Idézet: masterv - 2009.02.28. 01:07:03 Örömmel tapasztaltam,hogy ezúttal kevés hülye kérdésbe szaladtam bele... Gyakorlatilag 3 db volt,amikhez hozzáfűznivalóm lenne.
Mennyi n!(n+1)(n+2)(n+3)?
(n+3)!---->*
n! : (n-3)
13!
(n-1)!
Az addig okés,hogy én hülye vagyok matekból,de az a jópár ifjú titán,aki a faktoriális-számítást még nem ismeri,az mihez kezdjen ezzel?És ha jópár évvel elhagytuk az iskolát és esetleg hadilábon állunk a matekkal,akkor szintén csak pislogás van ezerrel e kérdés láttán.Természetesen könnyen guglizható is... Na mindegy.Tegyétek fel a komplett matekkönyvet a kérdések közé,hátha nem bukik meg mindenki...
Az a pár ifjú titán megszívta, ettől ez nem rossz kérdés, mert nem 1+1 típus és egy olyan matematikai fogalomra kérdez, ami iskolai anyag.
Mi nem összetevője a sörnek?
Árpamaláta
Víz
Komló
Szénsav
A szénsav is az összetevők között van,attól függetlenül,hogy nem külön "teszik" bele a legtöbb sörbe...
Komló az egy város, tehát nem lehet az összetevője

Egyébként, szerintem, ez sem rossz, hiszen az összetevő az, amit az elkészítése során hozzáadnak, belekevernek, rákutyulnak. A szénsavat nem adják hozzá, az a készítés során "keletkezik" a többi összetevő s 1-2 dolog hatására.
Ki nem ta'veren Az Idő Kereke sorozatban?
Rand
Perrin
Mat
Gawyn
Ezt már a múltkor sem értettem.Most azt nem értem,mit keres még bent ez a kérdés.Még mindig túl spéci...
Remélem nem csak halucináltam, és tényleg ennyit tisztult az adatbázis,nem csak mázlim volt.
Na, akkor olvasd el a könyvet! Egyébként jogos, hogy ez spec. Gondolom azért hagyták benn, mert
1. Mégiscsak az egyik legsikeresebb kiadású könyvsorozata a cégnek.
2. Volt egyéb dolguk is.