Mikor halt meg Michael Jackson?
2009 június 25.
2009 július 25.
2009 augusztus 25.
2009 május 25.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott
Ebbe a kérdésben mi a lexikális? Azt nem tudják ki az a Michael Jackson, Vagy a dátumokat nem ismerik? Esetleg írjam ki római számokkal??
Hozzászólások - Geordarcordac
Oldal: 1
Dátum: 2009.10.25. 11:14:18
Dátum: 2008.11.02. 12:18:10
Sajna nem tudok neked semmit sem mutatni, mert most utánna néztem a neten, és a te állitásodat igazolják. De ha vissza tudod nézni, az elmúlt 3-5 év adásait, ami a gepárdokról szólt, akkor megtalálhatod! Sajna műsor címet nem tudok mondani. Viszont azt mondja nekem az asszonykám, aki beszél 4 nyelven, hogy előfordulhat fordítási hiba, mert ő már nagyon sok rossz forditással találkozott! Ez esetben 1000 bocsi!
Dátum: 2008.11.02. 11:26:44
Ha azt sikerült kikeresni, akkor nézz utánna a gepárdnak! Mert ezt nem sikerült kitalálnod! Vagy nézd többet az Ann. Pla. tv csatornát.
Dátum: 2008.11.02. 11:14:17
Bocsánatot kérek, ha ennyire megbántottalak, de a kérdésedre, aki nem néz tv-t, csak tippelni tud!
Ugyanis a googlen sem lehet 5 perc alatt utánna nézni a válasznak! Mert ennyi időd van a helyes válasz megadására! Érdektelen tudást feszeget. Szerintem ma Magyarországon az emberek 1%át sem érdekli, hogy mennyi egyetem van Szíriában! Ezzel az erővel feltehetném azt a kérdést, hogy a gepárd milyen osztályba tartozik. Macskák, kutyák,..... stb. Mindenki rávágná, hogy macskák, holott kutyák!! És ezt tökvéletlen tudom mert a tv-t kapcsolgatva egy a gepárdokról szóló müsort találtam és ott mondták!!! De nem kérdezem meg, mert mindenki rossz választ adna, és a kérdést törölnék! Tehát érdektelen a kérdés! De mégegyszer bocsánat ha belegázoltam a lelkivilágodba.
Ugyanis a googlen sem lehet 5 perc alatt utánna nézni a válasznak! Mert ennyi időd van a helyes válasz megadására! Érdektelen tudást feszeget. Szerintem ma Magyarországon az emberek 1%át sem érdekli, hogy mennyi egyetem van Szíriában! Ezzel az erővel feltehetném azt a kérdést, hogy a gepárd milyen osztályba tartozik. Macskák, kutyák,..... stb. Mindenki rávágná, hogy macskák, holott kutyák!! És ezt tökvéletlen tudom mert a tv-t kapcsolgatva egy a gepárdokról szóló müsort találtam és ott mondták!!! De nem kérdezem meg, mert mindenki rossz választ adna, és a kérdést törölnék! Tehát érdektelen a kérdés! De mégegyszer bocsánat ha belegázoltam a lelkivilágodba.
Oldal: 1