Hozzászólások - gabcsi
Dátum: 2009.02.26. 10:20:22
Olvassátok el a W3-on a csevejben az írásomat és kérek véleményt.
Dátum: 2009.02.26. 08:23:02
Sziasztok! Mindenkinek szép jó reggelt. Khetty nagyon jó és már-már elég hosszú történetet alkottál. Tetszett.
Danka nem írt semmit, pedig már nagyon megígérte.
És fiúk! A párbajozók és az eltévedt golyók csak nehogy kilyugassák a fészer oldalát!
Danka nem írt semmit, pedig már nagyon megígérte.
És fiúk! A párbajozók és az eltévedt golyók csak nehogy kilyugassák a fészer oldalát!
Dátum: 2009.02.25. 18:34:38
Sziasztok!
Már éppen reklamálni akartam Dankánál, hogy mi van a Ködkapus sztorival, de látom van telepátia.
Már éppen reklamálni akartam Dankánál, hogy mi van a Ködkapus sztorival, de látom van telepátia.

Dátum: 2009.02.23. 11:49:13
Hát ebben igazad van Telk. 

Dátum: 2009.02.23. 11:38:09
Én is mindig a rövidségén kesergek, mire belelendülnék, már vége is. :
Tudod Byzon én naponta képes vagyok egy könyvet kiolvasni, úgy, hogy mindig türelmetlenül várom a következőt folytatásodat.
Tudod Byzon én naponta képes vagyok egy könyvet kiolvasni, úgy, hogy mindig türelmetlenül várom a következőt folytatásodat.

Dátum: 2009.02.23. 11:23:03
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Szupi volt. A karakterem én nem tudtam volna ilyen jól megírni. Nagyon tetszett, ismét.
Vigyázz magadra, nagyon csúnya idő van, nálunk egyfolytában havazik, pedig inkább már a tavaszt várnám. 
Vigyázz magadra, nagyon csúnya idő van, nálunk egyfolytában havazik, pedig inkább már a tavaszt várnám. 
Dátum: 2009.02.23. 09:27:31
Hát akkor hagylak alkotni.
Most én is a munkahelyemen vagyok, úgy, hogy majd később felnézek.
Most én is a munkahelyemen vagyok, úgy, hogy majd később felnézek.Dátum: 2009.02.23. 09:15:26
Jó reggelt Byzon!
Türelmesen várunk. (Nem igaz, türelmetlenül!) Mikor kell dolgozni menned?
Türelmesen várunk. (Nem igaz, türelmetlenül!) Mikor kell dolgozni menned?
Dátum: 2009.02.22. 13:49:58
Hát ja! Én most nem kapkodom el a fejlődést.
De mindenféle segítés céljából állok rendelkezésre. 
De mindenféle segítés céljából állok rendelkezésre. 
Dátum: 2009.02.22. 13:40:12
Sajnálom.
Pedig szívesen segítettem volna a "városanyánknak". 
Pedig szívesen segítettem volna a "városanyánknak". 
Dátum: 2009.02.22. 13:08:26
Csak beszéljük majd meg előre, mert általában 15% alatt leledzem, ha pl. vadászom. 

Dátum: 2009.02.22. 12:47:59
Na itt vagyok ismét. Köszönöm az ajánlást Byzon.
Örömmel segítek Telknek, ha tudok.
Telk nincs térkaputok? Mert ha már sok LE van nálad és 15% főlé érsz, azzal is leveretheted magad és még egy csomó TP-t is kapsz.
Más: Tegnap engem is kínzókamrába hurcoltak, de azt nem tudom kiírja valahol, hogy szabad vagyok-é?
Örömmel segítek Telknek, ha tudok.
Telk nincs térkaputok? Mert ha már sok LE van nálad és 15% főlé érsz, azzal is leveretheted magad és még egy csomó TP-t is kapsz.
Más: Tegnap engem is kínzókamrába hurcoltak, de azt nem tudom kiírja valahol, hogy szabad vagyok-é?

Dátum: 2009.02.22. 10:25:25
Hát ahogy mostanában állunk.
De most megyek is mert elküldtem őket, hogy nyugi legyen és mire vissza jönnek végezni akarok. Ha minden jól megy dél körül bekukkantok. 
De most megyek is mert elküldtem őket, hogy nyugi legyen és mire vissza jönnek végezni akarok. Ha minden jól megy dél körül bekukkantok. 
Dátum: 2009.02.22. 10:13:39
Sziasztok! Megnéztem, hogy végig tudom-e olvasni a fórumot, amiről lemaradtam, mielőtt megyek takarítani, de alig-alig győztem. Lassan annyi időt töltök olvasással, hogy a családom fel fog mondani. 

Dátum: 2009.02.21. 18:43:56
Sziasztok! Végre vége a sütés-főzésnek, vendégségnek, lehet epikust ütni. 

Dátum: 2009.02.21. 11:38:46
Szia!
Dátum: 2009.02.21. 11:17:15
Igen, én is erre gondoltam, hogy már elég sok esemény összejött a történetekhez. 

Dátum: 2009.02.21. 11:06:47
Szintén jó tanulást kívánok! Hozzájárulásom a "kölcsönvételhez" tied Byzon. Hát, hogy hű maradjak a karakterhez és amit már Khetty írt: a Bőre fémes, színváltó (érzelem), megrekedt az élők és holtak világa között, tehát nem csonvázszerű, alapjában csendes, melankólikus természet, a mágikus képességeiben is a gondolatolvasás, érzelem befolyásolása az erőssége, nem szereti a fegyveres harcot, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó benne.
Hát talán ennyi jut most eszembe.
Egyébként én a Ködkapu Strázsáit gondoltam folytatni, nem tudom Danka mikor akar bele írni, de jó lenne mielőbb.
Hát talán ennyi jut most eszembe.
Egyébként én a Ködkapu Strázsáit gondoltam folytatni, nem tudom Danka mikor akar bele írni, de jó lenne mielőbb.

Dátum: 2009.02.21. 10:39:35
Sziasztok! És szép napot mindenkinek! Olvasással töltöttem eddigi időmet, és mindenkinek csak gratulálni tudok. VU-n Khetty, Byzon szokásosan remek, csak egy hibájuk van, egyre rövidebbek.
West: Örülök, hogy ennyi írói vénával megáldott emberke van a csapatban, iszonyúan évezem és nagyon várom ezeket a kis történeteket.
West: Örülök, hogy ennyi írói vénával megáldott emberke van a csapatban, iszonyúan évezem és nagyon várom ezeket a kis történeteket.

Dátum: 2009.02.20. 21:21:30
Néha nem értem az embereket. Ide csöppen, ír valamit, aztán elillan.