Hozzászólások - Lanmandragoran
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.07.13. 10:53:45
Csak ha veszel egy visszacsatolást, akkor saját magad lövöd ki az esélyét, hogy megfektesd a legelején egy erős varázslattal, míg emellett nyugodt szívvel lehet 2-3k-s kritikusokat lődözni.
Dátum: 2009.07.13. 10:51:26
Idézet: Useles - 2009.07.11. 14:55:18
Hellosztok,
szeretném javasolni, hogy a kvízkérdés feltevése után tudhassa a feltevő, ki értékelte a kérdését, mert nagyon sok az ellentét, és jó lenne kiszűrni azokat az értékelőket, akik csupán rosszindulatból, bosszúból dobnak el jó és hasznos kérdéseket, elvéve a a kérdés feltevőjétől a LÉ-t, illetve azokat kiszűrni, akik csak minden kérdést leokéznak, nem veszik figyelembe, ha az a kérdés hülyeség, matematikai, vagy tele van helyesírással.
Csak halkan jegyezném meg, hogy úgy fél éve a kérdések 99%-a a kvízadminok elbírálásán megy keresztül. Nincs bosszú, rosszindulat, ellenben szigorú és következetes értékelés van, kicsit távol vannak attól a szinttől, hogy minden kérdést csak úgy leokézzanak.szeretném javasolni, hogy a kvízkérdés feltevése után tudhassa a feltevő, ki értékelte a kérdését, mert nagyon sok az ellentét, és jó lenne kiszűrni azokat az értékelőket, akik csupán rosszindulatból, bosszúból dobnak el jó és hasznos kérdéseket, elvéve a a kérdés feltevőjétől a LÉ-t, illetve azokat kiszűrni, akik csak minden kérdést leokéznak, nem veszik figyelembe, ha az a kérdés hülyeség, matematikai, vagy tele van helyesírással.
Dátum: 2009.07.12. 19:53:40
Szerintem mehet is át az ötletesbe ha feltetted
Dátum: 2009.07.10. 00:35:33
Még hogy nem őrült...
Dátum: 2009.07.09. 00:42:44
de igen!
Dátum: 2009.07.08. 23:29:01
Én sem fogok vitatkozni. Ha helyesírással kapta vissza, nem veszített semmit. Ha nem azzal kapta vissza, feleslegesen vitatkozunk.
Dátum: 2009.07.08. 21:32:53
Csak a különbség, hogy a nagylilikre valami ezer találat van, a nagy lilikre pedig harmincezer. És ennek szerintem semmi köze ahhoz hogy egy két ember hisz az automatikus helyesírás ellenőrzőnek.
Dátum: 2009.07.08. 15:15:07
Szerintem is szerepelt, de a mitológia részével nincs gond. Pl Odüsszeusz is mitológiai alak, pedig semmi köze az istenekhez.
A mitológia sem csak az istenek világát jelenti, habár többnyire arra használjuk. Szó szerinti fordításban a mítoszok elmesélése, beszámoló a legendákról.
A mitológia sem csak az istenek világát jelenti, habár többnyire arra használjuk. Szó szerinti fordításban a mítoszok elmesélése, beszámoló a legendákról.
Dátum: 2009.07.08. 15:08:36
A fantasy egyes világai rétegtudásnak minősülnek, ezért speciális. Vannak akik szerint egy egy általános kérdés egy ismertebb műből, hősről belefér, vannak akik szerint még az sem. A te kérdésednek köze nincs az általános információhoz, csak olyan tudja, aki ismeri az adott világot
Dátum: 2009.07.08. 15:02:30
Milyen építmény a türbe?
A türbe török eredetű étel.
A türbe egy iszlám fejfedő.
A türbe mohamedán sírkápolna.
A türbe egy muzulmán gyermekjáték.
A türbe török eredetű étel.
A türbe egy iszlám fejfedő.
A türbe mohamedán sírkápolna.
A türbe egy muzulmán gyermekjáték.
nem részletezem
Miben volt különleges Széltoló, a varázsló (Korongvilág)?
Három kétkezes karddal harcolt.
Csak egyetlen varázslatot ismert, de azt nem merte használni.
Ha dührohamot kapott, elpusztított teljes városokat is.
Kerülte őt a baj és a kaland, mert féltek tőle.
Három kétkezes karddal harcolt.
Csak egyetlen varázslatot ismert, de azt nem merte használni.
Ha dührohamot kapott, elpusztított teljes városokat is.
Kerülte őt a baj és a kaland, mert féltek tőle.
szerintem spec
Melyik állatnak van a legtöbb lába?
Fél lábú őz
Macska
1000 db giliszta
Pók
Fél lábú őz
Macska
1000 db giliszta
Pók
hülye válaszok
Dátum: 2009.07.07. 23:56:09
Ott rontod el, hogy a 15% akkor él, ha téged támadnak. Ha te támadsz, valahol 25% körül tudsz veszteni. De ez persze v3-ra nem feltétlen igaz, ott a csataarány nagyon megborítja. De persze a 3-400 akkor is kevés. Én anno a 200-at 800-1000 körüli Le-vel csináltam meg
Dátum: 2009.07.07. 23:51:32
Hogy hívják Hagrid egyik kutyáját (Harry Potter)?
Frakk
Ubul
Bogáncs
Agyar
Frakk
Ubul
Bogáncs
Agyar
Milyen színekből tevődik össze Magyarország zászlója?
sárga,fehér,piros
piros,kék,zöld
zöld,fekete,fehér
piros,fehér,zöld
sárga,fehér,piros
piros,kék,zöld
zöld,fekete,fehér
piros,fehér,zöld
Dátum: 2009.07.07. 22:51:05
Hogy mondják angolul a toll(at)?
Pan
Pen
Panda
Pencke
Pan
Pen
Panda
Pencke
Mi a közös január 25 és június 30 között?
Tamás
Éva
Pál
Zoltán
Tamás
Éva
Pál
Zoltán
Dátum: 2009.07.07. 21:52:41
A kérdésre válaszolva, azért teszik ki, mert bíznak abban, hogy a sok kíváncsi játékos meg is nyomja, és utána nem fogja tudni visszakeresni őket, hogy megtámadja.
Dátum: 2009.07.07. 21:24:54
Hogyan hívták Mátyás király híres seregét?
Kék sereg
Sárga sereg
Nem tudom
Fekete sereg
Kék sereg
Sárga sereg
Nem tudom
Fekete sereg
Nem tudom miatt törlés
Dátum: 2009.07.07. 21:20:46
Én viszont rossz válaszokkal dobtam volna vissza, mert a kerozin, és a benzin, a két üzemanyag határozottan hülye válasznak minősül, amiről kiabál, hogy köze nincs a porcelániparról.
Dátum: 2009.07.07. 20:05:33
Mi a windows operációs rendszerének legújabb tagja?
windows xp
windows 7
windows 95
windows vista
windows xp
windows 7
windows 95
windows vista
nanee
Hány hangszóró tartozik az 5.1-es hangrendszerhez?
1 mikrofon, és 2 hangfal
3hangfal, 2 mikrofon, 1 mélynyomó
5 hangszóró, és 1 mélynyomó
1 fülhallgató, és 1 mikrofon
1 mikrofon, és 2 hangfal
3hangfal, 2 mikrofon, 1 mélynyomó
5 hangszóró, és 1 mélynyomó
1 fülhallgató, és 1 mikrofon
Ha hangszórót kérdez, mit keresnek mikrofonok több válaszban?
Dátum: 2009.07.07. 18:50:21
Idézet: Craslorg - 2009.06.28. 09:10:34
A te eseted még rosszabb, mind a négy dátum egy héten belül van, ami aztán minden körülmények közt lexikálisnak számít. Ráadásul még a helyesírás is borzasztó.
2-3 év múlva már messze nem fog mindenki emlékezni, hogy 2008-ban vagy 2009-ben halt-e meg. Jelenleg egyedül az információ frissessége miatt tudja mindenki. Emiatt ráadásul most még a "túl könnyű" kategória.
Ha elolvastad volna a kvíz értékeléséről szóló topic első hozzászólását tudnád, hogy születéssel, halálozással kapcsolatos dátumok, helyszínek nem kellenek már, mert van belőlük elég, illetve ezek 99.9%-a lexikális tudást igényel, az 1-1 kivétel pedig már szerepel az adatbázisban.
Ráadásul most hirtelen Michael Jackson őrület van, mert 20-ból 2-3 kérdés tuti az ő halálára kérdez rá. Elég ötlettelen a társaság, nem kéne Jackot erőltetni.
Ha elolvastad volna a kvíz értékeléséről szóló topic első hozzászólását tudnád, hogy születéssel, halálozással kapcsolatos dátumok, helyszínek nem kellenek már, mert van belőlük elég, illetve ezek 99.9%-a lexikális tudást igényel, az 1-1 kivétel pedig már szerepel az adatbázisban.
Ráadásul most hirtelen Michael Jackson őrület van, mert 20-ból 2-3 kérdés tuti az ő halálára kérdez rá. Elég ötlettelen a társaság, nem kéne Jackot erőltetni.
A te eseted még rosszabb, mind a négy dátum egy héten belül van, ami aztán minden körülmények közt lexikálisnak számít. Ráadásul még a helyesírás is borzasztó.
Dátum: 2009.07.07. 16:18:18
Azt hittem, ezt egyszer már tisztáztuk!
Felix Salten Bambi című regényében felbukkannak szarvasok, az "erdő királyai", míg a főszereplő őzeket mint az "erdő hercegeit" említi. Walt Disney azonos című rajzfilmjében Bambit az európai őz helyett az amerikai fehérfarkú szarvasról formázták meg.
Felix Salten Bambi című regényében felbukkannak szarvasok, az "erdő királyai", míg a főszereplő őzeket mint az "erdő hercegeit" említi. Walt Disney azonos című rajzfilmjében Bambit az európai őz helyett az amerikai fehérfarkú szarvasról formázták meg.
Dátum: 2009.07.07. 10:33:50
Tudod miért bosszantó a kvízértékelés? Mert a kérdező azt hiszi magáról, hogy mindent tud, az értékelőről viszont feltételezi, hogy hülye, és ha valamit nem tud, azt kapásból rosszra értékeli.