Hozzászólások - McMad
... és nézd meg a 10. és a 15. szintűt. Nem csak úgy habokra ugrottam fejest a gyíkok közé, hanem mert TELJESEN azért nem felejtettem el a "kockaságomat".
Kénytelen vagyok egyet érteni. Habár meglehetősen "kocka" vagyok, de a JÁTÉKhangulatomat erősen megdobta a "csizma" ötlet. Jobban, mintha Dukátokat nyomtak volna direktbe a zsebbe. Dobtam az esélylatolgatást és fejest ugrottam a témába, mert egyre jobban látok benne fantáziát. Persze lehet, hogy túl élénk kezd lenni...
Remek ötletek, de persze mint minden ezek sem lehetnek tökéletesek.
Remek ötletek, de persze mint minden ezek sem lehetnek tökéletesek.
Nekem még homályos egy kicsit ez a TÖ kompenzáció a végén, mánhogy miképp fog lezajlani (Zarknodnál még nem boldogítottam a Végzeturakat és hölgyeket), de bízom a legjobbakban.
Aaaaz igen! Kezdj el Lottózni sürgősen.
Juteszemvan... Viszok009 szavaival élve:
Fórum célom:
-0-ás értékű hsz-ek. Segítsé' nekem kérlek alássan!
Nekem ez úgyis hamarabb lesz meg, mint Landragór összes relikje
Juteszemvan... Viszok009 szavaival élve:
Fórum célom:
-0-ás értékű hsz-ek. Segítsé' nekem kérlek alássan!
Nekem ez úgyis hamarabb lesz meg, mint Landragór összes relikje
A csatában összesen 133 sebzést okoztál, és 60 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 162 lélekenergia és 22 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 32 lélekenergiát (-420 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: Féléves aukciós bérlet.
IGEEEEN!!!!!
64.-nél járt a szám és 65.-re egyből beadta. Így legyen másnak is szerencséje. Meg is várom a 15. szintet, mert az igencsak testhez álló lábbeli ám nekem. Egyre szimpibb ez a Landragór. Lehet, hogy jövőre titokban kiszabadítom, ha már ennyire bejött. Upsz... Elszóltam magam...
Te nyerted a csatát, jutalmad 162 lélekenergia és 22 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 32 lélekenergiát (-420 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: Féléves aukciós bérlet.
IGEEEEN!!!!!
64.-nél járt a szám és 65.-re egyből beadta. Így legyen másnak is szerencséje. Meg is várom a 15. szintet, mert az igencsak testhez álló lábbeli ám nekem. Egyre szimpibb ez a Landragór. Lehet, hogy jövőre titokban kiszabadítom, ha már ennyire bejött. Upsz... Elszóltam magam...
EZ AZ! Tutti. Mán csak tanányi kéne. Eddig 64 győztes menetből 0 relik. "Nem adom fel..."
Remélem, hogy minimum 1600-at, mert az 5. és a 10. szintű is annyi.
1. Kíváncsi leszek, hogy találok e Bérletet 100 győztes menetből, amit hajlandó vagyok erre az event menetre szánni.
2. Kíváncsi leszek, hogy mennyi lélekgyámántot kapok érte, mert ütős kis csizmák kerültek be a játékba.
3. Kíváncsi leszek, hogy Térkapus cucc nélkül futni fogja e a mennyiség, amit kapok érte, mert 15. szint alatt nem dob tárgyat a Térkapu.
4. Kíváncsi leszek, hogy hamar megöregszem e.
2. Kíváncsi leszek, hogy mennyi lélekgyámántot kapok érte, mert ütős kis csizmák kerültek be a játékba.
3. Kíváncsi leszek, hogy Térkapus cucc nélkül futni fogja e a mennyiség, amit kapok érte, mert 15. szint alatt nem dob tárgyat a Térkapu.
4. Kíváncsi leszek, hogy hamar megöregszem e.
Dátum: 2010.05.31. 07:42:52
A Kvízkérdés szerint az Ibériai-félszigeten 2 ország található.
Nekem 4-ről van tudomásom, ezért nem lett +10%-om.
Valaki rosszul tudja.
Én kitartok a 4 mellett.
Nekem 4-ről van tudomásom, ezért nem lett +10%-om.
Valaki rosszul tudja.
Én kitartok a 4 mellett.
Dátum: 2010.04.24. 16:27:08
Hosszú-hosszú idő után rávettem magam, hogy írjak kvízkérdést. Íme:
Ki Troy Archid?
Angol válogatott futballjátékos.
Amerikai golfvilágbajnok.
Ausztrál világbajnok motorversenyző.
Thaur apó tanítványa.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Ki a fene gondolta volna, hogy a kvízkérdésem a "Végzetúr" nevű játékon kívül is szerepelni fog...
Az is lehet, hogy a hiba a kérdésértékelőben van, merthátugye ÉN tökéletes vagyok.
Mondjuk abban igaza van, hogy egy bizonyos szint alatt nem ismerheti a választ a páciens.
Ki Troy Archid?
Angol válogatott futballjátékos.
Amerikai golfvilágbajnok.
Ausztrál világbajnok motorversenyző.
Thaur apó tanítványa.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Ki a fene gondolta volna, hogy a kvízkérdésem a "Végzetúr" nevű játékon kívül is szerepelni fog...
Az is lehet, hogy a hiba a kérdésértékelőben van, merthátugye ÉN tökéletes vagyok.
Mondjuk abban igaza van, hogy egy bizonyos szint alatt nem ismerheti a választ a páciens.