hibás kérdést is olvastam:
ha 3 gép 3 nap alatt 3 csavart készít,akkor 1 gép 1 nap alatt mennyit?szerintük egyet.
akkor az szerintem 3 nap alatt 9 lenne.én be is jelöltem a 0.33-at,de természetesen nem fogadták el,mert ugye a válasz 1:(
érdekes hogy ez átjut.kicsit el is vették a kedvem a kvízeléstől.
Hozzászólások - Ulula cum lupis
Oldal: 12
Dátum: 2009.08.05. 21:45:30
Dátum: 2009.08.05. 20:55:02
Mekkora lehet egy veréb testtömege?
25-40 gramm!
11-13 kilogramm
3-4 tonna
1-2 mázsa
még egy fantasztikus kérdés. A biztonság kedvéért rakott felkiáltójelet is.ez is átment azon az érdekes rostán.valahogy kibogoztam a választ.
25-40 gramm!
11-13 kilogramm
3-4 tonna
1-2 mázsa
még egy fantasztikus kérdés. A biztonság kedvéért rakott felkiáltójelet is.ez is átment azon az érdekes rostán.valahogy kibogoztam a választ.
Dátum: 2009.08.05. 19:24:55
köszönöm a választ.megpróbáltam olyan kérdést feltenni amit nem találtam túl bonyolultnak.mint említettem,középiskolás kémia,de azt is elutasították azzal,hogy csak egy szűk réteg tudhatja a választ.nem tudom a közép iskola mennyire szűk réteg,de azt elfogadtam.
de érdekes hogy olyan kérdések amikre csak a forma 1 hívők,vagy a vérbeli focidrukkerek tudják a választ átjutnak,az én középiskolás kérdésem meg nem.De legyen,legyen a közép iskola egy szűk réteg.
de most hibás kérdést is olvastam:
ha 3 gép 3 nap alatt 3 csavart készít,akkor 1 gép 1 nap alatt mennyit?szerintük egyet.
akkor az szerintem 3 nap alatt 9 lenne.én be is jelöltem a 0.33-at,de természetesen nem fogadták el,mert ugye a válasz 1:(
de érdekes hogy olyan kérdések amikre csak a forma 1 hívők,vagy a vérbeli focidrukkerek tudják a választ átjutnak,az én középiskolás kérdésem meg nem.De legyen,legyen a közép iskola egy szűk réteg.
de most hibás kérdést is olvastam:
Dátum: 2009.08.05. 16:55:16
üdvözletem.
az én kérdéseimet sem fogadják el sorban.legutóbb minden indoklás nélkül.kezdem unni hogy ha kicsit nehezebb akkor azért,ha megpróbálok egyszerűbbet feltenni azért(bár ezt csak sejtem mivel nem volt indoklás).A többi kérdésem visszautasítására a válasz az volt ,hogy már benne van az adatbázisban.én szinte biztos vagyok,hogy abban a formában nem szerepel az adatbázisban,persze lehet,elfogadtam.mivel játékosok értékelik már visszaélésre gondolok,mert ez már nonszensz,hogy nem tudok feltenni egy normális kérdést sem.És mivel LE jár érte,ezzel kissé visszavetik a fejlődésem,arról nem is beszélve,hogy ez a küldetésem is.Szóval elég bosszantó.
nem elfogadott kérdéseim:
miben található sztearinsav és palmitinsav? 0%ez volt az első amit nem fogadtak el.
Beismerem nem tűnik könnyűnek,el is fogadtam az elutasítást.Bár megemlíteném,hogy középiskolás kémia.
Mi a réz vegyjele?
Re
Pb
Cu
Zn
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
Kata apjának 4 lánya van,név szerint:Tik,Tak,Bimm,...Hogy hívják a 4.-et?
Bamm
Bumm
Bemm
Kata
Hát nem tudom ez szerepel-e az adatbázisban.volt még egy közmondásos kérdésem ,ugyanezzel az értékeléssel,de ott a válaszok már nem szerepelnek,ezért nem másolnám be.
Mit nevezünk karajnak?
egy szelet kenyeret
egy húsfélét
egy borsó fajtát
egy faipari eszközt
Elismerem,nem a legcsavarosabb kérdés,de MI BENNE A HIBA???
Ha valaki tud segíteni mit lehet ilyenkor tenni segítsen!
az én kérdéseimet sem fogadják el sorban.legutóbb minden indoklás nélkül.kezdem unni hogy ha kicsit nehezebb akkor azért,ha megpróbálok egyszerűbbet feltenni azért(bár ezt csak sejtem mivel nem volt indoklás).A többi kérdésem visszautasítására a válasz az volt ,hogy már benne van az adatbázisban.én szinte biztos vagyok,hogy abban a formában nem szerepel az adatbázisban,persze lehet,elfogadtam.mivel játékosok értékelik már visszaélésre gondolok,mert ez már nonszensz,hogy nem tudok feltenni egy normális kérdést sem.És mivel LE jár érte,ezzel kissé visszavetik a fejlődésem,arról nem is beszélve,hogy ez a küldetésem is.Szóval elég bosszantó.
nem elfogadott kérdéseim:
miben található sztearinsav és palmitinsav? 0%ez volt az első amit nem fogadtak el.
Beismerem nem tűnik könnyűnek,el is fogadtam az elutasítást.Bár megemlíteném,hogy középiskolás kémia.
Mi a réz vegyjele?
Re
Pb
Cu
Zn
Kata apjának 4 lánya van,név szerint:Tik,Tak,Bimm,...Hogy hívják a 4.-et?
Bamm
Bumm
Bemm
Kata
Hát nem tudom ez szerepel-e az adatbázisban.volt még egy közmondásos kérdésem ,ugyanezzel az értékeléssel,de ott a válaszok már nem szerepelnek,ezért nem másolnám be.
Mit nevezünk karajnak?
egy szelet kenyeret
egy húsfélét
egy borsó fajtát
egy faipari eszközt
Elismerem,nem a legcsavarosabb kérdés,de MI BENNE A HIBA???
Ha valaki tud segíteni mit lehet ilyenkor tenni segítsen!
Oldal: 12