Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Alfa001

Oldal: 123456
Idézet: AranyAlma - 2008.10.04. 17:20:00
Idézet: tramenes - 2008.10.04. 17:12:24
Itt azért álljunk meg egy kicsit. A mi szövetségünkbe is van olyan JÁTÉKOS aki kifejezetten és elsősorban épít. Minimálisat fejleszt a kariján, nagyritkán portyázik, cuccot nem vesz hanem csak épít. Sőt, a mostani őrtorony bővítéskor volt olyan aki már eleve építő karakternek jelentkezett!!!

Lehet hogy néhány szövetségben vannak "rabszolgák" (értsd: olyan karik akik mellett az adott játékosnak van egy harcra kigyúrt másik karija és kizáróag LE termelésre használja ezt a másikat) de számos olyan van ahol a játékos önként vállalja hogy így szeretné hasznossá tenni magát. És hasznos is, sőt később elengedhetetlen lesz mert a harcosoknak statolni és fejleszteni kell magukat ahhoz hogy a klánjuk sikeres legyen, ez pedig nem megy úgy hogy közben normális ütemben építkeznek is.

Hat azert egy fantasy RPG szeru jatekban nehezen tudom elhinni ezt. Ezek a jatekok nem errol szolnak. Szerintem....

ezt ugye te sem gondolod komolyan? Egyáltalán elhiszed hogy van olyan játékos hogy csak azért áll neki játszani hogy másoknak jó legyen?az egy sima mezei rabszolga és a másik karijával üti.
Aki nem tud arabusul,..........................

ne beszéljen angolul.
ne beszéljen hollandul.
ne beszéljen franciául.
ne beszéljen arabusul.

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!

Nem tudom szerintetek menyi QU kel hozá hogy itt valaki jo választa adjon?Nem tehetek rola hogy valkaki nem tud olvasni.
Dátum: 2008.11.29. 16:15:22
Hogy hívják Európa legnagyobb testű röpülni képes madarát?

Holló
Túzok
Varjú
Réti Sas

A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!

Szerintem ez egyáltalán nem nehéz kérdés :s én találkoztam sokkal, komolyabb kérdésekkel is.
Ha meg valaki nem tudja a választ, annak üzenem "Google a jó barátod,,
Oldal: 123456