Hozzászólások - Dozer
Dátum: 2010.01.19. 17:38:08
épp azért van a háború reform alatt mert nem jó így ahogy van...
Dátum: 2010.01.19. 17:28:37
ezzel a szavazással egy probléma van csak... kcisit "oldalfüggő"..
Azok akik sok háborút vesztenek, vagy épp nem háborúznak, a régi rendszer mellett voksolnak még akkor is ha az újból előnyt kovácsolhatnának (ha csak azt nézzük hogy a vesztes félnek nincs LE bukás ugye..)
Maga a szavazási pontok sem jók így feltéve..
Azok akik sok háborút vesztenek, vagy épp nem háborúznak, a régi rendszer mellett voksolnak még akkor is ha az újból előnyt kovácsolhatnának (ha csak azt nézzük hogy a vesztes félnek nincs LE bukás ugye..)
Maga a szavazási pontok sem jók így feltéve..
Dátum: 2010.01.19. 17:17:52
Így van Jeriko!
Ha már a realitás is szóba került, tudjátok: sok lúd disznót győz... így eleshetnek azok a tagok is akik amúgy rengeteg nyert csatát hoznának ha óránként támadhatnának...
ez az új rendszer reálisabb mint a régi....
Ha már a realitás is szóba került, tudjátok: sok lúd disznót győz... így eleshetnek azok a tagok is akik amúgy rengeteg nyert csatát hoznának ha óránként támadhatnának...
ez az új rendszer reálisabb mint a régi....
Dátum: 2010.01.19. 13:37:43
Mint aportyázásnál a csaták számától függő negatív módosító pl?
Dátum: 2010.01.19. 13:35:19
Illetve a győzelmek jelentősége értékelődjön föl... Ne csak egy statisztika legyen a sok közül... lehessen "jelképes" rangokat kapni...
Szívesen látnám a háború csarnokát győzelemszámhoz kötve... Illetve a hatákonyságát is...
Tudom csak álom marad
Szívesen látnám a háború csarnokát győzelemszámhoz kötve... Illetve a hatákonyságát is...
Tudom csak álom marad
Dátum: 2010.01.19. 13:30:35
ez aljas dolog lenne :D:D
Én amondó vagyok tartsa magát annyira egy olyan szövetség akit kihív egy Azúr légió hogy odaáll...
Mondjuk ez játékosfüggő, igazad van...
Én amondó vagyok tartsa magát annyira egy olyan szövetség akit kihív egy Azúr légió hogy odaáll...
Mondjuk ez játékosfüggő, igazad van...
Dátum: 2010.01.19. 13:25:27
Mit értesz fele tag alatt? Ha pl: csak 4 támadó jelentkezik egy háborúra??? 2 simán eleshet...
Dátum: 2010.01.19. 13:22:55
Ok ez így hülyeség beismerem... A V3-on szinte kihalna a háború...
Dátum: 2010.01.19. 13:21:19
És ha figyelembe lenne véve a lélekkút mérete??? Pl: nem támadható az a szövetség akinek a lélekkútja nem éri el a felét a hadat üzenő szövetségnek?
Dátum: 2010.01.19. 13:20:00
ez nem igaz... a pókok sem háború alatt szerzik Le-jük nagy részét.. egyszerűen okosan kell támadni....
Dátum: 2010.01.19. 13:16:25
Ha bajnok alatt támadó játékost értesz, őket azért lehetne "turbózni" pl: 3-4 segítő kézzel...
Dátum: 2010.01.19. 13:11:08
Ahhoz nagy számú szövetség kellene Jeriko...
Így is korlátozva van a támadható szövetségek száma, s ha ezt még (átlag esetben) megfeleznénk, az nagy "ritkulást" eredményezne...
Mondjuk ha a védő csapat dönthetné el a szabályrendszert, az már közelebb áll a "valósághoz" Védő alatt itt a megtámadott szövetséget értem...
Így is korlátozva van a támadható szövetségek száma, s ha ezt még (átlag esetben) megfeleznénk, az nagy "ritkulást" eredményezne...
Mondjuk ha a védő csapat dönthetné el a szabályrendszert, az már közelebb áll a "valósághoz" Védő alatt itt a megtámadott szövetséget értem...
Dátum: 2010.01.19. 13:08:37
affene azt hitem te vagy
Dátum: 2010.01.19. 13:06:14
Morti megtámadjalak?
Mindjárt kipróbálom, azért van némi erő az én karakteremben is
átöltöznél erős cuccba?
Mindjárt kipróbálom, azért van némi erő az én karakteremben is
átöltöznél erős cuccba?
Dátum: 2010.01.19. 13:03:11
és végre komoly jelentősége lenne az egészségnek is....
Dátum: 2010.01.19. 12:57:23
Morti biztos vagy benne hogy az első szövetség nyer? a másodikban 6 karakter van, az elsőben csak 4...
Az a 4 szint különbség biztos felér 2 másik karakter erejével?
Az a 4 szint különbség biztos felér 2 másik karakter erejével?
Dátum: 2010.01.19. 12:55:17
Constantin ez nem lenne célszerű te is tudod, csak kötözködsz...
alacsony szinten maradnia kell a mostani korlátoknak, magasabb szinten lehetne bővíteni egykicsit, de az se baj ha maradna így, nekem mindegy
alacsony szinten maradnia kell a mostani korlátoknak, magasabb szinten lehetne bővíteni egykicsit, de az se baj ha maradna így, nekem mindegy
Dátum: 2010.01.19. 12:48:45
ha jól értettem az aki "védekezőként" vesz részt a háborúban, az nem kap támadást ugye?
Mert ha így van akkor kezdődik az igazi taktikázás... Hiszen nem mindegy kinek és mennyi segítséget adnak a védők...
Illetve azt sem tudom még hogy a láthatatlanság mint tényező bele van e számolva esetleg... Mert ha igen, az még bonyolítja dolgokat...
Nem beszélve a védelem italáról sem...
Mondjuk az nem lenne szerencsés ha egy láthatatlan is jelentkezhetne támadóként a háborúkban....
Összességében én nagyob lehetőséget látok benne mint a jelenlegi rendszerben, bár lehet hogy minket hátrányosan érintene, de akkor is..
Ez csak az én szerény véleményem HoGo...
Mert ha így van akkor kezdődik az igazi taktikázás... Hiszen nem mindegy kinek és mennyi segítséget adnak a védők...
Illetve azt sem tudom még hogy a láthatatlanság mint tényező bele van e számolva esetleg... Mert ha igen, az még bonyolítja dolgokat...
Nem beszélve a védelem italáról sem...
Mondjuk az nem lenne szerencsés ha egy láthatatlan is jelentkezhetne támadóként a háborúkban....
Összességében én nagyob lehetőséget látok benne mint a jelenlegi rendszerben, bár lehet hogy minket hátrányosan érintene, de akkor is..
Ez csak az én szerény véleményem HoGo...
Dátum: 2010.01.19. 12:39:27
Na végre
nekem teszik Miklós! A szintkorlátokat tartsuk fenn, mondjuk egy kis bővítéssel akár hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon
Mondjuk pl: 60-as és 50-es még kerülhessen össze...
A taktikai repertoár sokkal nagyobb mint a jelenlegi rendszerben és ez jó! Én támogatom...
A béke csarnoka mondjuk csökkenthetné a támadhatósági szintet, a háború csanoka meg pl: plussz érteket adhatna... vagy valami ilyesmi
nekem teszik Miklós! A szintkorlátokat tartsuk fenn, mondjuk egy kis bővítéssel akár hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon
Mondjuk pl: 60-as és 50-es még kerülhessen össze...
A taktikai repertoár sokkal nagyobb mint a jelenlegi rendszerben és ez jó! Én támogatom...
A béke csarnoka mondjuk csökkenthetné a támadhatósági szintet, a háború csanoka meg pl: plussz érteket adhatna... vagy valami ilyesmi
Dátum: 2010.01.16. 04:12:30
csak a toppot érdekli hogy ki VF-ezik
Erről ment a vita anno winnie! Olvass vissza, vagy Cavinton...
Erről ment a vita anno winnie! Olvass vissza, vagy Cavinton...