Hozzászólások - Salven
Dátum: 2012.11.06. 18:41:44
Már látom a jövőt. Relikvia: Epik hatásfok kompenzátor. Ára 100 őskő.  

Dátum: 2012.08.17. 11:41:33
Dzskar El Khebir,V3 Illuminati Rubra Manifestatio. Viszlát Dzsaki! Jó vezető voltál. Mindannyian sajnáljuk. Riszpekt.  

Dátum: 2011.12.17. 14:29:05
Hát ez az. És mondhatni, h ez egy időparadoxon.  És mindez miattad.
 És mindez miattad.  Na eriggy és azonnal foltozd össze a tér-idő kontinuumot!
 Na eriggy és azonnal foltozd össze a tér-idő kontinuumot!
 És mindez miattad.
 És mindez miattad.  Na eriggy és azonnal foltozd össze a tér-idő kontinuumot!
 Na eriggy és azonnal foltozd össze a tér-idő kontinuumot!Dátum: 2011.04.01. 18:25:37
Sajnos továbbra is el kell viselnünk. Pedig már csináltam neki gumiszobát. 

Dátum: 2011.01.03. 12:54:49
Mi ez itt,latin óra? Sok önérzetes kis latol.Le kéne lőkni a padlóla mind.De nagyon dulván. 

Dátum: 2011.01.02. 21:56:58
Ejjj,ejj Mort.Te képmutató szemétláda,te.  

Mit is mondhatnék erre? Semmit.
A Porféta szólott
Álmennyezet

Mit is mondhatnék erre? Semmit.
A Porféta szólott
Álmennyezet
Dátum: 2011.01.02. 19:30:49
RIP (Emlékük örökké...):
Mort 34. helyről
Reinkarnációja: Mort A Halál Kisinasa
Engem bezzeg nem említettél meg anno,mikor újjászülettem,h verjen meg a csatkai Szűz Mária.
Mort 34. helyről
Reinkarnációja: Mort A Halál Kisinasa
Engem bezzeg nem említettél meg anno,mikor újjászülettem,h verjen meg a csatkai Szűz Mária.

Dátum: 2010.11.20. 21:50:26
Végre egy topic, ahol nem kell olvasni, csak nyomkodni. Csudálatos. Panna, áldjon meg érte a csatkai szűz Mária.  

ui: Na fél évig megint nem kell megszólalnom. 

ui2: Amúgy pontozni se szoktam.Se le, se fel. De a topic, attól még frappáns.

ui: Na fél évig megint nem kell megszólalnom.

ui2: Amúgy pontozni se szoktam.Se le, se fel. De a topic, attól még frappáns.
Dátum: 2010.06.11. 22:20:04
Semmi akadálya.  

Majd addig kitalálom, hogy melyik szopóálarcomat vigyem magammal. A harcit, vagy az ünneplőset. Esetleg mindkettőt? Nehéz ügy.

Majd addig kitalálom, hogy melyik szopóálarcomat vigyem magammal. A harcit, vagy az ünneplőset. Esetleg mindkettőt? Nehéz ügy.

Dátum: 2010.06.11. 21:53:46
Én az Illuminati  szakadár csoportjához a GETZI-hez tartozom. Én vagyok az egyik algetzi. Célunk a teljes pusztulás és káosz.Jelszavaink a 3G:Gonoszság, Getziség ,Gardrobszekrény.Legerősebb csapásmérő fegyverünk a Getzitadella, de legvégső esetben bevetjük a leghatalmasabb gonoszt e világon,kinek neve Hercegnő, avagy más néven az Antikrisztus.Na erről ennyit.  

Shutrukkal egy időben együtt homokoztunk, de ő mindig elvette a homokozó lapátom és ezért azóta szeretem.

Shutrukkal egy időben együtt homokoztunk, de ő mindig elvette a homokozó lapátom és ezért azóta szeretem.
Dátum: 2010.06.11. 21:00:00
Ha elviszed a Zant,végre láthatlak te drága ember, hogy egyem a zuzádat.De a  te népszerűségeddel én nem reklámoznám így magam. Egy biztos. Székláb ide vagy oda a Galetki Ellenes Taktika és Zanológiai Intézet (röviden GETZI) tagjai ott fognak várni a színpadnál. Engem könnyű lesz megismerni.Szopóálarcban leszek. 

Dátum: 2010.06.02. 16:50:28
Ezúton szeretném feljelenteni magam,ugyanis úgy döntöttem,hogy perpill nem kívánom használni a Halálkristályom és helyette Lesthomist teszek a varázslatomba.Megválni nem óhajtok tőle,viszont a Halálkristály így is működőképes,hogy itt van a zsebemben.Tessék engem zárolni,vagy egyéb szankciót alkalmazni.
Előre is kösz.
Salven,az aberrált szopóálarcos
Előre is kösz.
Salven,az aberrált szopóálarcos
Dátum: 2010.05.19. 21:33:20
Korrigálnom kell.Chera is szeret.Mi több,a nejem így vu-ilag..Így aztán házastársi kötelessége,hogy szeressen..Csak nehézkes a szex,mert mindig útban vannak a 9 farkai.  

(Bocs,h szétoffolom a topicot,nem szokásom.És asszem ugrik a napocskám is)

(Bocs,h szétoffolom a topicot,nem szokásom.És asszem ugrik a napocskám is)
Dátum: 2010.05.19. 21:27:06
Na végre vki szeret.Ezt is megértem,így másfél év játék után.  

Egy pikk 8-ért még nem tiltanának le,de úgy látszik a mélytorok technika részletes leírásáért sem. A szopóálarcról nem is beszélve.
 A szopóálarcról nem is beszélve. 

Egy pikk 8-ért még nem tiltanának le,de úgy látszik a mélytorok technika részletes leírásáért sem.
Dátum: 2010.05.19. 21:21:02
Nawazz.Mindig tanul az ember.Nem hiába végeztem nyóc általánosot.  

Dátum: 2010.05.19. 20:54:07
Tessék.Beraktam.Csúnya,rossz Salven nem szólt,h bugos a kristálya.Mosmá' szerecc?  

Ha már itt tartunk.Nyomjál már fel a lapom miatt is. Eddig senki nem tette meg. Letiltva még úgyse voltam.Az még hiányzik a vu-s karrieremből.
 Letiltva még úgyse voltam.Az még hiányzik a vu-s karrieremből.

Ha már itt tartunk.Nyomjál már fel a lapom miatt is. Eddig senki nem tette meg.
 Letiltva még úgyse voltam.Az még hiányzik a vu-s karrieremből.
 Letiltva még úgyse voltam.Az még hiányzik a vu-s karrieremből.Dátum: 2010.05.19. 19:21:00
Upppsz.Akkor most lebuktam.  Hát végül is elég jól kihúztam tavaly november óta.Csúnya,árulkodós Czakk.
 Hát végül is elég jól kihúztam tavaly november óta.Csúnya,árulkodós Czakk.  No sebaj.15 sebzés ide,vagy oda.
 No sebaj.15 sebzés ide,vagy oda.
 Hát végül is elég jól kihúztam tavaly november óta.Csúnya,árulkodós Czakk.
 Hát végül is elég jól kihúztam tavaly november óta.Csúnya,árulkodós Czakk.  No sebaj.15 sebzés ide,vagy oda.
 No sebaj.15 sebzés ide,vagy oda.Dátum: 2010.05.11. 00:30:53
rövidtáv:törölni és inkább tisztogatni a szopóálarc gyűjteményem
hosszútáv:nemtörölni és úgy tisztogatni a szopóálarc gyűjteményem
Impopo!
Mikibá megmondta,h nincs a játékban olyan,h varázsló.Bár sztem csak az van.Kék varázsló,zöld varázsló,piros varázsló.Lehet választani.A kérdés csak az,h melyik szín a szimpi.A harcosok kora lejárt.Bár sztem sose vót.Vagy az idők homályába veszett.
hosszútáv:nemtörölni és úgy tisztogatni a szopóálarc gyűjteményem
Impopo!
Mikibá megmondta,h nincs a játékban olyan,h varázsló.Bár sztem csak az van.Kék varázsló,zöld varázsló,piros varázsló.Lehet választani.A kérdés csak az,h melyik szín a szimpi.A harcosok kora lejárt.Bár sztem sose vót.Vagy az idők homályába veszett.

Dátum: 2010.04.08. 09:25:54
V3-on szintén hasonló szitu.Az Illuminati nem vette át a tornyot.Egy cseppet sok a gebasz mostanság.
ui.:Próbáltam finom lenni.Nehezen ment.
ui.:Próbáltam finom lenni.Nehezen ment.

Dátum: 2010.03.04. 11:56:58
Mindenki tisztában van vele,h miről szólnak ezek a háborúk.Alkalmazzuk mi is és mások is.Nevess és szánakozz.Ahogy tetszik.