Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Ulula cum lupis

Oldal: 12
Dátum: 2009.08.05. 21:45:30
hibás kérdést is olvastam:
ha 3 gép 3 nap alatt 3 csavart készít,akkor 1 gép 1 nap alatt mennyit?szerintük egyet.
akkor az szerintem 3 nap alatt 9 lenne.én be is jelöltem a 0.33-at,de természetesen nem fogadták el,mert ugye a válasz 1:(
érdekes hogy ez átjut.kicsit el is vették a kedvem a kvízeléstől.
Mekkora lehet egy veréb testtömege?
25-40 gramm!
11-13 kilogramm
3-4 tonna
1-2 mázsa
még egy fantasztikus kérdés. A biztonság kedvéért rakott felkiáltójelet is.ez is átment azon az érdekes rostán.valahogy kibogoztam a választ.
köszönöm a választ.megpróbáltam olyan kérdést feltenni amit nem találtam túl bonyolultnak.mint említettem,középiskolás kémia,de azt is elutasították azzal,hogy csak egy szűk réteg tudhatja a választ.nem tudom a közép iskola mennyire szűk réteg,de azt elfogadtam.
de érdekes hogy olyan kérdések amikre csak a forma 1 hívők,vagy a vérbeli focidrukkerek tudják a választ átjutnak,az én középiskolás kérdésem meg nem.De legyen,legyen a közép iskola egy szűk réteg.
de most hibás kérdést is olvastam:
ha 3 gép 3 nap alatt 3 csavart készít,akkor 1 gép 1 nap alatt mennyit?szerintük egyet.
akkor az szerintem 3 nap alatt 9 lenne.én be is jelöltem a 0.33-at,de természetesen nem fogadták el,mert ugye a válasz 1:(
érdekes hogy ez átjut.kicsit el is vették a kedvem a kvízeléstől.
üdvözletem.
az én kérdéseimet sem fogadják el sorban.legutóbb minden indoklás nélkül.kezdem unni hogy ha kicsit nehezebb akkor azért,ha megpróbálok egyszerűbbet feltenni azért(bár ezt csak sejtem mivel nem volt indoklás).A többi kérdésem visszautasítására a válasz az volt ,hogy már benne van az adatbázisban.én szinte biztos vagyok,hogy abban a formában nem szerepel az adatbázisban,persze lehet,elfogadtam.mivel játékosok értékelik már visszaélésre gondolok,mert ez már nonszensz,hogy nem tudok feltenni egy normális kérdést sem.És mivel LE jár érte,ezzel kissé visszavetik a fejlődésem,arról nem is beszélve,hogy ez a küldetésem is.Szóval elég bosszantó.
nem elfogadott kérdéseim:

miben található sztearinsav és palmitinsav? 0%ez volt az első amit nem fogadtak el.
Beismerem nem tűnik könnyűnek,el is fogadtam az elutasítást.Bár megemlíteném,hogy középiskolás kémia.

Mi a réz vegyjele?

Re
Pb
Cu
Zn

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.

Kata apjának 4 lánya van,név szerint:Tik,Tak,Bimm,...Hogy hívják a 4.-et?

Bamm
Bumm
Bemm
Kata

Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
Hát nem tudom ez szerepel-e az adatbázisban.volt még egy közmondásos kérdésem ,ugyanezzel az értékeléssel,de ott a válaszok már nem szerepelnek,ezért nem másolnám be.

Mit nevezünk karajnak?

egy szelet kenyeret
egy húsfélét
egy borsó fajtát
egy faipari eszközt

Elismerem,nem a legcsavarosabb kérdés,de MI BENNE A HIBA???
Ha valaki tud segíteni mit lehet ilyenkor tenni segítsen!
Oldal: 12