jatékélmény.. Persze a szerver leállást valami nagy story követné, és az újrakezdett szerverek legendái sem kezdődnének előről.
Dátum: 2009.04.18. 22:31:13
Sziasztok! Döntetlenesek támadását várom! Támadással viszonzom:) (v1)
Dátum: 2009.03.06. 07:57:10
20%al több LE-t lopnak tőled.
Dátum: 2009.03.06. 06:18:04
Ezzel énis számoltam, sőt logikusabb igy számolni, csak egyik haver hülyesége megfertőzte az agyamat.. mindegy, az ő verziója akkor még logikusabbnak tünt hogy az alaphoz számolja a kvizt és nem a spektrálisosra.
Dátum: 2009.03.05. 20:57:22
Sziasztok! egy súlyos buggal állnék elő..(vagy ha nem bug csak én néztem valamit félre igazítsatok ki pls..)
spektrális manipulácóval van egy kis problémám.
Tudatturbóval 53as a fent említett szakértelmem amivel ugye 53%al kéne hogy megnőljön a befolyt lélekenergia alapmennyisége vadászatból. amihez viszont már nem adódik hozzá a kvízből befolyt+10%, csak a sima spekt nelkuli lélekenergiához irja hozzá külön.
a problémám a következő, amit egy egyszerű példával demonstrálnám:
De végül győzöl (+816 lélekenergia). lehet, hogy nem ártana lassan pihenni! +20 TP A szerzett lélekenergiából 73 a helyes válaszért kapott LE.
akinek jó szeme van rögtön észreveszi hogy kvízből (amire ugye nem jön a spektralis manipulacio ebben az esetben 53%a) 73at adott.. ami aztjelenti hogy 730at kaptam alapbol. itt jön a gebasz. 730 53%a minium 350 ha hasamra ütök akkoris 750+350 az 1100 nem 816...
a helyes Le mennyiség igy jönne ki: 1100 a lény leöléséért és 70 a kvízért..
nemtudom ilyenkor mi a teendő de ha másnál is így van az elég nagy gond.. Kidobtam minimum 200k lélekenergiát ha igazam van és a képzettség bugos.
spektrális manipulácóval van egy kis problémám.
Tudatturbóval 53as a fent említett szakértelmem amivel ugye 53%al kéne hogy megnőljön a befolyt lélekenergia alapmennyisége vadászatból. amihez viszont már nem adódik hozzá a kvízből befolyt+10%, csak a sima spekt nelkuli lélekenergiához irja hozzá külön.
a problémám a következő, amit egy egyszerű példával demonstrálnám:
De végül győzöl (+816 lélekenergia). lehet, hogy nem ártana lassan pihenni! +20 TP A szerzett lélekenergiából 73 a helyes válaszért kapott LE.
akinek jó szeme van rögtön észreveszi hogy kvízből (amire ugye nem jön a spektralis manipulacio ebben az esetben 53%a) 73at adott.. ami aztjelenti hogy 730at kaptam alapbol. itt jön a gebasz. 730 53%a minium 350 ha hasamra ütök akkoris 750+350 az 1100 nem 816...
a helyes Le mennyiség igy jönne ki: 1100 a lény leöléséért és 70 a kvízért..
nemtudom ilyenkor mi a teendő de ha másnál is így van az elég nagy gond.. Kidobtam minimum 200k lélekenergiát ha igazam van és a képzettség bugos.
Oldal: 12