Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 1
Szerző
Topic neve: Világok közötti bajnoki viadal
kedvencShadowrun1990Férfi
Végzetúr mester
421 hozzászólás
Profil megtekintése
Világok közötti bajnoki viadal
1. hozzászólás - 2018.05.05. 16:03:44
Sziasztok!

Kíváncsiságból megnéztem mind az 5 szerveren(v1+v2+v3+v5+v6) a május 2.-ai bajnoki viadalok eredményeit nevező játékosok szempontjából. Készítettem egy excel táblázatot is minden világról. 3 oszlop szerepel: 1. kategóriák, 2. nevező játékosok száma, 3. gépi ellenfelek(NPC-k) száma. Pirossal azokat a kategóriákat és nevező játékosok számát jelöltem, ahol a nevezők száma nem érte el a 4-t, ugyanis ilyen esetben gépi ellenfeleket generál a rendszer. Ahol pedig mínusz jel szerepel, ott nem indult egyetlen játékos sem.

A következő URL-n keresztül megnézhetitek a dokumentumot: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ 1IzXILt8NVJxrKwLnqCt4MiY4hHHb9fsoDbPeWddRpRU/edit#gid=468089319

Én azt látom, hogy nagyon sok kategóriában alig nevez 1-2 játékos. Ez elsősorban az első és utolsó kategóriákra jellemző. Talán itt lenne az ideje a világok közötti bajnoki viadal megrendezésére. Biztos vagyok benne, hogy főként a saját vagy más klónok ellen harcoló játékosoknak tetszene az ötlet. Továbbá nem utolsó sorban izgalmakat és kihívásokat hozna azoknak is, akik az adott kategóriájukban, világukban egyeduralkodónak számítanak ilyen téren. Minden világon vannak nagyon erős karakterek, szerintem sokan kíváncsiak lennének, hogy más világok játékosai ellen milyen csatákat vívnának. Ráadásként harc során a robbanás képességet is elsüthetnék a karakterek. Maga a rendszer az uv-s viadalhoz hasonlóan zajlana, robbantani talán? minden forduló 2. körben lehetne, ahogy egy normál portya során is. Tehát pl. 3 csata esetén, minden csata 2. körében menne a robbantás.

Megvalósítás szempontjából nem tudom mennyire lenne időigényes, illetve mennyi kapacitásuk lenne erre Miklóséknak, továbbá kérdés az is, hogy Ti mit szólnátok hozzá. Régebben említette Miklós is, hogy valamikor lehetne róla szó, illetve a múltban olykor-olykor felmerült, mint téma többek részéről is.

Részemről ez csak egy ötlet, de személy szerint nagyon örülnék, ha megvalósulna valamikor a közeljövőben, ezért is hoztam létre ezt a topic-t.

MÓD.: helyesírás
A hozzászólást Shadowrun1990 módosította 2018.05.05. 16:15:56-kor
V3 Shadowrun
Pontszám: 8.25
kedvencSpellatrix
Végzetúr mester
607 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Világok közötti bajnoki viadal
2. hozzászólás - 2018.05.06. 05:50:36 (Válasz Shadowrun1990 #1 hozzászólására.)
Ha a meglévő bajnoki lehetőségek helyett gondoltad akkor nem támogatom, viszont ha plusz lehetőségnek akkor jó ötletnek tartom. Akár jutalom nélkül csak kíváncsiságból is jó lehet, bár a v5-v6 top lassított karakterei valószínűleg egyeduralkodók lennének az adott kategóriákban.
A hozzászólást Spellatrix módosította 2018.05.06. 05:56:24-kor
V6 - Spellatrix
V5 - Spellatrix
V4 - Spellatrix, Alexandrosz, Neharagudj
Pontszám: 9.23
kedvencShadowrun1990Férfi
Végzetúr mester
421 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Világok közötti bajnoki viadal
3. hozzászólás - 2018.05.06. 06:36:20 (Válasz Spellatrix #2 hozzászólására.)
Mindenképpen csak plusz lehetőségként gondoltam rá! A mostani rendszer bőven jó úgy, ahogy van, így több játékos jut medálhoz, többen örülhetnek a sikernek, ezt pedig semmiképpen sem szeretném megváltoztatni! Csak amolyan érdekességként, kíváncsiságból ki lehetne próbálni, felmérni globális szinten az erőviszonyokat. Még az sem kellene, hogy minden hónapban, lehetne ritkábban is futtatni egy ilyen viadalt. Medál járna érte, akár csak szimbolikus jelöléssel, mondjuk pl. arany színben.
V3 Shadowrun
Pontszám: 8.25
Oldal: 1
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőRésföld - a HKK legújabb kiegészítője