Hozzászólások - E_sika_ho
Oldal: 1
Dátum: 2009.04.25. 12:18:22
Aukciós házban nem tudom emelni a saját licitemet, vagyis nem tudom saját magamat felüllicitálni. Nincs elég aranydukátod hibaüzenetet ad!
Dátum: 2009.02.23. 17:40:39
Esetünkben a szövetségen kívüliség lenne a kiemelendő gyenge láncszem, de ez a Miklós féle verzióban nincsen benne! Arra vonatkozott a kérésem, hogy ez a kitétel is kerüljön bele! Mert ha mondjuk azt kérdezem mennyi az őrtorony maximális szintje vagy mennyi LE kell a lélekkút feltöltéséhez alaphelyzetben, ezt egy 1. szintű is tudhatja elméletben (már ha szövetségi tag), tehát a kérdés a Miklós féle szűrön átmehet, de a Craslorg félén viszont nem!
Dátum: 2009.02.23. 17:08:40
Hidd el a követelőzés, az extra szabály ismerete nélkül jogos lett volna 

Dátum: 2009.02.23. 17:04:09
"Természetesen lehet kérdezni a Végzetúrral kapcsolatban is, de csak olyan dolgokat, amihez nem kell magas szintűnek lenni, bármely játékos tud rá válaszolni. Hiszen a kérdést megkaphatja akár egy 2. szintű játékos is, aki nem fogja tudni, hogy 14-es tanulásnál milyen szakértelmet kapsz, vagy hogy mennyi védettséget ad a nerub csuha."
Ha erről beszélünk, ezt a tételt régebben én is olvastam, de ez nem az amit ti írtatok az imént! Ha már erre a post-ra hivatkoztok, és ilyen lekezelő hangnemben beszéltek az emberrel, akkor aktualizáljátok/aktualizáltassátok a fentieknek megfelelően!
Ha erről beszélünk, ezt a tételt régebben én is olvastam, de ez nem az amit ti írtatok az imént! Ha már erre a post-ra hivatkoztok, és ilyen lekezelő hangnemben beszéltek az emberrel, akkor aktualizáljátok/aktualizáltassátok a fentieknek megfelelően!
Dátum: 2009.02.23. 16:54:28
A szabály amit hoztatok jó, és teljes mértékben elfogadható! Csak sajnos nem közismert! A nem korrekt pedig a fellengzős kioktató hangnemre vonatkozott, a meddő vitára, meg arra hogy ezt a szabályt nem hoztátok a nem fórumozók tudomására. Mivel ez a 8. hozzászólásom, gondolom látszik hogy én nem vagyok fórum használó. Megértettem és a továbbiakban így fogok eljárni, de nem lenne baj ha erről az extra szabályról tájékoztatnátok a kérdés írokat is!
Dátum: 2009.02.23. 16:39:14
Örülök hogy kioktatsz. Mivel most írok először ide nem olvastam végig a 89 oldalnyi hozzászólást, az általad most leírt információ pedig gondolom nincs sehol máshol közzétéve, legalábbis én nem találkoztam vele! Elég lett volna az első pillanatban közölnötök ezt a szabályt és a dolog le lett volna zárva, elmaradt volna a meddő vita. Ennek ellenére az eljárásotok amivel ezt a kérdést kezelitek nem korrekt, de mivel nincs más választásom kénytelen leszek elfogadni ezt.
Dátum: 2009.02.23. 16:21:15
Ne haragudj de ez nem válasz! Aki meg nem tanult irodalmat, vagy régen tanult az nem tudja mikor született Arany János (ez is pl egy élő kérdés nálatok), vagy aki nem néz star wars-t az nem tudja hány mozifilm volt stb. Ezért kell használni a google-t. Ha ott egyszerűen megtalálható a kérdés jó!
Dátum: 2009.02.23. 16:17:28
Ok. Sajnos ez sem elfogadható indok, mert ha a google keresőbe beírod a "végzetúr épületek" keresést első találati helyen hozza a wiki oldalt, nem beszélve arról hogy ebben a fórumban is több helyen található rá hivatkozás. Ráadásul ez a kérdés erre a játékra vonatkozik! És nem HKK-ra, TF-re sorozatokra stb., alapesetben nem is kell használni hozzá a google-t, szinte minden szövetségi tag megtalálhatja rá a választ a szövetség menüpontban.
Dátum: 2009.02.23. 16:05:15
Gondolom ez igaz lehet azokra a sűrűn fellelhető kérdésekre is, amik a legenda egyes fejezeteire vonatkozhatnak és mégis elfogadják őket. Sőt mi több! Erre a kérdésre a választ biztosan megtalálod a http://vegzetur.wikidot.com/akademia url-en. Így ez az indoklás szerintem elfogadhatatlan! Tehát marad ez eredeti kérdés mit tudok tenni ilyenkor?
Dátum: 2009.02.23. 15:59:19
Ez történt ma. Tisztelettel megkérdezném ilyenkor mi a teendőm, hogyan fogom megkapni a kérdésemért járó "jó kérdés" értékelést?
Mekkora (szint) mágustorony szükséges az akadémiához?
7
8
9
10
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Mekkora (szint) mágustorony szükséges az akadémiához?
7
8
9
10
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Dátum: 2008.11.11. 17:16:53
Nem volt -10%, a válasz szerintük félszerzet erre tippeltem én is.
Dátum: 2008.11.11. 17:15:32
Erre mi a válasz azok szerint akik beengedték a kérdést, és jónak minősítették?
Tasslehoff Fúróláb faja surranó (kender), Hogyan Kapom majd vissza az elvesztett 10%-om????
Milyen fajhoz tartozik Tasslehoff Fúróláb?
Sárkány
Törpe
Gnóm
Félszerzet
Tasslehoff Fúróláb faja surranó (kender), Hogyan Kapom majd vissza az elvesztett 10%-om????
Milyen fajhoz tartozik Tasslehoff Fúróláb?
Sárkány
Törpe
Gnóm
Félszerzet
Oldal: 1