Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lord Zero

Oldal: 12345678
Dátum: 2011.02.06. 22:25:11
Most a 10k csak egy szám, lehet h. 5 volt.... szerinted készültem ilyen pontos infóval?Felfelé ütésnél 40-50Tp az nem olyan sok. Ha van 10-12 kari, akikre rá tudsz nézni, az már mindjárt 5-600 TP/alkalom. Mivel nem esett le 1-ből, így azért az említett pár k TP, nem mellé beszéd! Baraty meg tudja mondani sztem. pontosan mennyi is lett a veszteségem ezen időszak alatt Neki elhiszem

Kicsit leragadtunk sztem. a számoknál, holott az elvekről, s a játékosok informálásáról kellene beszélni. Illetve h. ki fog kártalanítani?
a többi csak kötözködés srácok
Dátum: 2011.02.06. 22:12:16
500-at szívsz a kapuba? 60-on?

Az elég kevéske. 3800 körül van a rekordom 85-ös szívással
Dátum: 2011.02.06. 22:08:09
Hát eddig sem voltak azok, de már ide is be ette őket a fene. Most akkor a szlovákok miatt szívtam?

Viszont már tudok nevetni, köszi Logan. Ma ez az első mosolyom
Dátum: 2011.02.06. 22:03:05
67-es szintről beszéltem a 2k-s szívásnál V1 29, V2 67, V3 31. 67-en 85-ös a szívásom, ami nem akkora szám

S igen nagyon fura volt, főleg h. tudtam h. lennie kell nála, ez a dolgom, ehhez értek h. tudjam! Pók vagyok, ennyi.......
Dátum: 2011.02.06. 22:00:12
Minek?

A megszokás rabja vagyok. Tudod reggel felkelek, megmosakszom, felöltözöm, s elmegyek dolgozni. Ha a főnököm nem szól, h. hé figyelj már, ma nem kell h, begyere, de én még is bemegyek, akkor tudod úgy érzem h. jogosan osztom ki.

Itt sem más a szitu. Megszoktam pár karit az elmúlt időszakban, akikre csak néha kellett ránézni, h. merre is jár az ÉP-jük. Mivel minden a megszokott ütemben haladt tovább a nerf után is(Nem lettek zárolva, nem volt figyelmeztetés, a fejlődésük töretlen maradt TÖ/SZÖ növekedés nélkül), így semmi olyan jel nem volt a 0-s portyán kívül, ami gyanús lett volna. Az h. nem vagyok itt is fent az annak köszönhető h. 3 világ karija azért elég megterhelő, s az h. szlovák serverről kellett volna beszerezni az infót............ egy vicc!
Dátum: 2011.02.06. 21:48:30
V5.........

Most mit írjak. Nem megy még egy világ. Már ez is sok néha. Ha elkezdeném, akkor ott is tuti lenne valami, amilyen a formám
Dátum: 2011.02.06. 21:43:47
V3, az más Birka, nem is arra írtam. Ott a stázis bubival vágtátok haza a játékot az más story!
Dátum: 2011.02.06. 21:41:57
Igen a szlovák részbe, ami annyira érintett engem, h. tisztára felpörögtem tőle! Hagyjuk már.............. az a minimum, h. ha ilyen változtatás van, akkor azt be kellene jelenteni normálisan, s zárolni ezeket a karaktereket, nem hagyni, h. sokan besétáljanak a csapdába, mert ez így nem nerf, hanem szándékos szakadár akció mások gyengítésére.

Remélem majd veled is történik hasonló, s majd akkor át fogod tudni érezni a bánatom. Addig meg örömködjél más baján
Dátum: 2011.02.06. 21:28:26
Ne reménykedj Amikor bevezették próbáltam hatni, h. ez diszkriminatív, főleg V3-n, de ez megint csak nem érdekelte a fejlesztőket. Akkora hátrányba került minden jó karakter, h. embertelen. Pedig ezt az opciót is főleg az optimalizátorok használják, akik amúgy is baromi erősek, de mind1.

Védjük a rossz játékosokat, s csináljunk mindenkiből egyen karaktert. Ez a lényeg
Dátum: 2011.02.06. 21:21:50
Csak a teljesség kedvéért drága játékos társam Köszönöm, h. elolvastad a hsz-eim, s ebből azt a következtetést vontad le, h. bánom a farmjaim elvesztését, gratulálok hozzá Az az aprócska dolog h. 1,5 hónapja kapom a 0-s portyákat pár k Tp-vel, miközben a fejlődés töretlen kicsit elkerülte a figyelmedet. Mivel nagy pók karakter vagy, gondolom simán rájöttél egyből, h. gáz van. Én mivel csak próbálkozom a pókos élettel, ez nem sikerült

Nem a farmok elvesztése a lényeg, remélem most már neked is érthető.
Dátum: 2011.02.06. 18:49:49
Majd meglátjuk

Igen, ilyesmik kellettek volna minimum, h. ne legyen az emberekben tüske. Mondjuk egy normálisan fejlesztett játéknál ilyen hibát elkövetni már sokadszorra azért kicsit gáz sztem.

Ennyire nem törődni velünk...........kiábrándító. Dehát ilyen a világ is, miért várjuk el h. itt másképp lesz

Mélységesen csalódott vagyok
Dátum: 2011.02.06. 18:21:52
Látod, te sem tudod............, akkor ki tudja? Mikortól tudja az aki tudja? S nem valamekkora LE-ről beszélek, hanem kerek 0-ról!!!!!!!

Kiszívtam 2200, s 0 a vége. Én semmit sem tudok erről pl. De ha te sem, akkor ki, s jó lenne ha megosztaná ezt a játékos társakkal is, mert ez így ahogy van egyenlőre egy merénylet ellenünk, meg mindenki ellen, akik ezen karakterek bármelyikét is ütötték az elmúlt időszakban. Függetlenül, h. pók, vadász, v. csak hobbi játékos VESZTESÉG ÉRTE AMIT KOMPENZÁLNI KELL!!!
Dátum: 2011.02.06. 18:01:45
Ez nem hőbőrgés!

1,5 hónapja kapom a TP-t onnan ahonnan mindig LE jött. Vagy legalábbis az esetek nagy részében, s nem értettem h. miért van. Ráment egy csomó időm, energiám, meg 10k TP-nyi LE! S bizonygassam h. átverés? A vak is látja. Nem kell bizonyítani semmit.

Nem a szigorítással van a baj, hanem a végre hajtásán, s a kommunikáción! Meg h. nem lettek zárolva azok a karakterek! Biztos jókat röhögtek rajtunk, miközben értelmetlenül ütöttük őket

Ezen nincs mit bizonyítani. Ez bizonyítva van!
Dátum: 2011.02.06. 17:31:29
Ne haragudj, de milyen véleményről beszélsz? "Miklós véleménye"

Itt nem véleményről van szó, hanem központilag irányított karakter csoportok szándékos gyengítéséről!!!!!

-Nem lett kihirdetve a változtatás
-Nem lettek zárolva a "gyanús" karakterek, sőt folytatták a megszokott ténykedésüket. TP csík nőt, SZÖ/TÖ érték változatlan maradt.
Mi ez ha nem csapda?

Át lettünk verve, de most nagyon! Szánalmas amit műveltek irigységből, mert nem tudok másra gondolni! Uraljuk a szintjeinket? Igen! Erősebbek vagyunk mint egy átlag játékos? IGEN, de ennek meg van az árva. Mi ezt az utat választottuk, miért kell ezt irigyelni tőlünk?
Mindenkinek ott van a lehetőség....., karakter törlés, új létrehozása, ENNYI!
Dátum: 2011.02.06. 15:54:25
Fórumon? Az nem jelenti azt h. teljesült a feltétel. Hány ember tudott volna az eventről, ha ide kellene feljárni infóért, ezzel nem kenyerezel le.

A játékleírásban benne van h. mik az erőforrások a játékban. Vadászat, Portya......stb. Én portyáztam, s nem kaptam meg a jutalmamat érte, ráadásul sokszor! Nem követtem el visszaélést, csalást.....stb. Le lettem húzva, nem érted? Mi ez ha nem az ASZF megszegése?

Elmész dolgozni, amit mindig is tettél mindig, s hónap végén amikor kéne fizut kapni, azt mondják neked h. nem jár, mert eldöntöttük és kész. Miért nem lépsz fel a cég honlapjára?, akkor mit csinálsz? Nem volt lekommunikálva ez az egész, s ezért érzem jogtalannak ebben a formában.

Amúgy is mióta játszom egyfolytában emelik a falakat, de ezt most nem tudom lenyelni.
Dátum: 2011.02.06. 14:51:26
Ami a legjobban bánt, h. egy pm-et sem kaptam, s gondolom senki, h. ez lesz. Ha most nem szól a szövetségi társam, akkor lehet nem jövök rá még egy ideig, s ez FELHÁBORÍTÓ! Mi az h. nyerek valaki ellen, s nem kapom meg a jól megérdemelt jutalmamat? MI EZ? Ráadásul zsinórban sokszor! Át vagyunk verve, de nagyon!

Legközelebb a vadászatnál lesz az, h. 0LE 25TP, mert túl hamar van meg a VF és a 12 kvízmedál v. mi? Nem értem h. egy ilyen súlyos döntést miért nem lett kihírdetve! Ez legalább olyan fontos, mint a mostani event.

Szóval akkor ki is téríti meg a káromat? Mert le vagyok húzva központilag, ez gondolom érthető.
Dátum: 2011.02.06. 14:25:18
Sajnálni? Nem........, nem kell sajnálni. Max. az időmet, amit erre a taktikára áldoztam, azt viszont lehet nagyon sajnálni Évekbe telt mire eljutottam V1-n 29-es szintre. V3-n 31-es és V2 optimalizátorral 67-re. Ezt sajnálom én is, mert ha tudtam volna erről az elején(ÁSZF-ben nem volt szó ezekről a változtatásokról), akkor most én is 100+ szinten osztogatnám az észt lefelé

Vagy tudod mit drága játékos társam. Szavazzuk meg, h. a top 40 játékos ne léphessen szintet, míg nem érjük őket utol(ez kb. olyan nerf lenne, mint amit ti javasolgattok), NA AZ H. TETSZENE?

Lehet más kontójára okoskodni. Az a legegyszerűbb!
Dátum: 2011.02.06. 14:00:04
Köszi

Szóval akkor, csak h. jól látom-e. Nem tudjátok elkapni a multisokat, ezért büntetitek az összes világ, összes pókját és optimalizátorát, akik becsületesen játszanak. Így tömören ez jött le. Most erre mit mondjak......... NAGYSZERŰ!, s ti még szeretnétek pénzt keresni ezzel a játékkal?

Nem értem.........., segítsetek, mert magam alatt vagyok
Dátum: 2011.02.06. 13:39:32
Át olvasgattam, s rájöttem mi zavar titeket.

Rabszolga Nevezzük így. Én farmoknak nevezem őket, akiken tudok küldit csinálni úgy h. még némi letta jön a jól megérdemelt győzelem mellé, ebben mi a zavaró? Mindenkinek adott a lehetőség, h. megtalálja a szintjein a farmokat, akiken lehet húzni némi LE-t. Én is megtaláltam, gondolom más is itt nálam, mert sokszor vannak leütve(főleg le vannak ütve )

Rabszolga? Valaki önös érdekből vadásztatja?.................ÉS? Kit érdekel? Én speciel baromira örülök neki ha tényleg így van, s innen köszönném meg h. csinált egy kis KH-t nekünk is, mert mi hiába kérjük, nem kapjuk meg!
Dátum: 2011.02.06. 13:24:04
Rabszolgamodul, ez az új neve? Jó tudni.........., igen erről beszéltem, meg arról h. megint ki lett velünk b.szva, már sokadszorra
Oldal: 12345678