Az Alexandra lány névnek lehet Szasza a beceneve?
Nem
Nem tudom
Passz
Igen
Szerintem a nem tudom, meg a passz ugyanazt jelenti. De nem is ez a lényeg, tudjuk, miért törlendő.
Hozzászólások - Oxyacantha
Dátum: 2009.07.17. 08:53:52
Dátum: 2009.07.17. 08:24:34
Melyik játékban található meg a "Blood Elf" faj?
Dungeon Siege 2
World of Warcraft
Wizardry 8
Call of Duty
Speciális.
Dungeon Siege 2
World of Warcraft
Wizardry 8
Call of Duty
Speciális.
Dátum: 2009.07.16. 18:55:17
Mit reklámozott ez a nem is olyan régi magyar szlogen: „Hé, emberek! Hova mentek? Rumba-rumba-Centrumba."?
egy budapesti diszkót
egy áruházat
egy takarékpénztárat
egy gyógyszertárat
Ez nem reklám véletlenül?
egy budapesti diszkót
egy áruházat
egy takarékpénztárat
egy gyógyszertárat
Ez nem reklám véletlenül?

Dátum: 2009.07.16. 11:02:39
3kB adat hány bit-en fér el?
3000
24576
Nem fér el.
24000
Hogy mit?
Spec + tagadó válasz.
3000
24576
Nem fér el.
24000
Hogy mit?

Spec + tagadó válasz.
Dátum: 2009.07.15. 10:31:52
Milyen sugárzásfajták keletkeznek egy atomrobbanásnál?
Alfa, béta és gamma
Béta és gamma
Alfa és béta
Alfa és gamma
Szerintem spec.
Alfa, béta és gamma
Béta és gamma
Alfa és béta
Alfa és gamma
Szerintem spec.
Dátum: 2009.07.14. 19:16:57
Mikor Született Petz Aladár a magyar gépész mérnők?
1879
1886
1888
1845
Helyesírási hiba (született kis betűvel, "a" helyett vessző). Amúgy oké.
Kathleen:
Szerintem a Szilszakállas kérdés rendben van (de nem tőlem származik). Még anyám is tudja rá a választ, pedig nem szereti a fantasy világot.
1879
1886
1888
1845
Helyesírási hiba (született kis betűvel, "a" helyett vessző). Amúgy oké.
Kathleen:
Szerintem a Szilszakállas kérdés rendben van (de nem tőlem származik). Még anyám is tudja rá a választ, pedig nem szereti a fantasy világot.
Dátum: 2009.07.14. 13:37:59
Milyen hangszer a cimbalom?
ütős
húros
pengetős
fúvós
(A válaszlehetőségek lehet, hogy nem ebben a sorrendben voltak.)
Én úgy tudom, a cimbalom ütős húros hangszer. Azaz ütéssel megsólaltatható húros hangszer. Ehhez képest a húros volt megjelölve jó válasznak.
Nem értem, az ilyenek hogy juthatnak át a rostán.
ütős
húros
pengetős
fúvós
(A válaszlehetőségek lehet, hogy nem ebben a sorrendben voltak.)
Én úgy tudom, a cimbalom ütős húros hangszer. Azaz ütéssel megsólaltatható húros hangszer. Ehhez képest a húros volt megjelölve jó válasznak.
Nem értem, az ilyenek hogy juthatnak át a rostán.
Dátum: 2009.07.13. 10:54:17
Szakértelmeknél minden hanyadik szint után fogható be egy újabb állat?
4
5
6
3
Ezzel a kérdéssel csak annyi a bajom, hogy még nem tartok a vezetőkészség szakértelemnél, ezért nem tudhatom a választ! A wikidot-on a vezetőkészség szakértelem részletes leírása alatt csak annyit találtam, hogy növelni kell a szintet, de hogy mennyivel, az nem szerepel a leírásban.
4
5
6
3
Ezzel a kérdéssel csak annyi a bajom, hogy még nem tartok a vezetőkészség szakértelemnél, ezért nem tudhatom a választ! A wikidot-on a vezetőkészség szakértelem részletes leírása alatt csak annyit találtam, hogy növelni kell a szintet, de hogy mennyivel, az nem szerepel a leírásban.
Dátum: 2009.07.13. 09:59:25
Melyik csapat lett 2007-ben Bajnokok Ligája győztes?
AC Milan
FC Barcelona
(a másik kettő lehetőségre nem emlékszem)
Ezt honnan tudjam? Nekem a foci spec-nek minősül.
És mikor is? 2007-ben? Úgy tudtam olyan szezon van, hogy 2006/2007 meg 2007/2008. Persze lehet, hogy tévedek, a focihoz egy hangyányit sem értek.
AC Milan
FC Barcelona
(a másik kettő lehetőségre nem emlékszem)
Ezt honnan tudjam? Nekem a foci spec-nek minősül.
És mikor is? 2007-ben? Úgy tudtam olyan szezon van, hogy 2006/2007 meg 2007/2008. Persze lehet, hogy tévedek, a focihoz egy hangyányit sem értek.
Dátum: 2009.07.12. 17:48:26
Ki a főszereplője a "Tudom ki ölt meg" c. filmnek?
Sarah Jessica Parker
Dolph Lundgren
Jean Reno
Lindsay Lohan
Ezt tudnom kéne? Azért ne má', hogy huszadrangú filmek huszadrangú szereplőiről kelljen tudnom. Ez a "szar színészek szar filmjei" speciális kategóriába tartozik.
Sarah Jessica Parker
Dolph Lundgren
Jean Reno
Lindsay Lohan
Ezt tudnom kéne? Azért ne má', hogy huszadrangú filmek huszadrangú szereplőiről kelljen tudnom. Ez a "szar színészek szar filmjei" speciális kategóriába tartozik.
Dátum: 2009.07.11. 10:41:31
Ez viszont törlés!
Melyik csapatban játszik Didier Drogba?
Real Madid
Arsenal
Chelsea
Juventus
Honnan tudjam? Miért kéne egyáltalán tudnom? Spec, ráadásul foci!
Melyik csapatban játszik Didier Drogba?
Real Madid
Arsenal
Chelsea
Juventus
Honnan tudjam? Miért kéne egyáltalán tudnom? Spec, ráadásul foci!
Dátum: 2009.07.11. 10:39:06
Hány tagmól állt a Gyűrű szövetsége?
7
20
3
9
Helyesírás, amúgy jó! Csak javítást!
7
20
3
9
Helyesírás, amúgy jó! Csak javítást!
Dátum: 2009.07.11. 10:15:22
Mennyi 1 a harminckilencedikenen?
141
1
11111111111111111
1212120
A hányadikon??
Egyébként meg dedó.
141
1
11111111111111111
1212120
A hányadikon??
Egyébként meg dedó.
Dátum: 2009.07.09. 14:54:00
Meg lehetne valósítani azt, hogy a lexikálisnak vagy specnek minősített kérdést feltevőknek legyen még egy esélyük, hogy elfogadható kérdést tegyenek föl a másik helyett?
Azért gondoltam erre, mert szerintem nem lehet egy lapon említeni ezeket a kérdéseket, a helyesírási hibáktól hemzsegő, bugyuta, reklámmal teli kérdésekkel. Az utóbbiak elbírálása könnyebb. Hogy kinek mi lexikális, vagy speciális, az egy nehezebb kérdés.
Azért gondoltam erre, mert szerintem nem lehet egy lapon említeni ezeket a kérdéseket, a helyesírási hibáktól hemzsegő, bugyuta, reklámmal teli kérdésekkel. Az utóbbiak elbírálása könnyebb. Hogy kinek mi lexikális, vagy speciális, az egy nehezebb kérdés.
Dátum: 2009.07.09. 13:52:37
Ez mondjuk általános iskolai hatodikos biológia állatrendszertan. De nem én tettem föl a kérdést 

Dátum: 2009.07.09. 13:50:12
A női olimpián mi a férfiak kedvenc sportága?
Futás
Súlyemelés
100 női mell (úszás)
Magasugrás
Ezmiez???? Húdeviccesek vagyunk. Törölni!
Futás
Súlyemelés
100 női mell (úszás)
Magasugrás
Ezmiez???? Húdeviccesek vagyunk. Törölni!
Dátum: 2009.07.09. 10:49:56
Hány éves lesz 2009-ben Johnny Depp?
46
40
42
44
Ez kit érdekel? Oké, jó színész, de akkor is.
Arról nem is beszélve, hogy már 2009-van, és megnéztem a gugglin, valamikor júniusban volt a születésnapja, úgyhogy ez a kérdés már nem aktuális.
46
40
42
44
Ez kit érdekel? Oké, jó színész, de akkor is.
Arról nem is beszélve, hogy már 2009-van, és megnéztem a gugglin, valamikor júniusban volt a születésnapja, úgyhogy ez a kérdés már nem aktuális.
Dátum: 2009.07.08. 16:28:29
Mondom, nem hőzöngeni szeretnék, értem, hogy miért minősítettétek rossz kérdésnek, csak a többi "futó" kérdés viszonylatában nem tartom rossznak. Kicsit rosszul esik, hogy vadászat közben sokszor találom szembe magam olyan kérdéssel, ami helyett ez simán beférne.
Mindegy, legközelebb meg sem fog fordulni a fejemben, hogy ilyen jellegű kérdést írjak.
Mindegy, legközelebb meg sem fog fordulni a fejemben, hogy ilyen jellegű kérdést írjak.
Dátum: 2009.07.08. 14:49:12
Mi a neve a Kráni Krónika azon szereplőjének, akinek a hatalomigék túlerőltetésétől kiszáradt a bal szeme?
Tersius
Vyergas (ez volt a jó)
Tier Nan Gorduin
Aurri
Ez volt a kérdésem, amit nem fogadtatok el, mert "csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ". Pl. pont azok, akik ilyen típusú online játékokat játszanak, mint ez, nem?
Ezt csak azért nem értem, mert korábban kaptam olyan kérdést, ami pl. Tier Nan Gorduinról szólt.
Valamint kaptam már néhány Forma1-es kérdést is, ami meg számomra spec, de szerintem erre az oldalra inkább való egy olyan kérdés, ami egy fantasy könyvhöz kapcsolódik, mint a Forma1-hez.
Továbbá erre a kérdésre, ha már sehogy sem tudja valaki a választ, gugliban rátalál (tudom, hogy nem ez a cél, de azért a spec körét szűkítené).
Mindegy. Nem hőzöngeni szeretnék, csak kinyilatkoztatni, hogy szerintem egy ilyen oldalon ez a kérdés nem egészen minősül speciálisnak.
Tersius
Vyergas (ez volt a jó)
Tier Nan Gorduin
Aurri
Ez volt a kérdésem, amit nem fogadtatok el, mert "csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ". Pl. pont azok, akik ilyen típusú online játékokat játszanak, mint ez, nem?
Ezt csak azért nem értem, mert korábban kaptam olyan kérdést, ami pl. Tier Nan Gorduinról szólt.
Valamint kaptam már néhány Forma1-es kérdést is, ami meg számomra spec, de szerintem erre az oldalra inkább való egy olyan kérdés, ami egy fantasy könyvhöz kapcsolódik, mint a Forma1-hez.
Továbbá erre a kérdésre, ha már sehogy sem tudja valaki a választ, gugliban rátalál (tudom, hogy nem ez a cél, de azért a spec körét szűkítené).
Mindegy. Nem hőzöngeni szeretnék, csak kinyilatkoztatni, hogy szerintem egy ilyen oldalon ez a kérdés nem egészen minősül speciálisnak.
Dátum: 2009.07.08. 11:04:50
Mire "vadászik" Santiago az Öreg halász és a tenger című műben?
Cápa
Narvál
Rája
Bálna
A válasz marlin!
A könyvben marlinra vadászik, és a marlin nem ugyanaz, mint a narvál, mert az egyik ugyebár hal, a másik meg emlős! Lehet, hogy a filmben narvál van (nem tudom, mert nem láttam), de a kérdésből nem derül ki, hogy milyen műre gondolt a kérdés írója.
Továbbá a nagybetűt sem értem, ezek nem tulajdonnevek. Bár lehet, hogy egy Narvál nevű marlinra vadászott.
Kérem, töröljétek ezt a kvízkérdést!
Cápa
Narvál
Rája
Bálna
A válasz marlin!
A könyvben marlinra vadászik, és a marlin nem ugyanaz, mint a narvál, mert az egyik ugyebár hal, a másik meg emlős! Lehet, hogy a filmben narvál van (nem tudom, mert nem láttam), de a kérdésből nem derül ki, hogy milyen műre gondolt a kérdés írója.
Továbbá a nagybetűt sem értem, ezek nem tulajdonnevek. Bár lehet, hogy egy Narvál nevű marlinra vadászott.
Kérem, töröljétek ezt a kvízkérdést!