Az első kérdést már van öten bemásoltuk Hasonló értékeléssel
A második meg gyorsan kimondva a jó. Amolyan sárga bögre görbe bögre szindróma. Viszont igazad van meggymag egy szó.
Hozzászólások - Jucus
Dátum: 2009.06.22. 09:13:28
Dátum: 2009.06.22. 07:53:55
írd ki a címűt.
Dátum: 2009.06.21. 22:43:01
MEgnéztem a Föld országait, ott még 2 volt. De igazad van bármikor változhat.
Dátum: 2009.06.21. 22:28:48
Pedig csak kettőig kéne elszámolni (Új-Zéland, meg Pápua-új Guinea) de... akkor töröm a buksim továbbra is:D
Dátum: 2009.06.21. 21:50:44
Idézet: GabrielHunter - 2009.06.21. 21:23:18
egyáltalán nincs "elrejtve" benne, csak a jobb sorsra érdemes kérdező fedezte fel zseniális éleslátással.
törlés pls.
Nekem ez a kérdés tetszett
Milyen kérdést kell feltenni ebben a játékban?
Melyik ünnep nevében van elrejtve egy vezető Japán szórakoztató elektronikai márkanév?
Karácsony
Pünkösd
Újév
Húsvét
Melyik ünnep nevében van elrejtve egy vezető Japán szórakoztató elektronikai márkanév?
Karácsony
Pünkösd
Újév
Húsvét
egyáltalán nincs "elrejtve" benne, csak a jobb sorsra érdemes kérdező fedezte fel zseniális éleslátással.
törlés pls.
Nekem ez a kérdés tetszett
Dátum: 2009.06.21. 21:37:23
Vagy csak simán "Ki mesélt 1001 éjszakán át?''
Nem indítok már új hozzászólást írom ide:
A Föld hány országának nevében szerepel az "új" szó? Nagyon matek lenne?
Nem indítok már új hozzászólást írom ide:
A Föld hány országának nevében szerepel az "új" szó? Nagyon matek lenne?
Dátum: 2009.06.18. 20:39:25
Milyen emberekkel kapcsolatban emlegették az ókori görögök a hübriszt?
a gőgös, elbizakodott
a tanácstalan, dönteni képtelen
a bátor, vakmerő
az okos, bölcs
a gőgös, elbizakodott
a tanácstalan, dönteni képtelen
a bátor, vakmerő
az okos, bölcs
Dátum: 2009.06.18. 16:37:29
Első tuti volt már. A második első ránézésre jau.
Dátum: 2009.06.18. 14:16:07
Pont én is földrajzi kérdésen gondolkozom. Pl. Melyik hegységrendszer része az Alpok vagy valami hasonló. De egyenlőre még gondolkodom rajta!
Dátum: 2009.06.18. 12:09:21
Idézet: PottomPanna - 2009.06.18. 11:57:28
Kétszer írtak Norvégiában népszavazást az EU-s csatlakozáshoz, mindkétszer elutasították a szavazók. Ezért nem tagja az uniónak.
Egy kis szösszenet, ezt valaki értelmezze nekem plííz!
A Végzetúr játékba hány szövetségbe léphetsz be az egyész játék alatt?
egysem
1
végtelen
20
Szép napot!
Melyik ország nem tagja az Europai Uniónak?
Dánia
Norvégia*
Svédország
Finnország
Európai az. Mikor? Megtiltották, hogy valaha is belépjen?
Melyik ország nem tagja az Europai Uniónak?
Dánia
Norvégia*
Svédország
Finnország
Európai az. Mikor? Megtiltották, hogy valaha is belépjen?
Kétszer írtak Norvégiában népszavazást az EU-s csatlakozáshoz, mindkétszer elutasították a szavazók. Ezért nem tagja az uniónak.
Egy kis szösszenet, ezt valaki értelmezze nekem plííz!
A Végzetúr játékba hány szövetségbe léphetsz be az egyész játék alatt?
egysem
1
végtelen
20
Dátum: 2009.06.18. 11:22:19
Rockenbauer Pál csapatával végigjárta az Országos Kéktúra útvonalát, melyből televíziós sorozatot készített. Mi volt ennek a sorozatnak a címe?
Szerintem.
A rinyát nem rád értettem.
Szerintem.
A rinyát nem rád értettem.
Dátum: 2009.06.18. 11:01:32
Mágnesként vonzhatnád a többieket is. Mert csak a rinya megy, hogy kapják a rossz értékelést, de be nem pötyögne ide egy karaktert sem.
Dátum: 2009.06.18. 10:41:59
A OBI milyen termékekkel foglalkozik?
Élelmiszer
Gyógyszer
Építés,Kert,Műszaki,Háztartási kisgépek
Személygépkocsi
Élelmiszer
Gyógyszer
Építés,Kert,Műszaki,Háztartási kisgépek
Személygépkocsi
A helyes válasz kiabál: én, én, én. Emellett helyesírási hibás is, pont a helyes válasz. A szóközök megsértődtek
Hanyadik szinten található meg az Orákulum?
12
14
15
13
12
14
15
13
Egy kezdő azért nem tudja mert még nem jár ott, én meg már réges régen túlléptem ezen a szinten.
Mit állítunk dec.24-én?
Kerítést:)
Ólat
KArácsonyfát
Angyalfát
Kerítést:)
Ólat
KArácsonyfát
Angyalfát
Komment nélküli törlést neki!
Melyik filmben nem szerepel Leonardo Di Caprio ?
A nagy Lebowski
A Vasálarcos
A tégla
A part
A nagy Lebowski
A Vasálarcos
A tégla
A part
Felesleges szóköz a kérdőjel előtt
Kicsoda Pug Midkemiáról?
Egy erdész
Egy varázsló
Egy harcos
Egy pap
Egy erdész
Egy varázsló
Egy harcos
Egy pap
Dátum: 2009.06.18. 10:20:55
Ha már idézel idézz pontosan! Hé, paraszt! Melyik út megyen itt Budára?
De am már szerepel ez a kérdés.
Szerk.: Emlékeztem rá hogy már valaki a fórumban lereagálta, hogy hibás a kérdés.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,121.1720
De am már szerepel ez a kérdés.
Szerk.: Emlékeztem rá hogy már valaki a fórumban lereagálta, hogy hibás a kérdés.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,121.1720
Dátum: 2009.06.18. 09:39:31
Idézet: Ferrnando - 2009.06.18. 09:19:38
Szerintem nem jól értelmezted a kérdést. A kérdés írója meg ejtett egy felesleges szóközt. Melyik állat emlős? vagy Melyik emlősállat?
Amikor én azt a küldit csináltam, nem egyszerre nyomtam le a 20-as vadászatot hanem 4-5 kérdéseket kértem egyszerre. Minden kérdésnek alaposan utánanéztem a gugliba, mert nem akartam napokig szenvedni. Persze nem kötelező ezt csinálni, meg igazad is van, speciális kérdés, viszont gugli első sorban kiadta a név+kormányzó szűkítésre, hogy Felhőváros.
Melyik emlős állat? - tudomásom szerint minden emlős állat:S
Szerintem nem jól értelmezted a kérdést. A kérdés írója meg ejtett egy felesleges szóközt. Melyik állat emlős? vagy Melyik emlősállat?
Melyik település kormányzója Lando Calrissian (Star Wars)? - Hát köszönöm szépen,e miatt buktam a 20 egymásutáni helyesválaszos küldit.
Amikor én azt a küldit csináltam, nem egyszerre nyomtam le a 20-as vadászatot hanem 4-5 kérdéseket kértem egyszerre. Minden kérdésnek alaposan utánanéztem a gugliba, mert nem akartam napokig szenvedni. Persze nem kötelező ezt csinálni, meg igazad is van, speciális kérdés, viszont gugli első sorban kiadta a név+kormányzó szűkítésre, hogy Felhőváros.
Dátum: 2009.06.17. 21:11:36
Lehet, hogy speciális kérdés, de annyit még én is tudok, hogy azt az egy nyamvadt gólt Koplárovics rúgta be. Mondjuk azt még én is berúgtam volna pedig nulla a tudásom a focihoz.
Andrew89: ez egy kellemes poén, az hogy melegkaró nincs na bumm...De gondolom ha a kérdést még elsőre nem érted meg, a válaszokból rájössz a logikára.
Bogyo111: Más hibás kérdésétől a tied nem javul meg. Viszont ezt a kérdést nem hiszem, hogy mostanság írta valaki, csak a randomnak köszönhetően most kaptad meg. Eleinte ugyanis mindenki értékelhette a kérdéseket, viszont most már csak egy páran teszik ugyanezt. Így a sok hibás kérdést könnyebben kiszűrik (a nincs ilyen válaszlehetőségest alapból visszavágják), de hidd el folyamatosan javítja Hatse a kérdéseket. Nagyon nagy az adatbázis, azzal hogy már ide bemásoltad sokat segítettél a munkáján. És jelentkezz Kócosnál egy BB emlékéremért.
Nyanya: Igazad van. Lehet, hogy rossz választ jelölt be az írója.
Andrew89: ez egy kellemes poén, az hogy melegkaró nincs na bumm...De gondolom ha a kérdést még elsőre nem érted meg, a válaszokból rájössz a logikára.
Bogyo111: Más hibás kérdésétől a tied nem javul meg. Viszont ezt a kérdést nem hiszem, hogy mostanság írta valaki, csak a randomnak köszönhetően most kaptad meg. Eleinte ugyanis mindenki értékelhette a kérdéseket, viszont most már csak egy páran teszik ugyanezt. Így a sok hibás kérdést könnyebben kiszűrik (a nincs ilyen válaszlehetőségest alapból visszavágják), de hidd el folyamatosan javítja Hatse a kérdéseket. Nagyon nagy az adatbázis, azzal hogy már ide bemásoltad sokat segítettél a munkáján. És jelentkezz Kócosnál egy BB emlékéremért.
Nyanya: Igazad van. Lehet, hogy rossz választ jelölt be az írója.
Dátum: 2009.06.17. 21:01:34
Azon múlik aki értékelni fogja neked. Hogy kapsz e helyesírási hibát a javításra, én nem tudom.
Dátum: 2009.06.17. 19:17:26
Idézet: Kelcas - 2009.06.17. 19:11:13
Aláhúztam a rosszakat: hiányzó szóközök a gondolatjeleknél. Tetemre hívás, és Tengeri-hántás.
Melyik Arany-ballada szól egy férjgyilkos-a bűntudat miatt megőrült-asszonyról?
Ágnes asszony
Szőke Panni
Tetemrehívás
Tengerihántás
Mi a rossz benne?
Ágnes asszony
Szőke Panni
Tetemrehívás
Tengerihántás
Mi a rossz benne?
Aláhúztam a rosszakat: hiányzó szóközök a gondolatjeleknél. Tetemre hívás, és Tengeri-hántás.
Dátum: 2009.06.17. 13:51:38
Maximum hány állatot vihetsz harcolni magaddal?
1
3
2
4
1
3
2
4
Aki nem ismeri a hordázás szakértelmet könnyen bedőlhet a kérdésnek.
Ki volt a McLaren_Mercedes utolsó világbajnoka Lewis Hamilton előtt?
Mika Hakkinen
Fernando Alonso
Ayrton Senna
Kimi Raikkönen
Mika Hakkinen
Fernando Alonso
Ayrton Senna
Kimi Raikkönen
Pedig én nekik szurkolok, de spec. Ja és McLaren Mercedes
Dátum: 2009.06.17. 09:55:52
Csak hogy lásd, le van írva, olvasni meg tudnod kéne.
vegzetur.wikidot.com/kerdezes
Tipikus hibák:
•Nincs ilyen, nem létezik, stb. válaszok
Gyakori hiba, hogy válaszlehetőségként a kérdésre való tagadás van megadva. Ha valami nem létezik, akkor arra nem érdemes rákérdezni, ezért ezek a kérdések gyakran végzik rossz kérdésként. Használata mindenképp kerülendő!
vegzetur.wikidot.com/kerdezes
Tipikus hibák:
•Nincs ilyen, nem létezik, stb. válaszok
Gyakori hiba, hogy válaszlehetőségként a kérdésre való tagadás van megadva. Ha valami nem létezik, akkor arra nem érdemes rákérdezni, ezért ezek a kérdések gyakran végzik rossz kérdésként. Használata mindenképp kerülendő!