Hozzászólások - Fsanyi82
Dátum: 2021.04.26. 18:55:42
Direkt van így max relikvia ad +6 csatát
Dátum: 2021.04.19. 10:00:07
33887. Szint jelenlegi max állat szint nekem
3 familiárisnál bemaxolt
egynél még pár küldi kell az 5. meg majd felzárkózik
28 familiáris fókusz és 3 familiáris erősítő isteni relikviával
3 familiárisnál bemaxolt
egynél még pár küldi kell az 5. meg majd felzárkózik 28 familiáris fókusz és 3 familiáris erősítő isteni relikviával
Dátum: 2021.04.14. 17:01:34
Napi építés: 2.097.066.799 LE
Kaptatok 17266 energiatéglát
121456,45/ db
harmatos molyfing ez nem csak nektek kicsiknek
szerver aktivitástól is függ , ha nem mocorognak a szorgos hangyák a szerveren , építhettek 10 csilliárd lé-t is , akkor sem jön egy megveszekedett tégla sem
Kaptatok 17266 energiatéglát
121456,45/ db
harmatos molyfing ez nem csak nektek kicsiknek
szerver aktivitástól is függ , ha nem mocorognak a szorgos hangyák a szerveren , építhettek 10 csilliárd lé-t is , akkor sem jön egy megveszekedett tégla sem
Dátum: 2021.04.04. 13:59:15
a vadászatnál lehet bár ugyannyi lé-t ad (fogjuk rá) de ha csp-t kell költeni a vermet meg se közelíti
Viszont mivel nincs verempálcám több és szerezni sem tudok így maradt a xeno
Viszont mivel nincs verempálcám több és szerezni sem tudok így maradt a xeno

Dátum: 2021.04.04. 08:27:53
elmúlt 8 évbe nem emlékszek olyanra, hogy a xeno első nap majdnem véget ért volna , semmiképpen sem lehetséges szerintem ilyesmi
v3 nem volt szükség a nagy piros gombra hosszú évek után először egy nappal hamarabb befejezve az event
összes királynő kíméletes halált halt
v3 nem volt szükség a nagy piros gombra hosszú évek után először egy nappal hamarabb befejezve az event
összes királynő kíméletes halált halt

Dátum: 2021.04.01. 15:09:38
Ezt nemigazán értem, mire gondolsz
Dátum: 2021.03.31. 14:38:12
21 ezres befizetés mellé elég sovány ajándék az eddigiekhez képest ez a 8 isteni kocka
akinek mondjuk nincs ezres transzdestrukció szakija annak jó, mert vesz egy templomi ellátmányt (isteni relikvia 300 szint felett) ez 10 pálca , de akinek 1000 nél magasabb a szaki összege az vehet familiáris erősítőt ebből 1 db ot ami 1 pálca mindösszesen
de ugy vagyok vele, hogy ha már szánt szándékkal visszaveszik a templompálca szerzés lehetőséget , verempálcát meg már egyáltalán nem is lehet szerezni max kihívás toronyba , akkor legalább továbbra se érzem szükségét befizetni a maximumot
akinek mondjuk nincs ezres transzdestrukció szakija annak jó, mert vesz egy templomi ellátmányt (isteni relikvia 300 szint felett) ez 10 pálca , de akinek 1000 nél magasabb a szaki összege az vehet familiáris erősítőt ebből 1 db ot ami 1 pálca mindösszesen
de ugy vagyok vele, hogy ha már szánt szándékkal visszaveszik a templompálca szerzés lehetőséget , verempálcát meg már egyáltalán nem is lehet szerezni max kihívás toronyba , akkor legalább továbbra se érzem szükségét befizetni a maximumot

Dátum: 2021.03.31. 14:30:57
Pont, hogy a kis szöviknek egyszerűbb szb be nyerni , meg azoknak akik szövi szinten elvannak 10 ütéssel
és pont az egyszemélyes szövik azok akik gondolnak egyet hétközbe s bele ütnek 1-2-3 at az szbe ezzel 1-2-3 mezőt elvisznek 100%-50%-33% al
ez ellen nem létezik taktika pont az ilyet kellene inkább megszüntetni
Az összebeszélés résszel egyet értek ez kezdetek óta létező dolog , de igazából évi 10-12 szint a tudás fára ha mindig egy szövi nyer az nem behozhatatlan ha van pár építő kedvű játékos a szöviben
és pont az egyszemélyes szövik azok akik gondolnak egyet hétközbe s bele ütnek 1-2-3 at az szbe ezzel 1-2-3 mezőt elvisznek 100%-50%-33% al
ez ellen nem létezik taktika pont az ilyet kellene inkább megszüntetni
Az összebeszélés résszel egyet értek ez kezdetek óta létező dolog , de igazából évi 10-12 szint a tudás fára ha mindig egy szövi nyer az nem behozhatatlan ha van pár építő kedvű játékos a szöviben
Dátum: 2021.03.30. 23:13:45
Nekem 0,01% ot ért a végén már csak egy 10* es építés de az én királynőm feltöltve, kivégezve egymagam
A következő szintű királynő csapdájába egy tizes építés elsőre 40% ot ért aztán 20% ot kb tovább nem próbáltam
A következő szintű királynő csapdájába egy tizes építés elsőre 40% ot ért aztán 20% ot kb tovább nem próbáltam
Dátum: 2021.03.29. 13:59:43
ha új lapra nyitod a pörgetést akkor jön be ez az oldal
Dátum: 2021.03.22. 18:47:41
Köszi nem ugrálok
420 milliárd az építésem, szerintem meg ugrom a mércét
420 milliárd az építésem, szerintem meg ugrom a mércét

Dátum: 2021.03.22. 08:28:06
micsoda újítás van a xeno eventbe
leverem ájultra a királynőket , majd ahogy szoktak 25% ép-on észhez térnek (már amelyik, mert van amelyik nagyobb %on tér észre) aztán tegnap este óta felment az életük 40% ra , vagyis ha még 1-2 napig nem ütök rájuk , akkor megint elérnek 100% életre
az építés rész is változott első 1-2 10x es építés 1,02% ot ér aztán ez a % szépen ledegradálódik 0,01 %ra vagyis ha nem 10x essel építeném csak szimplán nem is változna a % semennyit
nem tudom erre mi szükség , mert olyan inaktív az egész v3, hogy így sem 3 hét alatt pusztulnak meg a xenok,sőt normál keretek közt decemberig élve maradnának ha nem nyomnák meg a nagy beavatkozás gombot a 4. hét elején
inaktivitásra még annyi bár ez nem xeno egy 1-2 milliárdos építés a fába egyik nap 20-23 ezer téglát ér a tudás fába de tegnap meg csak 4100 téglát ért
röhej komolyan v1 en meg 40 ezer téglával haladnak naponta
leverem ájultra a királynőket , majd ahogy szoktak 25% ép-on észhez térnek (már amelyik, mert van amelyik nagyobb %on tér észre) aztán tegnap este óta felment az életük 40% ra , vagyis ha még 1-2 napig nem ütök rájuk , akkor megint elérnek 100% életre
az építés rész is változott első 1-2 10x es építés 1,02% ot ér aztán ez a % szépen ledegradálódik 0,01 %ra vagyis ha nem 10x essel építeném csak szimplán nem is változna a % semennyit

nem tudom erre mi szükség , mert olyan inaktív az egész v3, hogy így sem 3 hét alatt pusztulnak meg a xenok,sőt normál keretek közt decemberig élve maradnának ha nem nyomnák meg a nagy beavatkozás gombot a 4. hét elején
inaktivitásra még annyi bár ez nem xeno egy 1-2 milliárdos építés a fába egyik nap 20-23 ezer téglát ér a tudás fába de tegnap meg csak 4100 téglát ért
röhej komolyan v1 en meg 40 ezer téglával haladnak naponta

Dátum: 2021.03.15. 17:36:55
A bolygó ura event jutalmakkal mi lesz ? idén elmarad ? 

Dátum: 2021.03.15. 12:57:04
368 as vagyok , olyan messze még a 400, hogy addigra a tetoválás is visszahozza az árát
havi két szintlépéssel számolva 16 hónap még ,ezt gyorsítja az eventek de idén kétlem elérek 400 ig 
havi két szintlépéssel számolva 16 hónap még ,ezt gyorsítja az eventek de idén kétlem elérek 400 ig 
Dátum: 2021.03.15. 12:44:04
szerintem 400 felett a bajnok af el még jobb
tehát ha használok Eh eszenciát és úgy kaptam 56065 lé-t és erre az összegre rakta rá a 10%-ot így jön mostmár 61672
meg a kerekítés miatt van minden csatán 0,5 lé extra haszon
Persze azonnali lé be a sajtolás még mindig jobb , pláne 300 körüli medálall , de nekem szerintem 200 medálom se lesz 5 éven belül , mert nem adja a szerencsekerék se a templompálcát
hanem jön a kocka meg a familiáris fókusz
úgy számoltam jelen állás szerint a 12 állatra a 800 szint (8000 templomkristály a tetko ára) nekem visszajön kb egy év alatt , utána kezd valós pluszt termelni
tehát ha használok Eh eszenciát és úgy kaptam 56065 lé-t és erre az összegre rakta rá a 10%-ot így jön mostmár 61672
meg a kerekítés miatt van minden csatán 0,5 lé extra haszon
Persze azonnali lé be a sajtolás még mindig jobb , pláne 300 körüli medálall , de nekem szerintem 200 medálom se lesz 5 éven belül , mert nem adja a szerencsekerék se a templompálcát
hanem jön a kocka meg a familiáris fókusz úgy számoltam jelen állás szerint a 12 állatra a 800 szint (8000 templomkristály a tetko ára) nekem visszajön kb egy év alatt , utána kezd valós pluszt termelni
Dátum: 2021.03.15. 12:22:09
30169. Szint a legnagyobb állat most
összejött a 15 kocka ismét így kiváltottam a 8. tetoválást
a teljes Lé-re adja szbe a 10%ot (5 familiárissal), De nem kell az állatokat a harcba vinni elég ha csak van 5 familiáris a polcon porfogónak
összejött a 15 kocka ismét így kiváltottam a 8. tetoválást
a teljes Lé-re adja szbe a 10%ot (5 familiárissal), De nem kell az állatokat a harcba vinni elég ha csak van 5 familiáris a polcon porfogónak
Dátum: 2021.03.11. 18:06:00
közel vagyok én is a 30 ezres szinthez (29720)
21 familiáris fókuszom van már és egy familiáris erősítő, de ez nem változtat azon, hogy ez a familiáris fókusz relikvia semmit sem ér , pláne nem úgy, hogy szerencsekeréken ez jön az eddigi értékesebb cuccok helyett ,amit ti v1en bőséggel kiszedtetek magatoknak a tudásfa nerf előtt
idézett szöveget vagy zárd le vagy töröld ki , mert megint szétesett a fórum
21 familiáris fókuszom van már és egy familiáris erősítő, de ez nem változtat azon, hogy ez a familiáris fókusz relikvia semmit sem ér , pláne nem úgy, hogy szerencsekeréken ez jön az eddigi értékesebb cuccok helyett ,amit ti v1en bőséggel kiszedtetek magatoknak a tudásfa nerf előtt
idézett szöveget vagy zárd le vagy töröld ki , mert megint szétesett a fórum
Dátum: 2021.03.07. 19:30:01
annyi a változás benne, hogy van kaland térkép
Meg a manakonstit fejenként 3 at kell tolni vagyis 3 nap minimum ha mindenki akivel számol a rendszer be is tolja
De ha minden stimm hetente kényelmesen le lehet tudni egy küldisort
Más kérdés hogy kb senkinek nem lesz meg a 3x os jutalma
A szintlépés meg igen be tudja lassítani az egészet magas szinten , persze ha nem mindenki egy pár száz TP-re van éppen a szintlépéstől
szerintem a havi két küldisor is embert próbáló meg nagy fokú aktivitást igényel a szövi összes tagjától
Meg a manakonstit fejenként 3 at kell tolni vagyis 3 nap minimum ha mindenki akivel számol a rendszer be is tolja
De ha minden stimm hetente kényelmesen le lehet tudni egy küldisort
Más kérdés hogy kb senkinek nem lesz meg a 3x os jutalma
A szintlépés meg igen be tudja lassítani az egészet magas szinten , persze ha nem mindenki egy pár száz TP-re van éppen a szintlépéstől
szerintem a havi két küldisor is embert próbáló meg nagy fokú aktivitást igényel a szövi összes tagjától
Dátum: 2021.03.06. 12:11:26
Csak a sima templomba teljesül automatikusan, a giga templomban nem
Dátum: 2021.03.04. 20:25:54
igen jól sejted
nekem már megvan a hetedik is , és a 8 pediglen 8-8000 be fáj
pont ezért nem éri meg egyenlőre , ha visszább olvasol ott van egy számításom saját statjaimmal , hogy jelen formájába minuszt termelsz magadnak évekre
A következő tetoválás költsége: 8000 hatalomkristály és 8000 templomkristály.
+
Bajnoki tetoválás
Minden familiárisod után 1%-kal több LE-t kapsz a szövetségi bajnoki csatákért.
Előfeltétel: 2 isteni tetoválás
nekem már megvan a hetedik is , és a 8 pediglen 8-8000 be fáj
pont ezért nem éri meg egyenlőre , ha visszább olvasol ott van egy számításom saját statjaimmal , hogy jelen formájába minuszt termelsz magadnak évekre
A következő tetoválás költsége: 8000 hatalomkristály és 8000 templomkristály.
+
Bajnoki tetoválás
Minden familiárisod után 1%-kal több LE-t kapsz a szövetségi bajnoki csatákért.
Előfeltétel: 2 isteni tetoválás