A tárgyas dolog lejjebb is így néz ki. :S
Ezért mondom, hogy ha lejjebb nem is nyúlnának hozzá, de az új tárgyak lehetnének "végtelenítettek". Kavicsos dolgoknál természetesen kavicsköltséggel is a LE mellett. Ez "örök" időkre megoldaná a tárgykérdést.
Az épület dolgot sajnálnám... Már ha kimerülne 1 épületben a HOSSZÚTÁVÚ taktikai lehetőség. Jó-jó, ott van még a TF és a DP is, de... :S
No de ha a top elégedett a fenti helyzettel immár, akkor...
Hozzászólások - McMad
Dátum: 2014.03.03. 23:45:44
Hírek -> VIP tagság
Dátum: 2014.03.03. 15:56:18
Idézet: Miklós - 2014.03.03. 15:39:43
mmo rpg?
magyar mmo rpg?
...SEOzással kapcsolatban:
A "fantasy szerepjáték"-ra 2., az "online szerepjáték"-ra 5. helyen jövünk fel a googléban, a "böngészős" szót eddig nem SEOztam, de akkor fogom ...
A "fantasy szerepjáték"-ra 2., az "online szerepjáték"-ra 5. helyen jövünk fel a googléban, a "böngészős" szót eddig nem SEOztam, de akkor fogom ...
mmo rpg?
magyar mmo rpg?
Dátum: 2014.03.03. 13:29:12
Tudod mit nem értek?
Miért nem HOSSZÚTÁVÚ megoldásokban gondolkodnak.
A Megáknál (szerintem) perfect megoldás született a 35. mega feletti témára.
Ezen az alapon akár az összes felszerelés is lekezelhető lenne kis variával.
Pl. legyártani 8-10 200. szintű felszerelést, melyek más-más témában specek.
A spec (és még 1-2 kiegészítő képesség) szintfüggő lehetne, amely CSAK akkor áll be a szinthez, ha a kufárnál pl. a "cipésznek" adsz X szintfüggő LE-t, hogy a lábadra igazítsa.
Ez ki tudná váltani a tárgyak tömkelegét és HA okosan vannak kitalálva a specek és szintfüggő módosulásaik, akkor egy újabb taktikai elem lenne - nem X szintre várás cuccért, hanem mérlegelés: "upgrade, vagy jó lesz a'mmég...". Epicuccok detto kezelhetőbbek lennének így. Megjegyzem, hogy most sem látszik sok különbség (pár bónusz növöget kincstábláról kincstáblára).
Az AF képességeknél is mindjárt érdekesebb lenne a téma, ha nem véges lenne pár képesség. Erőegyensúly felbomláshoz vezetne? Akkó be köll fékezni oszt passz (pl. X szintenként növekvő ára legyen).
Az épületekre sem ártana hosszútávú megoldás. Kezdetnek az E.kamra nem rossz téma - VÉGRE egy épület (a DP és a TF után), ami figyelembe veszi az eltérő építési potenciált úgy, hogy JELENTŐS ugrásokkal lehet fejleszteni - kisebb a "túlzott" elhúzásesély. A Kastély is hasonló, de ott fordított a dolog (minél magasabb, annál kisebb a plusz).
Igenis meg lehetne oldani hosszútávra jópár dolgot.
Azonban amíg pl. "V4es elnéptelenedés -> célponthiány -> kavicsé szubplazma" féle rövidtávú megoldások születnek, addig tényleg csak a foltozgatásra, "kármentésre" fog a progiidő jórésze elmenni... :-X
Miért nem HOSSZÚTÁVÚ megoldásokban gondolkodnak.
A Megáknál (szerintem) perfect megoldás született a 35. mega feletti témára.
Ezen az alapon akár az összes felszerelés is lekezelhető lenne kis variával.
Pl. legyártani 8-10 200. szintű felszerelést, melyek más-más témában specek.
A spec (és még 1-2 kiegészítő képesség) szintfüggő lehetne, amely CSAK akkor áll be a szinthez, ha a kufárnál pl. a "cipésznek" adsz X szintfüggő LE-t, hogy a lábadra igazítsa.
Ez ki tudná váltani a tárgyak tömkelegét és HA okosan vannak kitalálva a specek és szintfüggő módosulásaik, akkor egy újabb taktikai elem lenne - nem X szintre várás cuccért, hanem mérlegelés: "upgrade, vagy jó lesz a'mmég...". Epicuccok detto kezelhetőbbek lennének így. Megjegyzem, hogy most sem látszik sok különbség (pár bónusz növöget kincstábláról kincstáblára).
Az AF képességeknél is mindjárt érdekesebb lenne a téma, ha nem véges lenne pár képesség. Erőegyensúly felbomláshoz vezetne? Akkó be köll fékezni oszt passz (pl. X szintenként növekvő ára legyen).
Az épületekre sem ártana hosszútávú megoldás. Kezdetnek az E.kamra nem rossz téma - VÉGRE egy épület (a DP és a TF után), ami figyelembe veszi az eltérő építési potenciált úgy, hogy JELENTŐS ugrásokkal lehet fejleszteni - kisebb a "túlzott" elhúzásesély. A Kastély is hasonló, de ott fordított a dolog (minél magasabb, annál kisebb a plusz).
Igenis meg lehetne oldani hosszútávra jópár dolgot.
Azonban amíg pl. "V4es elnéptelenedés -> célponthiány -> kavicsé szubplazma" féle rövidtávú megoldások születnek, addig tényleg csak a foltozgatásra, "kármentésre" fog a progiidő jórésze elmenni... :-X
Dátum: 2014.02.27. 15:50:09
A 100as izomból tudta/tudja tolni a TF-et, míg a 30as még messze se biztos. Az nem pici előny szintről szintre.
Azzal ne jöjjön senki, hogy "dehát a másik is építheti".
Ergo előny van és mint említettem is LEGYEN.
Szöviszinten el tudom fogadni.
No de ha már Fejlesztési javaslatok.
Miért nem maxolódik pl. a Templomonkénti Tkristálybevétel a végjutiban?
Szükséges, hogy a kevesebb, vagy 0 kavicslehetőségűek 200x gyengébbek legyenek, mint a Templomot végigcsinálók?
Mert hosszútávon akár... :S
Azzal ne jöjjön senki, hogy "dehát a másik is építheti".
Ergo előny van és mint említettem is LEGYEN.
Szöviszinten el tudom fogadni.
No de ha már Fejlesztési javaslatok.
Miért nem maxolódik pl. a Templomonkénti Tkristálybevétel a végjutiban?
Szükséges, hogy a kevesebb, vagy 0 kavicslehetőségűek 200x gyengébbek legyenek, mint a Templomot végigcsinálók?
Mert hosszútávon akár... :S
Dátum: 2014.02.27. 15:37:07
Kóc is megmondta, hogy a centralizáció a célirány - mindenki menjen felfelé - minél kevesebb szöviben összpontosuljon a játékosállomány.
Nem lehet cél pl. egy 5 fős szövi versenyképessége egy 30aséval, egy 5M Lélekkutasé az 50esével.
EDDIG egyetértek Kóccal.
Viszont a hosszútávú egyéb hatása a folyamatnak...
Sajnos nincs rá alternatívám.
Nem lehet cél pl. egy 5 fős szövi versenyképessége egy 30aséval, egy 5M Lélekkutasé az 50esével.
EDDIG egyetértek Kóccal.
Viszont a hosszútávú egyéb hatása a folyamatnak...
Sajnos nincs rá alternatívám.
Dátum: 2014.02.27. 15:32:29
1etértek.
Szövielőny OK - minél profibb egy szövi, annál inkább. Jelenleg kissé keveslem is az előnyüket.
Személy szerint pl. a HT ledegradálásának tartom (OBJEKTÍV szemmel), hogy össz-vissz +1%-ot ad, ha 10et elérte a nem összeadódó relik- és megaplusz.
Ennél értékesebb is lehetne azért az építési mennyiségért...
Nagyobb problémának érzem az egyéni különbségeket... OBJEKTÍVE nézve.
/Ehhez képest az épületkülönbség eléggé elhanyagolható HA nem egy 5 és egy 50 Millás kutat feltöltött azonos szintű karit hasonlítunk össze./
Bárcsak jobban értenék a játékhoz, hogy értelmes megoldást javasolhatnék.
Csak az a biztos, hogy a "pénzzel méééég erősebb lehetsz az opt felett" mentalitású fejlesztések nem segítenek a különbségek mérséklésén.
Szövielőny OK - minél profibb egy szövi, annál inkább. Jelenleg kissé keveslem is az előnyüket.
Személy szerint pl. a HT ledegradálásának tartom (OBJEKTÍV szemmel), hogy össz-vissz +1%-ot ad, ha 10et elérte a nem összeadódó relik- és megaplusz.
Ennél értékesebb is lehetne azért az építési mennyiségért...
Nagyobb problémának érzem az egyéni különbségeket... OBJEKTÍVE nézve.
/Ehhez képest az épületkülönbség eléggé elhanyagolható HA nem egy 5 és egy 50 Millás kutat feltöltött azonos szintű karit hasonlítunk össze./
Bárcsak jobban értenék a játékhoz, hogy értelmes megoldást javasolhatnék.
Csak az a biztos, hogy a "pénzzel méééég erősebb lehetsz az opt felett" mentalitású fejlesztések nem segítenek a különbségek mérséklésén.
Dátum: 2014.02.27. 15:16:06
Ejjjnyebejjjnye. Tényleg nem érted?
ÖRÜLÖK, hogy megoldódott a topszövik Lélekkút "problémája". Ideje volt RÉG.
Csakúgy, mint pl. anno a kincstábla bővítésnek.
Viszont nagyon örülnék, ha a játék jövőjét nem a top "problémáinak" kezelése töltené ki.
Szedjék már össze magukat a Behónál és HOSSZÚTÁVÚ megoldásokban gondolkodjanak.
REMÉLEM, hogy ez az épület nem maxolható szintű - fenét se érdekel, hogy 30-120 profi szemléletű játékos mennyire húz el a "többségtől".
/Kieg.: Illetve engem nem érdekel, mert EGYENLŐRE opttal és kaviccsal tudom kompenzálni kisebb szöviben, ergo akár fokozhatnák a tápot/
Legyen nekik.
Végre rátérhetnének pár... No de ezt már említettem.
ÖRÜLÖK, hogy megoldódott a topszövik Lélekkút "problémája". Ideje volt RÉG.
Csakúgy, mint pl. anno a kincstábla bővítésnek.
Viszont nagyon örülnék, ha a játék jövőjét nem a top "problémáinak" kezelése töltené ki.
Szedjék már össze magukat a Behónál és HOSSZÚTÁVÚ megoldásokban gondolkodjanak.
REMÉLEM, hogy ez az épület nem maxolható szintű - fenét se érdekel, hogy 30-120 profi szemléletű játékos mennyire húz el a "többségtől".
/Kieg.: Illetve engem nem érdekel, mert EGYENLŐRE opttal és kaviccsal tudom kompenzálni kisebb szöviben, ergo akár fokozhatnák a tápot/
Legyen nekik.
Végre rátérhetnének pár... No de ezt már említettem.
Dátum: 2014.02.27. 14:31:35
Idézet: Kocos - 2014.02.27. 13:58:41
Mivel a szavaimat ennyire szűklátókörűen értelmezted (erről szó nincs), ezért szövegértésből...
Nem hinném, hogy a VÚ KÖZigényt (pl. a top alatti játékélményt) érdemben szolgálja az, ha világonként 2-3 szövi véééégre tudja valamire használni a kútját.
Igaz, ez egy igenjól fizető réteg.
Felőlem kaphatna direkt tápot is a top a pénzéért.
A többség meg szééép lassan kisebbség lesz. :S
Miért? Nem azért mert a top újabb tápot kapott az amúgy is behozhatatlan helyzetben (egyéni szinten sincs kitörési pont, max szöviváltási).
Azért, mert topszövin kívül egyre értelmetlenebb a játék - pénzömlesztés nélkül nemcsak gyérebb a PvP élmény, de a játszhatóság sem épp "top".
No de sebaj. Majd TI jóóóól eltartjátok a játékot és játékostárs híján majd jól eljátszotok egymással.
Azért természetesen örülök, hogy örülsz, örültök - szó SINCS irigységről - VALAMINEK már kellett jönnie a "problémátokra", mert annyira, de annyira tré volt a helyzet.
/Kieg.: Elnézést - megen "sötét jövő" komplexus kapott el - BIZTOS ok nélkül.../
Kieg.2.: Tudod mit? Felfogom Bugjavításnak, ami érintett pár játékost. OK?
HÁLA a magasságosnak (szerintem) nem fecséreltek el rá sok fejlesztési időt.
... Aki nalam elorebb jar, az engem nem erint, tehat annak ne fejlesszenek semmit...
Mivel a szavaimat ennyire szűklátókörűen értelmezted (erről szó nincs), ezért szövegértésből...
Elegtelen, leulhet.
Nem hinném, hogy a VÚ KÖZigényt (pl. a top alatti játékélményt) érdemben szolgálja az, ha világonként 2-3 szövi véééégre tudja valamire használni a kútját.
Igaz, ez egy igenjól fizető réteg.
Felőlem kaphatna direkt tápot is a top a pénzéért.
A többség meg szééép lassan kisebbség lesz. :S
Miért? Nem azért mert a top újabb tápot kapott az amúgy is behozhatatlan helyzetben (egyéni szinten sincs kitörési pont, max szöviváltási).
Azért, mert topszövin kívül egyre értelmetlenebb a játék - pénzömlesztés nélkül nemcsak gyérebb a PvP élmény, de a játszhatóság sem épp "top".
No de sebaj. Majd TI jóóóól eltartjátok a játékot és játékostárs híján majd jól eljátszotok egymással.
Azért természetesen örülök, hogy örülsz, örültök - szó SINCS irigységről - VALAMINEK már kellett jönnie a "problémátokra", mert annyira, de annyira tré volt a helyzet.
/Kieg.: Elnézést - megen "sötét jövő" komplexus kapott el - BIZTOS ok nélkül.../
Kieg.2.: Tudod mit? Felfogom Bugjavításnak, ami érintett pár játékost. OK?
HÁLA a magasságosnak (szerintem) nem fecséreltek el rá sok fejlesztési időt.
Dátum: 2014.02.27. 12:54:15
YESSSS!
Ismét egy játékélmény fokozó fejlesztés!
Mekkora rétegnek is?
Ismét egy játékélmény fokozó fejlesztés!
Mekkora rétegnek is?
Dátum: 2014.02.19. 20:24:11
Idézet: Katymaty - 2014.02.19. 15:17:07
Nekem még nem 170-re. Nem téma, deeee...
Nem tudom mikorra sikerült ezt a pottyanó dolgot kitalálni és leprogizni, deee....
V3-as toplista:
1 Nexo 1260
2 Kyle Broflovski 693
3 Redboybeach 672
Gondolom Nexo veszettül tele van vele, vagy nagyon meg fogja bánni, hogy rápörgött hirtelen.
Esetleg egy "Isteni" csoda hatására 1xcsak....
Nekem már pottyant PP-s királynőharc során, azért is tudtam bemásolni az infót... sőt már 10 darabom van (azt nem tudom, hogy esetleg CSP-s csatánál eshet-e?) szóval akár össze is jöhet egy event alatt
Nekem még nem 170-re. Nem téma, deeee...
Nem tudom mikorra sikerült ezt a pottyanó dolgot kitalálni és leprogizni, deee....
V3-as toplista:
1 Nexo 1260
2 Kyle Broflovski 693
3 Redboybeach 672
Gondolom Nexo veszettül tele van vele, vagy nagyon meg fogja bánni, hogy rápörgött hirtelen.
Esetleg egy "Isteni" csoda hatására 1xcsak....
Dátum: 2014.02.17. 14:18:45
Idézet: Fsanyi82 - 2014.02.17. 14:14:28
Sima ügy. Akinek ölég megérős volt, az betolt pl. egy 250-260 körüli állatot a 200as fétisbe (az +15 körüli állatalapszinttől függően) + egy 50es csati a másik fétissel az indulása óta lazán elérhetett magasabb szintet is, mint ami +6-ot ad.
Kieg.: Masq is így járt el szerintem V3-on...
...Csatlós bónusz: +21 az se kutya
Sima ügy. Akinek ölég megérős volt, az betolt pl. egy 250-260 körüli állatot a 200as fétisbe (az +15 körüli állatalapszinttől függően) + egy 50es csati a másik fétissel az indulása óta lazán elérhetett magasabb szintet is, mint ami +6-ot ad.
Kieg.: Masq is így járt el szerintem V3-on...
Dátum: 2014.02.17. 13:52:22
Idézet: Kocos - 2014.02.17. 12:47:50
Egy fentebbi bejegyzés alapján biztos van legalább 1 fő.
A sima átírás biztos nem jó, ha a kari ütéseit veszi át frissülésenként a toplista.
Azon merengek, hogy nem-e az lenne a legegyszerűbb, ha szimplán a toplistakijelző rutint "bolondítanák" meg úgy, hogy -1-100-al vegye át az ütésszámokat azoknál, akik a folytatás kezdeténél rajta vannak (de max 0-ig csökkenthet). Az maradhatna is a végéig.
/Csak aztán benne ne maradjon. Érdekes lenne a köv eventet -100al indítani... /
No de ez már az ő dolguk...
Kieg.: Nem jó, ennél összetettebb a téma - sztornó az ötlet, mert ha pl. valaki 80al még nincs fenn, akkor...
En ha JV lennek futtatnek par lekerdezest, amibol kiderul, hogy van-e egyatalan barki, akivel gond lehet. (Sok csatat tolt.) Ha mondjuk senki sincs 50 gyozelem folott, az meg talan belefer.
Egy fentebbi bejegyzés alapján biztos van legalább 1 fő.
A sima átírás biztos nem jó, ha a kari ütéseit veszi át frissülésenként a toplista.
Azon merengek, hogy nem-e az lenne a legegyszerűbb, ha szimplán a toplistakijelző rutint "bolondítanák" meg úgy, hogy -1-100-al vegye át az ütésszámokat azoknál, akik a folytatás kezdeténél rajta vannak (de max 0-ig csökkenthet). Az maradhatna is a végéig.
/Csak aztán benne ne maradjon. Érdekes lenne a köv eventet -100al indítani... /
No de ez már az ő dolguk...
Kieg.: Nem jó, ennél összetettebb a téma - sztornó az ötlet, mert ha pl. valaki 80al még nincs fenn, akkor...
Dátum: 2014.02.17. 11:59:49
Idézet: Kocos - 2014.02.17. 10:37:43
Ez a kijelentésem csak arra vonatkozott, hogy ENGEM nem érint, nem szubjektíve nyilatkozom.
Jogos észrevétel. Ehhez szorosan kapcsolódó, ilyen témát vetettem fel én is csak nem "sajátoldalúan".
/"Persze ha valaki Szerdáig fel se akart nézni a kiírt időpont miatt az TELJESEN más kérdés..."/
Vajh, hogy lehet megoldani, hogy az aki 45 perc alatt a maxról letolt pl. 100-at és szerdán megint max tartalékról rajtol, az ne legyen a hibától lépéselőnyben?
Hm-hm...
A toplista nullázás azért nem jó megoldás, mert aki 100nál (2 napi maxregen) többet tett bele az bukik.
Ha 100at levonnának minden toplistásnál (NEM az ütésszámból, csak a toplistaeredményéből), akkor az ölég korrekt megoldásnak tűnik, mert max annyi regenelőny jön ki. A többi szimpla időeltolódás...
Más vélemény?
Attol mert te nem keszultel...
Ez a kijelentésem csak arra vonatkozott, hogy ENGEM nem érint, nem szubjektíve nyilatkozom.
...Nekem pl. kerek 800 CSP-m van (igaz csak veletlen), es azzal szemben, aki szerdara idozitette a maximalis CSP-t ugy velem erosen elonyben leszek a toplistaert folytatott kuzdelemben.
Jogos észrevétel. Ehhez szorosan kapcsolódó, ilyen témát vetettem fel én is csak nem "sajátoldalúan".
/"Persze ha valaki Szerdáig fel se akart nézni a kiírt időpont miatt az TELJESEN más kérdés..."/
Vajh, hogy lehet megoldani, hogy az aki 45 perc alatt a maxról letolt pl. 100-at és szerdán megint max tartalékról rajtol, az ne legyen a hibától lépéselőnyben?
Hm-hm...
A toplista nullázás azért nem jó megoldás, mert aki 100nál (2 napi maxregen) többet tett bele az bukik.
Ha 100at levonnának minden toplistásnál (NEM az ütésszámból, csak a toplistaeredményéből), akkor az ölég korrekt megoldásnak tűnik, mert max annyi regenelőny jön ki. A többi szimpla időeltolódás...
Más vélemény?
Dátum: 2014.02.17. 10:49:35
Reméljük nem lesz sok "félbevágott" küldi, de mondjuk 1 küldidobás még nem túl izmos kár jellemzően...
Dátum: 2014.02.17. 10:41:18
Hmm... Érdekes ötlet.
Nagyobb világlélekszám esetén serkentené az aktivitást, látok benne fantáziát...
Nagyobb világlélekszám esetén serkentené az aktivitást, látok benne fantáziát...
Dátum: 2014.02.17. 10:36:09
Talán az lenne a legbarátságosabb megoldás erre a keveredésre, ha "fagyasztanák" a dolgot és a fagyasztás időpillanatában kezdődne-folytatódna tovább szerdán.
Ha ez lenne, akkor minél hamarabb kellene megtenni.
Felénk kivárás van napirenden...
Ha ez lenne, akkor minél hamarabb kellene megtenni.
Felénk kivárás van napirenden...
Dátum: 2014.02.17. 10:32:03
Idézet: Sapphyre - 2014.02.17. 10:22:48
Én nem készültem, ergo objektíve: HA senki nem tudott rákészülni a rajtra (mert RND) jött, be, akkor attól csak nyitottabb lesz a verseny.
Persze ha valaki Szerdáig fel se akart nézni a kiírt időpont miatt az TELJESEN más kérdés...
Ezzel viszont jó szokás szerint megszívatnak jó néhány embert.
Minek készüljön rá valaki egy eventre, ha hasból változtatnak infó nélkül rajta.
Minek készüljön rá valaki egy eventre, ha hasból változtatnak infó nélkül rajta.
Én nem készültem, ergo objektíve: HA senki nem tudott rákészülni a rajtra (mert RND) jött, be, akkor attól csak nyitottabb lesz a verseny.
Persze ha valaki Szerdáig fel se akart nézni a kiírt időpont miatt az TELJESEN más kérdés...
Dátum: 2014.02.17. 10:28:48
Sajnos valóban nem hosszútávú megoldás, de az ÖSSZES eddigi problémára a leghasznosabb, leg1szerűbb megoldás lenne.
A világonkénti bugkezeléstől a Hordacsata kezelésen át a célponthiányig mindenre.
Aki eddig több karit el bírt tartani, volt ideje rá, az miért ne tartaná meg összevonás esetén?
1 "hátrányos" szitu van - a nagyobb versenyhelyzet.
Pl. 3 kari esetén nehéz lesz BU urává válni, vagy felkerülni Xenótoplistára minddel (irigylésre méltó az, aki ilyesmiket elér különböző világokon - brutális időmennyiség függő - ilyesmiért nem sokan törölnének plusz karit szerintem).
A világonkénti bugkezeléstől a Hordacsata kezelésen át a célponthiányig mindenre.
Aki eddig több karit el bírt tartani, volt ideje rá, az miért ne tartaná meg összevonás esetén?
1 "hátrányos" szitu van - a nagyobb versenyhelyzet.
Pl. 3 kari esetén nehéz lesz BU urává válni, vagy felkerülni Xenótoplistára minddel (irigylésre méltó az, aki ilyesmiket elér különböző világokon - brutális időmennyiség függő - ilyesmiért nem sokan törölnének plusz karit szerintem).
Dátum: 2014.02.17. 10:13:25
Ráadásul fogadni mertem volna rá, hogy a Xenóvégjutiban lesz a köv fétis.
Bebuktam volna... :S
Bebuktam volna... :S
Dátum: 2014.02.17. 10:01:00
Tehát nem néztél rá a teszt-összevont világra.
A több karakter kérdésben megoldva az ALAP probléma - mind játszhat.
Kieg.: Kisstílű reakciótól való félelem kérdése...
Akár én is foghatnék rá pár dolgot, DE minek. Akkorák az erőkülönbségek per pillanat, hogy az sem jelentene sok problémát, ha hirtelen kapnék 3 szintet ajándékba. Tudnék alkalmazkodni a (kis mértékben) megváltozott körülményekhez. Nem érdemes ezzel a negatív oldallal foglalkozni, ha FONTOSnak érez valaki valamit.
A több karakter kérdésben megoldva az ALAP probléma - mind játszhat.
Kieg.: Kisstílű reakciótól való félelem kérdése...
Akár én is foghatnék rá pár dolgot, DE minek. Akkorák az erőkülönbségek per pillanat, hogy az sem jelentene sok problémát, ha hirtelen kapnék 3 szintet ajándékba. Tudnék alkalmazkodni a (kis mértékben) megváltozott körülményekhez. Nem érdemes ezzel a negatív oldallal foglalkozni, ha FONTOSnak érez valaki valamit.