Hozzászólások - Abcdefg
Dátum: 2014.01.13. 10:18:07
Pusztíts el 125 tk-s ellenfelet, győzz le 23 neves tk-s ellenfelet. Ez így alsó hangon 355 térkapupont. Velem van a hiba, hogy irreálisan soknak gondolom? 120 alkalommal epikust ütni? 53 kisebb vadászzsákmány? A sajtolni valóról nem is beszélve. Plusz azok a magasabb szintű jószágok, akik a csatlós projektre vannak szánva, mehetnek a dekrétumba.... Gyöngyszem:+21 mágia
Dátum: 2013.12.29. 11:08:22
Arra a felvetésre nem láttam még választ, hogy meg kellene hosszabbítani a vásárlási akciót. Én is 23-án utaltam, és még nincs jóváírva. Pedig szívesen költenék, de így nem lesz miből.
Dátum: 2013.12.16. 10:35:46
Többször is lehet választani, vagy csak egyszer, és ha az ellőve, akkor annyi?
Dátum: 2013.12.11. 15:11:01
Botor módon azért írtam ide, mert azt gondoltam, hogy az eventekkel kapcsolatos topikba talán belefér az eventekkel kapcsolatos kérdés, főleg úgy, hogy igazából nem is játékos társaktól vártam a választ, hanem a monitor túloldalán ülőktől, hiszen úgy kezdtem, hogy feladat cseréről érdeklődtem. Ugyanis amit Te válaszoltál, az egy játékosnak lehet megoldás (kút), húsznak viszont nem biztos, bár a háború csarnoka az jó alternatívának tűnik. A bele-offolásra meg nem reagálok. Attól, hogy ez volt az első hsz-em, lehetek régi játékos, csak nem ezzel a karakterrel fórumoztam eddig, és nem ezzel a karakterrel voltam szövitársad a Ronin-ban. De igyekszem odafigyelni.
Dátum: 2013.12.11. 13:57:22
Engem az érdekelne, hogy az utolsó sorban szereplő feladat (utolsó tégla) helyett nem lehetne-e esetleg vmi más. Három épületünk építhető, a DP nagyon drága szintenként, az energiaszentély és a mókustorony pedig olyan magas, hogy kevesebb építhető szint van, mint amennyire szükség lehet. HT-t meg nem lehet. Erre kérnék vmi infót, de a dekrétum szó az ne szerepeljen benne, érdemi válasz érdekelne.