v6 - LisztesTalpúMajmok
Tagok inaktivitása miatt jelenleg 26/7 fős a szövetség. Jelentkezzetek bátran.
Hozzászólások - OkosTibi
Oldal: 12
Dátum: 2016.06.13. 14:17:01
Dátum: 2016.05.30. 07:37:27
Megoldódott.
Egy vadászat rendbe rakta.
Egy vadászat rendbe rakta.
Dátum: 2016.05.30. 07:33:25
Sziasztok!
Az állatok fülön vidítgattam a kis kedvenceket, majd mikor a karakterlapra váltottam a lélekenergiám mínuszba csökkent.
Azóta nem működik a lélekszívásom, a térkapus csatákból sem kapom meg a garantált LE-t.
Help
Az állatok fülön vidítgattam a kis kedvenceket, majd mikor a karakterlapra váltottam a lélekenergiám mínuszba csökkent.
Azóta nem működik a lélekszívásom, a térkapus csatákból sem kapom meg a garantált LE-t.
Help
Dátum: 2015.10.16. 07:48:43
Köszönöm. (A tartalékolás végett jó tudni)
Dátum: 2015.10.15. 15:33:25
Ennél már csak egy jobbat tudok. SOK SÖR!!!
Dátum: 2015.10.15. 15:25:07
Október 19.
Dátum: 2015.10.15. 12:38:58
Sziasztok!
Pontosan mikor fog indulni a Xenó?
Pontosan mikor fog indulni a Xenó?
Dátum: 2015.10.02. 10:53:57
Lenne egy javaslatom az UR közé.
Manakonstrukciós gyorsító/Fejlett manakonstrukció/Manakonstrukció fókusz a neve lehet bármi más. A lényege az lenne, hogy a manakonsti újrahasználásának idejét 1 órával csökkentené. Esetleg a végzet medáljához hasonlóan duplikálódhatna, képességük összeadódhatna.
Manakonstrukciós gyorsító/Fejlett manakonstrukció/Manakonstrukció fókusz a neve lehet bármi más. A lényege az lenne, hogy a manakonsti újrahasználásának idejét 1 órával csökkentené. Esetleg a végzet medáljához hasonlóan duplikálódhatna, képességük összeadódhatna.
Dátum: 2015.09.23. 15:33:12
Nem azt mondom, hogy nem jó dolog. Az, hogy ultraritka az sok. Mehetne simába.
Dátum: 2015.09.23. 13:47:29
Támogatom.
Ma, -111 pechponttal kipörgettem sorsjeggyel egy UR-t. Lélekkút generátor. Hát mit ne mondjak, semmi szükségem rá. Nem sütögetem a lélekkutat, akkor sem ha minden hónapban befizetek valamennyi kavicsra valót. Ráadásul a szüreti minieventből elég magas arányban esik a kútgerjesztő, van 63 db ami számomra szintén fölösleges. El nem adhatom, csak a helyet foglalja. Vagy örökre ott marad, vagy unalmamban ellövöm az összeset a semmiért.
Ma, -111 pechponttal kipörgettem sorsjeggyel egy UR-t. Lélekkút generátor. Hát mit ne mondjak, semmi szükségem rá. Nem sütögetem a lélekkutat, akkor sem ha minden hónapban befizetek valamennyi kavicsra valót. Ráadásul a szüreti minieventből elég magas arányban esik a kútgerjesztő, van 63 db ami számomra szintén fölösleges. El nem adhatom, csak a helyet foglalja. Vagy örökre ott marad, vagy unalmamban ellövöm az összeset a semmiért.
Dátum: 2015.09.18. 12:50:12
Az én esetemben a plusz TP amit esetlegesen védekező félként kapnék, teljességgel felesleges.
Nem tartok annyi LE-t magamnál amikor pihenek, vagy nem vagyok gép előtt, hogy megérje a TP azt az LE-t amit győzelem esetén kapnék.
Nem egészen tiszta, hogy működne az UV védekezés rendszere.
Nem tartok annyi LE-t magamnál amikor pihenek, vagy nem vagyok gép előtt, hogy megérje a TP azt az LE-t amit győzelem esetén kapnék.
Nem egészen tiszta, hogy működne az UV védekezés rendszere.
Dátum: 2015.09.16. 08:31:04
Legutóbb, mikor besült a bajnoki én is lemaradtam V6-on. Másnap reggel neveztem, simán engedte. A nevezést nem érinti csak a csaták rutinjában van hiba.
Dátum: 2015.09.14. 08:38:41
Nálam is ez a helyzet.
Dátum: 2015.09.03. 13:09:07
Random-bá azért még néha befigyel. Függetlenül a szerencse és IQ difin. Néha szimplán besül a vari.
Igen időközben rájöttem Az a baj, hogy 2 év távlatából visszaemlékezni mindenre kis időbe fog telni. Sok az új dolog.
Utána figyelgettem a csaták közben, akkor is -2-t írt amikor már csak 1db ősdrágakövem volt. Ezt sem tudom hogyan számolja majd a képlet.
Jó ötlet kikapcsolni, legközelebb biztosan úgy teszek én is.
Utána figyelgettem a csaták közben, akkor is -2-t írt amikor már csak 1db ősdrágakövem volt. Ezt sem tudom hogyan számolja majd a képlet.
Jó ötlet kikapcsolni, legközelebb biztosan úgy teszek én is.
A csatában összesen 1133 sebzést okoztál, és 303 sebzést kaptál. Gyuri 16. szintre lépett!
Te nyerted a csatát, jutalmad 3112 lélekenergia és 54 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 210 lélekenergiát (-10000 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
(-2 ősdrágakő)
↑ Ez.. ? Nemhogy relik nem esik még büntet is az event?
Te nyerted a csatát, jutalmad 3112 lélekenergia és 54 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 210 lélekenergiát (-10000 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
(-2 ősdrágakő)
↑ Ez.. ? Nemhogy relik nem esik még büntet is az event?
Dátum: 2015.08.14. 10:33:25
Elméletileg csak a moráljának kellene csökkennie. Valószínű véletlenül harcolni hívtad.
Köszönöm, bár jobb szeretném, ha lenne lehetőség manuálisan újraszámoltatni.
Dátum: 2015.08.13. 12:59:44
Idézet: NEMESIS 13 - 2015.08.12. 15:56:13
Megszállt az ihlet. Az okok, amiért ajánlom:
-a játék egyhangúságát megtöri. Gondolok itt arra, hogy a mágusnak fejlesztett karakterek megeszik kenyér nélkül a harcosokat.
Hmm.
Tegyük fel, hogy van 2 teljesen kisarkosított kaszt, a mágus és a harcos.
Mágus nem fejleszti az erejét és támadását, míg harcos nem fejleszti az IQ-t és a Tau-t. → Egál
Mágus besebez az első körben egy nagyot, mivel ugye négis mágikus sebzés kör, majd nulláz végig. Harcos nem sebez sokat, ill. ha random bá befigyel akkor egy keveset, majd 6 körben sebzi a mágust. Itt lehet számolgatni, de szeritnem ez is egál.
Hogyan is eszi meg a vari a harcost?
Megszállt az ihlet. Az okok, amiért ajánlom:
-a játék egyhangúságát megtöri. Gondolok itt arra, hogy a mágusnak fejlesztett karakterek megeszik kenyér nélkül a harcosokat.
Hmm.
Tegyük fel, hogy van 2 teljesen kisarkosított kaszt, a mágus és a harcos.
Mágus nem fejleszti az erejét és támadását, míg harcos nem fejleszti az IQ-t és a Tau-t. → Egál
Mágus besebez az első körben egy nagyot, mivel ugye négis mágikus sebzés kör, majd nulláz végig. Harcos nem sebez sokat, ill. ha random bá befigyel akkor egy keveset, majd 6 körben sebzi a mágust. Itt lehet számolgatni, de szeritnem ez is egál.
Hogyan is eszi meg a vari a harcost?
Sziasztok!
2 db észrevétel:
1. Miért nem volt egy előzetes bejelentés, hogy mikor is fog indulni az event? Mert ugye egy páran akik már már őskövületnek számítanak, tartalékoltunk volna csp-t. Nem küldtünk volna állatot gyakorolni huszonezer órára és még sorolhatnám.
2. Miért nem lehet végre megvalósítani, hogy a játékos döntse el, melyik erőforrásából menjen az aktiválás plusz költsége? Pókoknak ugye több csp feleslegük van, a vadászoknak, építőknek több PP..
Bónusz: a jutalmak kiszámítása milyen időközönként lehetséges? Nem igazán tudom így nyomon követni a pillanatnyi értékeket.
2 db észrevétel:
1. Miért nem volt egy előzetes bejelentés, hogy mikor is fog indulni az event? Mert ugye egy páran akik már már őskövületnek számítanak, tartalékoltunk volna csp-t. Nem küldtünk volna állatot gyakorolni huszonezer órára és még sorolhatnám.
2. Miért nem lehet végre megvalósítani, hogy a játékos döntse el, melyik erőforrásából menjen az aktiválás plusz költsége? Pókoknak ugye több csp feleslegük van, a vadászoknak, építőknek több PP..
Bónusz: a jutalmak kiszámítása milyen időközönként lehetséges? Nem igazán tudom így nyomon követni a pillanatnyi értékeket.
Oldal: 12