Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2012.11.16. 12:22:33
Bosszantó, de lightos, nem volt nálam annyi LE, hogy kárt tegyen a szünetben valaki, de nem is jöttek
Dátum: 2012.11.16. 09:35:10
És ebben a pillanatban sikerült csatlakozni.
Dátum: 2012.11.16. 09:27:58
9:25 óta nem tud betölteni a V1.
Dátum: 2012.11.16. 09:21:05
.
Dátum: 2012.11.16. 08:43:47
Amikor első pár alkalommal így jártam rákérdeztem és ha jól emlékszem Dikó úr azt mondta, hogy ha a kamrából származó LE nem éri el az 1 egészet, akkor nem jelenik meg.
Igazad van, írtam hülyeségeket élen a TP-s résszel meg a VP-ssel, de ha már leírtam otthagyom, vállalni szoktam a következményeket.
Hosszú nap volt hosszú topicokkal, úgy tűnik lemerültem, nem próbálok már érvelni, mert láthatóan nem megy
De azt fogadd el, Te és mindenki más is, hogy ha csak IQ-tám-krit ütésre gyúrsz akkor akármekkora lenne is a bónusz, szar lenne a vége, mert ígyis-úgyis hatfelé osztja a LE-t kettő helyett. Ha pedig ez nem felel meg akkor ne Landizz/atok.
További sok sikert mindenkinek és jó éjt
Hosszú nap volt hosszú topicokkal, úgy tűnik lemerültem, nem próbálok már érvelni, mert láthatóan nem megy
De azt fogadd el, Te és mindenki más is, hogy ha csak IQ-tám-krit ütésre gyúrsz akkor akármekkora lenne is a bónusz, szar lenne a vége, mert ígyis-úgyis hatfelé osztja a LE-t kettő helyett. Ha pedig ez nem felel meg akkor ne Landizz/atok.
További sok sikert mindenkinek és jó éjt
Lehet, hogy nem kaszáltál ~30%-ot fél évnyi LE-re, de a CSP-nyire megkaptad te és mindenki más is a nagyot, a többletre meg te is és mindenki más is az ~5%-ot. Te még mindig nagyobbat kaszáltál, mint az átlag, mert a fél éves LE-dre kaptál +5%-ot a többiek meg nem. Ha meg az a gondja itt mindenkinek, hogy a mágiát is fejleszti a rendszer arra is van két válasz:
- ha kevés lenne a mágiánk, akkor a VP-nk is, 30 csatát nem tudnátok eltolni és már csak a közelharcban sebeznétek
- eddig haszontalan volt? most majd hasznossá teszik!
Miért jár a CSP-s LE-re több bónusz, mint a minimum felettire? Mert a sok csatával a sok TP-t is vállaljuk! Már miért hagyná Miklós, hogy 1 csatával betoljatok csilliárd billió LE-t 2CSP-nyi TP-ért és utána meg boldog befőttet játsszatok?
Aki többet tölt a minimumnál még így is jobban jár, mert minimum*1.3+minimumfeletti*1.05 még mindig több, mint a simán minimum*1.3
Erről az egészről (nem a hsz-edről, hanem témáról) a Republic: Repül a bálna jut eszembe
- ha kevés lenne a mágiánk, akkor a VP-nk is, 30 csatát nem tudnátok eltolni és már csak a közelharcban sebeznétek
- eddig haszontalan volt? most majd hasznossá teszik!
Miért jár a CSP-s LE-re több bónusz, mint a minimum felettire? Mert a sok csatával a sok TP-t is vállaljuk! Már miért hagyná Miklós, hogy 1 csatával betoljatok csilliárd billió LE-t 2CSP-nyi TP-ért és utána meg boldog befőttet játsszatok?
Aki többet tölt a minimumnál még így is jobban jár, mert minimum*1.3+minimumfeletti*1.05 még mindig több, mint a simán minimum*1.3
Erről az egészről (nem a hsz-edről, hanem témáról) a Republic: Repül a bálna jut eszembe
Megtanultam, tudom a választ, kicsi az ország nagy a bánat ... Még, még, még, még, még, ennyi nem elég!
Dátum: 2012.11.15. 20:53:42
Hűségszilánkra kattints rá és a legördülő menüben megnézheted mikre jó.
Kristálypont csak 40. szinttől kellhet kalandokhoz.
Ha szerencsekeréken nyersz kristályitalt vagy Végzet Templomából/napi rutinból kapsz akkor ne idd meg, tartsd meg, mert a VT kérhet olyan küldetést amiben italokból kell kristályitalt szerezni. Bár ez a küldi mintha csak 6x6-os templomban lenne ami 50. szinttől van.
Ha tetszik és érdekel a játék akkor itt nagyon sok mindent megtudhatsz róla!
Kristálypont csak 40. szinttől kellhet kalandokhoz.
Ha szerencsekeréken nyersz kristályitalt vagy Végzet Templomából/napi rutinból kapsz akkor ne idd meg, tartsd meg, mert a VT kérhet olyan küldetést amiben italokból kell kristályitalt szerezni. Bár ez a küldi mintha csak 6x6-os templomban lenne ami 50. szinttől van.
Ha tetszik és érdekel a játék akkor itt nagyon sok mindent megtudhatsz róla!
Dátum: 2012.11.15. 17:15:06
Napi 3 pörgetéssel szoktam megoldani.
Sziasztok, Quellon vagyok és szerencsekerék függő
Egyébként, ha csak napi egy ingyenest forgatsz akkor is összejön átlagban ez a küldi 1 hónap alatt vagy hamarabb, de ritkán előfordulhat, hogy mégse, ez a pech. Elméletileg napi 3 mellett is előfordulhat, hogy nem lesz csak zöld meg fekete x ideig, de sokkal kisebb eséllyel.
Sziasztok, Quellon vagyok és szerencsekerék függő
Egyébként, ha csak napi egy ingyenest forgatsz akkor is összejön átlagban ez a küldi 1 hónap alatt vagy hamarabb, de ritkán előfordulhat, hogy mégse, ez a pech. Elméletileg napi 3 mellett is előfordulhat, hogy nem lesz csak zöld meg fekete x ideig, de sokkal kisebb eséllyel.
Dátum: 2012.11.15. 15:34:21
A vérmágia hangzatos név, de valami mást kéne alá kitalálni, mert az épületeknek úgyis a végén vagyunk. A vérmágia a fantasy világban mindig valami sötét dolog, sokszor élet és halál ura aki ért hozzá, halottat támasztanak vele vagy ölnek... mondjuk amennyit a varázskörben sebeztél ellenfeledbe annyit gyógyulsz (rögtön? vagy csata után?) és legyen köze a mágiához, szinthez, AFK-khoz? A finomhangolást csinálják a hozzáértők, ha látnak benne fantáziát.
Idézet: Kocos - 2012.11.15. 14:53:58
Vagy teljesen új alapú event lenne ami nem a játékban fejlesztésre használható erőforrásokon alapul!
Elmondom ebből mi lenne. Aki kicsit is optimalizal, az egy büdös szalmaszálat keresztbe nem rak. Ugyanis ha megcsinalják mások, akkor jó, mert ő nem szív, és ez semmibe nem került neki, ha viszont nem sikerül megcsinálni, akkor feleslegesen nem tolt be erőforrást a katasztrófa elkerülésébe, és a többieket is ugyanúgy sújtja a globális effekt, tehát velük összevetve nem bukott semmit.
És hogy változna ez, ha teljesítmény arányú lenne a díjazás vagy nem teljesítés arányú a büntetés?Vagy teljesen új alapú event lenne ami nem a játékban fejlesztésre használható erőforrásokon alapul!
Dátum: 2012.11.15. 14:58:41
Dátum: 2012.11.15. 14:45:23
Amíg nem tudom milyen más bónusza lehetne a mágiának a vari elnyelésen kívül addig kicsit nehéz megítélni melyiket szeretném, de kicsit várok és ha lesz már alternatívák biztosan szavazok az igen egyik formájára.
Örülök, hogy tetszett, de azért megkérdezném, hogy a hsz többi részében is igazam volt, mert arról még senki nem nyilatkozott, pedig várom az egyetértést vagy a helyrerakást bárkitől, ha már ennyit gépeltem az igazság nevében.
Ha néhány játékos teszteli azokat a dolgokat amiket mások még nem is tudnak akkor ők olyan előnyhöz juthatnak (+információ) amihez mások nem vagy csak késve, tehát páran előnyben, tömegek hátrányban. Gondolom a néhány megbízható és számolni tudó játékoson kívül a többiek is tudnák csak ők nem tesztelnék.
Idézet: Aurri - 2012.11.15. 12:53:58
De a lényeg, hogy valaki ért!
Kvnoemi: Pontosan erről győzköd téged Quellon pár oldal óta, de szerintem már feladta :-) Nem mindegy az a bónusz, főleg neki aki drakón toplistán első lett V1-en...
Hehe, nem adtam fel csak 2 fronton írtam regényt és már fészkelődtem a természet hívásától, azt nem is számolva, hogy a gépem itt idétlenkedett holmi alkalmi lassúsággal ami abban nyilvánult meg, hogy lassabban jelenítette meg a szöveget, mint ahogy írtam.De a lényeg, hogy valaki ért!
Pontosan
Ha azt mondják rosszul gondolom akkor én is itt fogok tartani, hogy csak annyit értek a dologból...
Ha azt mondják rosszul gondolom akkor én is itt fogok tartani, hogy csak annyit értek a dologból...
Akkor ezért nem tűnt nekem gyengének a jutalom és ezért nem értettem a reklamálást, mert én 50-ről léptem 56-ra az event alatt.
Kezdelek érteni, főleg Miklós kiegészítésével, de van még valami amin elmélkedtem és ha rosszul látom akkor kérném, hogy magyarázzátok el, hogy is van igazából:
Ez az előbbi elved addig működik amíg azt feltételezzük, hogy nincs annyi saját, nem vadászatból származó LE, hogy minden CSP minimum töltéssel betegyem. De ha van annyi LE akkor a visszakapott le betöltése káros. Miért?
Mert mondjuk van 2500 CSP az eventre (ez mindenkinek elérhető a 800-as pufferrel, 200 memószelencével, 1500 a 30 napi 50 CSP-vel, italokkal nem számolunk, mert az szerencse kinek mennyi jön össze) és ezt (az egyszerűség kedvéért) 100. szinten 5000-es minimum töltéssel betolja az 12.500.000. Ezt a LE-t ki lehet termelni minden előzetes LE halmozás nélkül. Kell hozzá 230 TKP pont (kezdéskor van 50 tárolva és napi 6 30 napon át), napi 40 EH-s csata (szerénységgel lehet felfelé is ütni) meg kb 250 ism. küldi amit a Lady archívból úgy láttam átlagosan felül teljesítenek (legalábbis ezévben, visszább nem néztem).
Tehát ha az egy hónap alatt lehet annyi LE-t szerezni amiből másfél havi CSP-t betölt a tag minimumon akkor, ha a visszakapott LE-t is betölti akkor többlet betöltött LE-je lesz amire már nem kap ~30%-ot csak 5-t. Ha nem tölti be a többletet csak minimumon az összes CSP-t, akkor még szív is, mert a csatákból visszakapott mennyiségnyi LE-vel kevesebbre kap 30%-os bónuszt, pedig CSP*minimum töltésnyire kéne kapnia.
Ha valaki nem tud annyi LE-t termelni amennyi a minimum töltéshez kell akkor persze jól jön a csatából befolyó, mert azzal betöltheti a CSP-it és akkor jogos, hogy a csatából visszakapott LE levonódik, arra ne járjon bónusz, örülhet, hogy a CSP-it volt módja betenni.
Ha meg valaki EH nélkül tud termelni annyi LE-t (tehát LE rablásból, mint pók vagy nem csak portyázó, de nagyokat szakító ügyes tolvaj, TKP-ból és ism.küldiből, de nem EH-zva és üres TP beszedve, tehát lényegében magasabb LE/TP-vel, mint amit a Landi a bónusszal együtt kihoz) akkor annak nem szabad Landiznia, legfeljebb annyit amíg a neki értékes relikeket összeszedi.
Most akkor vagy baromira vágom a dolgokat vagy abszolút összezavartatok ezzel a "mennyi is a bónusz a LE-re a Landibóóól és miért meg hóógyaaaan?"
Most már egyszer kéne egy olyan event, ahol a háború nem arról szól, hogy tápolunk, hanem arról, hogy túléljük-e és mi megy rommá meg mekkora a veszteség, ha nem adunk bele apait-anyait, mert így a tápolós háborúkkal mindig csak azt számoljuk, hogy mennyit éri meg teljesíteni, közben az lenne a lényeg, hogy mindenki eszét vesztve a maximumot hozza különben kiírt az aktuális ellenség (sárkányok, xenók), ha ilyen hozzáállással jöttünk volna ki a Rúvel meg a Teron mélyéről akkor az igazi Ellenség bezabált volna mindenkit ebédre és ki szart volna lefekvés előtt a 2 hegy közé harmadiknak aminek az lett volna a neve hogy "így járnak azok akik számítgatnak amikor az életükért kéne küzdeni"
Ez az előbbi elved addig működik amíg azt feltételezzük, hogy nincs annyi saját, nem vadászatból származó LE, hogy minden CSP minimum töltéssel betegyem. De ha van annyi LE akkor a visszakapott le betöltése káros. Miért?
Mert mondjuk van 2500 CSP az eventre (ez mindenkinek elérhető a 800-as pufferrel, 200 memószelencével, 1500 a 30 napi 50 CSP-vel, italokkal nem számolunk, mert az szerencse kinek mennyi jön össze) és ezt (az egyszerűség kedvéért) 100. szinten 5000-es minimum töltéssel betolja az 12.500.000. Ezt a LE-t ki lehet termelni minden előzetes LE halmozás nélkül. Kell hozzá 230 TKP pont (kezdéskor van 50 tárolva és napi 6 30 napon át), napi 40 EH-s csata (szerénységgel lehet felfelé is ütni) meg kb 250 ism. küldi amit a Lady archívból úgy láttam átlagosan felül teljesítenek (legalábbis ezévben, visszább nem néztem).
Tehát ha az egy hónap alatt lehet annyi LE-t szerezni amiből másfél havi CSP-t betölt a tag minimumon akkor, ha a visszakapott LE-t is betölti akkor többlet betöltött LE-je lesz amire már nem kap ~30%-ot csak 5-t. Ha nem tölti be a többletet csak minimumon az összes CSP-t, akkor még szív is, mert a csatákból visszakapott mennyiségnyi LE-vel kevesebbre kap 30%-os bónuszt, pedig CSP*minimum töltésnyire kéne kapnia.
Ha valaki nem tud annyi LE-t termelni amennyi a minimum töltéshez kell akkor persze jól jön a csatából befolyó, mert azzal betöltheti a CSP-it és akkor jogos, hogy a csatából visszakapott LE levonódik, arra ne járjon bónusz, örülhet, hogy a CSP-it volt módja betenni.
Ha meg valaki EH nélkül tud termelni annyi LE-t (tehát LE rablásból, mint pók vagy nem csak portyázó, de nagyokat szakító ügyes tolvaj, TKP-ból és ism.küldiből, de nem EH-zva és üres TP beszedve, tehát lényegében magasabb LE/TP-vel, mint amit a Landi a bónusszal együtt kihoz) akkor annak nem szabad Landiznia, legfeljebb annyit amíg a neki értékes relikeket összeszedi.
Most akkor vagy baromira vágom a dolgokat vagy abszolút összezavartatok ezzel a "mennyi is a bónusz a LE-re a Landibóóól és miért meg hóógyaaaan?"
Most már egyszer kéne egy olyan event, ahol a háború nem arról szól, hogy tápolunk, hanem arról, hogy túléljük-e és mi megy rommá meg mekkora a veszteség, ha nem adunk bele apait-anyait, mert így a tápolós háborúkkal mindig csak azt számoljuk, hogy mennyit éri meg teljesíteni, közben az lenne a lényeg, hogy mindenki eszét vesztve a maximumot hozza különben kiírt az aktuális ellenség (sárkányok, xenók), ha ilyen hozzáállással jöttünk volna ki a Rúvel meg a Teron mélyéről akkor az igazi Ellenség bezabált volna mindenkit ebédre és ki szart volna lefekvés előtt a 2 hegy közé harmadiknak aminek az lett volna a neve hogy "így járnak azok akik számítgatnak amikor az életükért kéne küzdeni"
Idézet: Kvnoemi - 2012.11.15. 11:38:45
De nem érted, hogy levonják és a levonás utáni összegre kapjuk a bónuszt és azt osztják szét jutalomként? A LEVONT csata után visszakapott LE-t addig töltögetjük újra és újra amíg 0 azaz nulla LE marad nálunk zárás 10:00-kor és se bónusszal se nélküle nem kapjuk vissza! Csak levonják.
A te módszereiddel ugyanaz lenne a végeredmény ha visszatöltenéd, ha meg nem, akkor értelemszerűen kevesebb töltés = kevesebb jutalom.
De nem érted, hogy levonják és a levonás utáni összegre kapjuk a bónuszt és azt osztják szét jutalomként? A LEVONT csata után visszakapott LE-t addig töltögetjük újra és újra amíg 0 azaz nulla LE marad nálunk zárás 10:00-kor és se bónusszal se nélküle nem kapjuk vissza! Csak levonják.