Üdv!
Látom itt néhány embernek valóban ez a játék az élete és más öröme nem nagyon van.

Ráadásul úgy kenik a sz*rt, hogy közben ők bűzlenek tőle.
Szerintem aki komolyabban játszik ezzel a játékkal, már mindannyian követtek el kisebb-nagyobb szabálysértést. Én is, szóval lehet kiposztolni és logokat keresni/hamisítani . A lényeg az, hogy jelenleg is több karakter multizik és farmkaraktereket tart. Ez tény. Nem nehéz ezt kijátszani, csupán kell néhány fals emailcím és mehet a dolog. A vezetőség néha zárol néhány számukra semmitmondó karaktert, de Dawsonékra természetesen más szabályok vonatkoznak. Ez sajnos sok helyen így megy a világon.
Eddig nem zavarta a vezetőséget és nagyon mást sem, hogy gyakorlatilag mióta van találkozó, mindig is voltak olyanok, akik eltértek a szabályoktól. Mint ahogy ez ingame is megtörténik, mikor valaki elmegy nyaralni, esetleg sajnálatos módon kórházba kerül vagy csak úgy betintázik, hogy 3 napig kiesik a BU-ból vagy egyéb őskőlehúzó eventből.

Én úgy gondolom, hogy ezeken utólag rágódni felesleges, max. bosszankodik egy kicsit az ember, hogy nézd már, lvl1-től lvl150-ig átlag 400-500ezer LE csak a zsákmányolás. Ilyenkor persze jönnek a kifogások, hogy érteni kell a játék mechanikájához és különben is blablabla. A lényeg, hogy mint írtam, felesleges ezen dühöngeni, el kell felejteni és élvezni tovább a játékot, már akinek manapság ez még élvezetet nyújt. Nekem már régen nem, mert elegem lett abból, hogy nincs esély az őskőhuszárok ellen, de ez személyes problémám. Inkább játszom olyan játékkal, ami nagyobb élményt nyújt kisebb pénzért és még imba is tudok lenni, ha ügyes vagyok.
Szóval azt javasolom a vezetőségnek, hogy írják le és tartassák be a szabályokat és a következő találkozóra már találjanak ki valamit, hogy megelőzhetőek legyenek az esetleges vagy a vélt csalások.
És természetesen akkor már illene betartani a multi/farmra vonatkozó szabályokat is és a vezetőségnek ellenőriznie. Kivéve persze Dawsonékat.
Egy tanács. Soha nem vezet jóra, ha a vezetőség az alkalmatlanságát vagy a lustaságát olyan dolgokkal próbálja palástolni, hogy csináljunk róla szavazást.

A sértett klikk erre, a vádolt klikk arra fog szavazni. Az nyer, aki többen van? Vagy Dawsonék szavazatát felszorozzák?
És akkor szeretném, hogy mindenki jelezné, aki már legalább egyszer csalt a játék során (2 karakter egy szerveren, akár egy szöviben, helyettesítés akár 1 napra is, vagy hogy a macska végiggyalogolt a klaviatúrán és benyomott egy kihívást, stb). Nem kell leírni, hogy mit, mert kedves kis játékostársaink még kierőszakolják a vezetőségnél, hogy zároljanak mindenkit.
Én csaltam! Nem is egyszer az évek során! Nem mondom meg mit. :-P
Ui.: ja, engem rendkívüli módon zavar, hogy manapság a V1-es gyengébb karakterek átmasíroznak őskőért (na mi másért!) cserébe másik szerverekre. Ott nem tudtak érvényesülni és átjönnek egy teljesen más karakterekkel, környezettel, klánokkal, talán kevesebb farmkarakterrel rendelkező, stb.-vel fejlődött karakterek közé. Nem tartom helyesnek, hogy ezt a vezetőség bevezette és még csak szavazást sem láttam róla.

Ja, hogy pont a haverok érdeke így kívánta?

Az más, bocsánat!
További jó sz*rdobálást!
V2 - Retsemsel
V3 - A kőműves