Hozzászólások - Kaoraku
Dátum: 2009.08.29. 14:17:00
Fajta...
Dátum: 2009.08.29. 14:15:27
Sajnos nem másoltam be, de arra vonatkozott a kérdés, hogy melyik nyelvet beszélik a világon a legtöbben. A feltevő szerint a helyes válasz a kínai volt az angol, francia és német rovására. Nos, szerintem az angol még mindig a helyes megfejtés... A kérdés nem az anyanyelvre vonatkozott, hanem darabszámra, és rengeteg kínai is tud angolul...
Lehet műveletlen vagyok, de nem is hallottam róla.
Milyen nemzetiségű maffiózót játszik Viggo Mortensen az "Eastern Promises" c. filmben?
orosz
ír
japán
olasz
orosz
ír
japán
olasz
Lehet műveletlen vagyok, de nem is hallottam róla.
Dátum: 2009.08.23. 13:47:07
Melyik országban készítik a Mangákat?
Kína
Japán
Korea
Amerika
Kína
Japán
Korea
Amerika
Bármelyikbe készíthetik, ráadásul kisbetű. Honnan ered a manga lenne a pontos kérdés erre...
Mi Horatio (MIAMI HELYSZÍNELŐK) vezetékneve?
Valera
Caine
Wolfe
Delko
Valera
Caine
Wolfe
Delko
Ha csak meglátom idegbajt kapok, pláne ha mellé dob valami hatalmas "bölcsességet". Bár tudom a választ, ez akkoris speciális és törlendő
Dátum: 2009.08.22. 23:26:54
Egy versenyen vesz részt Ön, lehagyja a második helyezettet! Hányadik helyen végez?
Első
Nem ér célba
Második
Harmadik
Első
Nem ér célba
Második
Harmadik
Végezhetek az első helyen is... Meg a 124ediken is...
Mi a Taumaturgia?
A végzetúrban egy tulajdonság.
Egy japán játék.
Egy színházi kifejezés.
Egy latin állatnév.
Az alábbiak közül, vagy valami... A taumaturgia több játékban is előfordul pl, nem csak a végzetúrban (hogy csak a Túlélk földjét említsük, ami szintén beholder)
Dátum: 2009.08.22. 14:51:19
Ezzel mi a baj? Oo
Dátum: 2009.08.21. 15:25:50
Hát, ebben valóban van valami... Bár az is igaz, hogy nemmindenki képes leetnni a jgosit
Én az orvosi egyetemen dolgozom, mégse volt ilyen munkavédelmi oktatáson De persze ettől nemmondom, hogy nem lehetett, csak ez olyan hülyén jön ki...
Igaz, mindenki tüsszent - ámde mikor azt írtad, ezt meg olvasod, épp a programozás gyönyöreinek termékét használod
Olimpián pedig nincs 5 perc, és ott is simán előkerülhet (legutóbb legalább 10 focis kérdést kaptam -_-)
Én az orvosi egyetemen dolgozom, mégse volt ilyen munkavédelmi oktatáson De persze ettől nemmondom, hogy nem lehetett, csak ez olyan hülyén jön ki...
Igaz, mindenki tüsszent - ámde mikor azt írtad, ezt meg olvasod, épp a programozás gyönyöreinek termékét használod
Olimpián pedig nincs 5 perc, és ott is simán előkerülhet (legutóbb legalább 10 focis kérdést kaptam -_-)
Dátum: 2009.08.21. 15:17:24
Mennyi az megoldas 2x2-2 ?
6
4
2
16
6
4
2
16
Ez nagyon a legalja...
Dátum: 2009.08.20. 15:19:35
Hm... Ilyen alapon én pl kérdezek valamit amit programozás órán tanultam. Átlagember, aki nem járt ilyen iskolába, nem fogja tudni. Márpedig a lakosság nagy részének nincs jogosítványa, és nem kellene alapfeltételnek legyen ide, hogy tudjon válaszolni kérdésekre (egyébként a tüsszentésnek miköze a jogsihoz?).
És ilyen alapon nincs olyan kérdés, ami speciális, mert mindegyikre lehet mondani, hogy ott a gugli...
És ilyen alapon nincs olyan kérdés, ami speciális, mert mindegyikre lehet mondani, hogy ott a gugli...
Dátum: 2009.08.20. 15:00:44
Érdektelen, lexikális tudás szerintem összefügg, igazából per jel kéne a kettő közé. Érdektelen: van aki számára érdekes, de nem fontos tudni, senkinek nem jobb tőle. Lexikális: csupán adat, nem jó semmire.
És a hangulattal erre céloztam. Neked tetszik, de van akit nem érdekel; És biztosan nem úgy akarja megtudni akit érddekel, hogy elbukik miatta egy küldetést mondjuk
És a hangulattal erre céloztam. Neked tetszik, de van akit nem érdekel; És biztosan nem úgy akarja megtudni akit érddekel, hogy elbukik miatta egy küldetést mondjuk
Dátum: 2009.08.20. 14:23:56
Attól függ, ha a nincs ilyen a megoldás, akkor jó kérdés
Dátum: 2009.08.20. 12:15:01
Mit kapsz ha 1 macskát és 1 papagájt egy helyre zársz?
Két macskát
Két papagájt
semmit
egyel kevesebb papagájt
Két macskát
Két papagájt
semmit
egyel kevesebb papagájt
Elég bugyuta kérdés...
Melyik van fából?
Hütőszekrény
Mikado
Telefon
Majom
Hütőszekrény
Mikado
Telefon
Majom
Bárgyú válaszok
"Döngő léptek rengetik meg a földet. Egy kisebb hegy méretű [...] keres élelmet." Mia [...]?
Küklopsz
Titán
Óriás
Ent
Küklopsz
Titán
Óriás
Ent
A random gyönyöreit ismerve előfordulhat, hogy az illető soha nem látta még ezt a szöveget
Melyik földrészen őshonos a szakállas agáma?
Afrika
Dél-Amerika
Észak-Amerika
Ausztrália
Afrika
Dél-Amerika
Észak-Amerika
Ausztrália
Nem is hallottam még erről az állatról, pedig 4 évig egy biológussal éltem együtt...
Kinek a halálával kezdődött a Barátok Közt című sorozat?
Berényi András
Berényi Miklós
Berényi Zoltán
Berényi Zsuzsa
Berényi András
Berényi Miklós
Berényi Zoltán
Berényi Zsuzsa
Néha kínomban ugyan néztem egy-egy részt, de miért lenne ez alapismeret?
Mi az irányítószáma Halmaj - nak ?
3842
2234
2030
1171
3842
2234
2030
1171
Nem is hallottam, ráadásnak miért kellene tudni az irányítószámát. Ha megkérdezem Pécs-belvárost (ismertebb), azt se sokan fogják rávágni...
Dátum: 2009.08.19. 09:43:29
Érdektelen, lexikáils tudás. Most akkor vagy tilos ilyet felrakni MINDENNEL kapcsolatban, vagy nem. Nem lehet úgy érvényesíteni egy szabályzatot, hogy mi tetszik és mi nem, meg milyen napunk van. Így nem lehet kérdést írni, mert arra kell alapozni, hogy ma mennyire engedékeny aki elbírálja. Szerintem. Egy szabály az szabály
Dátum: 2009.08.19. 09:40:56
Melyik politkai erő nincs a parlamentben?
MDF
SZDSZ
MIÉP
Fidesz-Mpp
MDF
SZDSZ
MIÉP
Fidesz-Mpp
Namos, melyik évben?
Dátum: 2009.08.17. 12:43:54
Én nem találom értelmetlennek, maximum a válaszok nem egészen ok, de szerintem semmi baja.
Dátum: 2009.08.17. 12:34:48
Aki a gép előtt ül egész nap, mit néz állandóan?
a monitort
a semmit
a vajaskenyeret
a falat
a monitort
a semmit
a vajaskenyeret
a falat
Remélem nem kell részletezni, miért azonnali törlés... Milyen gép előtt, és akár nézhetem a falat is egész nap, vagy a kenyerem....
Dátum: 2009.08.13. 16:45:28
Idézet: csati777 - 2009.08.13. 11:23:28
Ráadásul szerintem az adaptáció nem adaptóció
Melyik képregény adaptóció az alábbi filmek közül?
Ráadásul szerintem az adaptáció nem adaptóció
Dátum: 2009.08.13. 16:43:28
Esetleg bemásolhattad volna a kérdést, mert így nem hiszem, hogy megtalálnák az adatbázisban.
Nekem ugyanezt visszadobták Warcraft I.-el, tehát ez is speciális.
Jelen esetben az isten kicsi i-vel írjuk...
Mikor adták ki a Half Life első részét?
1999
1998
2001
2000
1999
1998
2001
2000
Nekem ugyanezt visszadobták Warcraft I.-el, tehát ez is speciális.
Melyikük nem volt Isten?
Héra
Zeusz
Hádész
Herkules
Héra
Zeusz
Hádész
Herkules
Jelen esetben az isten kicsi i-vel írjuk...
Dátum: 2009.08.13. 11:16:22
Mi az Álomfogó?
autogén tréning
mesekönyv
gyűjtögetős kártyajáték
mesefilm
autogén tréning
mesekönyv
gyűjtögetős kártyajáték
mesefilm
Az álomfogó egy tárgy, indián babona. Ezen kívül film is. Van gyűjtögetős kártyajáték is? Nem speciális lenne akkor? Így meg totálisan pontatlan?
Dátum: 2009.08.11. 07:57:59
Idézet: Kisatilla - 2009.08.11. 07:32:04
Egyre inkább találkozok ehhez hasonló szintű, már-már infantilisnak titulálható kérdéssel.
Fontolom a játék abbahagyását............
Ennek a kérdésnek melyik része infantilis? Legalább nem valami Naruto vagy noname ökörségre kérdeznek rá (más kérdés, hogy rá lehet a speciális réteget húzni, mert 18 évesek nemigen tudják már ezt)
Totális "epic-fail" ez a kérdés. Egyszerűbb törölni, mint bármit kezdeni vele.
Szárnya van, de nem madár,................... amin jár.
kerekesszék
babetta
repülőgép
két láb
Meglehetősen bárgyú válaszok...
Hogy hívják Mazsola barátját a mesében?
Vackor
Tádé
Ugribugri
Hagymácska
Vackor
Tádé
Ugribugri
Hagymácska
Egyre inkább találkozok ehhez hasonló szintű, már-már infantilisnak titulálható kérdéssel.
Fontolom a játék abbahagyását............
Ennek a kérdésnek melyik része infantilis? Legalább nem valami Naruto vagy noname ökörségre kérdeznek rá (más kérdés, hogy rá lehet a speciális réteget húzni, mert 18 évesek nemigen tudják már ezt)
Mi történi, ha a hypo keveredik a sósavval?
Fém, fajansz és minden ami a helyiségben van elpusztul
fojtó gáz keletkezik
Erősebb tisztítószert kapunk
Az egyik lúgos a másik savas, tehát semlegesítik egymást
Fém, fajansz és minden ami a helyiségben van elpusztul
fojtó gáz keletkezik
Erősebb tisztítószert kapunk
Az egyik lúgos a másik savas, tehát semlegesítik egymást
Totális "epic-fail" ez a kérdés. Egyszerűbb törölni, mint bármit kezdeni vele.
Szárnya van, de nem madár,................... amin jár.
kerekesszék
babetta
repülőgép
két láb
Meglehetősen bárgyú válaszok...
Dátum: 2009.08.07. 12:06:42
Idézet: Veky - 2009.08.07. 08:55:22
Ráadásul ha jól rémlik volt 3 lánya is, meg 1 fia.
"A kincs ami nincs" című filmben hány lánya volt a törzsfőnöknőnek?
Csak egy fia volt
egy
kettő
három
jó kérdés, kár, hogy mindig nem jutok ezek miatt el a 100 helyesen megválaszolt kérdésig...
Csak egy fia volt
egy
kettő
három
jó kérdés, kár, hogy mindig nem jutok ezek miatt el a 100 helyesen megválaszolt kérdésig...
Ráadásul ha jól rémlik volt 3 lánya is, meg 1 fia.