Jó de akkor a többi versenyszámban is plusz 5 embert adjanak hozzá a listához. Mert akkor az nem igazság hogy ha én lemaradtam 200 sebzéssel a 3-ik helytől így nem kapok semmit, valaki meg 8-ik lett szintben és őt meg díjazzák. A szintnél gondolom a TP összeget kellett díjazni nem a TÖ-t vagy SZÖ -t.
És azt is hülyeségnek tartom hogy az első három ugyanazt a díjazást kapja, mert akkor minek küzdeni az első helyért?!? Régebben meg volt különböztetve a három helyezés az őskövek osztásával de most minden egyforma, mint a kommunizmusban.
Hozzászólások - Boti
Oldal: 1
Dátum: 2010.07.05. 19:35:58
Dátum: 2010.04.03. 01:27:25
Szeretnék én is gratulálni a győzteseknek, mind az egyéniben nyerőknek, mind a CSST szövetség tagjainak. Nem hinném hogy a CSST tagjai csalással nyertek volna, csak jobban ki tudták használni a játék jelenlegi szabályait. Sajnos a HT birtoklásáért járó negatív bónuszok nem érvényesültek ezen a szerveren, csak a pozitív bónuszok, ami elegendő előnyt adott a CSST-nek hogy ne lehessen befogni őket.
Jó volna ha a szervezők kicsit átreformálnák a szövetség / hordaváltás szabályait mert a jelenlegi rendszer nagyon sok negatív dolgot vonhat maga után. Véleményem szerint jobban kellene büntetni egy szövetség elhagyását vagy a hordaváltást.
Sajnos a mostani szerveren is azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan nem szeretnek küzdeni, hanem inkább átállanak egy valamivel jobban álló szövetségbe.
A CSST és a HTF között csak a rutin döntött, szvsz. Mert mind a két csapat nagyon egységes és profi módon építette fel a szövetségét és a karaktereket.
Én konkrétan nem szurkoltam egyik szövinek sem mert ellenfelek voltunk, éppen ezért elítéltem azokat a hangokat akik a vége felé arra buzdítottak hogy a "HTF-et segítsük hogy ne mindig ugyanazok nyerjenek".
Jó volna ha a szervezők kicsit átreformálnák a szövetség / hordaváltás szabályait mert a jelenlegi rendszer nagyon sok negatív dolgot vonhat maga után. Véleményem szerint jobban kellene büntetni egy szövetség elhagyását vagy a hordaváltást.
Sajnos a mostani szerveren is azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan nem szeretnek küzdeni, hanem inkább átállanak egy valamivel jobban álló szövetségbe.
A CSST és a HTF között csak a rutin döntött, szvsz. Mert mind a két csapat nagyon egységes és profi módon építette fel a szövetségét és a karaktereket.
Én konkrétan nem szurkoltam egyik szövinek sem mert ellenfelek voltunk, éppen ezért elítéltem azokat a hangokat akik a vége felé arra buzdítottak hogy a "HTF-et segítsük hogy ne mindig ugyanazok nyerjenek".
Oldal: 1