Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - ApophisMZ

Oldal: 1
Dátum: 2008.11.16. 18:40:11
Megvolt azért írtam hogy tettem lépéseket.Érdekes módon egy másik telefonról sikeres volt a tranzakció.Csak nem tudtam megállni:D
Dátum: 2008.11.16. 15:29:36
Én bizony itélkezem és mielött megint kiosztanál megnyugtatlak megtettem a lépéseket ezügyben.És rákerestem a fórumon de én balga az őskőre és nem az sms-re.Most megyek és piadesztára állok.
Dátum: 2008.11.16. 14:43:31
Biztos hogy nincs gond a karakternévvel mert az APMZ csak nagybetű ékezetek és szóköz nélkül.Mégis melyik adminnak írjak?Úgy tudom ilyen esetekben nem vállalnak semmilyen pénzvisszafizetési garanciát.Nem is kell mivel (ma még +próbáltam mégegyszer) csak 600 Huffot buktam.Így levontam a tanulságot:erre a játékra egy fillért nem fogok költeni.
Dátum: 2008.11.16. 10:21:32
Hali!
Nem tudom hova kellenne írnom így ide fogok.Próbáltam venni Őskövet sms-ben.Sajnos nem sikerült megkapnom a köveket de a pénzt levonta a számlámról.A rendszer szerint ékezetes betűt vagy bináris kódot küldtem.Persze ez nem fedi a valóságot mivel a megadott kódot küldtem el.A kérdés annyi hogy lehet e egyáltalán így venni köveket?Vagy ez is csak egy lehúzás a szolgáltatótól???
Dátum: 2008.11.03. 19:13:02
Az egyik kérdésben az volt hogy Melyik várost hívták "kis Moszkvának"?
Na a válasz szerintem Szolnok de ez nem volt választható.A beküldő szerint Debrecen.Na az sosem volt az.
Oldal: 1