Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - RobarTigez

Oldal: 12
Dátum: 2008.09.24. 20:02:39
Semmiség Hordatárs!
Alapjából annyi, hogy én nem láttam mily népszerű a rubint és azt hittem másodikak vagyunk, de ezt észrevéve inkább kivántam, hogy legyünk jobbak.
A D meg a P meg nem betüűk hanem smilik. A D az a vigyorgó smili a P meg a a nyelvkiöltő smili. Csak én inkább nem használom a fórumét...nem tetszenek, de ez egyéni vélemény.

Viszont...Hordánk erejét bizonyítva megküzdök egy egész Horda Szövetséggel, miután nyomaikat nem elrejtve megtámadott egy....majd mondom mi lett a vége.
*BElép a fogadó ajtaján a fehér csuhás alak. Körbetekint, hogy mi hogy áll. A Fogadóshoz lép.*
-Kérnék egy korsó árpasört...
*Szól halk és lágy hangján, míg a kámzsa alól kivillan arcszőrzete. A fogadós bólint, a vendég pedig helyett foglal egy asztalnál. Tekintetével a többi vendéget vizsgálja. Ha mások is észreveszik őt, nem látnak semmit nála, bár lehet mindene csuhája alatt van. Türelmesen várja árpasörét.*
Dátum: 2008.09.24. 19:13:48
Gort barátom...hagyjuk a tévedéseket...másodikak:D...leszünk hamarosan:P
Dátum: 2008.09.19. 01:04:49
*Újabb alak lép be a fogadóba. Testét fekete köpeny rejtette a kiváncsiskodó szemektől. A kámzsa alól körbepillantot a fogadó eddigi vendégein. A kámzsa mozgása megáll, ahogy látószöge egy üres asztalra vetül. Megremeg. Megindul az üres asztalhoz és köpenye alól előtünik karja.A fekete ruházatből fémkesztyű kandikál ki. A fémkesztyűbe bugyolált ujjak a székre helyeződnek majd megemelve kijjebb emelik helyéről. Az alak leül székére és nem levéve a kámzsát hordozza körbe tekintetét. Ha a fogadós, vagy az egyik felszolgáló elindulna felé, hogy megkérdezze mit fogyaszt, rögtön felemeli kesztyűs kezét, megállj mutat tenyerével és ellegyinti, nehogy megzavarják csöndes üldögélését és vizsgálodását.*
~MÉg nem gyültek össze elegen. Van még idő bőven.~
Dátum: 2008.09.19. 00:49:31
A gyémántnak vannak a legjobb tulajdonságai...és pont nem ezért ezt választottam, hogy jelezzem, hogy hiába ez a legértékesebb, nem ez viszi a pálmát:D
Oldal: 12