Hozzászólások - Kaoraku
Dátum: 2009.06.24. 10:24:54
Az egy dolog, hogy esetleg előrehozott választás lenne, ha mondjuk 2011-be kapja valaki ezt a kérdést?
Dátum: 2009.06.24. 10:24:14
Paul Atreides regényhős milyen litániát használ leggyakrabban?
féleleműző
lélek
harc
nap
féleleműző
lélek
harc
nap
Meglehetősen speciális...
A Hockenheimring melyik ország versenypályája?
Japán
Németország
Ausztria
Franciaország
Speciális, és érdektelen
Mikor hunyt el Antal Imre?
2008.Máj.30
2008.Aug.23
2007. SZEPT..20
2008. ápr. 15
2008.Máj.30
2008.Aug.23
2007. SZEPT..20
2008. ápr. 15
Összevissza... Space hol van, hol meg nincs a pont után, a SZEPT nemtudom mér csupa nagybetű, a nap után nincs pont, ellenben a szeptembernél 2 van előtte...
Dátum: 2009.06.22. 21:01:23
Mennyi 1 * 1 ?????
talán 4
2
vagy 0
esetleg 1
talán 4
2
vagy 0
esetleg 1
Nemár... Ráadásul el van fogadva
Dátum: 2009.06.19. 09:00:15
Az Idő Kereke meglehetősen híres regény. Annak ellenére tudom ki írta, hogy nem olvastam.
A logikád alapján meg Bruckner Szigfrid szintén nem olyan ismeret, ami általános műveltség lenne...
A logikád alapján meg Bruckner Szigfrid szintén nem olyan ismeret, ami általános műveltség lenne...
Dátum: 2009.06.19. 08:55:42
Melyik regény főhőse Péntek?
Robinson
Aranyember
Winetou
A hét napjai
Robinson
Aranyember
Winetou
A hét napjai
Meglepő módon nem Péntek a regény főhőse...
Idézet: Cirmos cica - 2009.06.19. 07:50:29
Ki most Magyarország miniszterelnöke?
Orbán Viktor
Kádár János
Gyurcsány Ferenc
Horty Miklós
törlés
Orbán Viktor
Kádár János
Gyurcsány Ferenc
Horty Miklós
törlés
Ezt már számtalanszor jelentettük... Mit keres még mindig bent? Oo
Idézet: Andrew89 - 2009.06.18. 22:21:38
Hány nap alatt kerüli meg a föld a holdat?
00
7
21
31
Na igen, itt kezdődnek a gondok...
00
7
21
31
Na igen, itt kezdődnek a gondok...
Ez tényleg elég ijesztő...
Bár megeshet, hogy a 00 jelenti azt, hogy a Hold kerig a Föld körül...
Dátum: 2009.06.18. 15:12:06
Mikor ünnepeljük a Norbert nevü embereket? (segít a Google).
június 8.
június 7.
június 6.
június 9.
június 8.
június 7.
június 6.
június 9.
Mi az, hogy segít a google... Meg minek egymás utáni napok?
"Döngő léptek rengetik meg a földet. Egy kisebb hegy méretű [...] keres élelmet." Mia [...]?
Óriás
Küklopsz
Ent
Titán
Óriás
Küklopsz
Ent
Titán
Szerintem speciális. Igen könnyen lehet, hogy valaki még nem látta vadászat közben ezt...
Dátum: 2009.06.17. 09:24:25
Akkor is van válasz, ha a nincs a válasz történetesen.
Az atombombánál valóban nem fér el szerintem se, de az, hogy Júlia vezetékneve kiderül-e a műből... Szerintem ez sokak számára elgondolkodtató lenne. Az egy más kérdés, hogy a 2 család viszáláyról szól... De ebben az esetben SEM azért törlendő, mert ott szerepel a nemtudni vagy a nincs ilyen, hanem mert gagyi válaszlehetőség. Jó lenne nem összemosni ezt a kettőt.
És lehet, hogy velem van hiba, de egy szabály, vagy egy törvény nem úgy működik, hogy páran összebeszélnek és hallgatólagosan megegyeznek, hanem akinek van rá joga/hatalma/engedélye/stb. LEÍRJA, hogy mindenki tudjon róla.
Ezt a "Folyamatosan azon nyafog mindenki, hogy rosszak a kérdések. Van aki tesz ellene. " nem tudom egyébként minek írtad oda... Ez volt a tevés, hogy töröljék a tagadó válasz miatt?
Az atombombánál valóban nem fér el szerintem se, de az, hogy Júlia vezetékneve kiderül-e a műből... Szerintem ez sokak számára elgondolkodtató lenne. Az egy más kérdés, hogy a 2 család viszáláyról szól... De ebben az esetben SEM azért törlendő, mert ott szerepel a nemtudni vagy a nincs ilyen, hanem mert gagyi válaszlehetőség. Jó lenne nem összemosni ezt a kettőt.
És lehet, hogy velem van hiba, de egy szabály, vagy egy törvény nem úgy működik, hogy páran összebeszélnek és hallgatólagosan megegyeznek, hanem akinek van rá joga/hatalma/engedélye/stb. LEÍRJA, hogy mindenki tudjon róla.
Ezt a "Folyamatosan azon nyafog mindenki, hogy rosszak a kérdések. Van aki tesz ellene. " nem tudom egyébként minek írtad oda... Ez volt a tevés, hogy töröljék a tagadó válasz miatt?
Dátum: 2009.06.16. 23:45:39
Idézet: Jucus - 2009.06.16. 20:25:53
Ezt a hisztériát nem tudom ki találta ki, hogy a nincs ilyen vagy nemtudni miatt nem tehető fel egy kérdés de én neml áttam a szabályok között... Ez egy nyakatekert indoklás, hogy ha nincs ilyen minek kérdezi meg... Miért ne kérdezhetné? Hívjuk akár beugratós kérdésnek. Ilyen miatt ökörség valamit törölni. Más kérdés, hogy ha a kérdéshez gagyi válaszként an írva, mert egyértelmű hoy volt ilyen. Mint pl az atombomba, de ott se a soha miatt hanem mert hülye válaszlehetőség
Mi Shakespeare Júliájának családi neve?
Paris
Montague
nem tudni
Capulet
nem tudni miatt, törlés!!!!!
Hol vetették be az első atombombát?
Hirosimában
Berlinben
Soha nem vetettek be atombombát
Nagaszakiban
Indok ugyanaz!
Paris
Montague
nem tudni
Capulet
nem tudni miatt, törlés!!!!!
Hol vetették be az első atombombát?
Hirosimában
Berlinben
Soha nem vetettek be atombombát
Nagaszakiban
Indok ugyanaz!
Ezt a hisztériát nem tudom ki találta ki, hogy a nincs ilyen vagy nemtudni miatt nem tehető fel egy kérdés de én neml áttam a szabályok között... Ez egy nyakatekert indoklás, hogy ha nincs ilyen minek kérdezi meg... Miért ne kérdezhetné? Hívjuk akár beugratós kérdésnek. Ilyen miatt ökörség valamit törölni. Más kérdés, hogy ha a kérdéshez gagyi válaszként an írva, mert egyértelmű hoy volt ilyen. Mint pl az atombomba, de ott se a soha miatt hanem mert hülye válaszlehetőség
Dátum: 2009.06.16. 23:40:39
Sajnos nem másoltam be, mert nem gondoltam, hogy szükség lesz rá...
De valahogy így szólt.
Melyik az ember által legkorábban megmunkált fém
Arany (mezopotámiában ie. 3-4ezer környékén már használták)
réz
ólóm
vas
Az aran volt a megfejtés. Holott az ősember sokkal korábban használta már a rezet, mert kiolvadt a kőzetekből a tűzben. Az aranyat bányászni kellett, nem hsizem, hogy az ősember azzal startolt volna... Márpedik ők korában kezdték, mint ie. 4ezer
De valahogy így szólt.
Melyik az ember által legkorábban megmunkált fém
Arany (mezopotámiában ie. 3-4ezer környékén már használták)
réz
ólóm
vas
Az aran volt a megfejtés. Holott az ősember sokkal korábban használta már a rezet, mert kiolvadt a kőzetekből a tűzben. Az aranyat bányászni kellett, nem hsizem, hogy az ősember azzal startolt volna... Márpedik ők korában kezdték, mint ie. 4ezer
Dátum: 2009.06.14. 16:54:56
Minek a jelentése a HKK.
Hatalom király kártya?
Hatalom kártya kártyajáték?
Haragos komikus kínai?
Halmaz kártya király?
Hatalom király kártya?
Hatalom kártya kártyajáték?
Haragos komikus kínai?
Halmaz kártya király?
Bár elég régen játszottam, nem Hatalom Kártyái Kártyajáték a neve? Mert ez az opció nem szerepelt
Dátum: 2009.06.13. 12:37:00
Ráadásul nem látogatják az UFOk, hanem oda zuhant le egy (vagy kettő, mikor hogy), és állítólag ott tartják és vizsgálják.
Dátum: 2009.06.13. 12:30:53
Riko szerinted valaki első szinten honnan tudja, mit csinál ez a varázslat? Ha jól rémlik bőven 20. szint után lehet megvenni, tehát nem várható el valakitől, hogy előtte tudja. Egyébként van topic, amiben megl ehet kérdezni, miért nem jó a kérdésed.
Vagy kellene mögé, hogy melyik éves rekord, vagy töröljük
Sajnos a válaszokat nem tudom leírni, mert közben elfrissült. De ez speciális szerintem, mert még aki látta vagy olvasta a Harry Pottert se biztos, hogy rögtön rá fog jönni, miről van szó.
Hánykilós a világ legkövérebb embere?
560
660
460
360
560
660
460
360
Vagy kellene mögé, hogy melyik éves rekord, vagy töröljük
Kik dolgoznak a Gringotts bankban?
Sajnos a válaszokat nem tudom leírni, mert közben elfrissült. De ez speciális szerintem, mert még aki látta vagy olvasta a Harry Pottert se biztos, hogy rögtön rá fog jönni, miről van szó.
Dátum: 2009.06.09. 11:41:37
0x4356+34526x0+76859432x0+2-2=?
nulla
45362
768594
egy
nulla
45362
768594
egy
Röhejes kategória. Ráadásul * jelöli ilyenkor a szorzást szerintem. De egy feladvány nem attól nehéz ám, hogy 5 sor hosszú művelet van benne
Dátum: 2009.06.07. 14:44:32
Idézet: Orion8444 - 2009.06.07. 14:39:10
Mivel te írtad, normális, hogy te tudod értelmezni.
Egyébként pedig a kalóz azok akik a hajón utazgatnak és kifosztanak másokat. Nyílvánvalóvá kellene tenni, hogy itt mit értesz kalóz alatt.
Melyik egy kalózellenes szervezet?
ASVA
DARA
El-NYOM
ELIT
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Ez azért már vicces... Mi az hogy nem értelmezhetően? Én szerintem teljesen érthető a kérdés, de javítsatok ki ha tényleg rosszul látom...
ASVA
DARA
El-NYOM
ELIT
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Ez azért már vicces... Mi az hogy nem értelmezhetően? Én szerintem teljesen érthető a kérdés, de javítsatok ki ha tényleg rosszul látom...
Mivel te írtad, normális, hogy te tudod értelmezni.
Egyébként pedig a kalóz azok akik a hajón utazgatnak és kifosztanak másokat. Nyílvánvalóvá kellene tenni, hogy itt mit értesz kalóz alatt.
Dátum: 2009.06.07. 14:41:45
Na miután írta másfél oldalt és nem küldte el címszavakba fogok reagálni
Az RPG, FPS és hasonló kifjezések több mint másfél évtizedes múltra tekintenek vissza, úgyhogy szerintem elvárható az ismeretük egy játék esetében. De roviditesek.hu-n is lehet utánanézni.
Orwell regénye pedig kötelező olvasmány, szóval röhejesnek tartom, hogy érdektelen és speciális ismeretnek titulálja valaki is.
Azzal pedig egyet kell értsek, hogy ha az opera elfogadott, akkor a sci-fi kérdések se speciálisa (egy határig).
Az RPG, FPS és hasonló kifjezések több mint másfél évtizedes múltra tekintenek vissza, úgyhogy szerintem elvárható az ismeretük egy játék esetében. De roviditesek.hu-n is lehet utánanézni.
Orwell regénye pedig kötelező olvasmány, szóval röhejesnek tartom, hogy érdektelen és speciális ismeretnek titulálja valaki is.
Azzal pedig egyet kell értsek, hogy ha az opera elfogadott, akkor a sci-fi kérdések se speciálisa (egy határig).
Dátum: 2009.06.07. 14:04:46
Ki hal meg a Harry Potter utolso részében?
Harry
Ron
Voldemort
Mrs. Weasley
Harry
Ron
Voldemort
Mrs. Weasley
Én úgy emlékezek, hogy Harry IS meghal, de ő visszatér
Melyik filmben szerepelt Patrick Killpatrick?
Az Utolsó Emberig
A Gyűrűk Ura
Die Hard 3.0
Ellenség a kapuknál
Az Utolsó Emberig
A Gyűrűk Ura
Die Hard 3.0
Ellenség a kapuknál
A művészúr nem gyilkos, meg se ölték, 1 darab "l" van a nevében
Hogyan lett öngyilkos József Attila?
felakasztotta magát
megmérgezte magát
felvágta az ereit
vonat alá ugrott
felakasztotta magát
megmérgezte magát
felvágta az ereit
vonat alá ugrott
Azon kívül, hogy nem öngyilkos lett, és nem a vonat alá ugrott, hanem tolatás közben a kocsik közé szorult, semmi baj a kérdéssel...
Dátum: 2009.06.05. 21:20:13
Böszörményi Gyula regénye alapján a galetkik hova menekültek at ellenség elől?
A Rúvel hegy gyomrába
Az Alföldre
Az Élet Völgyébe
A Dzsungelbe
A Rúvel hegy gyomrába
Az Alföldre
Az Élet Völgyébe
A Dzsungelbe
Helyesírási hiba, és speciális
Melyik gépjármű típus NEM tartozik a VOLVO márkacsaládba?
V 70
A 8
S 40
S 80
V 70
A 8
S 40
S 80
.... Speciális szerintem... Nem is kicsit
Melyik város focicsapata FC Bayern München?
Barcelona
New York
München
Madrid
Barcelona
New York
München
Madrid
Rohadtmódon tele a ..... a focis kérdésekkel....
Hányas szinttől lehet befogni állatot?
2
4
1
6
2
4
1
6
Speciáis
Dátum: 2009.06.02. 12:24:57
Mi a tengelykapcsoló feladata?
oldható kapcsolatot létesít a sebváltó és a diferenciálmű között
oldható kapcsolatot létesít a motor és a féltengely között.
oldható kapcsolatot létesít a motor és a sebváltó között.
oldható kapcsolatot létesít a sebváltó és a féltengely között.
oldható kapcsolatot létesít a sebváltó és a diferenciálmű között
oldható kapcsolatot létesít a motor és a féltengely között.
oldható kapcsolatot létesít a motor és a sebváltó között.
oldható kapcsolatot létesít a sebváltó és a féltengely között.
Speciális, aki nem autószerelőnek tanult vagy nincs jogosítványa kétlem, hogy tudná
Melyik futball csapat meze Kék-Gránátvörös?
Valencia
Arsenal
Barcelona
Real Madrid
Valencia
Arsenal
Barcelona
Real Madrid
Focis, speciális, és már baromira unom őket. Kvízolimpián is legalább 10 ilyen kérdést kaptam.
Dátum: 2009.05.28. 21:04:52
Melyik varos hatarvaros az alabiak kozul?(magyarorszag es romania kozt)?
Nagylak
Kezdivasarhely
Szeged
Brasov
Nagylak
Kezdivasarhely
Szeged
Brasov
Dátum: 2009.05.23. 15:45:09
Mikor halt ki az Árpád-ház (1301) ?
1301
1435