hogyan irjuk helyesen?
kossúth
kosút
kosuth
kossuth
Basszus! Sehogy! Nincs ott a helyes válasz, ráadásul a kérdésben is helyesírási hibák hemzsegnek.
irjuk -> írjuk
hogyan - > Hogyan
a válasz pedig Kossuth ugyebár....
Igénytelen kérdés igénytelen válaszok...
Szerencsére értékelésre kaptam.
Azonnal törölni!
Hozzászólások - Gillbates
Dátum: 2009.03.04. 08:40:37
Dátum: 2009.02.22. 09:38:53
Fejezd be: Lassan járj...
elgyúrnak a zebrán.
tovább élsz.
Győzike elkap.
lassan mész.
Nincs közte a helyes válasz! Törölni!
(Lassan járj, tovább érsz!)
elgyúrnak a zebrán.
tovább élsz.
Győzike elkap.
lassan mész.
Nincs közte a helyes válasz! Törölni!
(Lassan járj, tovább érsz!)
Dátum: 2009.02.16. 08:02:28
Ki az egyesült államok jelenlegi elnöke?
El bundy
George Bush
Nincs is elnöke hisz királyság
Barac Obama
Töröljétek
El bundy
George Bush
Nincs is elnöke hisz királyság
Barac Obama
Töröljétek
Dátum: 2009.02.08. 16:35:47
Ki nyerte idén a Forma 1-es VB-t?
Lewis Hamilton
Kimi Raikönnen
Fernando Alonso
Felippe Massa
Idén még senki.
Törölni kéne.....
Lewis Hamilton
Kimi Raikönnen
Fernando Alonso
Felippe Massa
Idén még senki.
Törölni kéne.....
Dátum: 2009.02.07. 10:46:53
Idén milyen napra esik Karácsony ?
Csütörtök
Vasárnap
Hétfő
Szerda
Több problémám van ezzel a kérdéssel:
Vajon 2008-ban vagy 2009-ben tették fel a kérdést?
Karácsony az december 25-26, tehát nem jók a válaszok semmiképp sem.
(Lehet hogy december 24-re azaz Szentestére gondolt a kérdés feltevő?)
Azonnali törlés!
Csütörtök
Vasárnap
Hétfő
Szerda
Több problémám van ezzel a kérdéssel:
Vajon 2008-ban vagy 2009-ben tették fel a kérdést?
Karácsony az december 25-26, tehát nem jók a válaszok semmiképp sem.
(Lehet hogy december 24-re azaz Szentestére gondolt a kérdés feltevő?)
Azonnali törlés!
Dátum: 2009.02.03. 08:25:24
Milyen színekből áll az "Állj! Elsőbbség adás kötelező" KRESZ tábla?
Piros, fehér
Kék, fehér
Piros, kék, fehér
Piros, kék
Vilá3-ban küldetést csináltam volna, gondoltam egy biztos kérdést teszek fel, de úgy látszik aberrált vagyok, mert ez a kérdés bizony rossz.
Miért kapott "nem egyértelmű válaszok" minősítést?
Szeretném ha legalább a kérdéslehetőséget visszakapnám.
Piros, fehér
Kék, fehér
Piros, kék, fehér
Piros, kék
Vilá3-ban küldetést csináltam volna, gondoltam egy biztos kérdést teszek fel, de úgy látszik aberrált vagyok, mert ez a kérdés bizony rossz.
Miért kapott "nem egyértelmű válaszok" minősítést?
Szeretném ha legalább a kérdéslehetőséget visszakapnám.
Dátum: 2009.02.03. 08:22:07
Melyik egy női név Magyarországon?
Péter
Erzsébet
József
Ferenc
Jajjjjjjj!
Péter
Erzsébet
József
Ferenc
Jajjjjjjj!
Dátum: 2009.02.02. 13:15:17
Milyen színekből áll az "Állj! Elsőbbség adás kötelező" KRESZ tábla?
Piros, fehér
Kék, fehér
Piros, kék, fehér
Piros, kék
Ez miért kapott "nem egyértelmű válaszok" minősítést?
Piros, fehér
Kék, fehér
Piros, kék, fehér
Piros, kék
Ez miért kapott "nem egyértelmű válaszok" minősítést?
Dátum: 2009.02.02. 08:22:32
Milyen stílusú zene a Groove Coverage?
Dance
Electro
Hip Hop
Jazz
Na nehogy már! De lehet hogy én vagyok a műveletlen és az új tanterv szerint ez bizony érettségi tétel...
Dance
Electro
Hip Hop
Jazz
Na nehogy már! De lehet hogy én vagyok a műveletlen és az új tanterv szerint ez bizony érettségi tétel...
Dátum: 2009.01.30. 11:44:37
Mit kerestek az Alkimisták?
A szent grált
Az elsűlyedt Atlantiszt
A bölcsek kövét
Attila sírját
Ezzel a kérdéssel szerintem több gond van. Helyesírás a kérdésben (alkimisták kisbetűvel kezdődik)
Helyesírás a válaszokban (Szent Grál nagybetűkkel, elsüllyedt rövid ü és dupla ly)
Egyébként pedig heripotter kereste a bölcsek kövét. Az alkimisták aranyat szerettek volna előállítani kémiai úton, de lehet hogy én vagyok rosszul tájékozott ebben az ügyben.
A szent grált
Az elsűlyedt Atlantiszt
A bölcsek kövét
Attila sírját
Ezzel a kérdéssel szerintem több gond van. Helyesírás a kérdésben (alkimisták kisbetűvel kezdődik)
Helyesírás a válaszokban (Szent Grál nagybetűkkel, elsüllyedt rövid ü és dupla ly)
Egyébként pedig heripotter kereste a bölcsek kövét. Az alkimisták aranyat szerettek volna előállítani kémiai úton, de lehet hogy én vagyok rosszul tájékozott ebben az ügyben.
Dátum: 2009.01.30. 11:42:08
Hanyadik gyertyát gyújtjuk meg karácsonykor az adventi koszorún?
2
3
4
1
Karácsonykor nem gyújtunk gyertyát az adventi koszorún.
Karácsony december 25-26
Ha 25 vasárnapra esik akkor az advent 4. vasárnapján - azaz egy héttel korábban - gyújtjuk a 4. gyertyát a koszorún. Ebben az esetben a leghoszabb a várakozás időszaka ami maga az advent.
Töröljétek legyetek szívesek.
2
3
4
1
Karácsonykor nem gyújtunk gyertyát az adventi koszorún.
Karácsony december 25-26
Ha 25 vasárnapra esik akkor az advent 4. vasárnapján - azaz egy héttel korábban - gyújtjuk a 4. gyertyát a koszorún. Ebben az esetben a leghoszabb a várakozás időszaka ami maga az advent.
Töröljétek legyetek szívesek.
Dátum: 2009.01.30. 08:49:25
Mikor indul a világ 3?
jan.22
feb.5
feb.1
jan.29
pontatlan kérdés, pontatlan válaszok
jan.22
feb.5
feb.1
jan.29
pontatlan kérdés, pontatlan válaszok
Dátum: 2009.01.29. 18:03:40
Hol találhato Magyar országon atomerőmű?
Budapest
Paks
Békés
Kecskemét
Ez a kérdés már szerepelt ráadásul sokkal jobb helyesírással.
törlés
Budapest
Paks
Békés
Kecskemét
Ez a kérdés már szerepelt ráadásul sokkal jobb helyesírással.
törlés
Dátum: 2009.01.28. 14:33:38
Mi SI rendszer?
Csillagászati kifejezés, az infratartományban sugárzó nappal rendelkező naprendszerekre.
Nincs is ilyen.
Mértékegységek Nemzetközi Rendszere.
A síversenyek lebonyolításának rendszere.
Misi?
Csillagászati kifejezés, az infratartományban sugárzó nappal rendelkező naprendszerekre.
Nincs is ilyen.
Mértékegységek Nemzetközi Rendszere.
A síversenyek lebonyolításának rendszere.
Misi?
Dátum: 2009.01.28. 14:33:21
Ki volt a tavasszi bajnok a Bundes ligában?
Werder Brema
Frankfurt
Wolkburg
Bayer München
Törlés
Werder Brema
Frankfurt
Wolkburg
Bayer München
Törlés
Dátum: 2009.01.27. 10:50:58
Mekkora a szárazföld és az óceánok, tengerek aránya?
21%-79%
29%-71%
32%-68%
25%-75%
Óceánok és tengerek aránya? Hogy kell ezt érteni van 2 óceánunk meg nagyonsok tengerünk. Szerintem kb 1%-99%.
Ha terület arányát nézzük akkor az óceánok vezetnek.
Valószínű a szárazföld és tengerek arányára gondolt a kérdés feltevője. Ha már így van akkor meg igen elaprózottak az arányok -> felesleges lexikális tudás.
21%-79%
29%-71%
32%-68%
25%-75%
Óceánok és tengerek aránya? Hogy kell ezt érteni van 2 óceánunk meg nagyonsok tengerünk. Szerintem kb 1%-99%.
Ha terület arányát nézzük akkor az óceánok vezetnek.
Valószínű a szárazföld és tengerek arányára gondolt a kérdés feltevője. Ha már így van akkor meg igen elaprózottak az arányok -> felesleges lexikális tudás.
Dátum: 2009.01.27. 10:48:41
Melyik a Windows legújab operációs rendszere?
XP home
NT
Vista
XP professional
A kérdés hibás. A Windowsnak nicns operációs rendszere max a Microsoftnak. Esetleg a helyes kérdés lehetett volna hogy a Windowsnak melyik a legújabb változata.
E mellett helyesírási hiba (legújabb)
XP home
NT
Vista
XP professional
A kérdés hibás. A Windowsnak nicns operációs rendszere max a Microsoftnak. Esetleg a helyes kérdés lehetett volna hogy a Windowsnak melyik a legújabb változata.
E mellett helyesírási hiba (legújabb)
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.01.27. 10:19:20
SM miért is a legfontosabb? Mert a játékban az optimális maximalizálás a cél. Az erőforrások maximalizálásával lehet a fejlődés menetét gyorsítani.
Egyetlen erőforrás van ez pedig a LÉ. Ezt kell maximalizálni. Két választás van. CSP-ből vagy PP-ből lehet LE a végén. PP-ből macerás, sok időt igényel (V3 esetében pedig korlátozott erősen). Marad a CSP. Ezt fixen kap mindenki Azért kell a prémium tagság hogy ezt maximalizáld. A maximalizáláshoz persze kell az Elementális fúzió is, mert 3-9-15.... szintenként egyel több CSP-t kapsz naponta. Az SM itt jön képbe. Ezt ha maximalizálod több LE-t kapsz a monsztrából annyi %-al mint ahányas a szaki szint. Tehát maximális esetben 100% azaz dupla LE jár érte.
Ennyi.
Egy biztos. Ha a szakikat helyezed előtérbe akkor először nagyon lemaradsz, aztán egyszercsak nagyon sok LE-t tudsz termelni és behozod a lemaradást.
Ha a tulajdonságokat nyomod, akkor először elhúzol, aztán abbamarad a fejlődés, mert 10-15 vadászat kell ahhoz hogy egy ponttal megnöveld egy lényeges tulajdonságodat.
Az optimális megoldás megtalálása nehéz. Nekem van egy ötletem és egy módszerem amit kipróbáltam V2-n. Ezen finomítva V3-hoz igazítva várom a holnaputánt.
Találkozunk a V3-on!
Egyetlen erőforrás van ez pedig a LÉ. Ezt kell maximalizálni. Két választás van. CSP-ből vagy PP-ből lehet LE a végén. PP-ből macerás, sok időt igényel (V3 esetében pedig korlátozott erősen). Marad a CSP. Ezt fixen kap mindenki Azért kell a prémium tagság hogy ezt maximalizáld. A maximalizáláshoz persze kell az Elementális fúzió is, mert 3-9-15.... szintenként egyel több CSP-t kapsz naponta. Az SM itt jön képbe. Ezt ha maximalizálod több LE-t kapsz a monsztrából annyi %-al mint ahányas a szaki szint. Tehát maximális esetben 100% azaz dupla LE jár érte.
Ennyi.
Egy biztos. Ha a szakikat helyezed előtérbe akkor először nagyon lemaradsz, aztán egyszercsak nagyon sok LE-t tudsz termelni és behozod a lemaradást.
Ha a tulajdonságokat nyomod, akkor először elhúzol, aztán abbamarad a fejlődés, mert 10-15 vadászat kell ahhoz hogy egy ponttal megnöveld egy lényeges tulajdonságodat.
Az optimális megoldás megtalálása nehéz. Nekem van egy ötletem és egy módszerem amit kipróbáltam V2-n. Ezen finomítva V3-hoz igazítva várom a holnaputánt.
Találkozunk a V3-on!
Dátum: 2009.01.27. 08:37:27
M i S v á j c f ő v á r o s a ?
Bern
Zürich
Genf
Bonn
Ki hagyta jóvá ilyen formán beírva a kérdést?
Bern
Zürich
Genf
Bonn
Ki hagyta jóvá ilyen formán beírva a kérdést?
Dátum: 2009.01.27. 08:23:51
Melyikük nem volt Magyarország kormányzója?
Kádár János
Hunyadi János
Kossuth Lajos
Horthy Miklós
Ez a kérdés közvetlenül egymás után kétszer jött. A különbség az volt Kádár János helyett Rákóczi Ferenc volt a másik három mellett.
Ugyan ilyen eset volt tegnap (bár ott nem közvetlen egymás után kaptam a kérdést).
A kérdés az volt hogy ki volt az árvízi hajós? A válaszokban az egyiknál szerepelt Széchenyi a másiknál nem.
Kádár János
Hunyadi János
Kossuth Lajos
Horthy Miklós
Ez a kérdés közvetlenül egymás után kétszer jött. A különbség az volt Kádár János helyett Rákóczi Ferenc volt a másik három mellett.
Ugyan ilyen eset volt tegnap (bár ott nem közvetlen egymás után kaptam a kérdést).
A kérdés az volt hogy ki volt az árvízi hajós? A válaszokban az egyiknál szerepelt Széchenyi a másiknál nem.