Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam, ha valaki prémiumos, akkor tud feltölteni saját képet.
Na szóval a kép csak addig marad fenn amíg folyamatosan befizetem a prémiumot, vagy elég csak egyszer befizetni?

Előre is köszönet a segítségért.
Sziasztok. Van egy ilyen küldetésem, hogy végezzek ki egy lélekurat. Ez azt jelenti, hogy ájultra kell vernem? Előre is köszi
Mindenkitől elnézést akit megbántottam, felzaklattam, többet nem a fórumon fogok anyázni, de azért (ha csak egy nagyon kicsit is, de) érthető ha az emberben felmegy a pumpa amikor folyamatosan a cél előtt rabolják le a pontjait. Persze tudom ilyen a játék, de én nem tartom teljesen igazságosnak a rendszert, de ez maradjon az én személyes problémám, ebből vitát nem akarok. Mindenkinek jó játékot és több szerencsét mint amennyi nekem volt az elmúlt pár napban

Hajjaj sokkal rosszabbul is járhattam volna. Pl kultúrálatlan alpári stílusban válaszolnak? omg that would be so bad

Nem én kezdtem a kioktató hangnemet

Igen csak tudod az a porbléma, hogy magasabb szinten már nem pár száz LE-be kerülnek a cuccok és igenis gyűjtögetni kell rájuk mert nem lehet részletre megvenni őket

Nem tudom ki a tököm találta ki ezt a rendszert de gratulálok neki. Akárhányszor támadok 8 meg 30 LE-kat szerzek, de bezzeg ha engem egy suttyó kis szaros szemétláda megtámad azonnal 800at veszítek és baszhatom azt amit talán 2 napja gyűjtögetek. Ja kurvára igazságos a rendszer. Mégegyszer gratulálok.