Egy olyan javaslatom lenne, hogy egy es ugyan azon vilagon lehessen inditani uj karaktert. Meg pedig ugy, hogy megadnak minimum mennyi szint kulombseg kellene hogy legyen a ket karakter kozott. Netan ha a szintkulombseg osszeerne a nagyobb karakter automatikusan katakombaba kerulne ( vagy valahogy leallna ).
Errol szeretnek egy "elnok jelolti vitat " meg a szavazas elott.
Hozzászólások - Hunzs
Dátum: 2014.03.20. 15:13:30
Dátum: 2013.11.28. 20:30:41
Utana szamolt mar valaki, hogy ez az eventet mennyire eri meg tolni?
Dátum: 2010.02.06. 18:18:15
Egy olyan javaslatom lenne, hogy epikusokat mindenki tudjon utni, ne csak a nagyok. Manapsag mar csak a szovetseg fele tudja utni oket. Azok akik visszafogottan jatszanak meg egy utes eselyuk se nincs. Igy hat csak epitessel tudnak kincspontot szerezni, amig a nagyok epikussal is.
Az epikusokat talan a szinthez kellene kotni. Pl. a 40-50-es szintu jatekosok csak 70-80-as szintu epikust verhetnenek. ( Gondolom itt kellene tobb szintu epikus emlekmu is )
Az epikusokat talan a szinthez kellene kotni. Pl. a 40-50-es szintu jatekosok csak 70-80-as szintu epikust verhetnenek. ( Gondolom itt kellene tobb szintu epikus emlekmu is )
Dátum: 2009.11.22. 16:43:48
Huh!!!
Ez nem semmi! Jo magam mindenfele ujat tamogatok, meg ha az rosszul is sul el. Legalabb megprobaltuk es tanulunk belole. Szerintem is kell egy probaszerver, ahol teljesen kivilagosodik mindenki szamara, hogy tenyleg ezt a fajta jatekot akarja jatszani. Tovabba a fejlesztoknek is kivilagosodik, hogy jo iranyba terelodik a fejlesztes. Ertem ez alatt azt, hogy vonzobba teszik-e a jatekot vagy egy nagyobb tomeget vesztenek el emiatt. A nap vegen tobb uj premiumos jatekosra van szukseg, hogy mindezt a sok munkat kompenzalni tudjak. Szaz szazalekban tudom, hogy rengeteg olyan jatekos van aki mar tobb premium tagsagot nem hajlando valtani, mert elment a kedve az egesztol.
Ez a sorom pedig Mikloseknak szol. En mar tobb internetes jatekot jatszottam, de ez eddig a legjobb pont azert, mert nem kell ejjel-nappal
gep elott ucsorogni, hogy valamire vigye egy karakter. Remelem ez tovabbra is igy marad!
Ez nem semmi! Jo magam mindenfele ujat tamogatok, meg ha az rosszul is sul el. Legalabb megprobaltuk es tanulunk belole. Szerintem is kell egy probaszerver, ahol teljesen kivilagosodik mindenki szamara, hogy tenyleg ezt a fajta jatekot akarja jatszani. Tovabba a fejlesztoknek is kivilagosodik, hogy jo iranyba terelodik a fejlesztes. Ertem ez alatt azt, hogy vonzobba teszik-e a jatekot vagy egy nagyobb tomeget vesztenek el emiatt. A nap vegen tobb uj premiumos jatekosra van szukseg, hogy mindezt a sok munkat kompenzalni tudjak. Szaz szazalekban tudom, hogy rengeteg olyan jatekos van aki mar tobb premium tagsagot nem hajlando valtani, mert elment a kedve az egesztol.
Ez a sorom pedig Mikloseknak szol. En mar tobb internetes jatekot jatszottam, de ez eddig a legjobb pont azert, mert nem kell ejjel-nappal
gep elott ucsorogni, hogy valamire vigye egy karakter. Remelem ez tovabbra is igy marad!
Dátum: 2009.11.17. 00:57:25
Koszonom szepen Miklos! Tudtam, hogy megfogod erteni!
Dátum: 2009.11.15. 21:19:12
Latom megoldodik a dolog. Nem volt hiaba valo a vita. Ezt szeretem a magyarban, hogy olyan lelemenyes.
Kulonben tudtatok, hogy az adorendszer ami nyugaton evtizedeken at dolgozott azt magyarorszagon egy even belul modositani kellett, mert a magyar attudta verni torvenyesen. Ez azert nem semmi!
Kulonben tudtatok, hogy az adorendszer ami nyugaton evtizedeken at dolgozott azt magyarorszagon egy even belul modositani kellett, mert a magyar attudta verni torvenyesen. Ez azert nem semmi!
Dátum: 2009.11.15. 21:16:11
Hat akkor jo szovetsegitars leven Te ezt meg is tehetned nekem. A penzt elkuldom neked postan.
Dátum: 2009.11.15. 20:08:18
Inkabb a medalt kuld el es a csokit meg tartsd meg.
Dátum: 2009.11.15. 19:54:36
Igen pont ezert irtam ide es nem privatban Mikloseknak, mert ott is es itt is suket fulekre talal a megjegyzesem. Persze tisztelet a kivetelnek mint Te is, aki probal megerteni es megoldast talalni.
Dátum: 2009.11.15. 19:38:40
Let.
"Azt hiszem az, hogy nem lehet őskőért ereklyéket venni, egyszerűen az ingyen játszókat védi, hiszen sokak félelme (?), hogy gyorsan 2 kaszt alakulna ki és a lemaradtak, a "páriák" hamar megunnák a játékot."
Errol annyi a velemenyem, hogy aki ingyen jatszik az a fizetok jovoltabol jatszik es igenis, hogy inkabb neki legyen hatranya mint egy fizetonek.
No ebbol lesz csak az igazi vita!
"Azt hiszem az, hogy nem lehet őskőért ereklyéket venni, egyszerűen az ingyen játszókat védi, hiszen sokak félelme (?), hogy gyorsan 2 kaszt alakulna ki és a lemaradtak, a "páriák" hamar megunnák a játékot."
Errol annyi a velemenyem, hogy aki ingyen jatszik az a fizetok jovoltabol jatszik es igenis, hogy inkabb neki legyen hatranya mint egy fizetonek.
No ebbol lesz csak az igazi vita!
Dátum: 2009.11.15. 19:31:40
Akkor velemenyed szerint csak er valamit a medal, mert eddig azt irtak, hogy nem er semmit.
Dátum: 2009.11.15. 19:15:54
En is Paypal-al fizetek. Amint irtam az osko fizetes egyszeruen megvan oldva, csak a medal nincs a tavoliaknak.
Nem akartam leirni, de most leirom. En ugy oldanam meg, hogy amikor van vegzetur talalkozo lehessen oskoert venni medalt. Szerintem ezzel meg Miklosek is jol jarmnanak. Aki elmegy azert kap, aki nem megy az vegyen.
Nem akartam leirni, de most leirom. En ugy oldanam meg, hogy amikor van vegzetur talalkozo lehessen oskoert venni medalt. Szerintem ezzel meg Miklosek is jol jarmnanak. Aki elmegy azert kap, aki nem megy az vegyen.
Dátum: 2009.11.15. 19:02:58
Ezen sajnos csak Te tudsz valtoztatni. De ez a tema mar nem ide valo.
Dátum: 2009.11.15. 18:55:11
Hat en pont ahhoz a jelkepes dologhoz szeretnek hozzajutni a tavolbol is. Ezen szeretnem ha valtoztatnanak.
Dátum: 2009.11.15. 18:48:40
Kanadabol jatszom. Kifizeted a fele jegy arat?
Dátum: 2009.11.15. 18:38:58
Itt mindenki csak kontrazik! Igazi magyar hozzaallas! Megoldasrol itt senki nem fog irni. Ezt tudtam mar akkor amikor eloszor irtam ide valamit.
Dátum: 2009.11.15. 18:32:09
Latom Te se erted a lenyeget. Valoszinu Te is a kozelben laksz es ez szamodra nem jelent semmit.
Dátum: 2009.11.15. 18:25:24
Akkor en is kiszeretnem fejteni a velemenyemet ide, hogy mindenki lathassa.
Tobb alkalommal probaltam privat e-mailben magam malmara hajtani a vizet, hogy tavoli jatekosoknak is elerheto legyen a relikvia ( jo magam kanadabol jatszok ), de ez mindig suket fulekre talalt. Mert hat mit akarok en? Hisz ez csak egy targy. Bezzeg az oskovet penzert nagyon egyszeruen megtudtak oldani. En is nagyon szeretnek resztvenni a talalkozon, de sajnos ez innen nem olyan egyszeru.
Szerintem igen is, hogy oskoert lehessen megvenni minden olyan targyat vagy akarmit amit a talalkozon osztanak, mert az ugy igazsagos, hogy minden jatekosnak lehetosege legyen azokra es ne csak a Budapest kornyekiek szamara.
Ez biztos, hogy a talalkozo karara is menne, hisz kevesebben mennenek el, de tavolsagiaknak is illene valamilyen formaba kedvezni. Hogy hogy kellene megoldani azt ne en mondjam mar meg, hanem az illetekesek talaljak ki. Hiszen azert fizetunk az oskovekert, hogy minel jobban kitudjak fejleszteni a jatekot.
Tobb alkalommal probaltam privat e-mailben magam malmara hajtani a vizet, hogy tavoli jatekosoknak is elerheto legyen a relikvia ( jo magam kanadabol jatszok ), de ez mindig suket fulekre talalt. Mert hat mit akarok en? Hisz ez csak egy targy. Bezzeg az oskovet penzert nagyon egyszeruen megtudtak oldani. En is nagyon szeretnek resztvenni a talalkozon, de sajnos ez innen nem olyan egyszeru.
Szerintem igen is, hogy oskoert lehessen megvenni minden olyan targyat vagy akarmit amit a talalkozon osztanak, mert az ugy igazsagos, hogy minden jatekosnak lehetosege legyen azokra es ne csak a Budapest kornyekiek szamara.
Ez biztos, hogy a talalkozo karara is menne, hisz kevesebben mennenek el, de tavolsagiaknak is illene valamilyen formaba kedvezni. Hogy hogy kellene megoldani azt ne en mondjam mar meg, hanem az illetekesek talaljak ki. Hiszen azert fizetunk az oskovekert, hogy minel jobban kitudjak fejleszteni a jatekot.
Dátum: 2009.10.20. 01:57:03
Ebben azert annyira nem vagyok biztos, mert van aki csak portyazik es nem vadaszik. Szoval az a karakter minden cselekves pontert tud aranydukatot valtani.
Dátum: 2009.10.18. 21:03:10
Egy olyan otletem lenne, hogy a portyapontokert is lehessen venni aranydukatot. Hisz nem mindenki szeret portyazni. Az pedig nem igazsagos, hogy csak a portyazok kolthetnek cselekvespontot aranydukatra.
Mar latom le is leszek szavazva!
Ez akkor is nem igazsagos! Adjonak 5 PP-ert 1 dukatot. Az is tobb mint a semmi. Nem de?
Mar latom le is leszek szavazva!
Ez akkor is nem igazsagos! Adjonak 5 PP-ert 1 dukatot. Az is tobb mint a semmi. Nem de?