Világ 1
Szövetség - Vörös Cse'pel
nem,ez nem az, amire gondolsz, de ha eszedbe jutott, már jó korosztályba tartozol.
Ha már benőtt valamennyire a fejed lágya (no nem annyira, hogy amőbánál is Marshall-kereszttel vagy), és hiányzik egy kellőképpen agyament csapat, köztünk a helyed!
Sorainkba várjuk azokat a harcosokat, akik már maguk mögött tudnak egy-két dicsőséges csatát,és résztvevői tudnak lenni szövetségünknek. Jelentkezés feltétele: Naponta legalább 100 lélekenergia építés, a pozitív statisztikák előny, de nem feltétel.
Jelentkezés személyesen komissarnál vagy Drakonál. Figyelem, ez egy elég agresszív szövetség, ha védelmet keresel, megkapod, de elég agresszívan támadunk, ha csak védekezni tudsz, adunk tanácsot hogy legyél jobb, és segédkezet nyújtunk, hogy meg tudd védeni magad, amíg megerősödsz. Mi nem hagyunk senkit a sárban.
Legyen karod erős és kérlelhetetlen!
És ne feledd: rubin ököl vasököl,akit megcsap megdögöl!
!!!!!!!!!!Figyelem!!!!!!!!!!
--1) A tagok nem használhatják kezdeményező félként a pusztítás citadelláját!
--2) A tagok válaszcsapással torolhatják meg
bármely szövetséget ért citadella támadást.
--3) Ha valamely tag megszegi az 1. pontot, akkor az egyezményből véglegesen kizárjuk, és a tagok a második pont értelmében megtorolhatják a citadella használatát.
Ha a pusztítás citadellájának használatát a Te szövetséged is ellenzi, hirdesd Te is kiírva a --[ Citadellarács ]-- egyezményt!
Velvet: A szövetség Karja
komissar: A szövetség Feje
amit biztosítani tudunk:+9 védekezés és +9 támadás
Hozzászólások - Komissar
Oldal: 1
Dátum: 2009.01.23. 19:04:34
Dátum: 2008.12.31. 10:04:19
csatlakoznék elöttem szóló csata testvéremhez!
BUJJEK vagy miafrász
BUJJEK vagy miafrász

Dátum: 2008.12.26. 22:25:36
Világ 1
Nem, ez nem az, amire gondolsz, de ha eszedbe jutott, már jó korosztályba tartozol.
Ha már benőtt valamennyire a fejed lágya (no nem annyira, hogy amőbánál is Marshall-kereszttel vagy), és hiányzik egy kellőképpen agyament csapat, köztünk a helyed!
Sorainkba várjuk azokat a harcosokat, akik már maguk mögött tudnak egy-két dicsőséges csatát,és aktív résztvevői tudnak lenni szövetségünknek. Figyelem! Nem szeretnénk a csapatba túlságosan passzív embereket/galetkiket. Jelentkezés feltétele: a szinted nem lehet kisebb, mint a jelenlegi legalacsonyabb szintű társunk szintje mínusz 2.
Jelentkezés személyesen komissarnál
Nem, ez nem az, amire gondolsz, de ha eszedbe jutott, már jó korosztályba tartozol.
Sorainkba várjuk azokat a harcosokat, akik már maguk mögött tudnak egy-két dicsőséges csatát,és aktív résztvevői tudnak lenni szövetségünknek. Figyelem! Nem szeretnénk a csapatba túlságosan passzív embereket/galetkiket. Jelentkezés feltétele: a szinted nem lehet kisebb, mint a jelenlegi legalacsonyabb szintű társunk szintje mínusz 2.
Jelentkezés személyesen komissarnál

Dátum: 2008.12.26. 21:38:29
ohh....bocsánat erről meg is feletkeztem...nos..remélhetőleg a legerősebb szövetségek sem arra fogják használni ezt a trőfeát hogy szétzúzzák a kicsiket...mert az nem lenne túl jó...és ahogy tudom már el is kezdődött valami ilyesmi történés...de ez csak egy infó..nem feltétlenül megbízható...persze ez a trófea nélkül is meoldható...
Dátum: 2008.12.26. 20:51:06
volt róla szó hogy lesz nem? 

Dátum: 2008.12.26. 20:50:22
de szerintem felesleges is...

Dátum: 2008.12.26. 20:35:28
nanana!!!!várjunk csak!!!aki nem prémiumos az nem biztos hogy nem veszi komolyan a játékot hé!!!!ezt nagyon elutasítom..egyébként ez egy csodálatos és nagyszerű játék,és még fizetnék is érte ha lenne rá pénzem.
én nagyon komolyan veszem ezt a játékot,hisz szerencsére sikerült kinőnöm magam az"egyszerű köznapi kis kezdő szövetségi tag"ból a szövetség jelenlegi vezetőjévé.Jó rendben elismerem,neke is van olyan haverom aki csak felmegy 5-10 percre vadászni vagy portyázni és utána megsír hogy hogy lehúzta a többi (neadjisten) prémiumos játékos...az ilyenek nem hiszem hogy sokra vihetik...
én nagyon komolyan veszem ezt a játékot,hisz szerencsére sikerült kinőnöm magam az"egyszerű köznapi kis kezdő szövetségi tag"ból a szövetség jelenlegi vezetőjévé.Jó rendben elismerem,neke is van olyan haverom aki csak felmegy 5-10 percre vadászni vagy portyázni és utána megsír hogy hogy lehúzta a többi (neadjisten) prémiumos játékos...az ilyenek nem hiszem hogy sokra vihetik...
Dátum: 2008.12.26. 20:24:22
nos...most hogy így visszatértünk az építő jellegű hozzászólásokhoz én azt mondom hogy minden jó ötlet,kivéve a szövetségi trófea,hiszen tönkmindeggy mit csinálunk akkor is az Eliteknél lesz ez mindíg amivel méginkább növeli előnyünket a többi szövetséghez képest,hiszen ők a legjobbak.Elképzelhetetlen számomra hogy az olyan kis,de feltörekvő szövetségeknél (mint Pl:a Vörös Cse'pel,mibe tartozom...)legyen ez a bizonyos trófea(mi nemtom hogy mit csinál...),hisz az elit hordához képest mi sehol se vagyunk,szóval szerintem ez hülyeség...
ja és a másik:minek kell lejjebb vinni azt a szintet amit még meg lehet támadni normálisan?Így is úgy is fognak farmolni emberek,én meg azt mondom hogy aki nem mer a vele egyszintűvel kezdeni az menjen a mocsárba...
ja és a másik:minek kell lejjebb vinni azt a szintet amit még meg lehet támadni normálisan?Így is úgy is fognak farmolni emberek,én meg azt mondom hogy aki nem mer a vele egyszintűvel kezdeni az menjen a mocsárba...
Dátum: 2008.11.15. 17:43:48
tehát pl 7-es szinten kb. 45-körül..
Dátum: 2008.10.22. 15:36:32
szasztok!hol /hogy lehet feltölteni megjelenítendő képet?
Oldal: 1