Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2009.02.13. 09:23:30
Ez jó, csak akkor a kvíz menüpontban jelezzétek, hogy a 3 világnak közös a kvíz adatbázisa, lévén ezt azok nem tudják, akik sohasem olvasnak fórumot. Illetve ezt figyelmeztetést is oda lehet írni.
Dátum: 2009.02.13. 09:20:27
Örülök, hogy nem írtad ide a kérdést, mert akkor talán látjuk, miről beszélsz és tudjuk javasolni, hogy ha hasonlóan rossz kérdést látsz, azt jelezd a kvíz 2 topicban, hogy törölhessék.
Így nekünk is jobb, mert nincs vele gondunk.
Így nekünk is jobb, mert nincs vele gondunk.
Dátum: 2009.02.12. 21:59:59
A kérdés szerintem nem rossz. Érdekesség és a válaszok sincsenek túl közel. Valószínűleg az illetőnek nagyon nem tetszett. Talán az egyetlen hátránya, hogy a 10 és 8 ezer közel van egymáshoz és lehet, hogy az NG 10-et írt, de más források említhetnek 5-10-et vagy 10-20 ezret és akkor már nem egyértelmű. Bár nem ezért lett elutasítva, mert indoklás akkor a "válaszok nem megfelelőek" lett volna.
Dátum: 2009.02.12. 17:42:43
Ha ilyet találsz, jelezd a kvíz 2 topicbanés javítják / törlik.
Egyébként jelenlegi ismérveink szerint valóban az Amazonas. A gond, hogy nagyon nehéz meghatározni, hogy melyik is számít a valós forrásának.
A rendszer neve Dagobah, de maga a bolygó neve is Dagobah. Körülbelül olyan módon, mint hogy a Föld holdja a Hold.
Egyébként jelenlegi ismérveink szerint valóban az Amazonas. A gond, hogy nagyon nehéz meghatározni, hogy melyik is számít a valós forrásának.
A rendszer neve Dagobah, de maga a bolygó neve is Dagobah. Körülbelül olyan módon, mint hogy a Föld holdja a Hold.
Dátum: 2009.02.12. 17:41:02
Én annyit tennék hozzá, hogy döntő vereséget nem lehet mérni másra, inkább döntő csapást. A másik elszenvedhet döntő vereséget. Bár ez stilisztika, nem helyesírás és az is lehet, hogy nincs igazam
Dátum: 2009.02.12. 13:47:35
Idézet: Lagardere - 2009.02.12. 12:13:46
A két idióta válasz miatt megérdemelte. Ne ronts el kérdést ilyenekkel.
Ez már volt, helyesírásként valóban a vessző hiányát lehet megemlíteni.
az utóbbi két kérdésemre "rossz, hibás kérdés" értékelést kaptam, kezdek üldözési mániás lenni, mert nem értem miért.. várom a választ. a kérdések (x-szel jelölve a helyesként megadott válasz)
Hogy hívják a Kispál és a Borz együttes énekesét?
Kis Pál
Kiss Pál
x Lovasi András x
Fekete Pákó
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
Hogy hívják a Kispál és a Borz együttes énekesét?
Kis Pál
Kiss Pál
x Lovasi András x
Fekete Pákó
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
A két idióta válasz miatt megérdemelte. Ne ronts el kérdést ilyenekkel.
Hány feje van Süsünek a sárkánynak?
x 1 x
3
7
12
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
x 1 x
3
7
12
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ez már volt, helyesírásként valóban a vessző hiányát lehet megemlíteni.
Dátum: 2009.02.12. 13:46:11
Idézet: Superbad - 2009.02.12. 12:19:03
Én a 4. válasz idiótasága miatt adtam volna rá, de hogy más miért adott, azt nem tudom. Mi volt az indoklás? Ha volt...
Fújhat-e szél a Marson?
Nem, mert nincs légköre
Nem, mert nincs hőingadozás
Igen, hatalmas viharok is előfordulnak
Igen, mert nagy szárnyas élőlények kavarják a levegőt
Miért kapott rossz kérdés besorolást?
Nem, mert nincs légköre
Nem, mert nincs hőingadozás
Igen, hatalmas viharok is előfordulnak
Igen, mert nagy szárnyas élőlények kavarják a levegőt
Miért kapott rossz kérdés besorolást?
Én a 4. válasz idiótasága miatt adtam volna rá, de hogy más miért adott, azt nem tudom. Mi volt az indoklás? Ha volt...
Dátum: 2009.02.12. 12:43:09
No, megint tanultam. Én is az elsőre tippeltem volna, mert ez a legismertebb hozzá rakott jelentés. Bár a 4. válasz láttán valószínűleg rákerestem volna válasz előtt. Köszi!
Dátum: 2009.02.12. 10:12:50
Úgy, hogy az info@vegzetur.hu email címre elküldöd, azt is kitől és mikor kaptad. Vagy jelzed itt a fórumona "felhasználói feltételek megsértése" topicban.
Dátum: 2009.02.12. 10:11:43
Idézet: Danikrater - 2009.02.12. 00:41:45
Ne haragudj, próbálom értelmezni, amit írtál, de nem nagyon sikerül. Tudom, bennem van a hiba...
ki is zárhattok de ilyett kakuktojásnak hogy melyák nem vad alat ás a gepard nem vadalat ... nem irok rosszul igy volt irva . ja a kismacska volt a nyerő de szerintem a gepard sem ragadozo . mondjuk a gepárd lehet de a gepard tuti nem. ha elolvassátok irjatok mert ha nem ki is zárom magam . nehogymá Kárpátalján jobban tudjanak Magyarul mint Anyafőldőn.
Ne haragudj, próbálom értelmezni, amit írtál, de nem nagyon sikerül. Tudom, bennem van a hiba...
Dátum: 2009.02.12. 00:01:43
Javítom:
Idézet: Bnyikes - 2009.02.11. 23:48:20
Talán ha a megfelelő fórumba (tehát nem ebbe, hiszen ennek a címe alapján másról kell szólnia) leírnád, milyen kérdést tettél fel, amit elutasítottak, még talán segítséget is kapnál, ahelyett, hogy ezt a randa vörös fej(ed)et kellene néznünk.
Idézet: Bnyikes - 2009.02.11. 23:48:20
Csak olyat írj, amire mindenki tudja a választ, mert különben hibás kérdésnek fogják értékelni, mert netán, ha nem tudja rá a választ a (20) értékelő, gyakran előfordul, hogy elutasítja mind a 20, de legalább 15, mert ugye ennyi kell, hogy kiessen!!! Ez piszokság, de így van!!!!!!!!!
Talán ha a megfelelő fórumba (tehát nem ebbe, hiszen ennek a címe alapján másról kell szólnia) leírnád, milyen kérdést tettél fel, amit elutasítottak, még talán segítséget is kapnál, ahelyett, hogy ezt a randa vörös fej(ed)et kellene néznünk.
Dátum: 2009.02.11. 23:52:13
A szmájlik csak a fórumban látszódnak, a kvízeknél nem, ezért oda nem kell a szóköz. Egyszerű stilisztikai szabály a magyar nyelvtanban.
Dátum: 2009.02.11. 23:31:46
Tele van felesleges szóközökkel. Mondat végén, zárójeleknél. Fölösleges vessző. Egyébként a kérdésed nem rossz. Ezeket javítsd és jó lesz. A helyesírási hibásakat újra felteheted.
Dátum: 2009.02.11. 21:16:40
Ez lexikális. Az, hogy már szerepel ez vagy hasonló, az baj (kivétel néhány jelentősebb névnap, mint Katalin, Szilveszter pl.). Amennyiben ilyennel találkozol, azt jelezd a Kvíz 2 topicban, hogy törölhessék. Általánosságban egy konkrét névnapra rákérdezni nem kvíznek való és jogos a lexikális kitétel.
Dátum: 2009.02.11. 16:49:46
Detto, én is találkoztam már vele.
Dátum: 2009.02.11. 15:55:53
Mit jelent ha egy repülögép lopakodó?
A radar kis esélyel észleli
semmit
Elbujik a felhökben
Elrelytözik hogy ne keljen felszálni
A radar kis esélyel észleli
semmit
Elbujik a felhökben
Elrelytözik hogy ne keljen felszálni
Kérdésem: Mennyi heje sírási liba tanálha tó a kérdésben. Én kérek elnézést.
Jó, lehet, nincs "ő" a billentyűzeten, bár nehezen hihető.
Dátum: 2009.02.11. 13:29:29
Nem a googleben való keresés gyorsasága, hatékonysága határozza meg egy kérdésről, hogy jó-e vagy sem.
Dátum: 2009.02.11. 11:37:04
Elsőnél: Mondatkezdés nagy betű.
Másodiknál: Micimackó egy tulajdonnév, tehát nagy betű.
Egyébként a kérdések aranyosak, javítsd és úgy biztos elfogadják.
Másodiknál: Micimackó egy tulajdonnév, tehát nagy betű.
Egyébként a kérdések aranyosak, javítsd és úgy biztos elfogadják.
Dátum: 2009.02.10. 23:11:40
Ez a probléma a játék kezdete óta fenn áll, azaz néha elmarad az LE hozzáírása az aktuálishoz. Nem csak téged érint, hanem mindenkit globálisan. A megoldásra még nem jöttek rá, de ha meglesz, javítják. Addig meg hátrány nem ér, mert mindenki szív vele nagy ritkán 1-1 vadászatnál.
Dátum: 2009.02.10. 23:08:12
Nem vagyok tahó. Legalábbis eddig nem tudtam róla. Lehet azért, mert első szintű lehetek és még nem vagyok szövetségi tag, vagy ha az is vagyok, még nincsenek épületeink...