Felhasználónév: Jelszó:
Mi a véleményed a karakternél tárolható LE maximalizálásáról?
Nem támogatom
Támogatom
Támogatom, de teljesen más formában (ld. posztom alább)
Oldal: 12345
Szerző
Topic neve: Tárolható LE maximuma
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3530 hozzászólás
Profil megtekintése
Tárolható LE maximuma
1. hozzászólás - 2016.05.12. 13:10:28
Sziasztok, egy új téma, és csak azért ebbe a topikba rakom, mert a Javaslatoknál épp a szintmaximum témája fut.

A lényeg, hogy mostanában többen javasolták, hogy bölcs dolog lenne bevezetni egy maximumot a karakternél tárolható LE-nek. Ez egy szinttől függő érték lenne (pl. szint x 1 millió LE). Ha a karakter LE-je ezt az értéket eléri, akkor költenie kellene belőle, mielőtt újra LE-t tudna szerezni; vagy, ha eléri a limitet, akkor az utána szerzett LE elvész.

Miért lenne erre szükség? A lokálisan legerősebb karakterek óriási LE mennyiségeket tudnak tárolni, anélkül, hogy kockáztatnák, hogy elvigyék tőlük. Az így felgyűlt vagyont extra hatékonysággal lehet "forgatni". pl. megteheted, hogy nem növeled tovább a tulajdonságokat, gyűjtesz, és amikor a specializációdat jelentősen meg tudod növelni, akkor utána költöd csak el, és így akár 2x hatékonyabban tudod a tulajdonságaidat növelni, mint más játékos. Tehát a legerősebb még exponenciálisan sokkal erősebbé tudnak válni ezzel a módszerrel. Ez egy afféle fék lenne, ami, ha kezdetek óta a játékban van, nem zavarna senkit, de ha így utólag be akarjuk vezetni, ahhoz mindenképp az egyetértésetek szükséges. Azt is tudom, hogy a V3-on sokkal bevettebb szokás a spejzolás, ott esetleg lehetne ez a limit jóval nagyobb, mint más világokon. Ha bevezetésre kerül, természetesen akkor is lenne türelmi idő, amígy a többletet el lehet költeni.

Várom a véleményeket!
Pontszám: 9.24
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3288 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
2. hozzászólás - 2016.05.12. 13:31:54 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Nagyon tetszik ez a "beszéljük meg a játékosokkal" módi
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 8.87
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
3. hozzászólás - 2016.05.12. 13:58:45 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Nekem úgymond mindegy, amilyen rendszer lesz, ahhoz alkalmazkodom. Azoknak nem tetszhet ez a felvetés, akik kifejezetten élni akarnak továbbra is a folytonos halmozás és egyben költéssel.

Ha korlátozásra kerülne a sor, akkor úgy gondolom az lenne a legjobb, persze nem a sokszoros bajnokoknak, hanem a többieknek, hogy akinek nincs medálja, arra mondjuk érvényes a példád szerint szint x 1 milla (bár ez soknak tűnik, ha tényleg korlátozni akarunk, akkor a tizede vagy ötöde is elég), akinek meg van medálja, annak összes piros és kék medál százaléknyi mínusszal kevesebb a felső korlátja, annyi "engedménnyel, hogy mindig mindenki tarthat magánál a fejlesztés szempontjából legköltségesebb tulajdonságának vagy szakértelmének az árának a kétszeresét. Magyarán a végső limit 2 TÖ pontnyi LE lenne (vagy SZÖ, bár nem hiszem, hogy lenne olyan akinek van olyan szakija amin 1 pontnyit fejleszteni drágább, mint a legnagyobb tulajdonságán 1 pontnyit fejleszteni). Azért 2 TÖ pontnyi lenne a limit, mert akkor nem lehet hirtelen és véletlen túlcsordulni, ha már 1 pontnyi fölé ért adott játékos, akkor azt van mire költenie. Persze ez szélsőséges végérték, ezt csak az érné el aki olyan rengetegszeres bajnok. Akik sosem nyertek bajnokit vagy elvétve, azoknak a normál alap korlát ami példád szerint szintjük x 1 milla (vagy szerintem szintünk x 100-200 ezer LE) is több mint elég, többségük soha nem gyűjtött össze egyszerre ennyit.

Ha magas (~200 és afelett) szinteken sokkal elszálltabbak a fejlesztési költségek a bevételekhez képest, akkor sorry, a Landi effektívekből úgy gondolom/tam hogy a szint-bevétel-fejlesztési költségek kb párhuzamosan haladhatnak.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 6.93
kedvelt tagRicskoszFérfi
Végzetúr mester
1145 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
4. hozzászólás - 2016.05.12. 15:04:14
Bár szerettem régen gyűjtögetni, és ha ismét megerősödöm annyira akkor tervezek megint, de szerintem is beláthat, hogy szükség van valamilyen korlátozásra. A szintx1 millió vállalhatónak tűnik, azzal is lehet viszonylag szép mennyiséget tárolni, de azért mégsem milliárdokat lehet elrakni a 95%s specre.
A bajnoki medáloktól függő szopatást nm támogatom, francnak sincs kedve 2 (vagy bármennyi) TÖ pontnyi LE-nként rohangálni a karakterlapra fejleszteni és megszakítani a tevékenységeket.
Pontszám: 7.27
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
5. hozzászólás - 2016.05.12. 15:55:21 (Válasz Ricskosz #4 hozzászólására.)
Akinek van 50-70-100 bajnoki medálja, az szerintem nem baj ha folytonos fejlesztésre van kényszerítve fél- egyéves tartalékolások helyett.
Rendben, lehet, hogy a 2 TÖ pont túl zavaró korlát, tényleg nem a tevékenykedés akadályozása a cél. Bár úgy gondoltam, a kiemelkedően erős karaktereknél 2 TÖ pont is elég sok LE ami nem 2 portyából jön össze. De akkor lehet úgy, hogy a napi vagy heti - ez már igazán engedékeny határ szerintem - szóval legyen mondjuk az, hogy legfeljebb hetente el kell költened a nálad levő LE 80-90%-át. Így viszonylag folytonos a fejlesztés, de 1-1 event problémásabb küldetésére lehet eleget félretenni, viszont nem lehet fél életen át minden bevételt félretenni.

A saját szint x millió LE az csak elméleti korlát lenne, gyakorlatilag semmi.
V1-en az utolsó 2 Landragór között ha nem is végig, de 5-6 hónapig halmoztam a LE-t. Ez kb 20 szintnyi volt és olyan 86 millió amit 86-7. szinttől gyűjtöttem 108-ig kb, ha lett volna ez a korlát akkor sem érint fikarcnyit sem. És ezzel v1-en első voltam az effektív listán, a végére egyedüliként 1 millió volt az effektívem, ami szerintem azt jelenti, hogy nagyobbak még kevésbé lennének lekorlátozva szint x millióval.

Elismerem az első ötletem lehet durva, bár ha valaki kiszámolná részletesen, hogy hány medállal és szinttel milyen korlát jönne ki, lehet kiderülne, hogy nem is olyan durva, mint amilyennek tűnik. A 2-es határ az a végső határ lett volna, hogy senki se kerülhessen olyan helyzetbe, hogy építésen kívül semmit nem tud csinálni a LE-plafon miatt, mert hamarabb el kell költenie, mint amennyit össze kéne gyűjtenie bármi fejlesztésre.

De szerintem a heti költés megfelelő. A hetit pedig nem vasárnaptól vasárnapig gondolom, hanem 168 óránként, akkor még taktikázni is lehet vele valamennyire, hogy ki mikor mennyire használja ki a keretet.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 7.32
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
6. hozzászólás - 2016.05.12. 16:14:57 (Válasz Quellon #5 hozzászólására.)
Idézet: Quellon - 2016.05.12. 15:55:21
A saját szint x millió LE az csak elméleti korlát lenne, gyakorlatilag semmi.

Mivel nem látsz rá a magasabb szintű játékra, informálnálak, hogy esszenciák használatával, és ismételhető küldetésekkel ez a küszöb 1-1,5 hónap alatt kényelmesen megtölthető alap játékkal, és akkor még semmilyen erőforrást nem használtál pluszban (csp, pp, térkapu stim.). Ennél gyakoribb elköltés tényleg csak a népek szopatását szolgálná, nem azt előzné meg hogy 2 év múlva 3 milliárdot költsek el 95%-on. Az eredeti felvetés és a te javaslatod köszönőviszonyban sincs egymással. Remélem látod, hogy az a "gyakorlatilag semmi" bőőőven valami.

A bajnoki megálokat meg azért nem keverném bele, mert már régen nem jelent semmit, és régen nem lehet kibalanszolni hogy majd akinek sok van azt visszafogjuk valahogy hogy az is nyerjen akinek kevés van. Mert ugye ez a célja a bajnoki medálosok büntetésének, különben nem az lenne a büntető mechanizmus motorja.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.24
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3288 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
7. hozzászólás - 2016.05.12. 16:48:58 (Válasz Offsboy #6 hozzászólására.)
Hát most így az alapvetés az, hogy legyen-e ilyen fícsör. Aztán utána majd szerintem következő körben meg tudunk alkudni a mértékéről is Amúgy tényleg ipari mennyiségű LÉ-t lehet szerezni magas szinten esszenciákkal meg mindennel. Egy küldetés 92k LÉ. Egy. És egy óra alatt lazán lepörög 30. Plusz portyaLÉ, sajtolás, vadászat.
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.73
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
8. hozzászólás - 2016.05.12. 17:06:11 (Válasz LanMaffia #7 hozzászólására.)
Csak rávilágítottam Q elméletének gyenge pontjaira.

Az alapvetésről: vajon mennyire motiváló egy karakternek aki erősödni szeretne, és nem tud LE halmon ülni, hogy aki után szalad, az majd 3 milliárdot elkölt 95%-on, míg ő költögeti a maga LE-jét ennek fele, harmada, negyede, ötöde hatékonysággal. Sütögeti a kutat 500K LE-ért 10 őskőért, miközben tulajdonságfejlesztésenként elbukik ugyanennyit.

Szóval igen, sajnos szükség van rá; vagy hagyják elszaladni a dolgot és 1-2 év múlva a jelenlegi top-nemtop karakterek közötti szakadék 5x-re hízik.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.09
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
9. hozzászólás - 2016.05.12. 17:38:16
Elfogadom, hogy félreértelmeztem a számokat és nagyon mellélőttem, de akkor bogozzátok ki nekem legyetek szívesek.
Az effektív LE-kből az látszik, hogy senki sem érte el a a bő keretet sem az elmúlt 7-9 hónap alatt. VAGY nem tette bele a Landiba? Ez az egy ötletem támadt/maradt. Van más lehetőség? Ha nem tették bele, akkor hol van, egyénileg fejlesztettek, úgy jobban megérné? Elvileg a Landi jutalmazása mindent számol ami előnyt adhat. Vagy még mindig rajta ülnek az igazi nagyágyúk? Miért? Évekig tartogatni, hogy majd akkor milyen jó lesz vagy azért tartogatni évekig, mert nem akartok fejleszteni a SZB klónok furcsa működési elve miatt? Akárhonnan nézem, arra jutok, hogy ez a játék kudarca. Tulajdonképpen akkor csak pörgetitek a napi kényszer rutinokat, mert nem tudjátok abbahagyni, de semmi célotok nincs azon kívül, hogy megmaradni a legnagyobb királyoknak még ha ez azzal is jár, hogy mindent csak halmoztok egy ki tudja mikori felhasználásra amikor aztán milyen durván jól jártok? És mi van, ha mielőtt elérnétek a 95%-os olcsóbbítást, előtte megint megemelik vagy bármi olyan történik amiért sokkal jobban megéri újabb 5 évet kuporgatni költés helyett, aztán megint... stb. Soha többet semmit nem csináltok amíg úgy tűnik, hogy hosszabb távon pár %-al jobban jártok, ha addig csak kuporgattok és végzitek a kényszer rutinokat?

Elég lehangoló jövőkép, nem csak rólatok, hanem mindenkinek mögöttetek is. A szintmaximalizálás is lefújható azonnal, mert ilyen körülmények közt ki a fene akarna felérni oda ahol ez megy és/vagy csak így lehet valaki versenyképes?

Elfogadom, hogy tudatlanságomban hülyeségeket is írtam, de úgy érzem nem én vagyok elszállva vagy nem ti, akiknek a termelését alábecsültem, hanem játék. Olyannyira elrugaszkodott a valóságtól, életszerűségtől és a követhetőségtől, hogy elképesztő. Szó szerint már csak matematikáztok meg pörgetitek az "elinflálódott LE-t" és lassan "6x10 a huszonharmadikon"-ban számoljátok már az erőforrásaitokat.


Kíváncsi leszek Miklós véleményére. Szerintem már nem is nagyon szólok ehhez a témához, jóval túlnőtt rajtam eddig azt hittem tudom mivel játszok.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 8.86
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
10. hozzászólás - 2016.05.12. 17:52:50 (Válasz Quellon #9 hozzászólására.)
A véleményed az a véleményed, ez rendben is van.

Viszont mivel még mindig tájékozatlanságot, nagyságrendbeli hibákat látok, - így mivel pont, hogy kérted is - ezekre reagálnék:

Ha nem tették bele, akkor hol van, egyénileg fejlesztettek, úgy jobban megérné? Elvileg a Landi jutalmazása mindent számol ami előnyt adhat. Vagy még mindig rajta ülnek az igazi nagyágyúk?

Nem tették bele, mert a játék fejlődik, mindent később érdemes elkölteni amire nincs szükséged azonnal. Ezért vannak 100 milliók sokaknál, párat tudok, de nyiván nem látok rá mindenkire. A landi is "átverés" ilyen szempontból mert semmilyen pluszt nem ad a LE-re, soha nem is adott. Nem egyenes (sőt semmilyen) következménye, hogy aki nem töltötte bele a landragórba, annál nincs is LE..

Illetve:
Idézet: Quellon - 2016.05.12. 17:38:16
Soha többet semmit nem csináltok amíg úgy tűnik, hogy hosszabb távon pár %-al jobban jártok, ha addig csak kuporgattok és végzitek a kényszer rutinokat?
Pár százalékkal! Úgy kezeled, mintha 80-90-100-as nagyságrendhez mérnél pár %-ot.

Szóval, az megvan, hogy ha én 94%-on költök, te meg 82%-on, akkor nekem harmadannyiba kerül a fejlesztés?
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.09
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3288 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
11. hozzászólás - 2016.05.12. 18:00:15 (Válasz Offsboy #10 hozzászólására.)
Ez a pár százalék tök jó. Egy myto kincsgyűjtő képesség szint 0,5%-ot ad. Pár hónapja csak az a hobbim, hogy ezeket a fél százalékokat gyűjtöm Amúgy is gyűjtögető vagyok, ilyenekkel meg lehet fogni.
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.73
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
12. hozzászólás - 2016.05.12. 18:06:02 (Válasz Offsboy #10 hozzászólására.)
Idézet: Offsboy - 2016.05.12. 17:52:50
A landi is "átverés" ilyen szempontból mert semmilyen pluszt nem ad a LE-re, soha nem is adott.
Mosolygok kérdően, mert kinek hinném el, ha neked nem? De akkor mivel etették a játékosokat Miklósék évekig?

Igen, természetesen azt még tudom, hogy mi a különbség 82% és 94% között. Viszont ilyen alapon botor dolog bármit is tenni ami később optimálisabb is lehet. És ez szembemegy azzal az elvvel amit Ariel mindig hangoztat és mintha te is mondtad volna, de ha nem, úgy elnézésed kérem, szóval azzal az elvvel, hogy nem baj, ha az első 50-100 szinten nem voltál durva optimalizátor és a legjobb, mert 100-200 szinttel később annyival több LE-hez jutsz, hogy eltörpül az a veszteség amit alacsonyabb szinten elszenvedtél. És ha ilyen szemszögből nézzük, akkor amit most kuporgattok az a későbbi bevételetekhez képest szinte semmi kis töredék lesz és annak az elvileg semmiség töredéknek az 5-10-15%-án aggódtok meg optimalizáltok minden ésszerűség határain túl is. Ilyen alapon soha semmi tulajdonságot (ez szakira is igaz?) nem lett volna szabad fejleszteni csak a bevétel növelő dolgokat és fejlesztéseket csökkentő dolgokat gyűjteni. Ez lenne a helyes hozzáállás a játékhoz?

*Azt, hogy ez lenne a helyes hozzáállás a játékhoz, nem úgy értem, hogy szerintem ti rosszul álltok hozzá, hanem hogy ez lenne a követendő út a sikerességhez? És ha igen, akkor ez biztos jól van így?
A hozzászólást Quellon módosította 2016.05.12. 18:52:44-kor
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 8.29
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
13. hozzászólás - 2016.05.12. 20:39:31 (Válasz Quellon #12 hozzászólására.)
Reagálnék, de már csak morális dolgokról beszélünk, és annál nekem is jobban megy a fél %ok gyűjtögetése
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.09
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
14. hozzászólás - 2016.05.12. 20:42:06
Hihetetlen, hogy mik vannak. Mintha arról írnánk ki népszavazást, hogy az ország 10 leggazdagabb embere ne tarthasson annyi pénzt a számláján, amennyit akar, nehogy még jobban meggazdagodjon. Nincs olyan ország, ahol ezt ne szavazná meg a nép, holott számukra teljesen irreleváns. Csak azt a másik 20 milliárdost izgatja a korlátlan bankszámla, aki attól fél, hogy a nála gazdagabbak hatékonyabban fektetik be a pénzüket, mint ők.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 8.60
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
15. hozzászólás - 2016.05.12. 20:44:52 (Válasz Quellon #12 hozzászólására.)
Idézet: Quellon - 2016.05.12. 18:06:02
Idézet: Offsboy - 2016.05.12. 17:52:50
A landi is "átverés" ilyen szempontból mert semmilyen pluszt nem ad a LE-re, soha nem is adott.
Mosolygok kérdően, mert kinek hinném el, ha neked nem? De akkor mivel etették a játékosokat Miklósék évekig?

Erről nem is volt szó soha, csak elterjedt az elején hogy jár rá bónusz, és ment a kombinálás. Mai napig megkérdezik tőlem minden land előtt, hogy mit éri meg jobban, mre jár több bónusz...
Valamennyi plusz persze jár (ott hasaltak el a kezdeti bónusz számítások, hogy a szerencse jutalmat is LE-re váltottuk, stb.), de azok mind olyanok amik nem a plusz nagy töltésre járnak.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.73
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
16. hozzászólás - 2016.05.12. 20:48:57 (Válasz Offsboy #15 hozzászólására.)
Nekem az rémlik, hogy a landragor akkor ad nagy bónuszt, ha közben lépsz egy halom szintet.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 7.20
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
17. hozzászólás - 2016.05.12. 21:00:31 (Válasz Ariel #16 hozzászólására.)
Akkor a darabszám után kapsz bónuszt, mert úgy veszi mintha az összes drakónt azon a szinten ölted volna le, amin befejezted.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.73
közkedveltBuildermannFérfi
Végzetúr mester
355 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
18. hozzászólás - 2016.05.12. 21:08:06 (Válasz Ariel #16 hozzászólására.)
Abban jelenik meg a bonusz, hogy az elharcolt csp-ket ha 200-200-at hasznaltal el minden egyes szinten 100-110. szintig, es 110. szintu vagy a jutalom atvetelekor akkor minden egyes csp-t 110. szintu erteken szamol a jutalom kiszamitasakor, mind a 2200-at. Ezen felul van a +5 szerencse mint jutalom. Illetve -a fenti peldanal maradva- ha 100. szinten volt mondjuk 55 % bonuszod a spec tulajdonsag fejlesztesere, de jutalom atveteleig 110. szintre erve ez 57%-ra emelkedett, akkor ez is nyeresgnek tekintheto. A csatakbol fejlodik az allat, +TP-t kap(nak) a csatlos(ok). Csatara ja piros mytokronit is, ami alapbol csak portyaert jar.

Viszont. Nincs allatelfogas, egy kivetelevel minden tulajdonsagra egyenletesen oszlik el a LE. Illetve a csp-ket masik esemenyen es olykor minievenketen is optimalisabban ellehet hasznalni. Pl. xeno, ahol 1 csp 1 csata => tobb tp az allatoknak es a csatlosoknak, illetve van allatelfog`as a csatakbol. Mini eventeknek +portya- es vadaszital, stb..
Pontszám: 9.69
közkedveltBuildermannFérfi
Végzetúr mester
355 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
19. hozzászólás - 2016.05.12. 21:11:42
Szerintem annak kellene a kerdesnek lenni, hogy milyen fejlesztesek legyenek, hogy a karaktereknek ne legyen ertelme/ne erje meg halmozni a LE-t akar milliardos nagysagrendben is, mire lehessen elkolteni a LE-t..
Pontszám: 9.23
népszerűArielFérfi
Végzetúr mester
3532 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tárolható LE maximuma
20. hozzászólás - 2016.05.12. 21:31:02 (Válasz Offsboy #17 hozzászólására.)
Na, ilyen az, amikor mobilról írok, és a mondandóm második fele elvész az éterben
Tehát annyi lett volna, hogy LE töltésen pedig akkor lehet nyerni, ha nem tudsz egyben sokat spájzolni és a landi alatt növelni tudod az ultraspecializáció bónuszt.
A gyakorló állatokat is lehessen gyógyítani, a gyógyuló állatok is mehessenek gyakorolni. Pihenés közben lehessen vadászni.
Pontszám: 7.20
Oldal: 12345
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!