Hozzászólások - Dakk3
Oldal: 12
Dátum: 2008.12.16. 14:55:09
Csak annyit jegyeznék meg, hogy nekem a kvíz kitöltése közben nagyon belassult az oldal, így teljesen esélytelen voltam, mivel egy-egy válasz után 30-40 másodpercet kellett várni a következő kérdésre... ez azért egy csöppet bosszantó volt...
Dátum: 2008.12.06. 07:41:14
Ja és 9 szintesen egy 13 szintűt lealáztam!

Dátum: 2008.12.06. 07:38:39
Mellesleg elvitt sok lélekenergiát

Dátum: 2008.12.06. 07:36:34
Nézzétek meg egy ilyen gyenge ellen veszítettem pedig 250 körül van a tulajdonságöszzegem és legalább 4 annyira jobb cuccaim vannak!
1 szintűeket támadjak hogy ne kapjak ki?
De szerintem még ellenük is kikapok!
Jah és mégvalami sokszor rákattintok valamire és valami szarságot ad be!
Ez mi?
A csata:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=csataleiras&csata=1104069
Én:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=karakterlap
És ő:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=karakterlap&user=3089
Nah azért ez már durva nem?
1 szintűeket támadjak hogy ne kapjak ki?
De szerintem még ellenük is kikapok!
Jah és mégvalami sokszor rákattintok valamire és valami szarságot ad be!
Ez mi?
A csata:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=csataleiras&csata=1104069
Én:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=karakterlap
És ő:http://www.vegzetur.hu/index.php?m=karakterlap&user=3089
Nah azért ez már durva nem?
Dátum: 2008.11.23. 22:25:31
GRIGOR2 lélekenergiába kerülnek a varázslatok!
De végülis van olyan is ami őskőbe is meg lélekenergiába is kerül egyaránt!
De végülis van olyan is ami őskőbe is meg lélekenergiába is kerül egyaránt!
Dátum: 2008.11.23. 22:23:47
Valaki meg tudná oldani a problémám?Mindenki letámadok sokkal gyengébb nálam és mégis ki a nyerte hát ő!
Pl itt van eggy
Van egy mithril buzogány meg 149 tulajdonságösszeg!(Ez volt ő)
Nekem van buzogányom 163 tulajdonságösszeg és kiégett rúnapajzs amit őkőért vettem!
Na és ő nyer!
Így nincs értelme hogy én csak veszíthetek!
Ha megtámadok egy most regiző gyereket akkor tőle is kikapok ez így nekem rossz!
Ha nem látok változást törlöm magam!Olyan mintha megölném a vadászaton a szörnyet és a tőle kinyert lélekenergiát odadom a gyengébnek!
Pl itt van eggy
Nekem van buzogányom 163 tulajdonságösszeg és kiégett rúnapajzs amit őkőért vettem!
Na és ő nyer!
Ha megtámadok egy most regiző gyereket akkor tőle is kikapok ez így nekem rossz!
Ha nem látok változást törlöm magam!Olyan mintha megölném a vadászaton a szörnyet és a tőle kinyert lélekenergiát odadom a gyengébnek!
Dátum: 2008.11.23. 20:23:16
GRIGOR2 a szövetségre rákatintassz és azonbelül a jelentkezők és ott lehet szavazni igen/nemmel!
Dátum: 2008.11.23. 20:20:54
Valaki meg tudná oldani a problémám?Mindenki letámadok sokkal gyengébb nálam és mégis ki a nyerte hát ő!
Pl itt van eggy
Na és ő nyer!

Pl itt van eggy
Na és ő nyer!

Dátum: 2008.11.23. 16:06:39
Már a 2. szinten vagyok de nem tudok portyázni tegnap dél körül regiztem nem tudom hogy mi lehet a gond még mindig!
Pedig más 1 szintű játékosok portyázhatnak mert látom hogy raboltak eleget én meg semmit!Pedig én 2 szinten vagyok!
Pedig más 1 szintű játékosok portyázhatnak mert látom hogy raboltak eleget én meg semmit!Pedig én 2 szinten vagyok!Dátum: 2008.11.23. 08:34:19
Na szerintem mindenkinek segítettem görgessetek feljebb!
Nekem meg Miklós fog segíteni!:)

Nekem meg Miklós fog segíteni!:)

Dátum: 2008.11.23. 08:33:30
Hunty Drakint a 8. szintől lehet megkeresni a legendába ha ráklikelsz ki lessz emelve Drakin csak klikkelj rá és kész a küldetés!
Dátum: 2008.11.23. 08:32:00
Antimon néha ujra és ujra ki kell töltened az a kvízsort amit a legelején amiért kaptad a 6 őskövet!
Remélem mostmár menni fog!
Remélem mostmár menni fog!
Dátum: 2008.11.23. 08:30:12
Bsj71 te vagy a 4. gyerek akinek nem megy a portya én már írtam egy üzit Miklósnak!Még nem reagált a levelemre!
Dátum: 2008.11.22. 23:46:48
Na látom már mindenki lehunyta szemét!Jó éjt mindenkinek!!
És további jó játékot!!!
És további jó játékot!!!
Dátum: 2008.11.22. 23:36:10
Am..................................................Akkor írd be azt hogy dakk3 mert nekem a regelős is dakk3 meg a karakter is dakk3!
Semmi baj nem lessz ha nem a haverodét írod be!
Semmi baj nem lessz ha nem a haverodét írod be!
Dátum: 2008.11.22. 23:34:57
Jah vagy én?Én még kb. éjfélig leszek csak nemsokára megyek szundítani ott kimaradt a nemsokára!xD
Dátum: 2008.11.22. 23:33:37
Már mész aludni?Amúgy már elment az üzi!
Dátum: 2008.11.22. 23:30:21
Oké Zolesz!
Majd akkor holnap megkérdezem miklost mert most gondolom nincs fent!
Majd akkor holnap megkérdezem miklost mert most gondolom nincs fent!
Dátum: 2008.11.22. 23:28:53
Na mostmár megyek szundítani
Hétfőn TZ(támazáró) Majd holnap tanulok!
Amúgy szerintem Macskacico ne cuccokat vegyél (pajzs, páncél) hanem gyúrj tulajdonságösszegre a pajzsot majd egyszer eladod sokkal kevesebbé mint amennyiért vetted a tulajdonságösszeget meg lehet akármeddig növeszteni!
Ez csak egy jó tipp mielőtt még elkezdenek nagyon sűrűn támadni!
Hétfőn TZ(támazáró) Majd holnap tanulok!
Amúgy szerintem Macskacico ne cuccokat vegyél (pajzs, páncél) hanem gyúrj tulajdonságösszegre a pajzsot majd egyszer eladod sokkal kevesebbé mint amennyiért vetted a tulajdonságösszeget meg lehet akármeddig növeszteni!
Ez csak egy jó tipp mielőtt még elkezdenek nagyon sűrűn támadni!
Dátum: 2008.11.22. 23:23:36
GRIGOR2 egy régebbi leveledben ezt írtad"Szerintem 480 percet kell várni miután regisztráltál hogy portyázhatsz!"
Na most akkor várni kell vagy mit kell csinálni mert nagyon kell a lélekenergia:)
Na most akkor várni kell vagy mit kell csinálni mert nagyon kell a lélekenergia:)
Oldal: 12