Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Hercules

Oldal: 1
Szerintem meg nem azért dobták vissza,mert csak egy magyar név szerepelt benne.Ugyanis nagyon sok magyarországon még élő vagy élt személynek kellett magyarosítania a nevét.Egy közeli ismerősünk Joseph Krebs néven látta meg a napvilágot és hogy elkerülje a kitelepítést ( A magyarországi németek kitelepítése 1946-1948 ) változtatta a nevét Rák Józsefre.Krebs német szó és magyarul rákot jelent.Ezek után Kádár János is születhetett volna bármelyik idegen hangzású név alatt amit magyarosított.Úgy hogy ez hiba semmi képpen sem lehetett.Úgy itélem meg itt inkább a volt Pártvezér neve volt az igazi ok.Ebben az esetben pedig nem én sértettem meg a netikett szabályait,hanem az aki azonnal töröltette a kérdést.Ez esetben nem engem,hanem a törlőt kellene kizárással büntetni.
Tehát ha a kérdésemet ezért törölték azonnal és büntetnek hogy ne kapjak pontot,akkor az igazságtalan.Aki pedig törölte és bírálta az a tudatlanságához a nevét is adhatná!
Egyébként meg nem vagyok egy morgós típus,de úgy gondolom azért lehet elmondani a panaszunkat,hogy orvosolja valaki.
Sziasztok!
A kéedésem az,hogy miért törölték azonnal a kérdésemet,mely a következő volt:

Mi volt Kádár János a MSZMP KB első titkárának az eredeti neve?

Csermanek János*
Johann Küfer
John Cooper
James Tonnelier

Johann a János a Küfer pedig a Kádár német megfelelője
John a János Cooper pedig a Kádár angol megfelelője
James a János a Tonnelier pedig a Kádár francia megfelelője

Akár mennyire is nem tetszik valakinek,de Kádár János már hozzá tartozik a magyar történelemhez és illik tudni minden magyarnak az eredeti nevét,hogy Csermanek János.Úgy érzem igazságtalanul vagyok kizárva a kérdés írásból,hiszen nem sértettem netiketet és ehhez nem kell semilyen lexikális tudás.
Németül,angolul és franciául azért írtam le Kádár János nevét,hogy még a leggyengébbek is megtudják fejteni az egyetlen magyr névből.
Melyik az a két ma is üzemelő játék építmény a budapesti Vidámparkban,melyeket ma már műemlékké nyilvánítottak?Az építmények 1906 és 1922-ben épültek.

Elvarázsolt kastély és Mesecsónak
Körhinta és Hullámvasút
Barlangvasút és Kanyargó
Túlvilág kapuja-Horror utazás és Panorámakerék-Oriás kerék

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak

HOL A HIBA?
Oldal: 1