Inkabb azzal kene kezdeni valamit hogy ugyanaz a kristaly ami a normal portyaablakban 800 TP-t er a kufar ablakban miert csak 300-at...
vagy hogy a veremben miert csak kb 35%-t kapom annak a TP-nek, mintha a veremre koltott csp-t elvadasznam.
Hozzászólások - Razor
Dátum: 2023.05.08. 14:20:48
Dátum: 2023.05.04. 09:54:27
ez tok ecceru
eladsz egyet
kiesik ujra
eladod ujra
kiesik ujra
stb
stb
eladsz egyet
kiesik ujra
eladod ujra
kiesik ujra
stb
stb
Dátum: 2023.04.21. 23:26:22
Koszi h este 23:24-kor mar nem lehet atvenni a napi jutalmakat.
Dátum: 2023.04.13. 16:48:33
Igen ez sem rossz modszer bar kicsit extrem
En azt gondolom inkabb ki se kellett volna tenni platinaert
Mod
Vagy kirakni ketto kockat 5-600- ert
En azt gondolom inkabb ki se kellett volna tenni platinaert
Mod
Vagy kirakni ketto kockat 5-600- ert
Dátum: 2023.04.13. 10:26:47
Azert viccses barmit is kitenni 800 platina aron mikor max 600-ig lehet valtani.
Igy hiaba tudnam valtani akar a duplajat is, egyszerre 800at nem lehet osszeszedni.
max talan BU utan ha mar volt nalam par szaz es arra jon a jutalom. Akkor szokott fole menni.
De BU azert eleg reg volt mar...
mod.
latom mar 650 a max.
de az meg mindig nem 800
Igy hiaba tudnam valtani akar a duplajat is, egyszerre 800at nem lehet osszeszedni.
max talan BU utan ha mar volt nalam par szaz es arra jon a jutalom. Akkor szokott fole menni.
De BU azert eleg reg volt mar...
mod.
latom mar 650 a max.
de az meg mindig nem 800
Dátum: 2023.04.04. 14:32:56
Hello
Van prem es nem prem legendas targyam is.
AF-et meg nem koltottem erre igy a prem 320as de a nem prem-et tudtam vinni tovabb mindig mikor giga VT-hez kellett.
Most viszont ugy tunik 340-nel nem engedi tovabb azt sem.
Ez lehet?
Van prem es nem prem legendas targyam is.
AF-et meg nem koltottem erre igy a prem 320as de a nem prem-et tudtam vinni tovabb mindig mikor giga VT-hez kellett.
Most viszont ugy tunik 340-nel nem engedi tovabb azt sem.
Ez lehet?
Dátum: 2023.04.01. 09:52:03
Igen azt nem irtam h 1et hasznaltam es maxra toltott
Dátum: 2023.04.01. 09:03:58
Lattatok mar ilyet?
Felhasználtad a kisebb térkapu stimulátort, kaptál 32 térkapu pontot.
Felhasználtad a kisebb térkapu stimulátort, kaptál 32 térkapu pontot.
Dátum: 2023.03.17. 13:58:14
nem
Dátum: 2023.03.17. 11:47:32
Koszcsi szepen szuper info!
Dátum: 2023.03.15. 01:57:29
Nem mindegy.
Es vegkepp nem a fizetesrol van szo. Lehet h eppen nem fizetoseket akarok kihagyni es tudni szeretnem meddig lehet elmenni.
Elozo alkalommal is megmondtak szeretnem most is tudni ha lehet.
Es vegkepp nem a fizetesrol van szo. Lehet h eppen nem fizetoseket akarok kihagyni es tudni szeretnem meddig lehet elmenni.
Elozo alkalommal is megmondtak szeretnem most is tudni ha lehet.
Dátum: 2023.03.14. 13:47:20
Lehetne ismét tudni mennyi a max pont ez alkalommal?
Dátum: 2023.02.07. 10:41:24
Idézet: Miklós - 2022.12.12. 18:42:27
- csatlós felzárkóztatás, pl. inspirációval felszorozni a napi csatlóscsaták számát (KÉSZ)
Ez esetleg akkor mukodhetne a kisebb inspiratorral is mert igy pl V1-en nem lehet felzarkoztatni oket.
- legyen további lehetőség portyapont elköltésére szövetségi háborún kivül, vagy azon belül egy üres mezőre
Szinte minden KESZ De ez a legfontosabb. Hogy all?
- csatlós felzárkóztatás, pl. inspirációval felszorozni a napi csatlóscsaták számát (KÉSZ)
Ez esetleg akkor mukodhetne a kisebb inspiratorral is mert igy pl V1-en nem lehet felzarkoztatni oket.
- legyen további lehetőség portyapont elköltésére szövetségi háborún kivül, vagy azon belül egy üres mezőre
Szinte minden KESZ De ez a legfontosabb. Hogy all?
Dátum: 2023.01.27. 07:11:36
Jah hogy a kufarnal. Gondolhattam volna
Koszcsi
Koszcsi
Dátum: 2023.01.27. 00:14:41
Hello
Isteni kocka felhasznalasahoz kell valami a kockan kivul? Benn vannak inventoryban ha rakatt kiirja h mire jo de nem lehet vele semmit csinalni. Nem dob fel semmit h mire lehet elhasznalni.
Isteni kocka felhasznalasahoz kell valami a kockan kivul? Benn vannak inventoryban ha rakatt kiirja h mire jo de nem lehet vele semmit csinalni. Nem dob fel semmit h mire lehet elhasznalni.
Dátum: 2023.01.25. 13:42:11
Az boritekolhato h a barna-kek kettos elviszi majd a hivok 90%-at vagy akar meg tobbet majd. (meg eleg kicsi a minta)
Igy aztan eleg egyhangu lesz majd a terep.
Igy aztan eleg egyhangu lesz majd a terep.
Dátum: 2023.01.25. 11:11:10
Nem szoktam picsogni ilyen dolgok miatt de most muszaj.
Az event jo. Pont mint a kutatas. Johet meg ilyen.
A jutalomrol.
Az nagy csalodas. Eloszor is nem tul otletes. Most komolyan nem volt tobb otlet erre? Van 8 isten van pont nyolc myto huzzuk ra? Nehol meg a szinek is stimmelnek a HKK-s lapszinnel oszt kesz?
Masodszor es itt van a legnagyobb baj az egyenlotlenseg. Most komolyan. A mytok kozul kettonek van igazan jelentosege. Kék-barna. Ez a ketto igazan fontos. Ezt a kettot nehezebb szerezni.( Az egyikhez kavics kell a masik meg kevesebb esik a tobbihez kepest).
Azzal hogy ilyen lett a jutalmazas csak azt sikerul elerni hogy majd a karakterek 90%-a Elenios meg Tharr hivo lesz.
Ezt egyebkent mar most le lehet szurni. 26an fejeztuk be. Ebbol en 15 karaktert tudtam lecsekkolni. Abbol 13 e ketto isten hive. Van 1 dornodon es 1 leah. Elkepeszto kicsi lesz a diverzitas. Lehet lesz akinek nem is lesz hive...(pl Raia a feherrel...)
Igen eros regi TF-es/HKK-s kotodes kell egy istenhez hogy valaki ne az Elenios-Tharr parosbol valasszon.
A masik a rang. Real beallitottsagu vagyok en tenyleg szeretem a szamokat statisztikakat. De most komolyan Rangod: 1? Rangod: 3? Rangod: 5?
Ide lehetett volna egy kis kreativitas ez azert megis egy szerepjatek. Ha mar nincs otlet legalabb a regi TF-es rangtablazatot elo lehetne venni ilyenkor... (En 20 eve nem TF-ezem nem nagyon emlekszem mik voltak de a ghalla fandomon fenn van egy eleg nagy tablazat rola)
Az event jo. Pont mint a kutatas. Johet meg ilyen.
A jutalomrol.
Az nagy csalodas. Eloszor is nem tul otletes. Most komolyan nem volt tobb otlet erre? Van 8 isten van pont nyolc myto huzzuk ra? Nehol meg a szinek is stimmelnek a HKK-s lapszinnel oszt kesz?
Masodszor es itt van a legnagyobb baj az egyenlotlenseg. Most komolyan. A mytok kozul kettonek van igazan jelentosege. Kék-barna. Ez a ketto igazan fontos. Ezt a kettot nehezebb szerezni.( Az egyikhez kavics kell a masik meg kevesebb esik a tobbihez kepest).
Azzal hogy ilyen lett a jutalmazas csak azt sikerul elerni hogy majd a karakterek 90%-a Elenios meg Tharr hivo lesz.
Ezt egyebkent mar most le lehet szurni. 26an fejeztuk be. Ebbol en 15 karaktert tudtam lecsekkolni. Abbol 13 e ketto isten hive. Van 1 dornodon es 1 leah. Elkepeszto kicsi lesz a diverzitas. Lehet lesz akinek nem is lesz hive...(pl Raia a feherrel...)
Igen eros regi TF-es/HKK-s kotodes kell egy istenhez hogy valaki ne az Elenios-Tharr parosbol valasszon.
A masik a rang. Real beallitottsagu vagyok en tenyleg szeretem a szamokat statisztikakat. De most komolyan Rangod: 1? Rangod: 3? Rangod: 5?
Ide lehetett volna egy kis kreativitas ez azert megis egy szerepjatek. Ha mar nincs otlet legalabb a regi TF-es rangtablazatot elo lehetne venni ilyenkor... (En 20 eve nem TF-ezem nem nagyon emlekszem mik voltak de a ghalla fandomon fenn van egy eleg nagy tablazat rola)
Dátum: 2023.01.06. 13:33:34
En annak orulnek nagyon ha a veremben valahogy lehetne novelni a TP-t.
Most sajnos az 1 csp-re eso TP mindossze kb 35%-a mintha elvadasznam.
Most sajnos az 1 csp-re eso TP mindossze kb 35%-a mintha elvadasznam.
Dátum: 2023.01.02. 08:03:25
Ok harmincbol 1--2 alkalommal de minden masodiknal majdnem
Dátum: 2023.01.01. 14:47:00
Istenek visszaterese eredmenyek ful.
Utolso szint. 30 manakon.
Mindenkinek min. 30 nap kiveve egy valaki, aki 17 nap alatt megoldotta.
Gondoltam en nem tudok valamirol...
Utolso szint. 30 manakon.
Mindenkinek min. 30 nap kiveve egy valaki, aki 17 nap alatt megoldotta.
Gondoltam en nem tudok valamirol...