Hozzászólások - Green Allow
Oldal: 1
Dátum: 2015.01.28. 10:00:22
V3 is elérhetetlen volt több mint 20 percig!
Dátum: 2015.01.10. 11:54:56
Főoldal, HÍR (belépés előtt):
Világ 9 - aukciós ház (2015-01-10)
Megnyitotta kapuit az aukciós ház! Ha legalább 24. szintű vagy, megjelenik számodra az Aukciós ház gomb baloldalt. Az AH-ban aranydukátokat szerezhetsz, az aranydukátokért pedig mesés relikviákra, egyedi kincsekre licitálhatsz. Az első 2 hétben csak gyűjteni lehet a dukátokat, a licitálás 2 hét elteltével indul.
Lemaradtunk a V9 indulásáról?
Világ 9 - aukciós ház (2015-01-10)
Megnyitotta kapuit az aukciós ház! Ha legalább 24. szintű vagy, megjelenik számodra az Aukciós ház gomb baloldalt. Az AH-ban aranydukátokat szerezhetsz, az aranydukátokért pedig mesés relikviákra, egyedi kincsekre licitálhatsz. Az első 2 hétben csak gyűjteni lehet a dukátokat, a licitálás 2 hét elteltével indul.
Lemaradtunk a V9 indulásáról?
Dátum: 2015.01.02. 19:53:59
Most akkor fut a Kvízolimpia vagy nem fut a Kvízolimpia a V6-n?
Kisárgul, jelzi is, hogy "Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és holnap éjfélkor véget ér."
Jelentkezek, erre ezt írja ki: "A kvízolimpia jelenleg nem fut"
Kisárgul, jelzi is, hogy "Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és holnap éjfélkor véget ér."
Jelentkezek, erre ezt írja ki: "A kvízolimpia jelenleg nem fut"
Dátum: 2014.12.21. 09:09:34
Na igen, ha a V6-on játszókat hosszabb távon megakarják tartani, akkor nem kellene elvenni a kedvüket a kezdeteknél a játéktól.
Nem csak olyanok vannak, akik a fétisre hajtanak...
Nem csak olyanok vannak, akik a fétisre hajtanak...
Dátum: 2014.12.21. 08:26:54
Nagyon jó, hogy V6-on már 3 feladatot lehetetlen teljesíteni a karácsonyi esemény alatt:
- Csatlósok ura
Adj csatlósodnak 5 csatlóskristályt!
- Felemelkedés
Csatlósod lépjen 1 szintet!
- Kihívó
Győzz egy nap alatt 3 kihívásban!
Ennyi erővel itt el sem kellett volna indítani ez az eseményt, több bosszúságot okoz, mint sikerélményt!
- Csatlósok ura
- Felemelkedés
Csatlósod lépjen 1 szintet!
- Kihívó
Győzz egy nap alatt 3 kihívásban!
Ennyi erővel itt el sem kellett volna indítani ez az eseményt, több bosszúságot okoz, mint sikerélményt!
Dátum: 2014.12.15. 15:41:38
V6-on ez érdekes lesz:
Csatlósok ura
Vajon ki lesz az, aki meg is tudja majd csinálni? - mivel ez kis világ... ezzel mínusz 6-7 hókristály, így a fétis is elúszik, ha valaki nem tud őskő hegyeket az eseményre áldozni.
Csatlósok ura
Vajon ki lesz az, aki meg is tudja majd csinálni? - mivel ez kis világ... ezzel mínusz 6-7 hókristály, így a fétis is elúszik, ha valaki nem tud őskő hegyeket az eseményre áldozni.
Dátum: 2014.10.30. 09:18:30
V5 elérhetetlen
Dátum: 2014.10.30. 09:16:53
V5 elérhetetlenné vált
Dátum: 2014.07.20. 08:21:55
Az egy hetes nyári vásár miért nem tart a befizetési akció ideje alatt végig?
Aki nem tud hó végén (fizetés előtt) őskövet venni már az első héten, az kimarad a nyári vásáros akcióból így
Megint hóvégére van időzítve az őskő vásárlás és az ahhoz kapcsolódó akció, amikor fizetést meg hó elején kap az ember - és az akciók ideje NINCS előre jelezve, hogy esetleg tudva, hogy mikor lesz, lehetne spórolni...
Aki nem tud hó végén (fizetés előtt) őskövet venni már az első héten, az kimarad a nyári vásáros akcióból így
Megint hóvégére van időzítve az őskő vásárlás és az ahhoz kapcsolódó akció, amikor fizetést meg hó elején kap az ember - és az akciók ideje NINCS előre jelezve, hogy esetleg tudva, hogy mikor lesz, lehetne spórolni...
Dátum: 2013.12.03. 11:59:30
Ha a végén valóban beszámítják az összeset, akkor az nagyon jó lesz (nekem).
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Dátum: 2013.12.03. 11:27:39
Hmm, nem emlékszem, hogy olvastam volna ennél az eseménynél, hogy horda váltás esetén törlődnek az eddig elért eredményeim
A többi eseménynél ezt mindig kiírják. Elveszett 350+ csata és a teljes ráfordításom
A többi eseménynél ezt mindig kiírják. Elveszett 350+ csata és a teljes ráfordításom
Dátum: 2012.04.20. 11:52:38
Én sem olvastam olyat, hogy ha nem használom fel, akkor elveszik. Különben nem vettem volna őskövet sem, amihez járt +2 láda is.
Dátum: 2012.04.20. 11:10:17
Nekem 4 ládám van, mert V4-ről hoztam a karit és ott nem használtam el feleslegesen, illetve 2-ért gyakorlatilag fizettem, amikor őskövet vettem. Így most nekem ez a kincs nem eshet
Én sem értem, miért nem lehet több ládája valakinek, hisz nem csak a Landragór eseményből szerezhetett, és nyilván itt is jár(na) mindenkinek, aki nyomogatja a gombokat... azt kellene korlátozni, hogy egy Landragór alatt csak egyet szerezhessen és kész, az hogy neki szaporodik, mert nem használja el, nem kellene büntetni szerintem.
Én sem értem, miért nem lehet több ládája valakinek, hisz nem csak a Landragór eseményből szerezhetett, és nyilván itt is jár(na) mindenkinek, aki nyomogatja a gombokat... azt kellene korlátozni, hogy egy Landragór alatt csak egyet szerezhessen és kész, az hogy neki szaporodik, mert nem használja el, nem kellene büntetni szerintem.
Dátum: 2012.04.17. 08:31:19
Nah, tegnap sem számolta az 50 vadásaztot sem, az 5 befogott állatot sem , természetesen amit véletlenül beszámolt ebből, az is lenullázódott mára!
Ma reggel kisajtoltam a tegnapi 5 állatot, és elindítottam 50 vadászatot - most járt le, fogtam 2 állatot is, DE! minden számláló ezen küldiknél NULLA!!!! Semmit sem számolt be!
Ma reggel kisajtoltam a tegnapi 5 állatot, és elindítottam 50 vadászatot - most járt le, fogtam 2 állatot is, DE! minden számláló ezen küldiknél NULLA!!!! Semmit sem számolt be!
Dátum: 2012.04.16. 19:43:02
Nálam sem számolta se a vadászatot (50), se az állat befogást (5)
Dátum: 2012.04.16. 15:18:34
Én hiába kattintok bármelyik küldire, semmi sem történik
Dátum: 2012.04.10. 12:06:09
Akinek kiesett valami extra, attól ugye elveszik, ha kikerül a nyeremények közül?
Mert mindig az van, hogy utólag javítanak valamit, amivel hátrányba hozzák a kevésbé szerencséseket...
Mert mindig az van, hogy utólag javítanak valamit, amivel hátrányba hozzák a kevésbé szerencséseket...
Dátum: 2012.04.10. 10:04:40
Engem is érdekelne, hogy kell-e egyénileg jelezni, vagy automatikusan javítva lesz az átvitt karaktereknél?
Mondjuk én már elkezdtem azért feltölteni a kutat (a szerencse pontok sosem ártanak), de azért nem mindegy, hogy mikortól élvezhetem a szövetségi tagság teljes előnyét
Mondjuk én már elkezdtem azért feltölteni a kutat (a szerencse pontok sosem ártanak), de azért nem mindegy, hogy mikortól élvezhetem a szövetségi tagság teljes előnyét
Dátum: 2012.04.09. 16:50:33
Nekem sem számolta be a 12 millás építésemet
Fel kell(ene) töltenem a kutat...
Fel kell(ene) töltenem a kutat...
Oldal: 1