Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Jucus

Nem az irányával van bajom, talán M5 autópályás kérdést kaptam, hogy melyik várost nem érinti, tudom, hogy Szegedre megy, de mind a négy város az abban az irányban volt...
Idézet: Tűzsárkány - 2009.08.23. 14:00:10
Üdvözletem !

Nem fogadták el a kvízkérdésemet, helyesírási hibára hivatkozva !!!

Íme a kérdés, és a válaszlehetőségek :

Ki védte Kőszeg várát ?

1. Hunyadi János
2. Dobó István
3. Zrínyi Miklós
4. Jurisics Miklós

Hol van ebben a hiba ?
Én már kaptam olyan kérdést a játék során, amelyből szinte "ordított" a helytelen írásmód; mégis elfogadták, mert ott volt az adatbázisban !!!
Úgy látszik nem mindenki lehet kiváltságos !!!
Lassan elmegy a kedvem a kérdésbeküldéstől !!!

Te tényleg sárkány vagy Hibáid aláhúzva. Nem tudom, hogy hol tanították neked, hogy a mondatvégi írásjel elé szóközt kell rakni? Ha attól kiváltságos valaki, hogy megfelelő kérdésre négy megfelelő választ képes írni, ám legyen. De igazad is van, te ne tegyél fel kérdéseket. Mert ha kritikát kapsz, jelen esetben építő jelleggel nem viseled el.
Dátum: 2009.08.23. 13:46:51
Milyen magas a kékes-tető?

1011
1250
1014
989

Kékestető

Melyik auto vagy motorsportban versenyző pilota halt meg az őt ért hatalmas baleset következtében ?

Wayne Rainey
Mika Hakkinen
Daijiro Kato*
Alex Zanardi

Csak én érzem speciálisnak?

"I wanna rock. ROCK!" Melyik dalból van ez az idézet?

Dragonforce- Trought fire and flames
Twisted Sisters- I wanna rock
Nickelback- Rockstar
Scorpions- No one like you

Ritka az ennél idétlenebb kérdés!
Szerintem nem általános műveltség tudni az összes autópályát. Amúgy is hemzsegnek már ezek a kérdések is. Pl. Melyik várost nem érinti a mittudomén milyen autópálya. Nem vagyok én itiner, vagy gps...
Utána néztem 1971-nek, alaposan. Stev97c-nek teljes mértékben igaza van. De még kiszínezni se lehet a kérdést, 1971-ben sokan születtek, hírességek, és többek közt az LGT is. A Holdon golflabdát lőttek, Gábor Dénes ebben az évben kapott Nobel díjat, akkor halt meg az Apollo legénysége, Rákosi és Hruscsov. De mindaddig míg nem olvastam a kérdésedet, eszembe se jutott volna, hogy emiatt utánajárjak ennek az évnek.

Zenei kérdésekben meg ne gondolkozz, azzal is lassan tele a padlás.
vegzetur.wikidot.com/kerdezes
Teljes mértékben igazad van. Azért írtam, hogy mit takar a Mathias Rex kifejezés, mert így hirtelen (igaz még ez is primitív) jutott eszembe. De mivel aki picit gondolkozik Mathiasból rögtön vágódeszka hogy Mátyás király. Szóval szerintem sem jó ez a témakör. Arról nem beszélve, hogy rengeteg vele kapcsolatos kérdés szerepel már az adatbázisban.
Nem jó. Mivel a helyes megfejtő az nem csak költő, sőt elsősorban nem az, viszont ha beleírod, hogy énekes, akkor meg egyből primitív lesz. Nem hallgatja mindenki az ő zenéjét, félő, hogy speciális értékelést fogsz rá kapni.
hopsz ez fel sem tűnt. Hát tényleg örüljön, hogy csak ilyen értékelést kapott..
VAjon elfogadják e kérdésemet topic használata
http://vegzetur.wikidot.com/kerdezes
itt rajta van minden
címú->című
én néztem a sorozatot de nem vágom milyen autója volt. Ráadásul az autós kérdések is elszaporodtak.
Plusz Kuba köztársaság szerintem nincs.
Dátum: 2009.08.16. 21:35:55
Idézet: Bobo120 - 2009.08.16. 19:40:27
én iskezdek ideges leni mert 6 kerdest teszem fel semmi rosz kerdes vagy tul konyu ilyesmi mit nem lehet erteni?

Idézet: Xpikax - 2009.08.16. 20:08:18
Szeretnék panasszal élni a kvízkérdésekkel kapcsolatban! Eddig minden kvízkérdesemet elutasították valamilyen indokkal és nem tudok a küldetésekben tovább lépni.
Szeretném a játékkészitőket megkérni, hogy ezt a küldetést legyenek szívesek nekem jóváhagyni és "Sikeres küldetésként" értékelni.
Már a világ1-ben és a világ3-ban is az utolsó 7-8 kvízkérdésemet rossz kérdésnek minősitették és nem nagyon értem miért?
Köszönettel Ilion7.

Idézet: Veky - 2009.08.16. 17:53:26
Már vagy a 4. kérdésemet dobják vissza, hogy van már ilyen kérdés. Valaki priviben akar küldeni egy kvízt, amit feltegyek, mert szívesen megteszem... (csak 135 LE??? az kevés, azért nem éri meg kinyomni...) XD

Tessék használni a Vajon elfogadják e topicot. Nem véletlenül jött létre! Valamint felkeresni a kvíz helpdeskeket.
Ezt pedig türelmesen végigolvasni:
vegzetur.wikidot.com/kerdezes
mert komolytalan a kérdés
Dátum: 2009.08.16. 15:04:57
Ki volt a Chicago Bulls sztárja ?

Michael Jordan
Tim Duncan
Hakeem Olajuwon
Karl Malone

Csak azért mert Jordan...de nem mindenki követi nyomon a kosárlabdát. Spec!
Melyik színész/színésznő nem magyar származású?

Drew Barrymore
Bruce Willis
Tony Curtis
Goldie Hawn

Eddig csak TC-ről tudtam...
Melyik filmben NEM játszott Jack Nicholson?

Lesz ez még így se
Az ördög ügyvédje
Kínai negyed
Farkas

Kicsit uncsi tudni az összes színész filmjét. Törlés!
Melyik város nevezetes bábszínháza a Bóbita Bábszinház ?

Szeged
Pécs
Eger
Miskolc

Spec, és színház hosszú í, és felesleges a szóköz a kérdőjel elé.

Melyik megyénkben található, Harkányi termálfürdő?

Somogy megye
Zala megye
Tolna megye
Barany megye

helyes válaszban hiba. Baranya megye

Milyen rokono kapcsolat volt a Szigetvár védője és a költő Zrínyi Miklós között?

dédnagyapja volt a várvédő a költőnek
nem voltak rokonok
nagybácsija a várvédő a költőnek
apa fia

rokoni
HA méltózatik visszaolvasni leírta, hogy a kérdése Imperiálra vonatkozik Egyértelmű, hogy ugye nélkül
szerintem megfelelő
Nem bocsátkozok felesleges vitákba veled, de éppen a kérdésedre válaszoltam
Idézet: Tincse87 - 2009.08.04. 13:46:01
Az utobbi 5 kerdesemet rossz,hibas kerdeskent fogadtak el.
Ez peldaul a legutolso:

Hogy hívták Harry Potter szüleit?

George és Jennifer
Jim és Amanda
Lily és James
Draco és Hermione

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

Viszont arra mindenki tudja a valaszt,h pl. "a nem tudom hanyadik felkelest hanyadik alkalommal sikerult vissza verni".... Ez mar egy kicsit IDEGESITO!!!!!!!!!!!!!!!

http://vegzetur.wikidot.com/kerdezes fehéren feketén le van írva, hogy nem kérünk több HP-s meg még jópár típus kérdésből. Saját magad égeted azzal hogy nem tudsz az általános iskolai történelem kérdésekre válaszolni. Ha csendben maradtál volna bölcsebb maradtál volna.
a kérdőjel előtti felesleges szóköz
Dátum: 2009.08.04. 11:18:51
Csak azért nem, mert a piros nyári szín. Szokták a mediterrán színekhez is sorolni