Hozzászólások - Becksim
Dátum: 2010.12.27. 09:26:58
Nem tudja valaki, hogy kb mikor lesz kiírva a következő?
Dátum: 2010.12.21. 23:09:22
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha nevezés után (de még a viadal előtt) szintet lépek, az már nem járhat kategóriaváltással?
Jól gondolom, hogy ha nevezés után (de még a viadal előtt) szintet lépek, az már nem járhat kategóriaváltással?
Dátum: 2010.11.24. 14:41:03
Sziasztok!
0% fertőre ezt írja:
"Fertőzött társaidtól győzelem esetén annyival több LE-t szerzel, ahány százalékos a fertőzöttségük. "
Nem egyértelmű, jól gondolom, hogy ezt százalékosan kell érteni? Tehát mondjuk 1000 helyett 1500 lét szerzek egy 50%os fertőstől, nem 1050et.
100% fertőnél pedig a plusz 50% mindenkire vonatkozik, vagy csak a saját hordatársakra?
0% fertőre ezt írja:
"Fertőzött társaidtól győzelem esetén annyival több LE-t szerzel, ahány százalékos a fertőzöttségük. "
Nem egyértelmű, jól gondolom, hogy ezt százalékosan kell érteni? Tehát mondjuk 1000 helyett 1500 lét szerzek egy 50%os fertőstől, nem 1050et.
100% fertőnél pedig a plusz 50% mindenkire vonatkozik, vagy csak a saját hordatársakra?
Dátum: 2010.11.17. 19:51:22
Nem, nincs olyan épületünk még.
Dátum: 2010.11.17. 18:37:10
Köszönöm szépen!
Nem vadásztam, azért gondoltam a lopásra. Azóta átböngésztem még egyszer a csatákat, de még mindig nem látom, kinél történt az eset...
Nem vadásztam, azért gondoltam a lopásra. Azóta átböngésztem még egyszer a csatákat, de még mindig nem látom, kinél történt az eset...
Dátum: 2010.11.17. 18:03:55
Sziasztok!
Ha a lopás szakival portya közben kiégett őskövet zsákmányolok, azt jelzi valahol a gép? Mert tegnaphoz képest lett két plusz kövem, viszont nem találom a csataleírásoknál, hogy lenne rá vmi utalás.
Ha a lopás szakival portya közben kiégett őskövet zsákmányolok, azt jelzi valahol a gép? Mert tegnaphoz képest lett két plusz kövem, viszont nem találom a csataleírásoknál, hogy lenne rá vmi utalás.
Dátum: 2010.10.11. 17:52:57
Én is kaptam a kérdést, végülis eltaláltam, de szerintem azért ez nem egyértelműen eldönthető. Attól, hogy tizenakárhányadik felmenőm is él, még simán meghalhatott az egyik nagyapám és akkor csak már csak egy van.
Arról nem is beszélve, hogy finoman szólva sem életszerű, hogy az apám nagyapjának a szépapjának az ükapja is él... ha mindenki már 15 évesen apa lett, akkor is kb 180 éves volt a bácsi mikor én megszülettem.
Arról nem is beszélve, hogy finoman szólva sem életszerű, hogy az apám nagyapjának a szépapjának az ükapja is él... ha mindenki már 15 évesen apa lett, akkor is kb 180 éves volt a bácsi mikor én megszülettem.
Dátum: 2010.10.11. 14:06:07
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Még reggel beküldtem a Nándorfehérvárt, remélem nem lesz gond vele.
És Kócos hozzászólása után felbátorodtam, Updike-ot is beküldöm majd legközelebb a nyulakkal. Esetleg a kérdést kicsit felcicomázom az íróra vonatkozó infókkal, ahogy Craslorg javasolta, hogy tanulni is lehessen belőle.
Még reggel beküldtem a Nándorfehérvárt, remélem nem lesz gond vele.
És Kócos hozzászólása után felbátorodtam, Updike-ot is beküldöm majd legközelebb a nyulakkal. Esetleg a kérdést kicsit felcicomázom az íróra vonatkozó infókkal, ahogy Craslorg javasolta, hogy tanulni is lehessen belőle.
Dátum: 2010.10.10. 22:49:09
"Mindezek ellenére Updike még akár ismert kortárs író is lehet"
Annyira lehet, hogy az is Updike azon ritka kivételek közé tartozik, aki a szakmai elismertség mellett még népszerű is.
No, mindegy, elvetem, mert ahogy olvasom a másik topikot, itt már az Egri csillagok egyik főszereplője is spec kategória.
Középsulis színvonalon akkor egy:
Az alábbi személyek közül ki nem lehetett ott az 1456-os nándorfehérvári diadalnál?
Szilágyi Mihály gróf
Kapisztrán János itáliai szerzetes
I. Szulejmán, az Oszmán Birodalom szultánja
Hunyadi János országos főkapitány
Annyira lehet, hogy az is Updike azon ritka kivételek közé tartozik, aki a szakmai elismertség mellett még népszerű is.
No, mindegy, elvetem, mert ahogy olvasom a másik topikot, itt már az Egri csillagok egyik főszereplője is spec kategória.
Középsulis színvonalon akkor egy:
Az alábbi személyek közül ki nem lehetett ott az 1456-os nándorfehérvári diadalnál?
Szilágyi Mihály gróf
Kapisztrán János itáliai szerzetes
I. Szulejmán, az Oszmán Birodalom szultánja
Hunyadi János országos főkapitány
Dátum: 2010.10.10. 20:34:02
Kerestem az adatbázisban Updike-ra, de nem volt eredmény. Akkor is 99%?
Dátum: 2010.10.10. 19:30:11
Ezzel a kérdéssel szerintem sincs semmi baj, tényleg érdekes mostanság az értékelés...
Dátum: 2010.10.10. 18:44:24
Hát ez?
Melyik NEM John Updike regénye?
Nyúlcipő
Nyúlfark
Nyúlfül
Nyúlszív
Melyik NEM John Updike regénye?
Nyúlcipő
Nyúlfark
Nyúlfül
Nyúlszív
Dátum: 2010.10.10. 17:29:32
Ez milyen?
Unokatestvérem egyik nagyapja az én...
Nagybátyám
Nagyapám
Apám
Unokám
Unokatestvérem egyik nagyapja az én...
Nagybátyám
Nagyapám
Apám
Unokám
Dátum: 2010.10.05. 22:58:35
Köszönöm.
Off: azért nem túl életszerű, hogy az állatnak elnyelése van, jobb lett volna inkább védekezés bónusz, ahogy megosztja a figyelmet, megzavarja az ellenfelet... Elnyelés leginkább egy páncélhoz passzol.
Off: azért nem túl életszerű, hogy az állatnak elnyelése van, jobb lett volna inkább védekezés bónusz, ahogy megosztja a figyelmet, megzavarja az ellenfelet... Elnyelés leginkább egy páncélhoz passzol.
Dátum: 2010.10.05. 22:30:59
Sziasztok, az állatok elnyelésével kapcsolatban erősítsetek meg: ez az elnyelés minden közelharci körben érvényesül, amikor az ellenfél fegyverrel eltalál?
Dátum: 2010.09.30. 13:57:54
De aki egyszer nagy lével a hálójába akadt, azt azután szívogatja rendszeresen, mint egy pók!
Dátum: 2010.09.30. 07:44:43
48 is elég volt!
Dátum: 2010.09.29. 23:59:11
Örülnék egy olyan szakinak, ami portyánál is lehetőséget adna a kvízre. Mondjuk egy ultragyors 10mp-s kérdés (gugli kizárva), és helyes válasz esetén a szaki szint függvényében valamekkora pici bónuszt adna az adott csatára. Esetleg az ilyen portya csp-t is fogyaszthatna pp mellett.
Dátum: 2010.09.29. 21:06:09
Nekem rendben lement, 3.6os firefoxon. A kérdések is egész tűrhetőek voltak, leszámítva valami edda nótásat...
Dátum: 2010.09.29. 18:42:20
Két "történelmi" jellegű kérdésem lenne: Ki találta ki a "pók" karik igen frappáns jelzőjét? És hogyan, mikortól került a játékba a preventorxp gyűrű? Vagy volt már az indulásnál is ilyen "anti-tömés" tárgy?