Felhasználónév: Jelszó:
BL döntő
FC Barcelona nyer
14 szavazat (58%)
Manchester United nyer
10 szavazat (42%)
24 szavazat alapján.
Oldal: 123
Szerző
Topic neve: FC Barcelona vs Manchester United
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3331 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: FC Barcelona vs Manchester United
41. hozzászólás - 2011.12.14. 12:31:01 (Válasz Craslorg #40 hozzászólására.)
Sajnos.

A Barcelona most is őrült kemény ellenfelekre számíthat. A Napoli a Moszkva és a Zenit otthon ki tud hozni egy nyögvenyelős döntetlent, de csak mert Nápolyban mindenki állat, az oroszoknál meg hideg van. Ettől függetlenül mindegyikük kapna egy hármast a Camp Nou-ban lazán. Basel és a Leverkusen 6-7-es gólkülönbséget szerezne két meccsen, a franciákat meg tudom besorolni, a kettő között lehetnek valahol. Öcsém azt mondja hogy a Lyon megfoghatja őket, mert hogy a Realt is hányszor megfogta, szerintem viszont esélytelen.

Ebből a mezőnyből akinek van némi esélye ellenük:
- Bayern, nagy szerencsével nyernek 2-1-re az Allianzban, aztán ennyi.
- Real... szerintem egy oda-vissza vágós meccsen, ha minden a kezükre játszik nyerhetnek.
- Chelsea, anno 2-3 éve is csak egy 92. perces Iniesta góllal mentek tovább, kemény ellenfél lenne, nekik örülnék legjobban, vagy az Arsenalnak
- Arsenal... a legutóbb meccsük egy nagy bunda volt. Angliában 2-1-es győzelem, Camp Nou-ban 1-0-ás vezetés, aztán hirtelen egy kiállítás. Azóta se kapott senki ilyen (de még ettől jóval gyengébb) kaliberű meccsen sárgát labdaelrúgásért. van Persie ugye.

Többiek leves.
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.13
kedvelt tagHellraiser84Férfi
Végzetúr tehetség
180 hozzászólás
Profil megtekintése
42. hozzászólás - 2011.12.14. 20:16:19
Nagyjából egyetértek, de azért a Milant nem írnám le egyértelműen. 2 meccsen 4 gólt lőttek a Barcának (oké, az első meccsen a 2 gól között semmit nem csináltak szinte, de 1 pontot akkor is elvittek), talán nekik is összejöhet egy kisebb csoda a katalánok ellen. Illetve az idei Bayernt még nagyon szívesen megnézném a Barca ellen.
Oscar-díjat Johnny Deppnek!
Aranylabdát Xavinak!
Pontszám: 6.45
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3331 hozzászólás
Profil megtekintése
43. hozzászólás - 2011.12.15. 09:45:02 (Válasz Hellraiser84 #42 hozzászólására.)
Igaz, a Milant kihagytam. Az ötödik csapat, amelyik megfoghatja a Barcát, szerintem Milánóban is csak szerencséjük volt (persze Barcelonában meg a Milannak).

Bayern viszont gyengélkedik mostanság
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.12
népszerűCraslorgFérfi
Végzetúr mester
11552 hozzászólás
Profil megtekintése
44. hozzászólás - 2011.12.15. 10:37:02
Tavaszig még sok minden változhat. Nyilván a Barcelonát is el lehet kapni két meccsen, bár roppant nehéz (egy meccsen könnyebb). A két manchesteri gárda meg izmosította az EL-t, még ha azt is mondják, hogy ez nekik nem presztízs, nem tehetik meg, hogy nem küzdenek a végső sikerért.
Bl-ben pedig Barca, Milan, Chelsea, talán Arsenal versenyfutás lesz, kiegészülve a ciprusiakkal
Pontszám: 7.50
Oldal: 123
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!