Dátum: 2013.08.26. 15:42:24
Érdekes kombinációkat tud ez a gép keverni ebből a templomból is... ahogy számolgattam minimum 21 őskövembe fog kerülni, ha lusta lennék 26, hogy megcsináljam.
Annó még arról volt szó h 1, maximum két ilyen feladat kerül 1-1 templomba, azóta sok víz lefolyhatott a Dunán, mert már 3 van benne.

Reklamáció erősségét azért csökkenti, hogy bekerült egy két alternatíva ahonnan még plusz őskövet lehet szerezni (kristályok, szilánkok) befizetés nélkül, bár ezekből szivesebben vennék mást is.
Szoktam követ venni pár havonta, de mondjuk ez egy templompálcás behívás volt amire nem számoltam, hogy ilyen galádul összerakja, és azért a sorvégi jutalmak sem oly eget rengetően értékesek, a ráköltött őskőhöz nézve.
Esetleg ez utóbbin ha tudnátok növelni, egy picit, mondjuk ne 2560LÉ, vagy 0,1 AF lenne egy 5-10 őskő elköltéses sor végén, hanem mondjuk 0,5 vagy akár 1 AF, azzal rögtön enyhülne a helyzet fogszívogatós mivolta.
Remélem tudtam egy két tippet adni a fejlesztéshez is, a hozzászólásommal

Dátum: 2012.04.17. 08:47:20
halihó
Daraknaih vagyok 3. Világról 10701-es karakterszámmal. Olyan gondom van, h hajnalban úgy 1 óra fele nekiugrottam ennek a végzet templomának, és gondoltam mielőtt lefekszem beállítom egy 50 db vadászatra a karimat h mire reggelre feljövök már biztos meglegyen ez a küldi. Most ránéztem a karimra és ugyanúgy 18db elfogadott vadászaton vagyok mint hajnal 1 óra körül viszont az meg nem lehet h nem vadászott volna, mivel majd 200 ezer LE van, és a Csp-m is rendesen fogyott. Segítséget szeretnék kérni ez ügyben, h ha lehet írjátok jóvá nekem ezt a küldit vagy vmi.
Köszönöm

Dátum: 2011.11.02. 19:02:04
sziasztok
nem tudom felvetette e már valaki ezt a javaslatot, ha igen akkor bocsi az ismétlésért
szeretném javasolni, h a lélekkufárnál építsetek már be legyetek szívesek egy lehetőséget a gyógy-, és varázsitalokhoz, ahol meg lehetne adni, h hány darabot szeretnénk vásárolni az adott dologból
most pl a xeno eventnél 15 percenként megyek vásárolni, és vagy 5 percem megy el alkalmanként, mire bevásárolok egy pár itallal amivel megint tudok aztán tevékenykedni
így viszont csak beütnénk a számot, esetleg lenne ott egy kalkulál gomb ami felszorozná az aktuális árat, és egy másik gombbal pedig lefogadhatnánk
köszönöm a figyelmet

és természetesen remélem h jó, és megvalósítható ötletet adtam

Dátum: 2011.05.27. 11:57:31
jah értem akkor napolom a küldit

köszi a gyors választ!
Dátum: 2011.05.27. 09:18:44
Szép jó napot mindenkinek!
Egy problémával szembesültem ma 2011.05.27én. Felvettem egy küldetést: Arass győzelmet 50-szer xenó anyakirálynő fölött úgy, hogy CSP-t költesz rá!
Csak az a baj ezzel, h a xeno királynős történetnek már vége, és gondoltam maradt még egy menügomb amivel esetleg pluszba lehet ütögetni ilyen királynőket, de sajnos ilyet sem találtam.
Szóval szeretném megkérdezni, h van e valakinek ötlete esetleg elkerülte valami a figyelmemet ami a küldetés teljesítéséhez szükséges? Vagy ha nincs más megoldás akkor szeretném javasolni a GO-knak h távolítsák el ezt a küldetést a 3. világról!!
Válaszokat és a megoldást is előre köszönöm!!!!
Daraknaih

Dátum: 2010.02.21. 21:53:19
köszi Craslorg azért a tippet, lehet igazad van, mondjuk nem ez volt az első kvízem amire egyből tiltott szóval reagál a rendszer pl: basszus (mint férfi hang), de ha bejönne a tipped, akkor legalább lehetne esetleg egy olyan kis fejlesztést csinálni, a rendszer által hibásnak vélt szót esetleg kijelöli vagy valami. azért így elég bosszantó, h egy egyszerű magyar mondatban minden betűkapcsolatot ellenőrizni kell mert nyarvog egy kicsit túlérzékeny rendszer. emellett tökéletesen elismerem, és díjazom az adminok munkáját, és tetszik a játék, de ezen esetleg lehetne még fejleszteni egy kicsit.
Dátum: 2010.02.16. 11:58:09
Üdv
Szeretném megkérdezni, hogy nem szigorú egy kicsit a "tiltott szavak" ellenőrzése. Arra gondolok, amikor az automata rendszer megakadályozza a kérdés feltevését, mert állítólag tiltott kifejezést tartalmaz. Amikor meg egy amúgy egybeírndó szót kötőjellel elválasztok, és utána zárójelben odaírom, hogy a program miatt írtam külön, és nem én vagyok a béna, akkor meg rossz válasznak titulálják a bírálói, és azért dobták vissza, pedig az adott kérdés válaszai 1000%, hogy jók voltak.
Ebben a kérdésben mi a tiltott szó:
"Melyik névnapot ünnepeljük február 14-én, azaz Valentin napon?
József
Bálint
Katalin
István"
erre kaptam azt a hibaüzit, hogy tiltott kifejezést tartalmaz.
melyik lenne az???