Hozzászólások - Oxyacantha
Dátum: 2009.08.20. 22:29:07
Hát ja, tudod: Hogy hívják a nevedet? 

Dátum: 2009.08.20. 22:28:07
Melyik egyűtes frontemberre a "Nemzet Csotánya"?
Republic
Szkitia
Kormorán
Beatrice
Republic
Szkitia
Kormorán
Beatrice
Helyesírás!
Egy kifejlett Madárpók hányszor vedlik egy évben?
4-5
Nem is vedlenek
8-9
1-2
Tagadó válasz, de ha már tagadó, lenne inkább "nem is vedlik", ha már a kérdésben is egyes számban írta.
Mi a madártej ??????
Nagyon finom desszert!
Mint a halaknál a haltej!
Ezzel eteti a fiókákat a tojó!
Ha a tehénnel madarat lehet fogatni, azt ad!
Nagyon finom desszert!
Mint a halaknál a haltej!
Ezzel eteti a fiókákat a tojó!
Ha a tehénnel madarat lehet fogatni, azt ad!
Fölülmúlhatatlanul ostoba, értelmetlen az utolsó válaszlehetőség. + Minek az a sok kérdőjel?
Dátum: 2009.08.20. 17:26:50
Jut eszembe, nemcsak bármilyen elsősegély órán tanítják, hanem a munkahelyen a munkavédelmi oktatásokon is.
Hogy mi köze a tüsszentésnek a jogsihoz?
A légúti akadály eltávolításához szolgáló Heimlich-féle műfogás (amikor a fulladozót hátulról átkarolod, és erőset nyomsz a rekeszizmán -filmekben sokszor láthatsz ilyen jelenetet) szemléltetésekor szokták a tüsszentés sebességét is ismertetni. Ugyanis ennek a műfogásnak is az a lényege, hogy a tüdőből nagy sebességgel kiáramló levegő kilöki a megakadt ételdarabot. Szerintem elég érdekes, hogy mekkora sebességet tud produkálni egy egyszerű tüsszentés (még az említett műfogás által produkált sebességnél is nagyobbat). Nem is gondolnád. Így, hogy megkaptad ezt a kérdést, már ezzel is okosabb lettél.
A programozás azért nem egészen hasonló egy egyszerű elsősegélyhez kapcsolódó kérdéshez. Elsősegélyt mindenféle ember tanulhat, ehhez nem kell, hogy valakinek különösebb affinitása legyen. Szerintem lehet, hogy még szimpla biológia órán is elhangzik puszta érdekességként, hogy milyen nagy sebessége van egy tüsszentésnek.
És a legfőbb érv, hogy miért nem speciális: mutass nekem egy olyan ember, aki még életében nem tüsszentett! Annak a személynek ez a kérdés valóban speciális lenne. Ha már van agyunk, akkor tanuljuk meg, mi történik a testünkben!
A guglizást pedig arra értem, hogyha egy olyan küldetést csinálsz, amiben meghatározott számú kvízkérdésre kell egymás után helyesen válaszolni, akkor vedd a fáradságot, és amiben nem vagy biztos, nézzed meg guglin. Azért van az az 5 perc!
Hogy mi köze a tüsszentésnek a jogsihoz?
A légúti akadály eltávolításához szolgáló Heimlich-féle műfogás (amikor a fulladozót hátulról átkarolod, és erőset nyomsz a rekeszizmán -filmekben sokszor láthatsz ilyen jelenetet) szemléltetésekor szokták a tüsszentés sebességét is ismertetni. Ugyanis ennek a műfogásnak is az a lényege, hogy a tüdőből nagy sebességgel kiáramló levegő kilöki a megakadt ételdarabot. Szerintem elég érdekes, hogy mekkora sebességet tud produkálni egy egyszerű tüsszentés (még az említett műfogás által produkált sebességnél is nagyobbat). Nem is gondolnád. Így, hogy megkaptad ezt a kérdést, már ezzel is okosabb lettél.
A programozás azért nem egészen hasonló egy egyszerű elsősegélyhez kapcsolódó kérdéshez. Elsősegélyt mindenféle ember tanulhat, ehhez nem kell, hogy valakinek különösebb affinitása legyen. Szerintem lehet, hogy még szimpla biológia órán is elhangzik puszta érdekességként, hogy milyen nagy sebessége van egy tüsszentésnek.
És a legfőbb érv, hogy miért nem speciális: mutass nekem egy olyan ember, aki még életében nem tüsszentett! Annak a személynek ez a kérdés valóban speciális lenne. Ha már van agyunk, akkor tanuljuk meg, mi történik a testünkben!
A guglizást pedig arra értem, hogyha egy olyan küldetést csinálsz, amiben meghatározott számú kvízkérdésre kell egymás után helyesen válaszolni, akkor vedd a fáradságot, és amiben nem vagy biztos, nézzed meg guglin. Azért van az az 5 perc!
Dátum: 2009.08.20. 15:13:06
Ezt a gépjárművezetési engedély megszerzéséhez szükséges elsősegély tanfolyamon tanítják. Én 2000-ben végeztem az a tanfolyamot, de még mindig emlékszem erre. Ez egy érdekes kérdés! Amennyiben a jogosítvánnyal rendelkezők speciális érdeklődésű körnek számítanak, akkor a kérdés spec. 
És persze, aki küldetést csinál, az guglizzon szorgalmasan, ott megvan a válasz!

És persze, aki küldetést csinál, az guglizzon szorgalmasan, ott megvan a válasz!
Dátum: 2009.08.20. 14:36:01
Hogy hívják a három jó barátot?Ed Edd és...?
Kenny
Eddy
Bob
Tom
Kenny
Eddy
Bob
Tom
Milyen három jó barát? Kik ezek? Persze ettől függetlenül egyértelmű a válasz, de akkor is, ezek kik?
Mije nincs az éti csigának?
haslába
zsigerzacskója
füle
háza
haslába
zsigerzacskója
füle
háza
Megvonni a játék lehetőségét a kérdezőtől, és attól is, aki ezt átengedte! Az ilyenekért vissza kéne venni az odaadott lélekenergiát!
Hol van az áremszedője a Budapesti metrónak?
A tetején.
Nem kell,benzinnel megy.
Az alján,a sinek mellett.
Sehol,lélekenergiával megy.
De viccesek vagyunk, de akkor is tagadás, és persze egy rakás helyesírási hiba.
Melyik csatorna műsora a Barátok közt?
FILM +
RTL CLUB
TV 2
VIASAT 3
FILM +
RTL CLUB
TV 2
VIASAT 3
Ha már ilyen színvonaltalan, reklám jellegű kérdést teszel föl, akkor legalább írd helyesen a TV csatorna nevét!
Mit akart megszerezni társi segítségével Kelly (Clint Eastwood) a Kelly Hősei című filmben?
Semmit sem akartak megszerezni, elmentek nyaralni 3 napra
Hadititkokat tartalmazó aktatáskát
3 újfejlesztésű német Tigris tankot
14.000 rúd aranyat egy bankból a német frontvonal mögött
Semmit sem akartak megszerezni, elmentek nyaralni 3 napra
Hadititkokat tartalmazó aktatáskát
3 újfejlesztésű német Tigris tankot
14.000 rúd aranyat egy bankból a német frontvonal mögött
Miért kellett azt az elsőt? (Helyesírás is.)
Dátum: 2009.08.19. 22:50:11
Az értékelés lehetőségével miért ne élj vissza?
azt csinálok amit akarok ugy sem történik semmi
Mert nem tehetsz fel utánna soha többet kérdést
mert akkor egy idő után a gép elveszi tőled ennek lehetőségét
mert nem vagyunk bunkók
azt csinálok amit akarok ugy sem történik semmi
Mert nem tehetsz fel utánna soha többet kérdést
mert akkor egy idő után a gép elveszi tőled ennek lehetőségét
mert nem vagyunk bunkók
Ez már nem aktuális, mert nem a játékosok értékelnek. + Helyesírási hibák tömkelege.
Ki játssza ezt a számot:"Take This Life"?
Guano Apes
In Flames
Metallica
Children of Bodom
Guano Apes
In Flames
Metallica
Children of Bodom
Épp azon gondolkodtam, vajon milyen információ hiányzik legjobban az életemből... hát nem ez az!

Hány kcal van 1g alkoholban?
nincs benne
7,2
3,7
12,1
nincs benne
7,2
3,7
12,1
Ha nincs benne, akkor ne kérdezd! Egyébként meg spec. és érdektelen.
Dátum: 2009.08.19. 16:00:35
Hány forint 1 márka?
57
Nincs forgalomban
17
Ezek közül egyik se
57
Nincs forgalomban
17
Ezek közül egyik se
Tagadás, de maga a kérdés is egy nagy baromság.
Dátum: 2009.08.19. 12:02:16
A Marihuána fogyasztás mióta legális hazánkban?
soha nem volt hazánkban legális
1999 óta
2005 óta
2009 óta
soha nem volt hazánkban legális
1999 óta
2005 óta
2009 óta
Nanemá'
Dátum: 2009.08.19. 10:11:52
Szerintem a piros meg a zöld szín inkább barna, illetve barnás árnyalatú színt ad.
Barbey: A sárga főszín, nem lehet kikeverni.
http://www.lakberendezes.hu/iras/mutat.php?id=253&print=1
A színek háromszöge
Barbey: A sárga főszín, nem lehet kikeverni.
http://www.lakberendezes.hu/iras/mutat.php?id=253&print=1
A színek háromszöge
Dátum: 2009.08.18. 19:40:31
Melyik futbal valogatott nyert eloszor es utoljara EB-t arany golal?
Olaszorszag
Csehorszag
Nemetorszag
Spanyolorszag
Olaszorszag
Csehorszag
Nemetorszag
Spanyolorszag
Szerintem aki nem használ ékezetet, ne írjon kérdést. Egyébként, ha Magyarország lenne, vagy legalább magyar származású focista rúgta volna azt a gólt, akkor érteném, miért olyan fontos ez a kérdés, hogy itt szerepeljen.
Mikor rendezte első turnéját a Scooter együttes?
1996
1997
1999
1998
1996
1997
1999
1998
Nem teljesen érdektelen?
Dátum: 2009.08.17. 20:13:49
Melyik motorokat gyártó cég gyártja az Intrudert?
KTM
Honda
Yamaha
Suzuki
KTM
Honda
Yamaha
Suzuki
Egyrészt reklám, másrészt meg leírhatatlanul érdektelen.
Melyik csara volt 1456-ban?
Isaszegi
Nándorfehérvári
Mohácsi
Kassai
Isaszegi
Nándorfehérvári
Mohácsi
Kassai
csata
Melyik betűt mondjuk, ha fáj valamink?
Á
Ó
Ú
É
Á
Ó
Ú
É
Há' nemtom, én azt szoktam mondani ÁÚ és abban sem vagyok biztos, hogy mindezt nagybetűvel teszem. De hallottam már, van aki azt mondja ...szameg.
Szerintem ez egy rendkívül bugyuta kérdés, nevetséges, hogy ilyenekért több lét kap valaki.
Dátum: 2009.08.17. 20:12:43
És melyik volt a helyes válasz? Csak mert kicsit be van gyulladva fülem 

Dátum: 2009.08.17. 15:29:15
Szerintem értelmetlen.
"Melyek azok égitestek a Földet leszámitva, amin ember is járt már?" Ez eleve feltételezi, hogy a több égitestet megnevező válasz a helyes.
Helyesen így szólna a kérdés:
"Mely/melyek azok az égitestek...."
Minimum javítás!
"Melyek azok égitestek a Földet leszámitva, amin ember is járt már?" Ez eleve feltételezi, hogy a több égitestet megnevező válasz a helyes.
Helyesen így szólna a kérdés:
"Mely/melyek azok az égitestek...."
Minimum javítás!
Dátum: 2009.08.17. 15:24:09
Ne! Így, hogy nem tudsz leírni helyesen egy mondatot, sehogy! Ki ne nyisd! Nehogy feltegyél kérdést! Már bocs!
Dátum: 2009.08.17. 15:19:52
Na pont ez az, amiért én már inkább nem írok kérdést. Ne felejtsd el, hogy ezeket is emberek ellenőrzik, mielőtt játékba engednék... és nem tudhatjuk milyen emberek
Én inkább felveszem a biztos lét, és nem idegeskedem. Aztán ide jövök fikázni a bentlévő szr kérdéseket 
Olyan kérdést meg inkább ne tegyél föl, amiban sok szám van, mert azt úgyis visszadobják azzal, hogy matek! Mondjuk, nemtom, hogy hányan ismerik a prímszámokat... lehet, százalékos arányban megtudtuk volna, ha bentmarad az a kérdés.

Olyan kérdést meg inkább ne tegyél föl, amiban sok szám van, mert azt úgyis visszadobják azzal, hogy matek! Mondjuk, nemtom, hogy hányan ismerik a prímszámokat... lehet, százalékos arányban megtudtuk volna, ha bentmarad az a kérdés.
Dátum: 2009.08.17. 12:03:25
Mert túl könnyű. Miért gondolod, hogy körülötted mindenki hülye? A prímszámokat már általánosban tanítják.
Dátum: 2009.08.16. 20:10:46
Nem szeretek sokkal gyengébbet támadni, ennyi. Portyában is szívesebben támadom a hasonlókat. Az kihívás, és általában a nagyobbaknál több lé van
Továbbá egy állatot leütni nagy kitolás, rengeteg lé a moráljának helyreállítása, és idő a gyógyítás.

Dátum: 2009.08.16. 16:54:01
Nincs kedvem valakinek az első szintű állatát szrrá verni. Lehet, hogy még nincs is szerencsétlennek sebgyógyítás szakértelme.
A másik meg, ha magamból indulok ki, én minden portya után csekkolom az állat egészségét, és gyógyítok rajta, ha nem akarom, hogy teljesen leverje valaki, akkor nem is fogja, így aztán feleslegesen támadnám meg ugyanazt a célszemélyt többször, ha ő is ezt csinálja. Akkor meg minek ütöm szerencsétlent, ha az állatát nem tudom leverni?! Ez így tisztábbnak és egyszerűbbnek tűnik, pláne az egy hetes próbálkozásaim után. De persze ettől még ott van a turbó a másodlagos sebzésemen, ha véletlen becsúszik a dolog, nem gond
A másik meg, ha magamból indulok ki, én minden portya után csekkolom az állat egészségét, és gyógyítok rajta, ha nem akarom, hogy teljesen leverje valaki, akkor nem is fogja, így aztán feleslegesen támadnám meg ugyanazt a célszemélyt többször, ha ő is ezt csinálja. Akkor meg minek ütöm szerencsétlent, ha az állatát nem tudom leverni?! Ez így tisztábbnak és egyszerűbbnek tűnik, pláne az egy hetes próbálkozásaim után. De persze ettől még ott van a turbó a másodlagos sebzésemen, ha véletlen becsúszik a dolog, nem gond

Dátum: 2009.08.16. 12:58:38
Az állatgyilkolós melóhoz keresek kispajtást a kettes világon! (Halo-nak már írtam, de ő két hete hirdetett, úgyhogy lehet, azóta megvan neki.)
Cserébe én is tudok segíteni az állatgyilkolósban, vagy testőrséget is vállalok meghatározott ideig
LÉ-t is passzolok, ha az kell.
Cserébe én is tudok segíteni az állatgyilkolósban, vagy testőrséget is vállalok meghatározott ideig

Dátum: 2009.08.15. 19:01:26
Melyik a helyesen írt?
juk
jukas
lyuk
jokasztó
juk
jukas
lyuk
jokasztó
Mielőtt valaki azt hinné, ez a kérdés azért került ide, mert olyan nehéz, hogy nem is tudtam rá a választ, közölném, nem azért!

Hogy hívják mózes 5 könyvét ?
Tóra
Moses in da house.
Mózes 5 könyve
Túra
Tóra
Moses in da house.
Mózes 5 könyve
Túra
Ezen meghaltam a röhögéstől, szerintem annyira jópofa, ne is töröljétek ki!

Mik/kik voltak a táltosok?
egyiptomi istenek
nem is voltak ilyenek
görög mitilógiai lények
a (régi) pogány magyarok hite szerint csodálatos képességekkel rendelkező emberek
Lehetett volna annyi fantázia a kérdezőben, hogy kitalál egy negyedik lehetőséget is.
Melyik bolygó nem létezik?
Clear Sky
Föld
Mars
Neptunusz
Clear Sky
Föld
Mars
Neptunusz
Há' szóval, erre szokták írni, hogy no comment.
Hogy hívják gael (kelta) nyelven a Mindenszentek éjszakáját?
Lughnasadh Lugh
Beltane
Samhain
Imbolc
Nem tudtam, hogy az általános műveltségbe tartozik, hogy tudjak kelta nyelven