Alaptalannak bizonyultak a kétségeim, ma megtörtént a hiba javítása.
Köszönöm!
Hozzászólások - mist
Dátum: 2016.07.04. 14:00:07
Dátum: 2016.06.27. 16:18:19
V3 SzB, friss eredmény:
Szkarabeusz 0
Szabad Mágusok 74 (1600)
A Béke Angyalai 67
A Halál Angyalai 74 (515)
A szabályok értelmében azonos pontszámnál a több győzelem döntő, ez alapján mi (Szabad Mágusok) nyertünk, a program mégis A Halál Angyalainak adta a győzelemért járó 4 pontot.
Ilyen hiba nem először fordul elő, természetesen jeleztem is az ÜSZ felé, ahol azt a választ kaptam, hogy egy hét múlva tudja megnézni Baraty, amikor visszajön a szabadságról. (???)
Arról nem beszélve, hogy a holnapi ellenfél-kiosztást is befolyásolja a hiba, és kétségeim vannak, hogyan tudja egy hét múlva Baraty megnézni és korrigálni, magával a helyzettel is komoly problémáim vannak.
Remélem, a kétségeim alaptalannak bizonyulnak, de jelen helyzetben úgy gondoltam, a szituációt meg kell osztanom a fórum olvasóival.
Szkarabeusz 0
Szabad Mágusok 74 (1600)
A Béke Angyalai 67
A Halál Angyalai 74 (515)
A szabályok értelmében azonos pontszámnál a több győzelem döntő, ez alapján mi (Szabad Mágusok) nyertünk, a program mégis A Halál Angyalainak adta a győzelemért járó 4 pontot.
Ilyen hiba nem először fordul elő, természetesen jeleztem is az ÜSZ felé, ahol azt a választ kaptam, hogy egy hét múlva tudja megnézni Baraty, amikor visszajön a szabadságról. (???)
Arról nem beszélve, hogy a holnapi ellenfél-kiosztást is befolyásolja a hiba, és kétségeim vannak, hogyan tudja egy hét múlva Baraty megnézni és korrigálni, magával a helyzettel is komoly problémáim vannak.
Remélem, a kétségeim alaptalannak bizonyulnak, de jelen helyzetben úgy gondoltam, a szituációt meg kell osztanom a fórum olvasóival.
Dátum: 2016.06.24. 15:03:47
...
Dátum: 2016.06.08. 15:27:54
Hihetetlen vagy.
Válaszolsz a fel nem tett kérdésekre, szavakat adsz a másik szájába, és kerülöd a kényes témákat, amiben megszólítanak.
De Te túl nagy falat vagy nekem és sajnos az igazságnak is, ezért a harcot most beszüntetem. Látom, hogy a szavadra pillanatok alatt ugrik a lepontozó-brigádod, látom, hogy úgyis az lesz, amit Te akarsz, és mivel ez egy játék, engem annyira nem zavar. Amíg értelmét látom, befizetek, amíg élvezem, játszok, de nem ragaszkodom a szélmalomharchoz.
Aki elolvassa a beszélgetésünket, és nem hülye, vagy nem a bérenced, látja az igazságot. Talán a bérenceid is látják, de ne félj, nem fognak otthagyni, ahhoz túl nagy a befolyásod.
Nekem nincs bérencem, pénzem sem sok, hogy vitázzak Veled, és ha ez számodra azt jelenti, hogy megint igazad volt, megint eléred, amit akarsz, hát légy boldog vele, gratulálok. Most már könnyedén megalázhatsz, nem fog érdekelni a válaszod - ami azt illeti, más fórumhozzászólás sem.
(Most már értem, hogy a sok ezer játékosból miért csak pár tucatnyi aktív.)
Válaszolsz a fel nem tett kérdésekre, szavakat adsz a másik szájába, és kerülöd a kényes témákat, amiben megszólítanak.
De Te túl nagy falat vagy nekem és sajnos az igazságnak is, ezért a harcot most beszüntetem. Látom, hogy a szavadra pillanatok alatt ugrik a lepontozó-brigádod, látom, hogy úgyis az lesz, amit Te akarsz, és mivel ez egy játék, engem annyira nem zavar. Amíg értelmét látom, befizetek, amíg élvezem, játszok, de nem ragaszkodom a szélmalomharchoz.
Aki elolvassa a beszélgetésünket, és nem hülye, vagy nem a bérenced, látja az igazságot. Talán a bérenceid is látják, de ne félj, nem fognak otthagyni, ahhoz túl nagy a befolyásod.
Nekem nincs bérencem, pénzem sem sok, hogy vitázzak Veled, és ha ez számodra azt jelenti, hogy megint igazad volt, megint eléred, amit akarsz, hát légy boldog vele, gratulálok. Most már könnyedén megalázhatsz, nem fog érdekelni a válaszod - ami azt illeti, más fórumhozzászólás sem.
(Most már értem, hogy a sok ezer játékosból miért csak pár tucatnyi aktív.)
Dátum: 2016.06.08. 14:47:45
A meggyőződésem azért meggyőződés, és nem feltételezés, mert ott (is) játszom, és látom, ahogy a célpontjaim védekeznek, illetve sajnos nem egyszer törölnek. Pedig én általában napi egyszer megyek, a kettő már ritka.
Egyébként hol állítottam vagy kértem, hogy a játékvezetés az én szavam alapján döntsön? Már bocs, de ez inkább a Te asztalod.
Egyébként hol állítottam vagy kértem, hogy a játékvezetés az én szavam alapján döntsön? Már bocs, de ez inkább a Te asztalod.
Dátum: 2016.06.08. 14:15:50
Inkább az a furcsa, hogy alapból feltételezed, hogy mindenki a kiskapukat keresi; illetve szintén alapból feltételezed, hogy a LE-szívás permanensen jönni fog időtlen időkig, és a célpontok nem fognak védekezni vagy törölni.
Meggyőződésem, hogy mindkét feltételezésed téves.
Másrészt tudtommal nem is v3-as vagy, hallomás alapján döntesz minden ide vonatkozó kérdésben.
Meggyőződésem, hogy mindkét feltételezésed téves.
Másrészt tudtommal nem is v3-as vagy, hallomás alapján döntesz minden ide vonatkozó kérdésben.
Dátum: 2016.06.06. 15:28:55
Ha nagyon sietsz a küldikkel, lehet szingulárissal rátolni, utána elfelejteni.
Dátum: 2016.06.05. 20:49:40
Köszönöm a gyors választ!
Dátum: 2016.06.05. 20:40:58
Miért vagy mióta jár az ismételhető küldetésért TP?
Átvetted a jutalmadat, 31992 lélekenergiát, 1 aranydukátot, 10 kristálypontot és 7 TP-t.
Átvetted a jutalmadat, 31992 lélekenergiát, 1 aranydukátot, 10 kristálypontot és 7 TP-t.
Dátum: 2016.06.04. 14:26:58
Ez jogos, de úgy kellene ezt a kiskaput megszüntetni, hogy azokat ne büntessétek, akik nem járkálnak át rajta.
Mivel rabolni eleve nem lehet, a szívás csökkentése a maradék portyát is megszüntetné.
Mivel rabolni eleve nem lehet, a szívás csökkentése a maradék portyát is megszüntetné.
Dátum: 2016.06.04. 14:17:58
Miért lett hirtelen a "Békés világ" a "Hibás szabályok világa"?
Pont az a világ lényege, amivel ellene érvelsz.
Pont az a világ lényege, amivel ellene érvelsz.
Dátum: 2016.06.03. 23:55:18
Hol vagy, Ariel?
V3-on?
Vagy nem, de mégis tudsz mindent?
Felnéztem Rád és az eredményeidre, amíg egyszer csak el akartad adni magad, de nem sikerült, csak véletlenül hazavittél egy inspirátort... Picit vesztettél akkor a hitelességedből..
Biztos, hogy Te vagy a hiteles fóka/cápa-tudósító?
Vagy szimplán csak eleget tejelsz ahhoz, hogy a szavadnak súlya legyen, engem pedig lepontozzanak?
Ezt gyorsan látni foguk.
De - oké, értesz hozzá, meg minden, de talán ez mégsem a Te asztalod. Vagy ez is az?
Látatlanul, ismeretlenül, fókaöböl ura?
Akkor inkább törlök, ha tényleg csak körülötted forog a játék...
Sziasztok.
V3-on?
Vagy nem, de mégis tudsz mindent?
Felnéztem Rád és az eredményeidre, amíg egyszer csak el akartad adni magad, de nem sikerült, csak véletlenül hazavittél egy inspirátort... Picit vesztettél akkor a hitelességedből..
Biztos, hogy Te vagy a hiteles fóka/cápa-tudósító?
Vagy szimplán csak eleget tejelsz ahhoz, hogy a szavadnak súlya legyen, engem pedig lepontozzanak?
Ezt gyorsan látni foguk.
De - oké, értesz hozzá, meg minden, de talán ez mégsem a Te asztalod. Vagy ez is az?
Látatlanul, ismeretlenül, fókaöböl ura?
Akkor inkább törlök, ha tényleg csak körülötted forog a játék...
Sziasztok.
Dátum: 2016.06.03. 18:57:18
Szóval rabolni eleve nem lehet, szívni se lehessen??
És akinek nem tetszik, el sem mehet?
Miklós!?!
(Nem akarok elmenni (nem is tudok, mindenhol van karim), de ha szeretnéd, hogy játsszak, gondold át, kérlek. Két év alatt összeraktunk egy szövit, nem is rosszat. Szeretném felépíteni - egy normális világban.)
Szerintem egy korrekt max szorzó még belefér - de a ki- és beutat ne zárd le.
És akinek nem tetszik, el sem mehet?
Miklós!?!
(Nem akarok elmenni (nem is tudok, mindenhol van karim), de ha szeretnéd, hogy játsszak, gondold át, kérlek. Két év alatt összeraktunk egy szövit, nem is rosszat. Szeretném felépíteni - egy normális világban.)
Szerintem egy korrekt max szorzó még belefér - de a ki- és beutat ne zárd le.
Dátum: 2016.05.31. 14:49:08
Valóban, "hozz létre", nem pedig "gyárts le".
Egetverő különbség!
Egetverő különbség!
Dátum: 2016.05.30. 14:33:30
Köszönöm a kioktatást, bár nem rémlik, hogy kértem.
Dátum: 2016.05.30. 14:16:37
Ez nem vicc, ez a játék kritikája, vagy még inkább tragédiája.
(Nem csak az általad említett szövetség)
(Nem csak az általad említett szövetség)
Dátum: 2016.05.30. 14:07:26
Roppant elgondolkodtató a "Szövetségi bajnokság" elnevezés, amikor akad olyan résztvevő, ahol egy fordulóban 30 lövést adnak le. Legjobb esetben egy tag napi öt lövéssel.
Tudom, hogy kevés csapat van, tudom, hogy úgysem lesznek ezek az álaktív szövik kigyomlálva - de ez lassan már több, mint illúzióromboló.
Tudom, hogy kevés csapat van, tudom, hogy úgysem lesznek ezek az álaktív szövik kigyomlálva - de ez lassan már több, mint illúzióromboló.
Dátum: 2016.05.28. 06:50:50
Baraty írta a fórumon, hogy a talizmán nem ad sisakszilánkot.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,955.440#hsz444
Mondjuk, ez benne lehetne a tárgy leírásában is...
A smaragdszelencében kész ultrát kapsz, tehát nem Te gyártod le.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,955.440#hsz444
Mondjuk, ez benne lehetne a tárgy leírásában is...
A smaragdszelencében kész ultrát kapsz, tehát nem Te gyártod le.
Dátum: 2016.05.27. 05:38:37
Szerintem nem jó ötlet kigyomlálni az inaktívakat.
Egyrészt néhányan még biztos visszatérnének idővel, mit szólnak majd, ha a megkérdezésük nélkül elveszik a karakterüket?
Másrészt az inaktívak 99%-a alacsony szintű. Az újaktól minden interakció lehetőségét elvennénk, ha csak 1-2 ember maradna (jobb esetben), akit ütni/kihívni tudnak - ezzel aligha erősítenénk a maradási szándékot, inkább teljesen ellehetetlenítenénk az újakat és az új szöviket, gyakorlatilag elvágva az amúgy is gyér utánpótlást.
Mellesleg aki jó portya/kamra célpontot szeretne, vagy toborozni akar, igenis szánjon rá időt komolyabban.
És az sem igaz, hogy halott szöviben nem lehet "gyöngyszemet" találni, én már találtam. Vagy a gyöngyszem talált rám?
(J., rólad beszélek - mindent nagyon köszönök! )
Egyrészt néhányan még biztos visszatérnének idővel, mit szólnak majd, ha a megkérdezésük nélkül elveszik a karakterüket?
Másrészt az inaktívak 99%-a alacsony szintű. Az újaktól minden interakció lehetőségét elvennénk, ha csak 1-2 ember maradna (jobb esetben), akit ütni/kihívni tudnak - ezzel aligha erősítenénk a maradási szándékot, inkább teljesen ellehetetlenítenénk az újakat és az új szöviket, gyakorlatilag elvágva az amúgy is gyér utánpótlást.
Mellesleg aki jó portya/kamra célpontot szeretne, vagy toborozni akar, igenis szánjon rá időt komolyabban.
És az sem igaz, hogy halott szöviben nem lehet "gyöngyszemet" találni, én már találtam. Vagy a gyöngyszem talált rám?
(J., rólad beszélek - mindent nagyon köszönök! )
Dátum: 2016.05.18. 16:16:14
Hogy tisztázzuk, nem én tettem fel a kérdést.
Az idegen tollakkal ékeskedő kolléga talán kitalálhatott volna más kérdést is.
Az idegen tollakkal ékeskedő kolléga talán kitalálhatott volna más kérdést is.