Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2022.12.06. 10:31:39
Lépjetek be újra, és akkor jön a Miklulás (és megcsinálom, h holnapig tartson)
Dátum: 2022.12.05. 14:14:03
Bekerültek a Relikviák oldalra a szombattól megszerezhető új kódos relikviák.
Dátum: 2022.12.05. 14:11:32
Holnap lesz napi ajánlatban építész TP.
Dátum: 2022.11.30. 15:04:47
- A Kárhozat Vermében a támadás és őrjöngés italának nem volt hatása a csatára
- Az állatoknál a sajtolás és a szabadon engedés fülön már nem jelennek meg a zárolt állatok
- A vadászat listában az idő mellett kiírjuk, hogy az hány darab vadászatot jelent
- Ha mytokronit préselésnél a lehetségesnél nagyobb számot írtak be, akkor nem váltott be egyet sem, most már ilyenkor a maximumot váltja
- Kalandokban az irányított vadászat és a térképkeresés szakértelempróbák küszöbei csökkentek
- Az állatoknál a sajtolás és a szabadon engedés fülön már nem jelennek meg a zárolt állatok
- A vadászat listában az idő mellett kiírjuk, hogy az hány darab vadászatot jelent
- Ha mytokronit préselésnél a lehetségesnél nagyobb számot írtak be, akkor nem váltott be egyet sem, most már ilyenkor a maximumot váltja
- Kalandokban az irányított vadászat és a térképkeresés szakértelempróbák küszöbei csökkentek
Dátum: 2022.11.29. 14:40:53
A szubplazma csomag, a normál és kisebb vadászzsákmányok mostantól mindig kaphatóak lesznek a kufárnál, nem csak költési akció alatt.
Dátum: 2022.11.29. 10:59:20
Elnézést a hibáért, rajta vagyok. Tegnap azt hittem javítottam, de csak v5-ön javult meg, másik világra meg nem néztem rá vmiért.
Az üthetőséget lezártam, most próbálom korrigálni a térképet, délben remélhetőleg rendben indul a következő kör, majd figyelem.
A hibát röviden az okozta, h egyik script, ami óránkénti lefut és frissít dolgokat, kiakadt, és ez hatással volt az szb futására is. (meg a KH támadásokra)
kieg: elvileg megjavult a térkép is.
Az üthetőséget lezártam, most próbálom korrigálni a térképet, délben remélhetőleg rendben indul a következő kör, majd figyelem.
A hibát röviden az okozta, h egyik script, ami óránkénti lefut és frissít dolgokat, kiakadt, és ez hatással volt az szb futására is. (meg a KH támadásokra)
kieg: elvileg megjavult a térkép is.
Dátum: 2022.11.14. 10:08:19
A mostani remény városában 42.300 építész TP szerezhető, és 18 ősköves feladat van benne.
Dátum: 2022.09.25. 19:54:35
Elnézést a hibáért, most már mennie kell.
Dátum: 2022.08.09. 12:57:12
Elnézést a hibákért, elvileg javítottam, ha valakinek még nem megy valami, az ügyfélszolgálatra írjon.
Dátum: 2022.07.27. 12:04:25
Alakítottunk a Kapu őre képletén, most már jóval nagyobb súlya van egy csatának mint korábban, jóval gyorsabban fogjátok leütni.
Dátum: 2022.07.11. 16:49:20
Nincs időhöz kötve, és egyszer lehet végigvinni (bár a Kutatásból kiindulva elképzelhető, hogy valamikor ezt is újrajátszhatóvá tesszük)
A titkosíráshoz:
- A teljes szöveg egy random részlet a legendából, de ki vannak szedve az írásjelek, a szóköz, és az ékezetes betűk a rövid verzióra lettek cserélve
- ennek következtében a megfejtett szöveg összeolvasva halandzsának tűnhet, de azért ki lehet belőle bogarászni az eredetit
- balról jobbra, fentről lefelé kell olvasni.
- tippelésnél nem jelzi ki hogy egy tipp jó-e vagy sem, de az ősköves és csp-s írásjel megfejtése mindig helyes, ezt más színnel is jelöli a program
- megfejtésnél nem jelzi külön, mely betűk a rosszak, csak teljes egyezőséget
A titkosíráshoz:
- A teljes szöveg egy random részlet a legendából, de ki vannak szedve az írásjelek, a szóköz, és az ékezetes betűk a rövid verzióra lettek cserélve
- ennek következtében a megfejtett szöveg összeolvasva halandzsának tűnhet, de azért ki lehet belőle bogarászni az eredetit
- balról jobbra, fentről lefelé kell olvasni.
- tippelésnél nem jelzi ki hogy egy tipp jó-e vagy sem, de az ősköves és csp-s írásjel megfejtése mindig helyes, ezt más színnel is jelöli a program
- megfejtésnél nem jelzi külön, mely betűk a rosszak, csak teljes egyezőséget
Dátum: 2022.07.11. 12:38:26
Ez hiba volt, javítottam.
Dátum: 2022.07.11. 10:02:23
Ma délben fog indulni.
Dátum: 2022.06.23. 13:06:18
Amikor a csatlós viadalok az elején elindultak, nem akartam automatikus indítást, mert így nagyobb a kontroll a végrehajtás felett. Most már hogy bejáratódott, át lehetne írni, de nem jutottam még oda.
A második dolognak ahhoz van köze, ahogy végül implementálva lett a viadal program szinten. Ma már valszeg pár dolgot másképp csinálnék, de a lényeg, h a tényleges eredményt már csak azután lehet megnézni, hogy minden résztvető csatái legenerálódtak már az összes világon.
A második dolognak ahhoz van köze, ahogy végül implementálva lett a viadal program szinten. Ma már valszeg pár dolgot másképp csinálnék, de a lényeg, h a tényleges eredményt már csak azután lehet megnézni, hogy minden résztvető csatái legenerálódtak már az összes világon.
Dátum: 2022.06.23. 10:39:41
10kor általában, kivéve ha valami miatt késve tudom csak indítani. (elnézést, most is ilyen volt sajnos, 11kor lesz eredmény)
Dátum: 2022.06.21. 12:53:13
Együtt számít, tehát ha beváltasz pl 2x templomira és 3x veremre, akkor a következő váltás már 2 szilánkba fog kerülni, függetlenül attól mire váltod.
Dátum: 2022.06.21. 12:39:41
Beüzemeltük a fétisszilánk konvertert, az átváltás költsége: Az első 5 váltáshoz 1-1 fétisszilánk kell, a következő 5-höz már 2-2, az utána jövő 5-höz 3-3 stb.
Dátum: 2022.06.20. 11:02:55
11:00 - Beírtuk a vásárolt ősköveket, és a medálokat a részvételért
15:15 - Beírtuk a szerencsekerék, az Activity party, az Online kvíz party, a Beholder kvíz, a Beholder okos kód és a Képrejtvény jutalmait.
16:45 - Beírtuk a kvízolimpia nyereményeit és az élő aukción vett tárgyakat
17:00 - Beírtuk a minijátékok és a tombola nyereményeit
(az átvételhez újra be kell lépni a karakterrel)
15:15 - Beírtuk a szerencsekerék, az Activity party, az Online kvíz party, a Beholder kvíz, a Beholder okos kód és a Képrejtvény jutalmait.
16:45 - Beírtuk a kvízolimpia nyereményeit és az élő aukción vett tárgyakat
17:00 - Beírtuk a minijátékok és a tombola nyereményeit
(az átvételhez újra be kell lépni a karakterrel)
Dátum: 2022.06.14. 14:52:49
Bekerültek a relikviák oldalra, szombattól lehet majd megvenni őket.
Dátum: 2022.06.01. 09:57:55
A mai xenó esemény fél órával később fog indulni, elnézést a kellemetlenségért.